Jelenleg 54 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 7 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 17 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 11 hónapja #70484 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

A Stugot jelenleg hanyagolom, a napi első győztesig használom. A nagy favorit jelenleg a T-150 (ha az előző hozzászólásaimból nem derült ki :) ) és ma elkezdem a T1 Heavyt is, bár fájó szívvel válok meg az M3-tól. Elején nagyon utáltam, de mostanra eléggé összerázódtunk. :) A T1-be meg hétvégén rakom át a rallis legényeket, onnantól lesz igazán ütőképes az amcsi heavym.
Bár nagyon el kellene már kezdenem a med ágat is, csak nem nagyon van időm, hogy rendesen foglalkozzak velük. :sick:

De köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, még kb. 1-2 év és megütöm majd a középszintet. :woohoo:

Kezdö játékos még bazinagy mázlival se csinál 57.50%-ot 40 csatából. De abban egyetértek Morpheloval, hogy elöbb a heavy tankokkal legyél pro, a medekkel és light tankokkal sokkal nehezebb. Esetleg Bt-2 -vel vagy valami hasonlóval lenne értelme tanulni az alapokat és kiképezni egy legénységet alacsony tierben.

A-20-m már van, ritkán szoktam elővenni. T-34 a cél, onnan a 34-85, de most nagyon rákaptam a heavy ágakra, ezért parkol a kicsike, hétvégente szoktam a 3x xp miatt meglevegőztetni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #70497 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
T. Singes
Nem kell neked egy-két év ahhoz, hogy elérd a középszintet. Ahogy a hozzászólásaidat olvastam, már most nagyon jól látod a dolgokat WOT-ban. A noobmeter alapján is folyamatosan javulsz.

Orosz heavy vonalon én T150 után továbbmentem KV3-ra, majd annak a legénységét raktam bele a KV2-be. A 3.skillnél tartanak, BIA is megvan nekik, így 20 sec alatt tölt. Ezzel a legénységgel - meg néhány ezer csata tapasztalatával a hátam mögött - sokkal élvezetesebb játszani a KV2-vel, mint amilyen korábban a T150-el volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

10 éve 11 hónapja #70504 Írta: singes

T. Singes
Nem kell neked egy-két év ahhoz, hogy elérd a középszintet. Ahogy a hozzászólásaidat olvastam, már most nagyon jól látod a dolgokat WOT-ban. A noobmeter alapján is folyamatosan javulsz.

Orosz heavy vonalon én T150 után továbbmentem KV3-ra, majd annak a legénységét raktam bele a KV2-be. A 3.skillnél tartanak, BIA is megvan nekik, így 20 sec alatt tölt. Ezzel a legénységgel - meg néhány ezer csata tapasztalatával a hátam mögött - sokkal élvezetesebb játszani a KV2-vel, mint amilyen korábban a T150-el volt.

Köszönöm szépen az elismerő szavakat, jólesett, remélem, 1,5 év múlva nekem is hasonló statom lesz, mint neked. :)
Én is úgy tervezem, hogy T-150 marad, majd a t8-as és idővel a t10-es lesz a garázsban, persze folyamatosan átültetve a fiúkat. Meg valószínű másik szovjet heavy ágat is viszem majd, plusz az amcsit, és a francia is érdekel (bár ott nagyon papír a test, az egyelőre visszatart). Az angolok nagyon-nagyon nem tetszenek, a németnél t5-ben vagyok, de most pihen az a tank az egyéb elfoglaltságok miatt (magyarán szovjettel könnyebb még nekem).

A statom meg szerintem nem túl jó, mostanában elég lapos a wn8, az eff pedig szinte egy helyben áll. Bízom benne, hogy most a T-150 emel mindegyiken. (Korábbi ugrás is akkor volt, amikor a KV-1-re felkerült a top ágyú, és átmentek a lövéseim.)

