Jelenleg 54 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 7 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 17 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 11 hónapja #70348 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Én ki sem fejlesztettem a BL-9S ágyút, úgy gondoltam hogy ha már van 44k XP akkor az a maradék 19 csak meglesz már, pár napig csak duplázol vele és én az utolsó 10k XP-t lehoztam egy huzamban a troll ágyúval, a troll-t nagyon bírtam, Maus-t 300-400-asával szedtem, jó volt nézni :)

Szerintem azzal az ágyúval kellemes lesz, kicsit lehetne jobb az átütése de lehet vele jól teljesíteni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #70350 Írta: GohstriderJoe
Megválaszolva: GohstriderJoe
Szép napot Mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg KV-1-es tankom van fullosan. Most tudnék fejleszteni KV-2, T-150-re.. Melyik lenne a legjobb választás?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv: Joe

10 éve 11 hónapja #70355 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Szép napot Mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg KV-1-es tankom van fullosan. Most tudnék fejleszteni KV-2, T-150-re.. Melyik lenne a legjobb választás?

Természetesen a T-150. :) Én tegnap este fejlesztettem ki rajta a top ágyút (300 sebzés), és igaz, hogy lassan tölt (kb. 8,5 sec töltésgyorsítóval és ventivel), de ha betalál - és nem pusztít - akkor az ellen garantáltan hátrál ahogy csak tud. Azon kívül 167 a pen. A páncél meg erősebb a KV-1-hez képest (90 elől, oldalt és 75 hátul, a torony még erősebb). Jól beforgatva simán pattogtatom a t6-os heavyk többségét (a kisebbekről ne is beszéljünk).

Ehhez képest a KV-2-nek egy előnye van, a top ágyú 700 sebzése. Igaz, hogy tetszetős, de ehhez 'csak' 110 pen társul, tehát a T-150 is tudja pattintani. És ha lőtt vele egyet, akkor 24 (!) mp-ig csak vár. Ez alatt a T-150 majdnem 3*300, vagyis 900 dmg-t tud okozni, ami rögtön game overt jelentene neki. A páncélja pedig a KV-1-é, ami t5-ben még jó volt, t6-ban elmegy, de ha magasabb tierbe rak (márpedig fog!), akkor sokat nem ér. A sebességük pedig ugyanaz. A toronyforgatása max. 16 fok, tehát ha nem találod el a célt első lövésre (pl. mozgó medet), akkor szevasz. Annyiszor kerül meg, ahányszor akar és ott lő, ahol a kedve tartja. Meg a KV-2 után nincs hova tovább, csak arty és T-150 lehetsz utána.

Még KV-1 tankban is úgy harcoltam a KV-2 ellen, hogy lövésre kényszerítettem (kikukucs, gyorsan vissza), és amint elszólta magát, azonnal ki és vége. Viszont ha T-150-nel találkoztam, gyors hátraarc. :)

De szerintem ne akarj egyből nagyobb tierbe menni, én előbb a legényeket képeztem gyorsított képzéssel egy kicsit, hogy min. a javítás legyen meg, és utána irány a t6, mert mikor t8 nehézzel rak össze, akkor egy képzetlen legénység ... szóval ... khm ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GohstriderJoe

10 éve 11 hónapja #70356 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Lekésted a tesztszervert GohstriderJoe, kipróbálhattad volna. A KV-2 vicces jószág, ez A troll tank tier6-ban a 152mm-es ágyújával. Viszont nagyon egyedi a stílusa, mivel papír, kancsal és kitavaszodik mire betölt. Ha még nincs tapasztalatod, inkább a T-150 -et válaszd. Hasonló stílust igényel, mint a KV-1. Igazi frontharcos heavy.

10 éve 11 hónapja #70359 Írta: GohstriderJoe
Köszönöm a válaszokat!

Igen.. Én is a T150 felé hajlok.. Mégpedig a formája miatt is..
Ugyanis a KV-2-nek eléggé magas a tornya.. Ez nagy hátrány a csatákban..
Megskalpolnak pik pak.... :unsure:

10 éve 11 hónapja #70362 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Szép napot Mindenkinek!

Sőt, a KV-1S-t is fejlesztheted.

Amennyiben ez te vagy: www.noobmeter.c...61199/,
akkor inkább a T-150 irányba menj tovább, de még ne most.

10 éve 11 hónapja #70386 Írta: GohstriderJoe
Szia!

Köszönöm a tanácsot!
Igen én vagyok.... Nagy Noob...
A T150et vettem meg.
Elég érdekes, hogy T8-ban más a csatamenet....

