Szerbusz Csaba, PZIII már közepes tank, nem érdemes csak spotra használni, esetleg ha felrak hatosokhoz, de legtöbbet 4-5-ben fogsz játszani. Mindenképp húzd ki a fejlesztett tornyot és hozzá a KwK 39/L60-as löveget, az egész jól használható. Aranylőszert mindíg vigyél magaddal párat, KV1-esek ellen szükséged lesz rá. A rövid 75-öst én nem szerettem, arany nélkül nem üt át semmit, cserébe nagyon pontatlan.
Azt kell kihasználnod, hogy mozgékony vagy, ezért én moduloknak a venti+célzásgyorsítót és a töltésgyorsítót ajánlom. Nem olcsók, de ezeket leszerelve(30 arany) tudod majd használni PZ3/4-en is.
Még egy kérdésem lenne: pzII-esemen 2cm Flak 38 L/112 löveg van.
Vásároltam 50 2cm KPCT Pzrg 40-es lövedéket, mégsem tudom a depóból kivinni a csatattérre.
Jó kis cucc lenne a PZIII, de Ivánék természetesen, - hisz német és nehogy már- úgy csinálták meg, hogy majdnem használhatatlan. Ennek ellenére én imádom és több 100 csatám van benne talán 54 vagy 56%-os győzelemmel.(Ami természetesen nem csak rajtam múlik) Volt már vele 6 vaqy 7 killem is saját súlycsoportjában, tehát nem reménytelen a dolog. De amit ír marseille984, hogy jó löveg, az egy kalap szar. Tier 3-as lövegről van szó!!!
4-es med tank tier 3-as löveggel! Korrekt. És 10-ből 7x 6-osok közé rak be. Tier 5-ösök ellen sincs semmi esélyed, de ott aztán pláne.
Nem olyan rég az volt, hogy én egyedül 4-esként 3-4 db tier 5-ös a tobbi 6-os.
Ott van pl a KV-1S. 6-os tank 7-es szintű löveggel Te meg 4-es 3-as szintű löveggel. Azért érzi mindenki. Nem elég, hogy két szint különbség a lövegek tekintetében meg 4. No comment.
Mindezek ellenére én akkor is szeretek vele játszani.
Amúgy a kiegészítők közül a repeszvédelemnek mennyi értelme van mondjuk egy pz II G-n?
Az álcaháló, a levegőztető és a periszkóp hasznos, ez rendben van. Ti mit tatláltok még hasznosnak?
A legénységet hasznos továbbvinni, ha jól képzettek (100%+..). Nekem a leopard1-ben az a legénység ül, akikkel Leichttraktorral kezdtem a játékot.
Repeszpáncélnak könnyű tankon sok értelme nincs szerintem.
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#11662Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Legénységet mindenképpen érdemes továbbvinni,ez a legjobb "képessége" egy tanknak..a jól képzett legénység..nekem az E50M-ben az 5. skill 80%-áll,ég és föld egy normál legénységhez képest a tank..rengeteg idő és csata 3-4 skill kifejlesztése..és egyre jobban lassul a dolog..igy mihamarább el kell kezdeni..repesz páncélt meg nem sok mindenre érdemes tenni..csak valami batár nagy dögre..JPZE100..E100..vagy lassú Td-re..amit a sarokkemperek sűrűn célba vesznek...nekem 1 gépen van jelenleg,bár nem tűnik valami húde hasznosnak ezidáig..
Az 50-75-100%-os legénység egy tanknál körülbelül a fos-használható-jó kategóriát jellemezi.
Minden javul,pontosabbá,gyorsabbá válik a legénységtől.
Mondjuk tier 1-4-nél még annyira nem érdekes a legénység,de 5-től már érdemes mindig 75%-ra képezni legalább mikor megveszed az új gépet..
ha tele vagy mint a déli busz akkor már tier 2 ben is érdemes felképezni őket..
Last edit: 12 éve 1 hónapja by chevyv8.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Csaba_Honved, Tomocska602
Az meg van kötve, hogy egy-egy skill, pl: tűzoltás,szerelés mondjuk tier II -ben csak 20%-ig fejlődhet? Mert nekem tier II-ben van egy pzIIesem és jó sok csatát megvívtam vele, de még mindig csak 20%.
Az meg van kötve, hogy egy-egy skill, pl: tűzoltás,szerelés mondjuk tier II -ben csak 20%-ig fejlődhet? Mert nekem tier II-ben van egy pzIIesem és jó sok csatát megvívtam vele, de még mindig csak 20%.
(5 kilőttt tankot értem el vele.)
Nincs ilyen kikötés, viszont az 1%-nyi képzéshez szükséges xp nem lineárisan emelkedik, hanem progresszíven (nem exponenciálisan, mert akkor egy idő múlva lehetetlen lenne fejleszteni) az alábbiak szerint:
Elsődleges Fejlettség: A következő százalék szorozva 50-el
Másodlagos képesség 1: A következő százalék szorozva 100-al
Másodlagos képesség 2: A következő százalék szorozva 200-al
Másodlagos képesség 3: A következő százalék szorozva 400-al
Számítás: Ha például a fejlettségedet húzod 60%-ról 61%-ra, akkor 61 x 50 = 3050 xp kell hozzá. Egy 6 fős legénységgel rendelkező tank esetén ez azt jelenti, hogy minimum 6 x 3050 = 18300 xp-t kell szerezned a tankoddal ehhez az egy százaléknyi fejlődéshez.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...