10 éve 11 hónapja #70521 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

A Stugot jelenleg hanyagolom, a napi első győztesig használom. A nagy favorit jelenleg a T-150 (ha az előző hozzászólásaimból nem derült ki :) ) és ma elkezdem a T1 Heavyt is, bár fájó szívvel válok meg az M3-tól. Elején nagyon utáltam, de mostanra eléggé összerázódtunk. :) A T1-be meg hétvégén rakom át a rallis legényeket, onnantól lesz igazán ütőképes az amcsi heavym.
Bár nagyon el kellene már kezdenem a med ágat is, csak nem nagyon van időm, hogy rendesen foglalkozzak velük. :sick:

De köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, még kb. 1-2 év és megütöm majd a középszintet. :woohoo:

Kezdö játékos még bazinagy mázlival se csinál 57.50%-ot 40 csatából. De abban egyetértek Morpheloval, hogy elöbb a heavy tankokkal legyél pro, a medekkel és light tankokkal sokkal nehezebb. Esetleg Bt-2 -vel vagy valami hasonlóval lenne értelme tanulni az alapokat és kiképezni egy legénységet alacsony tierben.

A-20-m már van, ritkán szoktam elővenni. T-34 a cél, onnan a 34-85, de most nagyon rákaptam a heavy ágakra, ezért parkol a kicsike, hétvégente szoktam a 3x xp miatt meglevegőztetni.

A-20... az egyik legszarabb emlék wotos pályafutásomról, rémálmaimban mér mindig kísért (a Pz38nA-val együtt). Ha azzal akarod megtanulni a medezést tényleg el fog tartani pár évig és akkor is csak mozgó célpontnak leszel jó. T-34... talán. Az se könnyü. A T-34-85 nagyon jó, csakhát az meg már tier6, megint jön az egyoldalú játék tier8 ellen.

10 éve 11 hónapja #70523 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Sziasztok
most kinéztem magamnak pár tier8-as tankot és gondoltam kb minden nemzetben kihúzok 1-2-t. kérdésem, hogy a szovieteknél medeknél melyiket érdemes kihúzni? nekem az obj 416 tetszett meg, csak az a44-től félek kicsit, nem sok jót hallottam róla, de ha csak a t8-asokat nézzük, melyik a jobb?

válaszokat köszönöm

bigibagoly

10 éve 11 hónapja #70524 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Majd tovább akarok menni min. t8-ig több ágon is, de a T-150 előreláthatólag nagyon sokáig marad a garázsban, már csak az erődözés miatt is. :)

Én azt hittem használható lesz majd a KV-85, ha más miatt nem, hát a jó DPM-je miatt... de nekem nagyon nem jött át, a T-150-nek viszont bérelt helye van a garázsban (nem valószínű, hogy továbbmegyek az ágon).
Képet sajna nem mentettem a mai T-150 napizásról, de volt néhány plecsni :P
(Golyóálló, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Zúzó, Nagy kaliber, Acélfal)

10 éve 11 hónapja #70526 Írta: Bence0721

T-34... talán. Az se könnyü.

Nekem a t-34 az első perctől kezdve (75-ös legénység) nagyon bejött, ötös szinten bármit átlő egy kis célzással. Mivel közepessel nem frontot kell nyomni, hanem oldalról, hátulról pukkantgatni, a pen-je még +2-ben is megállja a helyét (57 millis lövegről beszélek, azaz a Stiletto-ról, ha Tiger205_Bp-t idézem).
Persze saját tierben rögtön más a feladat, ott már mérsékelten előre lehet (és kell) menni, nem elfelejtve persze, hogy négyesek közül is meglehetősen kevés fog pattanni rólunk (pl. B1 és hasonlóan gyenge átütések, de csak akkor, ha nem lő weakspotot).

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70527 Írta: singes

Majd tovább akarok menni min. t8-ig több ágon is, de a T-150 előreláthatólag nagyon sokáig marad a garázsban, már csak az erődözés miatt is. :)

Én azt hittem használható lesz majd a KV-85, ha más miatt nem, hát a jó DPM-je miatt... de nekem nagyon nem jött át, a T-150-nek viszont bérelt helye van a garázsban (nem valószínű, hogy továbbmegyek az ágon).
Képet sajna nem mentettem a mai T-150 napizásról, de volt néhány plecsni :P
(Golyóálló, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Zúzó, Nagy kaliber, Acélfal)

Én is nagyon kíváncsi voltam a KV-85-re az új patchben, bár nekem nem volt olyanom, csak csatában láttam jóóóó sokszor. Először tartottam tőle, hogy mit is tud, de nem estem hanyatt, ők annál inkább. :) KV-1-gyel is kiszedtem és T-150 alap ágyúval is. Sokkal többet aprítottam, mint ők engem. Este erődöztünk, 1v1 voltam T-150-nal (alap ágyú) KV-85 (top ágyú) ellen. Na ki nyert? :)

