Helló,Indien-re elösször a motrot rakjam fel és utána a középső löveget?Alap löveggel csak pattogok a nyagyokról.
Ne foglalkozz a motorral. Ha tudsz vegyél rá fejlesztett felfüggesztést és közepes csövet rárakni, ha eddig nem volt még kifejlesztve más ágról. Mert az alap csővel semmire sem mész. A közepes cső már egész jó, azzal hamar össze lehet lőni a nagy csövet ami a célzás időt leszámítva eszméletlen jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Helló,Indien-re elösször a motrot rakjam fel és utána a középső löveget?Alap löveggel csak pattogok a nyagyokról.
Ne foglalkozz a motorral. Ha tudsz vegyél rá fejlesztett felfüggesztést és közepes csövet rárakni, ha eddig nem volt még kifejlesztve más ágról. Mert az alap csővel semmire sem mész. A közepes cső már egész jó, azzal hamar össze lehet lőni a nagy csövet ami a célzás időt leszámítva eszméletlen jó.
Azért gondoltam a motrot mert elég lassú alap motorral.Köszi a tanácsot.
Igen kicsit lassúcska de az ágyúval sokkal gyorsabban összetudod majd szedni a motorra valót és az sem mindegy, hogy ez a tank fullossan sem az a tipikus keringek a tank körül med.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Igen kicsit lassúcska de az ágyúval sokkal gyorsabban összetudod majd szedni a motorra valót és az sem mindegy, hogy ez a tank fullossan sem az a tipikus keringek a tank körül med.
Helló
Azt szeretném kérdezni hogy, van-e lényegi különbség a VK 45.02 (P) és a TigerII között. Aki használ VK-t az megosztaná a tapasztalatait?
Köszönöm
Helló
Azt szeretném kérdezni hogy, van-e lényegi különbség a VK 45.02 (P) és a TigerII között. Aki használ VK-t az megosztaná a tapasztalatait?
Köszönöm
Talán, hogy az egyik tier 9-es a másik meg tier 8-as
Az már más Hát a VK 45.02 (P) papíron fürgébb ha megnézed, ez attól is függ, hogy meddig akarsz elmenni és honnan, tehát ha a (P) ágat választod készülj fel arra, hogy Pz 38. nA-val (mint spotter) sokszor fog magas tierekbe dobni és az elég zavaró. De ha meggondolnád magad akkor még Tiger (P)-ről mindig át tudsz menni Tigerre onnan Tiger II-re... Ami a páncélt illeti kb. egyformák, tehát a tornyát ugyanúgy nehéz belőni és ha nem a gynege pontot lövöd akkor mindkettő hasáról ugyanúgy lelehet pattanni :/
Valóban
A VK 45.02 (A)-ra gondoltam, a véleményeket várom
De remélem megnézted azért az adarokat, tehát az ágyú ugyanaz, a haspáncél meg a Tiger II-nek nagyobb, de a (P)-ről is ugyanolyan jól lehet pattanni. Ha Maus-t akarsz akkor (P), ha E-100-at akkor Tiger II
A VK ha a hátsótornyosra gondolsz először kissé idegesítően lassúnak tűnik...viszont a batár hosszú testét 20-30 fokban beforgatva nagyon jó a páncélja sokat pattint massziv vas nagyon..
Az ágyúja kissé pontatlan 3-400 felett már mellélő...500 körüli sebzés a IX-es kategóriában az átütése igen jó..
De szerintem te a másik VK-ra gondolsz a csapott fenekűre az A verzióra..én azt inkább közelharcban szerettem.elég masszív,viszonylag jól mozog,városban szerettem nagyon..
A Tiger II inkább középtávolságon tud jó lenni,segíteni a többieket,kis sniperkodás..de lehetőleg ne menjél át vele TD-be..követni vele a csapatmozgást és aktiv támogtó gépnek nagyon kiváló...
Mielőtt bármelyiket megveszed..Free XP-t tartalékolj mert stock verzióban levakarod az arcodról a maradék bőrt miután széjjelfejelted az asztalt...tohonyák,lassúak..idegesítők..stocként ezek nagyon utálható gépek..
A VK ha a hátsótornyosra gondolsz először kissé idegesítően lassúnak tűnik...viszont a batár hosszú testét 20-30 fokban beforgatva nagyon jó a páncélja sokat pattint massziv vas nagyon..
Az ágyúja kissé pontatlan 3-400 felett már mellélő...500 körüli sebzés a IX-es kategóriában az átütése igen jó..
De szerintem te a másik VK-ra gondolsz a csapott fenekűre az A verzióra..én azt inkább közelharcban szerettem.elég masszív,viszonylag jól mozog,városban szerettem nagyon..
A Tiger II inkább középtávolságon tud jó lenni,segíteni a többieket,kis sniperkodás..de lehetőleg ne menjél át vele TD-be..követni vele a csapatmozgást és aktiv támogtó gépnek nagyon kiváló...
Mielőtt bármelyiket megveszed..Free XP-t tartalékolj mert stock verzióban levakarod az arcodról a maradék bőrt miután széjjelfejelted az asztalt...tohonyák,lassúak..idegesítők..stocként ezek nagyon utálható gépek..
Én is elkezdtem ezt az ágat, de már VK 36.01 H-nál éreztem, hogy basszus kicsit drága ez a motor nem?? O.o 29000 xp csak az, hogy mozogjon..., jó kifejlesztettem a Tigrist... Hát ne tudjátok meg mit összeszenvedtem vele... Lassú Nagyon lassú... De ezt nem kompenzálja nagy páncél, de ennél meg már 54000 xp a motor (összesen) Jó nyílván aki meg akarja szerezni a Tiger II-t pl. az kiszenvedi, de én úgydöntöttem, hogy nem éri meg a szenvedést inkább elkezdtem az amcsi heavy ágat...
DDD..drága..osztakkor mi van? pár millát már kidobáltam az ablakon..ha valami ad plusz 10 lovat berakom..még 50.000ért is
Az amcsi heavy ágat gyorsan húzd ki mert egyre többen használják..és ha elér egy szintet nerfelni fogják,ha túl nagy lesz winrataja arányaiban..hamarosan várható lesz ez az opció is majd melléjük..és nem fog senki megkérdezni hogy akarsz egy egy szar tankot:-)
Egy kis iránymutatást szeretnék kérni: E50-nél milyen modulfejlesztéssel érdemes kezdeni?A nagy motor megvan at E75-ről.Lánc>torony>10,5 cm.-es löveg vagy inkább a 8,8/L100 löveg először?
Mennyire gyúlékony?Ammorack mennyire érzékeny?Skillek?Milyen stílusban érdemes vele játszani stock állapotban és fullosan?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...