Kicsit megkésve, de az a-44 egy hányadék. Az ágon az egyedüli, ami használhatatlan. Egy dologra jó: sidescrape. Kész, ennyi. Távolra pontatlan, t8 heavyk ellen kevés a pen (sokszor oldalról is pattantam). Előtte a-43 egy álom, utána az obj 416 már-már op, t-54-ről meg ne is beszéljünk. Szerencsére sikerült 76 csata után magam mögött hagynom, és ekkora öröm még nem volt a játékban, mikor eladhattam. Annyira rühelltem, hogy elgondolkoztam azon, hogy az emberek is menjenek a pics@ba bosszúból (pedig 2. skill majdnem kész volt rajtuk).
Szóval tekints úgy rá, mint a kötelező rosszra, és igyekezz minél előbb túljutni rajta, a következők bőségesen kárpótolni fognak.
Azt hiszem, megpróbálok vele heavy-ként harcolni, de pont azért vettem vissza, mert nemrég pártoltam át a heavykről a med tankokra, olvastam, hogy utána már jó tankok következnek. Leszorzózom naponta, talán így kibírom a grindelést.
sidescape sidescape, legyen takarva az eleje, mert gyulladsz, ne donts tul mert oldalba lonek gyulladsz, es azon az oldalon probalj sidescapelni ahol nincs kupola szoval az legyen takarva, ha ezt csinalok akkor nme gyulladsz:D
Kupola azert gyullad, mert a parancsnokod banataba magara gyujtja a tankot.
Kicsit megkésve, de az a-44 egy hányadék. Az ágon az egyedüli, ami használhatatlan. Egy dologra jó: sidescrape. Kész, ennyi. Távolra pontatlan, t8 heavyk ellen kevés a pen (sokszor oldalról is pattantam). Előtte a-43 egy álom, utána az obj 416 már-már op, t-54-ről meg ne is beszéljünk. Szerencsére sikerült 76 csata után magam mögött hagynom, és ekkora öröm még nem volt a játékban, mikor eladhattam. Annyira rühelltem, hogy elgondolkoztam azon, hogy az emberek is menjenek a pics@ba bosszúból (pedig 2. skill majdnem kész volt rajtuk).
Szóval tekints úgy rá, mint a kötelező rosszra, és igyekezz minél előbb túljutni rajta, a következők bőségesen kárpótolni fognak.
Azt hiszem, megpróbálok vele heavy-ként harcolni, de pont azért vettem vissza, mert nemrég pártoltam át a heavykről a med tankokra, olvastam, hogy utána már jó tankok következnek. Leszorzózom naponta, talán így kibírom a grindelést.
Végén már én is csak szorzóztam. aztán volt egy hétvégén 5x szorzó, utána meg a maradék 5-10k-t freeből kihúztam, annyira utáltam. Egyszerűen nem jött be a stílusa.
Menni kellett előre, mert pontatlan, de nincs páncél, ha nincs sidescrape hely, akkor vége. Elejét lövik: gyullad+motor, illetve sokszor még lánc is. Szóval 1 lövéstől garázsmenet sok esetben. Érdekes, hogy a 416 is hátsótornyos (ráadásul körbe se tud forogni!), mégis 2,2k fölötti a wn8-m vele, és imádom. Az elemzésében hunyadi jól írta, egy rejtőzködő nindzsa, sokszor csak akkor vesznek észre, mikor átesnek rajtam, csak sajnos a fenntartása kicsit drága...
Üdv, most vettem észre, hogy T44-emen a 3. skill úgy áll, hogy tudok resetelni (marad 2 fullos, 3. meg kb 18%-on állna). Milyen skilleket érdemes rádobni? Gondolom első sor BIA, hogy mindenre adjon egy mini bónuszt, parancsnokon paralámpa, többieken mozgás közbeni találatot javító skillek legyenek?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gaborn108
Üdv, most vettem észre, hogy T44-emen a 3. skill úgy áll, hogy tudok resetelni (marad 2 fullos, 3. meg kb 18%-on állna). Milyen skilleket érdemes rádobni? Gondolom első sor BIA, hogy mindenre adjon egy mini bónuszt, parancsnokon paralámpa, többieken mozgás közbeni találatot javító skillek legyenek?
Az lenne a kérdésem, hogy a kv-85, is3, is8, is7 legénységét kisebb prémium tankkal is lehet húzni? Matilda IV/Churchill III-al ?
Churchill III-al igen, de a Matilda az közepes prémium, így azzal nem tudod oda-vissza pakolgatni bünti nélkül. Továbbá a Churchill legénysége 5 fő míg a kv-85, is3, is8, (is7 5 fő, de ott plusz egy töltő) pedig 4 fő. Lesz egy túlképzett rádiósod ezen a vonalon amit nem tudsz használni csak ha megváltoztatod a képzettségét. Szerintem ide az IS-6 a jó választás. (bár nagyon drága vétel)
Szerintem. De ha tévedek, akkor kérem hogy javítsatok ki.
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#138280Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
SU100 csak nekem nem jön be? Pl most is, ch7-től kaptam 3 lövést, ebből 2 talált, mindkettő vitte az ammomat! 21.6seces újratöltés, szerencse, hogy ezt nyertük és meghaltam, emrt félrement a lövedék a VK M mellől (ilt korábban a tigerp-t 2 hp-n hagytam, habár az 448 sebzés volt)
Sziasztok
OBJ 416 után melyiket érdemes először tovább vinni?T54 vagy 430-2
Illetve x tierben melyik előnyösebb?
Szia!
Ha van energiád, mindkettőt érdemes kihúzni, mindkét vonal rendkívül jó.
Először a t-54-et javaslom, megbocsátóbb tank tapasztalatlanság esetén is, mivel töltöd a heatet 320as pennel aztán bumm bele. Innen továbbmenve a 140 és a t62a nagyon jó tankok, hasonlítsd össze őket stat alapján. (keress bővebb elemzést neten)
A 430/2 és a 430 esetében már neccesebb a dolog, a IX-es tank hátsótornyossága miatt már tapasztaltabb játékosoknak ajánlott. De az eszméletlen jó dpm és mozgékonyság miatt a fun faktora nagy, a 430 pedig simán megállja a helyét a többi tier X-es társa között.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Wajszli
Sziasztok
OBJ 416 után melyiket érdemes először tovább vinni?T54 vagy 430-2
Illetve x tierben melyik előnyösebb?
Szia!
Én mindenképpen a 430 II-t ajánlanám először, én is ott járok.Mégpedig azért mert azon egy normális ágyúval kezdesz, a T-54-en gondolom még a T-44 LB-1 ágyúja sincs meg.Ha a 430 II-n kihúzod a D-54 ágyút, az kompatibilis a T-54-el, és hamarabb használható/kevesebb freet kell dobni a T-54-re.
Last edit: 10 éve 1 hónapja by jtamaska.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Wajszli
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...