A LEO Pta-hoz türelem ,türelem...és ha jól muzsikál a kezed alatt akkor egy gyöngyszemet fogsz kapni..
Kedvencem az E50M már hosszú idők óta..versengett a helyére az Fv 4202,Bat,T62A,Patton..nálam mindegyik kiesett..viszont amit csak azért vettem meg mert német a Leopard..az kezdi nálam lenyomni az E50M -et..
Szenzációs gép,ki nem néztem volna belőle ezt..az előbb irt gépektől vártam a csodát de meglepő módon a ferrari motorral szeret kartontank győzött..
A nagy ágyú a león kissé fura a kis tűzgyorsaság miatt...BIA + venti ellenére 11mp..viszont van hozzá stabilizátorom ami nagyon jótékony hatású annak ellenére hogy álló pozícióból lövök vele,de hamarább szűkül..
Távcső is jó rá mert sokszor kell snipernek használni..2-3000 sebzés hamar megvan vele,utána meg móka az élet...
Állítólag a LEO 1 még jobb...nagyon bízom benne mert a T54 után a T62A igazi pofára esés volt.
E50 helyett E50M-et mondom mert az van egy ideje..:
Töltésgyorsító,ventillátor,és Távcső(ez mozgásban is segít..nem a periszkóp..)
Skill: BIA,hatodik érzék,javítás és utána az álca..nekem az 5. skill 73% ..úgyhogy azt mondanám amit lehet...
Ha stock vagy a L100/88 van rajtad akkor én periszkóptávcsövet pattintanék...mert sniperkedned kell.
Ha már megvan a full ágyúd akkor a fixtávcső jobb mert többet kellene medhez hasonlóan mozognod..ha mozogsz mindig átlósan mozogj szögben tartva a testet..ez nem a T54 med,közelharcba búgócsigázásba ha nem muszáj ne menj..2.-3. tanknak beállva oszd a halált középtávról...ágyúd pontos és jó..test nagy könnyen eltalálható..égni ritkán szokott ,de tűzoltókészülék kötelező mert ha nincs azonnal lángra kap érdekes módon...legyen kéznél azt kész...sniper medként középtávon mozogj,kis életűeket rammolhatod nagy sebességgel ha terep engedi bokor..vár..lő..lő ..következő bokor és szépen előre..apránként...
Ez az elmélet ..gyakorlatban én úgy mentem vele mint egy megveszekedett barom XD..látszik is a statomon de k..vára élveztem és ez volt a lényeg
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...