Jelenleg 64 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 11 hónapja #72264 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Jobb ha hozzászoksz a többi löszerfajtához, késöbb kelleni fog. Nem csak az arany, a HE is. Amúgy az aryanyat normál esetben a 2 gombbal töltöd. ha egyszer nyomod meg akkor csak azután tölti ha már a csöben levöt kilötted, ha még egyszer megnyomod kiveszik ami bent van és aranyat töltenek helyette. A tigerP is sebezhetö szemböl. Egyrészt ott a hasa és a kupolája, másrészt ha nem pont szembe áll, hanem van olyan noob hogy beforgatja, akkor elöl az átlós felületek is jo szögbe kerülnek és átlöhetöek. Ha messze van és szemböl kell löni, akkor már például 122mm-essel leginkább a HE-t javaslom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #72266 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Szóval mostantól kicsit máshogy kellene játsszak. De jó... :huh:

Köszönöm mindenkinek a tippeket. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R

10 éve 11 hónapja #72275 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
KV-3 nagyon kellemes jármű T7-ben igazi troll, T8-ban sem éreztem gyengének, T9-be NAGYON ritkán kerül. Az alap ágyú szerintem kevés lesz ide, de ha nincs szabad xp-d, akkor ki lehet szenvedni. Gold mindenképp kelleni fog, vagy tényleg csak a csapat hátrányára leszel.

Én nagyon szerettem, brutális brawler, mellel levesz szinte bármit. Kb. olyan mint KV-1 T5-ben.

A kérdés inkább: érzed már magad elég tapasztaltnak, hogy T7-be menj? Ott már érhet elég sok negatív élmény.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 11 hónapja #72277 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
A gold lőszer kötelező felszerelés a tankon igaz nem kötelező használni.Én például szoros csatákban használom.Amikor rajtam és vagy 1 2 társamon múlik a csata.Akkor gold betölt.

10 éve 11 hónapja #72279 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
TivadarToth-nak igaza van, nem biztos, hogy érdemes hamar magasabb tierben játszani. Előbb próbáld ki a KV85-öt is, hátha jobban bejön neked a valamivel mozgékonyabb HT. Utána dönts, hogy KV3 vagy IS legyen a következő.

10 éve 11 hónapja #72317 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
A t43 mennyire játszható? Gondolom meg sem közelíti a t34-85-öt. Engem nagyon zavar az ágyúja.

A T44-en a kisebbet sebző 100mm-es, vagy a régi kv1s ágyú használhatóbb?

10 éve 11 hónapja #72330 Írta: TivadarToth

A t43 mennyire játszható? Gondolom meg sem közelíti a t34-85-öt. Engem nagyon zavar az ágyúja.

T-43-on valamiért működik a 85-ös ágyú itt is (4,3sec reload!), persze kicsivel több gold fogy.. nekem kb. 200 meccs után kezdett működni (rájöttem mit is és hogyan kellene). Sokkal óvatosabban kell vele tolni mint 34-85-tel. Van pár saját T-43 videóm ha érdekel mit lehet vele elkövetni (elég tanulságosak).

T44 - nincs meg, csak teszten próbáltam (kb. 30-40 meccs), ami nem mérvadó, de a 100-as löveggel sokkal használhatóbb volt. Kipróbáltam a 122-t is, de nagyon esetleges és a töltésidő, nahh :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 11 hónapja #72331 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
A t-43 nekem nagyon nem jött be. Bizony gyengébb a t-34-85 -nél, méghozzá tiertöl függetlenül. az a kevés plusz HP nem kárpótol az elveszett mozgékonyságért. Páncél meg ugye nincs. A T-44 picit jobb, sajnos korán eladtam. Szóval inkább nem szólom le. Amúgy a 100mm-essel használtam. Medre az jobban illik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 11 hónapja #72334 Írta: TivadarToth

Szóval mostantól kicsit máshogy kellene játsszak. De jó... :huh:

Köszönöm mindenkinek a tippeket. :)

Nekem anno a legtanulságosabb az volt, mikor tapasztaltabb játékos társakkal gyakorlóban bejártuk a pályákat és szembeállítottuk a lehetséges ellenfeleket. Vagyunk páran itt is szerintem, akik szívesen bemennek veled gyakorolni, én pl. mennék, csak vegyél fel a játékban. (Szerintem Jackal kolléga is jönne, mintha már lett volna veled gyakorlóban).

Most KIVÁLÓ lehetőség lenne a teszt szerver...

Ja, a kommunikácóhoz Dolby Axon-t töltsd le, ehhez nem kell szerver.

10 éve 11 hónapja #72339 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szerintem használhatatlan. Borzalmasan nem működik,nagy mák faktor kell ahhoz hogy be tudd sebezni azt, amit kell. Én utáltam, kb. a felénél ki free XP-ztem. Nem jó tank.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72373 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv, ismét lenne egy kérdésem :)
Gondolkodom, hogy elkezdek még egy medium ágat, de nem tudok dönteni a szovjet és a kínai között. Egyelőre a tier 9 - et céloznám meg, bármelyiket is kezdeném el.