10 éve 11 hónapja #70399 Írta: BAGETT
Tudod GohstriderJoe sok jó játékos farmol tier8-ban, velük még meggyülik a bajod. Nagy a különbség a játékosok képességei között és ez nagyon meglátszik. Sok a 15:0 és 0:15 csata (esetleg pár kill mecsúszik 0 helyett), ahol nem tudsz beleszólni a csatába. Gyakorolj alacsony tierben, képezd ki a legénységet, különben free frag leszel.

10 éve 11 hónapja #70404 Írta: GohstriderJoe
Szia!

Igen. Észre vettem, hogy sok vizet nem zavarok T8 csatákban..
Az is érdekes, telibe kapom az ellenfelet, de nem ad pontot...
Alacsonyabb Tierekben is észrevettem., hiába találom el, nem ad pontot, pedig nem lepattanót lövök. vagy a másik észrevétel.. Amikor telibe kapom az ellenfelet, egyikünk se mozdul, ugyan oda lövök és nem kap találatot... nagyon nem stimmel valami a 9.3 óta.....

10 éve 11 hónapja #70412 Írta: singes

Tudod GohstriderJoe sok jó játékos farmol tier8-ban, velük még meggyülik a bajod. Nagy a különbség a játékosok képességei között és ez nagyon meglátszik. Sok a 15:0 és 0:15 csata (esetleg pár kill mecsúszik 0 helyett), ahol nem tudsz beleszólni a csatába. Gyakorolj alacsony tierben, képezd ki a legénységet, különben free frag leszel.

GohstriderJoe! Én is azt tanácsolom/tam, hogy ne menj t6-ba. Nekem jobb a statom, de a t8-asok játékába én is csak pár lövés erejéig tudok általában beleszólni. 8-as light is át tudja ütni a páncélt adott esetben, a 8-as medek elől meg a T-150-nel inkább hátrálok. (Lehet, hogy szégyen, de többször szívatnak meg engem, mint én őket.) Ergo, főleg hátramaradok.
Tegnap volt egy csata, 8-asok ellen (mint általában :S ). Hátul maradtam, amíg ki nem alakult a buli, utána biztos távolból el kezdtem lődözni (egy másik 6-osat és egy 7-es td-t kiszedtem :whistle: ), és mikor már csak arty meg 2 heavy volt vissza, nálunk meg 4 heavy meg néhány kisebb, elindultam. Ha nem így lett volna, nyugton maradok a seggemen. De ehhez is kell tapasztalat, hogy mikor lőj (ha látod, hogy 8-as heavy és úgysem ütöd át, akkor csak felfeded a helyzeted), hova célozz (pl. amcsi heavy tornyát soha!), merre szokott kialakulni a buli, td-k többnyire hol vannak és te hol tudsz jól elrejtőzni, ahonnan azért szórni is tudod őket. Meddel érdemes lett volna spottolni, de heavyvel felejtős.

Szóval maradj t5-ben, min. amíg KV-1 tankoddal tankász címet nem szerzel és az első skill fel nem teszed. (Javaslom perencsnoknak 6. érzéket (amíg van), többinek javítást.) Ajánlatos továbbá nem 'very bad' státusszal feljebb menni, mert keresni fognak az ingyen frag miatt. (Mint amikor D.W. 2-ben ülsz, azzal a különbséggel, hogy okos játékkal ott tudsz meglepetést okozni, T-150-nel 8-asok ellen nem nagyon.)

10 éve 11 hónapja #70413 Írta: singes

Szia!

Igen. Észre vettem, hogy sok vizet nem zavarok T8 csatákban..
Az is érdekes, telibe kapom az ellenfelet, de nem ad pontot...
Alacsonyabb Tierekben is észrevettem., hiába találom el, nem ad pontot, pedig nem lepattanót lövök. vagy a másik észrevétel.. Amikor telibe kapom az ellenfelet, egyikünk se mozdul, ugyan oda lövök és nem kap találatot... nagyon nem stimmel valami a 9.3 óta.....

