Jelenleg 105 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 11 hónapja #72429 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Köszönöm srácok a t43-ról a véleményt, azt kaptam, amire számítottam. Mindegy próbálom majd kihozni belőle az állatot. :silly:
Amúgy ez a medes átlagsebzés cucc nekem kicsit sántít. Vk 3002 D szarabb, mint a panther vagy chiri? Nanemáááár. Akkor az emberek java része nem tudja használni. Nekem ez volt az első normális medem és nagyon szerettem. Nem voltam nagyon jó vele persze, de most azért más lenne a helyzet. Hát jobb mint az a kis csipkelődő panther.
Mondjuk kinek a pap, kinek...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #72530 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

alma vagy körte?Nekem meg van az is7 és jelenleg az st1 nél járok...az Is7 vonalat szerintem kötelező húzni annak aki szeret játszani a nehéz tankokkal..legjobb tier 8 as nehéz az Is3(nekem specko örök hely a garázsban) ráadásul a csapat csatában alap járgány..IS 8 papír tank...viszont az ágyú penje és pontossága jobb mint az is7 130MM es ágyúja..az is 4 esen az is 8 top ágyúja van fönt az jobb mint az is 7 é..a torony is jobban páncélozott..tehát a számokat nézzük az is 4 egy picivel jobb...mindkettőt ki kell húzni..ráadásul ha az egyik ág meg van..akkor gyerekjáték a másik..nem kell a lövegeket fejlesztgetni..nekem az is 7 volt meg előbb..ezért a kv 4 zis lövegét kellett kifejleszteni a többi már adja magát..

Köszönöm a válaszaitokat : Carius1973,Balista1,bandras32 és PZs_HUN !!!
Nos én sem olvastam róla túl sok jót,ezért is kérdeztem meg inkább :)
Meggyőztetek és ki fogom húzni mindenképp,úgy jó fél éve az IS-8 ig jutottam de azt kétszer is eladtam,nem sok sikerélményem volt vele,az ágyút kihúztam,az és a sebessége a jó benne,páncélja szerintem nincs.Talán med-ként kellene vele játszani vagy nem tudom de egyáltalán nem "állt kézre".
Ti hogy bírtátok ki az IS-8-at?

10 éve 11 hónapja #72545 Írta: Johnsy27
Megválaszolva: Johnsy27
Sziaztok,

A kérdésem az lenne,hogy melyikről jobb/egyszerűbb/könyebb/hatákonyabb a T54 kifejlesztése.

Az új orosz light tankkok megjelenésével a T9-es T54 most már 2 ágról is elérhető.
Az eddigi t3485-t43-t44-es vonal-a "gyenge" 85-s ágyú miatt- küzdősebbnek tünik.Az új light-tankokat annyira nem ismerem.

Üdv,

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72547 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

alma vagy körte?Nekem meg van az is7 és jelenleg az st1 nél járok...az Is7 vonalat szerintem kötelező húzni annak aki szeret játszani a nehéz tankokkal..legjobb tier 8 as nehéz az Is3(nekem specko örök hely a garázsban) ráadásul a csapat csatában alap járgány..IS 8 papír tank...viszont az ágyú penje és pontossága jobb mint az is7 130MM es ágyúja..az is 4 esen az is 8 top ágyúja van fönt az jobb mint az is 7 é..a torony is jobban páncélozott..tehát a számokat nézzük az is 4 egy picivel jobb...mindkettőt ki kell húzni..ráadásul ha az egyik ág meg van..akkor gyerekjáték a másik..nem kell a lövegeket fejlesztgetni..nekem az is 7 volt meg előbb..ezért a kv 4 zis lövegét kellett kifejleszteni a többi már adja magát..

Meggyőztetek és ki fogom húzni mindenképp,úgy jó fél éve az IS-8 ig jutottam de azt kétszer is eladtam,nem sok sikerélményem volt vele,az ágyút kihúztam,az és a sebessége a jó benne,páncélja szerintem nincs.Talán med-ként kellene vele játszani vagy nem tudom de egyáltalán nem "állt kézre".

Az IS-8-al én 3-szor voltam úgy, hogy eladom a francba, de a végére egész jól összeszoktunk. A legtöbb sebzésem is ezzel a tankkal van. Páncél nem sok de a torony azért tud pattintani. Igen igazad van med-ként kell vele játszani nem heavy-ként, a mozgékonysága, sebessége megvan hozzá. Talán pont a sebessége a veszte, mert az ember hajlamos vele előre rohanni, akkor viszont szétszedik. Az ágyú viszont nagyon jó, nagy átütés, nagy sebzés. Töltésidő sem rossz, ha jól emlékszek venti+töltésgyorsító+BIA= 10,2 mp. A depressziós szög ami elég hervadt: 5 fok. Néha kellemetlen tud lenni. Összességében szerintem egy játszható, szerethető tank. Az IS-7 miatt mindenféle képen megéri. Egy dolog ami hátrány lesz ha megvan az IS-7, abba plusz 1 töltő kell. Tehát vagy szűz ember kerül bele vagy kerítesz valahonnan 1 töltőt.