Ahogy nézegettem, ránézésre a szovjeteknél a tier 5 - 6 tűnik jobbnak, míg a kínaiaknál a 7 - 8. Legalábbis az adatok szerint. A kínaiaktól ami kicsit elriaszt az az ágyúk kevés süllyedési foka. Attól kicsit tartanék. A szovjeteknél meg a 7es T43 és a 8as T44 az ami kicsit a kedvemet szegi.

A 9 - eseknél a WZ120 nagy állatnak tűnik azzal az ágyúval és toronypáncéllal, őszintén szólva ez nagyon csalogat. De a T54 - re meg sokan mondjátok, hogy a legjobb Tier 9 medium. (gondolom a T54 nél a 219mm - es és nem a 201mm - es ágyút érdemes használni)

Szóval nem tudok dönteni :)

Esetleg akinek van tapasztalata valamelyik ággal, vagy mind kettővel, megköszönném, ha írna róluk valamit.

10 éve 11 hónapja #72375 Írta: TivadarToth

Szerintem használhatatlan. Borzalmasan nem működik,nagy mák faktor kell ahhoz hogy be tudd sebezni azt, amit kell. Én utáltam, kb. a felénél ki free XP-ztem. Nem jó tank.

Már csak annyit kérdeznék T-44 milyen T-43-hoz képest szerinted a szintjén?

Tényleg ennyire nem működik senkinek T-43?

10 éve 11 hónapja #72386 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Már csak annyit kérdeznék T-44 milyen T-43-hoz képest szerinted a szintjén?

Tényleg ennyire nem működik senkinek T-43?

Nem tudom, hogy én vagyok-e a megfelelő ember erre de nekem a véleményem a következő:

A T-43 kapcsán általában senkinek nem megy a játék, te vagy a kivétel. Ennek a fő oka, hogy az ágyú átütés botrányosan alacsony és semmilyen más tulajdonsága nem kiemelkedő a tanknak.
- nincs sok HP-ja
- nem kiemelkedően gyors
- nincs jó páncélja
- nincs különösebben jó camoja
- szeret égni

Itt van a T7 medek sebzési átlaga, nézzétek hol van a T43:

Pl. olyan problémák jönnek elő, hogy nem tudod egy IS3 oldalát golddal mindig átütni meg hasonlók....
Ha megnézed a saját értékeidet a T 43-mal az sem kiemelkedő, de nem is rossz. 1119 az átlagsebzésed, ami elmegy tehát a fő gond az ágyú.

A T-44 kicsit hasonló cipő, egy fokkal jobb ágyúval és egy fokkal jobb páncéllal. Nekem a T-44-el az a bajom, hogy itt sem túl magas az átütés, de az ágyú sem elég pontos (nekem sokat derpizett a pontosságához képest) ráadásul a T8 igazi med mekka, ami a közepes tankok erősségét illeti: Pershing, T69, Obj. 416, STA1 illetve az új lightok is jók RU251, T49 szóval egy alapból erős mezőnyben kéne egy nem túl erős tanknak helyt állnia, ami semmi érdekeset nem tud. Az a baj, hogy miért játszana bárki vele, mikor ezekkel is lehet? Az ágyúnak az átütése itt is kevés ami azért érdekes mert a Pershingen ezt a problémát nem éreztem pedig annak csak +5-el több.

Amolyan mindenben kicsit jó de igazából semmiben tank. És a másik ágon ott az obj. 416 ami viszont brutál.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

10 éve 11 hónapja #72418 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
A T44-et nem kell leírni - fullosan nagyon jó kis tank az, igazi med /mondjuk addig nem igazán/ - mindenképp a 100mm a jó

hentes: mindenképp az orosz a nyerő ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 11 hónapja #72423 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
hali, hát először is a kínai med ágnál ha a tier IX a cél, akkor azt a light vonalon kell húzni ha nem akarod magad sz@rrá sz*patni, ugyanis a tier VII még elmegy emdbe de a tier VIII egy hulladék tank (énis most azzal szenvedek) szóval ha rám hallgatsz azt a light vonalon éred el ,mert a wz-120 fullosan viszont igen atom kis gép,

2. a t-43 oroszoknál tényleg nem tól faszás de túl élhető , nem a legrosszabb med meg csak tier VII hamar túl lehet rajta esni, a t-44 fullosan aranoys kis gép , nem a legjobb de a kínainál fényévekkel jobb, én szerettem az ágyúját is igaz h kevés az átütő de azért oldalról mindent visdz amit kell és ha jól felvan szerelve még elég pontos is!

t-54 et sztem sokkal többen használják a 201 mm-es átütőjű ágyúval, mivel gyorsabb, és pontosabb jóval az a +18mm átütő nem jelent annyit h megérja és a 219 penes ágyú sokkal pontatlanabb és lasabban is tölt, a 201 mm -es ágyú is bőven elég mindenre hidd el ha meg tier X ellen vagy oda a 219 és a 201 mm essel is kell a gold szóval akkor meg inkább legyen pontosabb és golddal találjon be! ;)
Remélem segítettem! Én személy szerint az orosz vonalat jobban kedvelem mint a kínait! :O
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.