A t43 mennyire játszható? Gondolom meg sem közelíti a t34-85-öt. Engem nagyon zavar az ágyúja.
A T44-en a kisebbet sebző 100mm-es, vagy a régi kv1s ágyú használhatóbb?
Szerintem használhatatlan. Borzalmasan nem működik,nagy mák faktor kell ahhoz hogy be tudd sebezni azt, amit kell. Én utáltam, kb. a felénél ki free XP-ztem. Nem jó tank.
Már csak annyit kérdeznék T-44 milyen T-43-hoz képest szerinted a szintjén?
Tényleg ennyire nem működik senkinek T-43?
Nem tudom, hogy én vagyok-e a megfelelő ember erre de nekem a véleményem a következő:
A T-43 kapcsán általában senkinek nem megy a játék, te vagy a kivétel. Ennek a fő oka, hogy az ágyú átütés botrányosan alacsony és semmilyen más tulajdonsága nem kiemelkedő a tanknak.
- nincs sok HP-ja
- nem kiemelkedően gyors
- nincs jó páncélja
- nincs különösebben jó camoja
- szeret égni
Itt van a T7 medek sebzési átlaga, nézzétek hol van a T43:
Pl. olyan problémák jönnek elő, hogy nem tudod egy IS3 oldalát golddal mindig átütni meg hasonlók....
Ha megnézed a saját értékeidet a T 43-mal az sem kiemelkedő, de nem is rossz. 1119 az átlagsebzésed, ami elmegy tehát a fő gond az ágyú.
A T-44 kicsit hasonló cipő, egy fokkal jobb ágyúval és egy fokkal jobb páncéllal. Nekem a T-44-el az a bajom, hogy itt sem túl magas az átütés, de az ágyú sem elég pontos (nekem sokat derpizett a pontosságához képest) ráadásul a T8 igazi med mekka, ami a közepes tankok erősségét illeti: Pershing, T69, Obj. 416, STA1 illetve az új lightok is jók RU251, T49 szóval egy alapból erős mezőnyben kéne egy nem túl erős tanknak helyt állnia, ami semmi érdekeset nem tud. Az a baj, hogy miért játszana bárki vele, mikor ezekkel is lehet? Az ágyúnak az átütése itt is kevés ami azért érdekes mert a Pershingen ezt a problémát nem éreztem pedig annak csak +5-el több.
Amolyan mindenben kicsit jó de igazából semmiben tank. És a másik ágon ott az obj. 416 ami viszont brutál.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."