Na kipróbáltam a t43-at.
Ez a tank semmiben sem jó, de tényleg. Bár 80%-os legénységgel indultam, object 140-ig csak felfejlődnek.
Nem gyors, flankelésre nehéz használni. Mondjuk nem is lehetetlen pl. a jagd 8.8 ellen. Az ágyú szar. Golddal kétszer nem lőttem be a kv5 seggét, a type59-et szemből pedig 4-ből egyszer.
Kb ugyanaz, mint a t34-85 csak elbír még egy lövést plusz egy tierben

.
T9 ellen kb no chance kategória, E75-öt, ST-1-et soha nem lősz be, lehetőleg a medekből és az alacsonyabb szintűekből kell csipegetni.
Hamar rájöttem, hogy sok HE-t kell magaddal vinni (kb. mint a Chaffe-nál). Így a T9-eket le tudod gyalulni 200hp-ról az aránylag jó RoF miatt.
11 meccsből csak 2 alkalommal rakott össze 9-es tankokkal, 5 alkalommal T8 ellen, 4 alkalommal voltam top tier.
2780-as sebzés, 5 kill, és 1000 assist damage mellett nem kaptam mastert

, úgyhogy gyanús, hogy sokan elég jól játszanak ezzel a tankkal. Vagy csak pont rossz hetet fogtam ki

.
A kemény páncélzatú tankok ellen azért lövöm a goldot, így a bevételem 11 kör után 0-hoz konvergál. Tehát semmi. Egyedül a gyors töltésre lehet építeni, de arra is csak közelről, nem egy panther, úgyhogy nem lövöd ki a pókot a sarokból.
T5-7 ellen viszont elég kellemes a játékmenet, de azért nem erre kell építeni.
Szerintem hozza a már megszokott gyenge T7 medes szintet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."