Sziasztok!
Valaki tudna valami jó taktikát mondani az A-44 nevű förmedvényre? Már kétszer adtam el, most hétvégén leárazásnál gondoltam, visszaveszem, hátha tudok kezdeni vele valamit. Ti hogy éltétek túl? Úgy kell menni vele, mint egy heavy-vel? Annyira hosszú a célzásideje ahhoz képest, hogy elvileg med tank, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Én szerettem az A-44-et!
Mondjuk nem voltam vele überprofi, de 122 csata alatt 1100-as átlagsebzést sikerült kihozni belőle míg meglett az OBJEKT.
Ha rám hallgatsz, felejtsd el, hogy ez egy med. Nem az, hanem inkább egy mozgékony heavy.
Én mindig a nehezekkel mentem, lehetőleg városba, vagy "sima" részekre a csőlehajlás hiánya miatt. Aztán egy sarok, és jöhetett a sidescrape.
Kis gyakorlással eltalálod a szöget, akkor az oldala insta pattanó, és csak a tornyát lövik be. (El hallufon a dühöngőbe egyszer 5000+ lepattanó is össze jött vele

)
Tekints rá úgy, mintha egy IS-el fordított side-olnál. Amúgy ugyan olyan az ágyúja is.

Figyelj arra, hogy lehetőleg az elejét oldalról ne lőhessék. (gondolok itt egy sarkon túl álló tankra, ami elé kimennél) mert akkor egy lövéssel kuka a lánc és a motor is. Nem tudsz visszalőni, és neked annyi...
Mindig ha csak lehet, sidescrapelj.
Ha valakire rárontasz 1v1-ben, akkor "riszáld" a seggét, mert úgy nem találja el a tornyot, és a legtöbb 8-nál kisebb tank simán pattan a jól páncélozott elejéről.
Tehát:
1.,ez egy heavy!

2.,sidescrape,
3.,sidescrape,
4.,sidescrape...
Nekem ezzel a stílussal nagyon tetszett.
Remélem tudtam segíteni!
Jó játékot!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...