10 éve 11 hónapja #70528 Írta: singes

A-20... az egyik legszarabb emlék wotos pályafutásomról, rémálmaimban mér mindig kísért (a Pz38nA-val együtt). Ha azzal akarod megtanulni a medezést tényleg el fog tartani pár évig és akkor is csak mozgó célpontnak leszel jó. T-34... talán. Az se könnyü. A T-34-85 nagyon jó, csakhát az meg már tier6, megint jön az egyoldalú játék tier8 ellen.

Nem kekecből, de az A-20 nem med, hanem light. Egy előnye van: baromi gyors. Mikor néha előveszem, főleg az artyk idegeire szeretek menni. :) Másra nem nagyon jó, mert vagy a nagy ágyút rakom fel és baromi lassan tölt, vagy a kicsit, de az meg nem sok sz@rra elég. A kicsi van nálam fent, de tényleg csak arty, ill. ha néha látok egy td-t, akkor hátulról igyekszem meglepni. Amúgy én is nagyon-nagyon utálom. :P

10 éve 11 hónapja #70529 Írta: Bence0721

Pedig jó az M3, csak speciálisan működik. :) Ugye nem med, hanem inkább td külsőleg, de annak sem igazán felel meg. A kettő furcsa keveréke (Mi lesz, ha egy kenguru és egy kígyó közösül? Ugrókötél.) :) Szóval egy gyors és alacsony camojú td, de kisebb sebzéssel (bár saját tierben elmegy), tűrhető átütéssel. Az elején bemész jó helyre, max. 2-3 lövés és pozícióváltás de septiben. És ezt kell végig, kivéve ha messze vagy, mert elég jól lehet vele messze is célozni. Csak nagyon szétugrik a célzókör (sokkal jobban, mint a td-knél), ha a gépet is forgatni kell. Én szerettem (ma első nyert csata után eladom), jó kis gép és nagyon fürge, de rohamozásra alkalmatlan. :)

Amennyire utáltam kezdőként, annyira megkedveltem újabban :)
A sebzésével nincs semmi baj, az átütése lehetővé teszi akár a KV-1 kilövését a frontján keresztül... ám az életerő kevés egy medhez, plusz a láncot azonnal babrálni kell, ha valaki leszedi, mert nincs tornya. Vagyis van, de az csak rossz, ha mész fölfelé, mindig előbb látják meg, mint lőni tudnál, és gyakran viszi a commandert, és ha dombról mész le (menekülsz) akkor is azt még egyszer-egyszer meg tudják kínálni kellően pontos lövegű ellenfelek.
Viszont egy közepes játékosnak röhejesen egyszerű összehozni vele kék-lila statot, mivel előbbihez 500, utóbbihoz 600 dmg szükséges.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70530 Írta: singes

Pedig jó az M3, csak speciálisan működik. :) Ugye nem med, hanem inkább td külsőleg, de annak sem igazán felel meg. A kettő furcsa keveréke (Mi lesz, ha egy kenguru és egy kígyó közösül? Ugrókötél.) :) Szóval egy gyors és alacsony camojú td, de kisebb sebzéssel (bár saját tierben elmegy), tűrhető átütéssel. Az elején bemész jó helyre, max. 2-3 lövés és pozícióváltás de septiben. És ezt kell végig, kivéve ha messze vagy, mert elég jól lehet vele messze is célozni. Csak nagyon szétugrik a célzókör (sokkal jobban, mint a td-knél), ha a gépet is forgatni kell. Én szerettem (ma első nyert csata után eladom), jó kis gép és nagyon fürge, de rohamozásra alkalmatlan. :)

Amennyire utáltam kezdőként, annyira megkedveltem újabban :)
A sebzésével nincs semmi baj, az átütése lehetővé teszi akár a KV-1 kilövését a frontján keresztül... ám az életerő kevés egy medhez, plusz a láncot azonnal babrálni kell, ha valaki leszedi, mert nincs tornya. Vagyis van, de az csak rossz, ha mész fölfelé, mindig előbb látják meg, mint lőni tudnál, és gyakran viszi a commandert, és ha dombról mész le (menekülsz) akkor is azt még egyszer-egyszer meg tudják kínálni kellően pontos lövegű ellenfelek.
Viszont egy közepes játékosnak röhejesen egyszerű összehozni vele kék-lila statot, mivel előbbihez 500, utóbbihoz 600 dmg szükséges.