Pontosan ugyanoda csak nagyon közelről tudsz lőni szovjet heavyvel. Nagy táv-ra ajánlom a td-ket, pl. németet. :) És ha be van forgatva egy hatos med/heavy, akkor a T-150 alapjával egyáltalán nem biztos, hogy átlövöd.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70416 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
A KV-2-t azért nem egyszerűsíteném le ennyire. Eleve, a 700 sebzés, 110 pen nem nagyon releváns, mert a játékosok nagy része HE lőszerrel használja. Azzal 910 a sebzés, alacsony átütéssel, viszont nagyon sok esetben beadja. Papír td-k, medek, legtöbb 5-ös tank bekapja, de vertem már be 900-at Tiger 2 oldalába is, ilyenkor a delikvens általában nem is érti, hogy mi történt. :evil: És amikor megvolt a KV-2, még nem is volt a játékban a Nashorn és társai által képviselt papír-széria...
Ami még fontos, hogy ha nem is üt be a HE, az is stabil 350-450 közti sebzést jelent legtöbb esetben, amit 8-as nehezeknek is bead, más 6-os tankokkal pedig szemből nemigen lövöd be őket arany nélkül. Plusz, ilyenkor egy-két modul és legény megy a levesbe. Persze pontatlan, de nem is kell vesződni a weakspotra szűküléssel. Emellé megfelelő felszerelésekkel 20 mp körüli töltésidő párosul, ami kellemetlen, de valamit valamiért. Ennek megfelelően kell játszani vele, a legfontosabb hogy legyen fedezék ami mögé visszamehetsz lövés után. Domborzat, ház, szikla, bármi megteszi, ilyesmit akármelyik mapon találhatsz.
Persze elhiszem, hogy intéztél már el KV-1-gyel KV-2-t, én is, már nem egyszer, viszont ezzel együtt bölcsebb dolog nem kimenni elé, mert könnyen a garázsban találhatod magad 1 lövés után.
A KV-2 igazi fun tank, nem azért tartják a legtöbben hogy továbbmenjenek róla, ezzel együtt a T-150-es ág húzása előtt is érdemes kipróbálni, húzhatsz vele legénységet a későbbi tankokra, plusz remek móka. Nekem 980-1000 körüli átlagsebzésem volt vele mikor eladtam, nincs kizárva hogy egyszer majd még visszaveszem. :)

10 éve 11 hónapja #70421 Írta: singes
Figyelem: Spoiler!

Oké, de azt azért ismerd el, hogy a HE pontos durrogtatásához meg hogy ki ellen és hogyan használd kell némi tapasztalat. Na már most én azt most kezdem kapizsgálni, kollega úr viszont (a statja alapján) még nem, ami nem is baj. Tehát neki nem a KV-2 való, hanem a T-150, mert a hibákat jobban tolerálja, ugyanis jobban forog a tornya, gyorsabban tölt és jobb a páncélja. A sebességük ugyanaz. És továbbra is tartom, hogy ha a közelében vannak és mellélő, akkor kalap, kabát. Ezzel szemben a T-150 jobban tud pattintani és sokkal gyorsabban (közel 3x gyorsabban) tud tölteni, és még a pen-je is jobb. Szóval kezdőknek (mint én is!) sokkal inkább fekszik. Meg én használtam a D.W.2-t is német ágon, ahol azért igencsak bele kell mélyedni, hogy hogyan is kell vele játszani, de miután ráéreztem (utolsó 10-20 csatám jó lett vele, így gyorsan fejlődtem a végén), jobban megértettem a heavyket is. (Bár tudom, hogy a D.W.2-nek sok köze nincs a heavykhez, de így a 'sebességet' meg lehet szokni és az 50 mm páncél mellett megtanulja az ember beforgatni a tankot. :) )

10 éve 11 hónapja #70422 Írta: BAGETT
Nos GohstriderJoe, tudomásul kell venni, hogy az orosz technika nem a precizitásáról híres. Egy lövés véletlenül betalál, a másik 2m-el elszáll felette. Más szóval nem jó messziröl sniperkedni.
A tankokon meg azért van páncél, hogy ne menjenek át rajta a lövedékek. De mindenen van gyenge pont, meg kell keresni.

10 éve 11 hónapja #70426 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

A KV-2-t azért nem egyszerűsíteném le ennyire. Eleve, a 700 sebzés, 110 pen nem nagyon releváns, mert a játékosok nagy része HE lőszerrel használja. Azzal 910 a sebzés, alacsony átütéssel, viszont nagyon sok esetben beadja. Papír td-k, medek, legtöbb 5-ös tank bekapja, de vertem már be 900-at Tiger 2 oldalába is, ilyenkor a delikvens általában nem is érti, hogy mi történt. :evil:

hát egen - legjobb móka mikor CW-n az ellen nem volt meg fullosan és egy KV2 "telibeverte" az obj140-ünket... -800HP... :lol:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.