10 éve 11 hónapja #72562 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Szerintem az IS8 egy túlesel rajta aztán eladod tank. Nem kiemelkedően jó, és nem is kiemelkedően rossz. Az a kulcsa, hogy nem szabad vele heavyként játszani. Az ágyú szuper, a toronypáncél sem rossz, ezeket kell kihasználni, na meg a sebességét. Nekem mondjuk nem nagyon működött medként, mert ahhoz nem elég fordulékony, de a sebessége arra elég hogy mondjuk gyorsan flanket válts. Az elején nagyon utáltam, főleg amíg meg nem lett az ágyú rá, de a végére egész összeszoktunk, mentem vele jó köröket. Lényeg hogy úgy használd mintha nem lenne páncélod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

10 éve 11 hónapja #72649 Írta: Morphelo
Na kipróbáltam a t43-at.

Ez a tank semmiben sem jó, de tényleg. Bár 80%-os legénységgel indultam, object 140-ig csak felfejlődnek. :)

Nem gyors, flankelésre nehéz használni. Mondjuk nem is lehetetlen pl. a jagd 8.8 ellen. Az ágyú szar. Golddal kétszer nem lőttem be a kv5 seggét, a type59-et szemből pedig 4-ből egyszer.
Kb ugyanaz, mint a t34-85 csak elbír még egy lövést plusz egy tierben :S .
T9 ellen kb no chance kategória, E75-öt, ST-1-et soha nem lősz be, lehetőleg a medekből és az alacsonyabb szintűekből kell csipegetni.

Hamar rájöttem, hogy sok HE-t kell magaddal vinni (kb. mint a Chaffe-nál). Így a T9-eket le tudod gyalulni 200hp-ról az aránylag jó RoF miatt.
11 meccsből csak 2 alkalommal rakott össze 9-es tankokkal, 5 alkalommal T8 ellen, 4 alkalommal voltam top tier.

2780-as sebzés, 5 kill, és 1000 assist damage mellett nem kaptam mastert :huh: , úgyhogy gyanús, hogy sokan elég jól játszanak ezzel a tankkal. Vagy csak pont rossz hetet fogtam ki :D.

A kemény páncélzatú tankok ellen azért lövöm a goldot, így a bevételem 11 kör után 0-hoz konvergál. Tehát semmi. Egyedül a gyors töltésre lehet építeni, de arra is csak közelről, nem egy panther, úgyhogy nem lövöd ki a pókot a sarokból.

T5-7 ellen viszont elég kellemes a játékmenet, de azért nem erre kell építeni. :)

Szerintem hozza a már megszokott gyenge T7 medes szintet.

10 éve 11 hónapja #72654 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Na kipróbáltam a t43-at.

Ez a tank semmiben sem jó, de tényleg. Bár 80%-os legénységgel indultam, object 140-ig csak felfejlődnek. :)

Nem gyors, flankelésre nehéz használni. Mondjuk nem is lehetetlen pl. a jagd 8.8 ellen. Az ágyú szar. Golddal kétszer nem lőttem be a kv5 seggét, a type59-et szemből pedig 4-ből egyszer.
Kb ugyanaz, mint a t34-85 csak elbír még egy lövést plusz egy tierben :S .
T9 ellen kb no chance kategória, E75-öt, ST-1-et soha nem lősz be, lehetőleg a medekből és az alacsonyabb szintűekből kell csipegetni.

Hamar rájöttem, hogy sok HE-t kell magaddal vinni (kb. mint a Chaffe-nál). Így a T9-eket le tudod gyalulni 200hp-ról az aránylag jó RoF miatt.
11 meccsből csak 2 alkalommal rakott össze 9-es tankokkal, 5 alkalommal T8 ellen, 4 alkalommal voltam top tier.

2780-as sebzés, 5 kill, és 1000 assist damage mellett nem kaptam mastert :huh: , úgyhogy gyanús, hogy sokan elég jól játszanak ezzel a tankkal. Vagy csak pont rossz hetet fogtam ki :D.

