Jelenleg 75 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 7 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Német harckocsik

12 éve 1 hónapja #12224 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun
Amcsi ág? T-29 pl.
A T-29 top gun ott sem lesz olcsó :woohoo: 18,100
Meg a jobb torony is illik hozzá :evil: 12,100
És az ő motorjai is bazi "drágák" 12,300 + 19,000
A rádió is 9,000 XP :(

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #12520 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
A Tiger az egyik legélvezetesebb vas a játékban. Az L/71 gyakorlatilag mindent meglő, a 234-es motorral jól mozog. Nekem BIA+Venti mellé távcső és szerszámos láda van fenn. Soha semmi pénzért nem fogom eladni. Lehet tankkal is csatába menni, de ez kérem a PANZERKAMPFWAGEN VI. Hihetetlen jó érzés...

12 éve 1 hónapja #12521 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8

A Tiger az egyik legélvezetesebb vas a játékban. Az L/71 gyakorlatilag mindent meglő, a 234-es motorral jól mozog. Nekem BIA+Venti mellé távcső és szerszámos láda van fenn. Soha semmi pénzért nem fogom eladni. Lehet tankkal is csatába menni, de ez kérem a PANZERKAMPFWAGEN VI. Hihetetlen jó érzés...

Nyert egy hangszórót kérem szépen...A Tiger az Tiger..nem vitás..és igenis nagyon jó gép..

12 éve 1 hónapja #12523 Írta: robibadzso
Megválaszolva: robibadzso
Lehet valaki már kérdezte de lusta vagyok visszanézni :) Tiger vagy TigerP?
Tiger ki van fejlesztve teljesen és szerettem de eladtam "anyagi" okok miatt :) a Tiger P viszont nincs messze a VK-n előtte már majdnem minden megvan. A Tiger nagyon tetszett régen ezért is gondolkodom a vastagabb testvérén. Szóval melyik érné meg ?

12 éve 1 hónapja #12568 Írta: tibol1
Megválaszolva: tibol1
Ez a Tigrincs tank nagyon állat bele szeretem :D über fasza. :side: Tegnap végre fel került a legnagyobb motor is és sokkalta jobb lett vezetni. Tegnap volt egy nagyon élvezetes csatám azt hiszem ellenberg ha jól emlékszem még a pályaneveket nem tudtam meg jegezni van rajta egy nagy kastély meg középen egy folyó védeni kellett csupa Tigrincs meg IS tankból állt ki a létszám ott lébecoltam a bázistól nem mesze és durogtatam kisebb nagyobb sikerrel erre látom hogy a nyugati front el esik a kelletni meg még folytak a harcok na mondom baj van még 4 percig ki kell tartani usgyi vissza a bázishoz be búj az épület mögé és várok jöttek ám 9-en a 7 ellen és ráadásul csak én voltam a bázis mellett na mondom ennek annyi mire a többiek vissza érnek buktunk de nem így lett ki kukucska előre tűz 1 kill vissza tölt előre még egy kill addigra átjöttek a hídon távolról persze azért jött a támogatás amennyire rá láttak a célpontokra újra elöre találat és megint majd hátra mert egy tigrincs onnan probálkozot és újabb 2 találat még egy kill és hihetetlen de ki tartottam addigra oda értek a többiek és lett még egy killem és ilyen se volt még de írták hogy jó munka volt Tigrincs :D Úgyhogy egyenlőre nem is kell nekem másik tank. Eddig kicsit kapkodósan játszottam most már nyugotan mert ezzel partyban vagyok persze azért elmegyek a 10 tankig de csak szépen óvatosan :D

12 éve 1 hónapja #12572 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Ez a Tigrincs tank nagyon állat bele szeretem :D über fasza. :side: Tegnap végre fel került a legnagyobb motor is és sokkalta jobb lett vezetni. Tegnap volt egy nagyon élvezetes csatám azt hiszem ellenberg ha jól emlékszem még a pályaneveket nem tudtam meg jegezni van rajta egy nagy kastély meg középen egy folyó védeni kellett csupa Tigrincs meg IS tankból állt ki a létszám ott lébecoltam a bázistól nem mesze és durogtatam kisebb nagyobb sikerrel erre látom hogy a nyugati front el esik a kelletni meg még folytak a harcok na mondom baj van még 4 percig ki kell tartani usgyi vissza a bázishoz be búj az épület mögé és várok jöttek ám 9-en a 7 ellen és ráadásul csak én voltam a bázis mellett na mondom ennek annyi mire a többiek vissza érnek buktunk de nem így lett ki kukucska előre tűz 1 kill vissza tölt előre még egy kill addigra átjöttek a hídon távolról persze azért jött a támogatás amennyire rá láttak a célpontokra újra elöre találat és megint majd hátra mert egy tigrincs onnan probálkozot és újabb 2 találat még egy kill és hihetetlen de ki tartottam addigra oda értek a többiek és lett még egy killem és ilyen se volt még de írták hogy jó munka volt Tigrincs :D Úgyhogy egyenlőre nem is kell nekem másik tank. Eddig kicsit kapkodósan játszottam most már nyugotan mert ezzel partyban vagyok persze azért elmegyek a 10 tankig de csak szépen óvatosan :D

Bizony bizony, az a cső félelmetes és nem rossz kis tank a Tigris. A garázsomban örök darab.

12 éve 1 hónapja #12581 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Szóval melyik érné meg ?

Mindkettő.
A Tigris tényleg az egyik legkedvesebb tank a játékban, mindent képvisel, amiért a német ággal játszanak a "javíthatatlan gyermekek". A TigerP majdnem ugyanaz, csak kegyetlenül lomha hozzá képest, ellenben a tornya a normál Tigrincshez képest sokkal erősebb. Sokkal... Kicsit más stílus, de hasonló örömök.