Tudom, sokszor összehozom vele a szép színeket. :) Már ha olyan a csapat, hogy mutatja az ellent. :)
Nem rémlik, hogy nálam egyszer is kikapták volna a parancsnokot. Egyszer sem mentem fel úgy emelkedőn, hogy ne rögtön fedezékbe érkezzek, vagy maximum a meccs legelején, amikor még nem állnak lőpoz-ba. A kevés hp meg azért jó, mert 3 lövés kell ahhoz, hogy a saját hp-dat lesebezzed. :) Annyi meg szégyen, ha nem jön össze (bár néha-néha előfordul). Jólvanna, noob vagyok! :silly:

10 éve 11 hónapja #70531 Írta: Bence0721
Általában akkor nem jön össze, ha hatosokhoz rak.
Ötösök ellen még használható masina.
(Írjak róla elemzést? :whistle: Nem hiszem, hogy sokan vállalnák :evil: )

10 éve 11 hónapja #70533 Írta: singes

Általában akkor nem jön össze, ha hatosokhoz rak.
Ötösök ellen még használható masina.
(Írjak róla elemzést? :whistle: Nem hiszem, hogy sokan vállalnák :evil: )

T6-ban szoktam szinte kizárólag td-ként használni. :) Amúgy olyankor is van t5-ös is és talán néhány t4-es, azok ellen ugyanúgy hatásos, csak sokkal jobban kell figyelni, mert he egy t6-os heavy kiszúr, akkor többnyire 1 lövés. A másik nagy baja, hogy a lövedéke baromi lassú és mintha nagyobb ívben repülne. Mozgó célpontoknál sokkal nehezebb eltalálni őket.

Szerintem írjál. :) Ez ugyanis egy olyan tank, hogy aki amcsit húz, az nagy valószínűséggel átesik rajta. A heavy vonal teljesen (T57-t kivéve), a med-nek meg a fele ezen keresztül fejleszthető, szóval eléggé kötelező darab. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bence0721

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70534 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Nem kekecből, de az A-20 nem med, hanem light. Egy előnye van: baromi gyors. Mikor néha előveszem, főleg az artyk idegeire szeretek menni. :) Másra nem nagyon jó, mert vagy a nagy ágyút rakom fel és baromi lassan tölt, vagy a kicsit, de az meg nem sok sz@rra elég. A kicsi van nálam fent, de tényleg csak arty, ill. ha néha látok egy td-t, akkor hátulról igyekszem meglepni. Amúgy én is nagyon-nagyon utálom. :P

Baromi gyors? Most vagy nem ugyanarról beszélünk, vagy azóta raktak bele motort. Amikor én szívtam vele egy med volt amiböl kisspórolták az anyagot és mivel így túl könnyü lett átkeresztelték light tanknak. Én leginkább eldugtam egy bokorban hogy a csata végéig ne is lássák, addig is passzív spot. Aztán (akkor még nem volt ám gold ammo) ha már nem volt aki agyonlöhetett volna, nemtem és kinyírtam az arty-t vagy befoglaltam.

10 éve 11 hónapja #70535 Írta: singes
A-20 szovjet t4 light. A net 72-t ír sebességnek (elég kezdetleges a legénység, és semmit nem pakoltam rá, ezért nem tudom, mire képes valójában), de egyenes vonalon szépen megy és egész jól gyorsul (persze nem Chaffee Sport ;) ), de a kanyarokban kegyetlenül lelassul. Ha meg egyenesen megy, könnyű célpont. Nem tudom, mikor lesz belőle T-34, de szerintem előtte még jó pár csatát lenyomok más tankkal. Amúgy a T-34-hez máson keresztül is el lehet jutni (T-80 és T-50). Azokat ismered vagy ismeri valaki? Mert az A-20 nekem sem a szívem csücske, és t4-nél még nem sajnálnám annyira, ha másik ágat kellene elkezdenem. B)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.