A kemény páncélzatú tankok ellen azért lövöm a goldot, így a bevételem 11 kör után 0-hoz konvergál. Tehát semmi. Egyedül a gyors töltésre lehet építeni, de arra is csak közelről, nem egy panther, úgyhogy nem lövöd ki a pókot a sarokból.

T5-7 ellen viszont elég kellemes a játékmenet, de azért nem erre kell építeni. :)

Szerintem hozza a már megszokott gyenge T7 medes szintet.

Nekem már T8-ban is komoly gondjaim voltak vele. Nem emlékszem mi a prémium lőszere (HEAT?), de pl. az IS3-mak és az IS6-ok előszeretettel nyelik el a lövéseit (ami eléggé idegesítő). És van ám néhány tank, aminél ez probléma (pl. vannak tankok amiken a weak spotokat sem lehet belőni az alap lőszerrel, pl. T95?) minél magasabb a tier, annál inkább. Ez a jó-e egy T7-es tank a T5-T6 ellen kérdés meg olyan, hogy ha nem lenne jó nagy baj lenne nem?:D Egyébként szerintem is T8-ban erősödnek be a medek és T10-ben meg már jobbak is. Viszont 3 jó med van T7-ben: T20, T34-1, Comet (nekem ebben a sorrendben), ennyi. A többi az szemét, ilyenekkel az élen mint a T43 meg a Chi-ri.

A wotlabs ezt írha róla (második legrosszab, csak az AT7/AT15 rosszabb nála):

T-43 – I prefer tanks that are built with a purpose in mind rather than trying to do everything, and the T-43 tries and succeeds in being a very mobile medium tank with horribly weak firepower. The firepower is so weak that even shooting premium ammo it’s completely helpless against an IS-6 unless it has a direct shot on the rear. Even penetrating weak spots of the AT 7 will be difficult. It will have problems dealing with side armor of tier 8 and 9 tanks. Almost any tier 7 tank that is angled slightly will bounce shots from the T-43, and that’s not acceptable.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72710 Írta: Stariah
Megválaszolva: Stariah
En szerettem a T-43 -at :)
Bar nem olyan jo, mint a T-34-85 (azt imadtam), de azert jol hasznalhato. Csak tobbet kell alattomoskodni vele. Szembol ovatosan, inkabb oldalba, hatbatamadni mindenkit.
Amiben nagyon elmarad a T34-85-tol az az, hogy kevesbe tudsz beleszolni a csatakba.
Az, hogy te hozz le egy csatat a tobbiek tamogatasa nelkul, elegge elkepzelhetetlen. T-34-85-tel azert jo csillagallas mellett megoldhato volt.
Itt sokkal inkabb tamogato szerepkorre vagy karhoztatva, mint a T34 vagy T-34-85-tel voltal.
Ha kelloen gyavan es alattomsan hasznalod, akkor leszel eredmenyes :D

10 éve 11 hónapja #72715 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Szóval mostantól kicsit máshogy kellene játsszak. De jó... :huh:

Ha tudnád, én már milyen sokszor döbbentem rá erre a legkülönfélébb okokból... :whistle:

10 éve 11 hónapja #72716 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Ha megunjátok a t43 vacak 85 milis ágyúját, és azt, hogy jóformán csak jó sok gold ammo ellövöldözése árán lehet eredményesen játszani vele, akkor próbáljátok ki a 122-es trollt :) Messziről lehet vele szórni a HE-t 9-esekre is, atyt viszi 1 lövéssel, városi csiki-csukiban meg mehet az ellen oldalába a HEAT, amiből nem kell sok, hogy egész ütős sebzés összejöjjön. Anyagilag is jobban jön ki. Én igy csináltam vele ace tankert, miután meguntam a szopást az alap ágyújával. 10 HEAT volt tárazva, a többi HE.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

10 éve 11 hónapja #72723 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Ha megunjátok a t43 vacak 85 milis ágyúját, és azt, hogy jóformán csak jó sok gold ammo ellövöldözése árán lehet eredményesen játszani vele, akkor próbáljátok ki a 122-es trollt :) Messziről lehet vele szórni a HE-t 9-esekre is, atyt viszi 1 lövéssel, városi csiki-csukiban meg mehet az ellen oldalába a HEAT, amiből nem kell sok, hogy egész ütős sebzés összejöjjön. Anyagilag is jobban jön ki. Én igy csináltam vele ace tankert, miután meguntam a szopást az alap ágyújával. 10 HEAT volt tárazva, a többi HE.