12 éve 1 hónapja #12586 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun

Tiger ki van fejlesztve teljesen és szerettem de eladtam "anyagi" okok miatt :) a Tiger P viszont nincs messze a VK-n előtte már majdnem minden megvan. A Tiger nagyon tetszett régen ezért is gondolkodom a vastagabb testvérén. Szóval melyik érné meg ?

Nekem mindkettő van, fullosak is, és azt javaslom magam is: MINDKETTŐ!
Más-más miatt, de élvezetesek.

12 éve 1 hónapja #12591 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Szerintem is mindkettő. A Tiger P-ből egyszerűen megvan a Tiger. Aztán majd eldöntöd hogy merre tovább. Nekem most a VK4502A és a Tiger II is megvan már. Maradni viszont csak a sima Tiger maradt. Én a nagyobb mozgékonyságra szavaztam. Sokat jelent a IX-es motor, a Tiger P VII-es motorjával szemben. Az erősebb toronyról meg csak annyit, hogy az L/71-nek tök mindegy, hogy Tiger, vagy Tiger P, netán Tiger II van-e előtte. A parancsnoki kupolát lőve mindegyiket gyönyörűen sebzi.

12 éve 1 hónapja #12592 Írta: robibadzso
Megválaszolva: robibadzso
Hát mindkettőt nem akarom :) a T29 mellé akartam még egy 7es tankot de akkor a tigris lesz :) Köszönöm a válaszokat :)

12 éve 1 hónapja #12598 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Tegnap megvettem a Leo PTA-t. Hát így elsőre elég szenvedős lesz ezt érzem bár már összejött vele pár jó kör. Rögtön a nagy csőre hajtok felraktam egy felfüggesztést így hanyagolom a lánctalpat addig. Más ötlet?
Bár volt egy két meglepő dolog pl: E-100 pattant, Tiger II pattant. Biztos durva szög volt de szerintem ők is meglepődtek :silly:

12 éve 1 hónapja #12633 Írta: iravdudan
Megválaszolva: iravdudan
Volt mindkettő, de csak a Tiger-P -t sajnálom, hogy eladtam. A Tigrisért nem volt kár.

12 éve 1 hónapja #12634 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
Sziasztok!

Egy kis iránymutatást szeretnék kérni: E50-nél milyen modulfejlesztéssel érdemes kezdeni?A nagy motor megvan at E75-ről.Lánc>torony>10,5 cm.-es löveg vagy inkább a 8,8/L100 löveg először?
Mennyire gyúlékony?Ammorack mennyire érzékeny?Skillek?Milyen stílusban érdemes vele játszani stock állapotban és fullosan?

THX előre is!! :)

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #12635 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
A LEO Pta-hoz türelem ,türelem...és ha jól muzsikál a kezed alatt akkor egy gyöngyszemet fogsz kapni..
Kedvencem az E50M már hosszú idők óta..versengett a helyére az Fv 4202,Bat,T62A,Patton..nálam mindegyik kiesett..viszont amit csak azért vettem meg mert német a Leopard..az kezdi nálam lenyomni az E50M -et..
Szenzációs gép,ki nem néztem volna belőle ezt..az előbb irt gépektől vártam a csodát de meglepő módon a ferrari motorral szeret kartontank győzött..

A nagy ágyú a león kissé fura a kis tűzgyorsaság miatt...BIA + venti ellenére 11mp..viszont van hozzá stabilizátorom ami nagyon jótékony hatású annak ellenére hogy álló pozícióból lövök vele,de hamarább szűkül..
Távcső is jó rá mert sokszor kell snipernek használni..2-3000 sebzés hamar megvan vele,utána meg móka az élet...
Állítólag a LEO 1 még jobb...nagyon bízom benne mert a T54 után a T62A igazi pofára esés volt.

E50 helyett E50M-et mondom mert az van egy ideje..:
Töltésgyorsító,ventillátor,és Távcső(ez mozgásban is segít..nem a periszkóp..)
Skill: BIA,hatodik érzék,javítás és utána az álca..nekem az 5. skill 73% ..úgyhogy azt mondanám amit lehet...

Ha stock vagy a L100/88 van rajtad akkor én periszkóptávcsövet pattintanék...mert sniperkedned kell.
Ha már megvan a full ágyúd akkor a fixtávcső jobb mert többet kellene medhez hasonlóan mozognod..ha mozogsz mindig átlósan mozogj szögben tartva a testet..ez nem a T54 med,közelharcba búgócsigázásba ha nem muszáj ne menj..2.-3. tanknak beállva oszd a halált középtávról...ágyúd pontos és jó..test nagy könnyen eltalálható..égni ritkán szokott ,de tűzoltókészülék kötelező mert ha nincs azonnal lángra kap érdekes módon...legyen kéznél azt kész...sniper medként középtávon mozogj,kis életűeket rammolhatod nagy sebességgel ha terep engedi bokor..vár..lő..lő ..következő bokor és szépen előre..apránként...
Ez az elmélet ..gyakorlatban én úgy mentem vele mint egy megveszekedett barom XD..látszik is a statomon de k..vára élveztem és ez volt a lényeg :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: marseille984, GunnersHun

12 éve 1 hónapja #12738 Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Leoért érdemes küzdeni, ha tetszik a PT A (nekem is nagyon bejött), akkor Leo1-et imádni fogod. A mozgása a tűzerő, meg úgy általában minden veszett jó. Olyan tank, amivel körbe lehet vadászni a pályát.
E50M tippeket köszönöm én is, az lesz a szeptemberi projekt.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.