Gondoltam rá én is, de akkor elveszítettem volna azt a kis dmg-t is, amit a 85mm-el összesniperkedtem. Ha legalább menne mint a T-34-85, akkor talán lett volna értelme az ellenség közelébe menni hogy eltaláljam, de ezt a vacakot egy IS-3 legyorsulta.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72757 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Én soha nem raktam 10-nél több gold skúlót a t43-ba, és mindig próbáltam minél kevesebbet ellövöldözni ezekből. 10-nél már csúnyán termelte a veszteséget. A 85 milissel ez a taktika nem működött, ette a goldot. A 144 milis átütés kb semmire sem jó tier 8 ellen. Elég gyakran a gold ammo is kevésnek bizonyult, és gyakran mellément, amikor messziről akartam lövöldözni, én meg téptem a hajam, hogy ott repül kb.3000 kredit. A 122-es troll meg sebzett a 9-esekbe is 100-150-et, plusz pár modult, ha meg mellé ment, akkor sem sajnáltam, mert nem volt drága. Ha meg biztosnak igérkezett a találat, és elégnek tűnt a 140-es átütés, akkor ment a HEAT, és az már pusztított is rendesen. Volt, hogy kv1s seggébe 700-at vert a HE, és vitt szerencsétlennek egy csomó modulját is. :)

Volt, hogy t44-el harcoltam troll ágyús t43 ellen, mire lezuztam, belémvert 3-at, és 600 hp mellett a torony, a motor, a lánc, és a kuklucskáló is bánta.

Az elején kínlódtam vagy 50 csatát a 85 milissel, ahhoz képest a 122-es igen kellemes meglepetés volt.

10 éve 11 hónapja #72764 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Én soha nem raktam 10-nél több gold skúlót a t43-ba, és mindig próbáltam minél kevesebbet ellövöldözni ezekből. 10-nél már csúnyán termelte a veszteséget. A 85 milissel ez a taktika nem működött, ette a goldot. A 144 milis átütés kb semmire sem jó tier 8 ellen. Elég gyakran a gold ammo is kevésnek bizonyult, és gyakran mellément, amikor messziről akartam lövöldözni, én meg téptem a hajam, hogy ott repül kb.3000 kredit. A 122-es troll meg sebzett a 9-esekbe is 100-150-et, plusz pár modult, ha meg mellé ment, akkor sem sajnáltam, mert nem volt drága. Ha meg biztosnak igérkezett a találat, és elégnek tűnt a 140-es átütés, akkor ment a HEAT, és az már pusztított is rendesen. Volt, hogy kv1s seggébe 700-at vert a HE, és vitt szerencsétlennek egy csomó modulját is. :)

Volt, hogy t44-el harcoltam troll ágyús t43 ellen, mire lezuztam, belémvert 3-at, és 600 hp mellett a torony, a motor, a lánc, és a kuklucskáló is bánta.

Az elején kínlódtam vagy 50 csatát a 85 milissel, ahhoz képest a 122-es igen kellemes meglepetés volt.

Nincs ruszki medem, de van Cometem, annak is 144 körüli a penje, és egész jól el lehet vele bohóckodni. Oldalról kb. az E 75-öt meg a T95-öt leszámítva üt mindent. Más kérdés, hogy mozgékonyságban, dpm-ben és csőlehajlásban gyanús hogy veri a T-43-at.

10 éve 11 hónapja #72779 Írta: Morphelo
T-43 tegnap:

12 meccs 3 t9 ellen, 7 t8 ellen, 2 top tier. Meglepődtem, hogy az 50100-at nem lövöm be szemből, se alul se tornyon. IS3 nem nagyon pattintja a goldot, azokat jó lőni. Nincs nagy csőlehajlás, így kicsit szenvedős.

12 meccsből 5-ön gyulladtam. Ebből 4 alkalommal egymás utáni meccsen az első lövéstől (a kis kaliberesek égettek). 1 alkalommal full hp-ról robbantam (RHM). A 85mm-es HE ammoja nem sebez teljes értéket az RHM fején :blink:, viszont artyk ellen használható. Mondhatni érzékeny a tank.

85mm-es eléggé pontatlan volt, mozgás közben kb esélytelen lőni vele. Gyakran full zoomnál is.

Top tierként viszont nagyon élvezetes. Itt 2000 sebzés simán kiosztható (mint t345-tel)

Szerintem a Comet vagy T43 összehasonlítása fölösleges. Mind a kettő sz@r. :whistle:

10 éve 11 hónapja #72789 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

...

Szerintem a Comet vagy T43 összehasonlítása fölösleges. Mind a kettő sz@r. :whistle:

A Comet szerintem jó! Csak tornyozni kell vele és kihasználni a tűzgyorsaságot. Általában nem figyelnek rád. ;)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.