A te döntésed. Nem is értem,akkor miért tetted fel a kérdést. Így ne is várd,hogy hű de jó lesz majd minden.
Azért, hogy hátha van valakinek jobb megoldása.
Szerintem teljesen jó amit ajánlott Hunyadi vagy amit Én (kb ugyan azt mondtuk).
Szerintem kár lenne kihagyni a közepeseket 9-es szintig,főleg mivel 2 tízes tankot is akarsz.
Ez a T54Ltw hogy a f@szba lehet ilyen páncélozott?
Oké hogy orosz meg minden de azért csak egy light vagy nem?
Úgy, hogy az egy közepes tank volt a valóságban, a T-54 egy picivel gyengébben páncélozott változata hegyi-mocsaras terepre kitalálva, amire a WG rábiggyesztett egy sosem létezett 700 lóerős motort
Elvégre az nem lehet, hogy a mocskos imperialistáknak, meg a fasisztáknak van tier 7-8 könnyű tankjuk, míg az orosz anyácska csak a T-50-et tudta kipréselni magából, meg az MT-25 tervrajzát, aminek a "valóságos" verziója a tier 5-ös szintet is épphogy csak megütötte volna! Így a WG feltalálta nekünk a T-34 toronnyal és fegyverzettel szerelt MT-25-öt; befejezte az LTTB tervezését, amit még a torony kialakítása előtt felfüggesztettek (a fegyverzetről nem is beszélve), és tovább javította az amúgy is mérhetetlenül túlbuffolt mozgékonyságát a T-54-nek..
Mindezek mellett a magyar, svéd és csehszlovák tankoktól megkövetelik, hogy 100%-ban valósághűek legyenek, különben nem kerülhetnek be...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor, Leopardusz
Ez a T54Ltw hogy a f@szba lehet ilyen páncélozott?
Oké hogy orosz meg minden de azért csak egy light vagy nem?
Úgy, hogy az egy közepes tank volt a valóságban, a T-54 egy picivel gyengébben páncélozott változata hegyi-mocsaras terepre kitalálva, amire a WG rábiggyesztett egy sosem létezett 700 lóerős motort
Elvégre az nem lehet, hogy a mocskos imperialistáknak, meg a fasisztáknak van tier 7-8 könnyű tankjuk, míg az orosz anyácska csak a T-50-et tudta kipréselni magából, meg az MT-25 tervrajzát, aminek a "valóságos" verziója a tier 5-ös szintet is épphogy csak megütötte volna! Így a WG feltalálta nekünk a T-34 toronnyal és fegyverzettel szerelt MT-25-öt; befejezte az LTTB tervezését, amit még a torony kialakítása előtt felfüggesztettek (a fegyverzetről nem is beszélve), és tovább javította az amúgy is mérhetetlenül túlbuffolt mozgékonyságát a T-54-nek..
Mindezek mellett a magyar, svéd és csehszlovák tankoktól megkövetelik, hogy 100%-ban valósághűek legyenek, különben nem kerülhetnek be...
russion bias
a helyedben nem várnék tőlük korrektséget, nem arról hírhedtek
nem baj, legalább a tüzéreik szarok, az is valami nem?
Azért megjegyezném, hogy a Magyar játékosok nagyobb része is húzta a száját, amikor felvetődött a papíron létező Magyar és a későbbi Szovjet típusok Magyarként való szerepeltetése.Me', hogy minek Még Orosz hibrid pl. Pedig volna csemege biztosan abból is, ami akár csak magyar áttervezésből, kiegészítésből születhetett volna. Mert jó rész nem a tervezéssel , ötlettel volt baj, hanem a lehetőségekkel.. Lásd Tas és társai.
Még jól le is lettem hurrogva, amikor megemlítettem az egész Angol TD és amerikai nehéz ágat, mint példát.Na mindegy, csak megjegyeztem.
A történelmi hűség szempontjából (ami persze huszadlagos szempont egy játékban) a brit TD-k és az amcsi nehéz tankok jóval kevésbé problémásak, mint az orosz könnyű tankok. De hát ez a játék ilyen, gyakorlatilag minden tankon van valami (egy erősebb löveg, nem létező prémium lőszer, jobb motor, stb) amit a WG azért rakott oda, mert játszhatóvá, élvezhetővé kellett azt tenni. Csak valahogy természetesen a saját hazájuk tankjaival elnézőbbek és bőkezűbbek.
Ja meg a németekkel, de az más tészta, ott egy évekkel ez előtti rossz döntés miatt van majdnem minden német tank felülreprezentálva, vagyis minimum egy tierrel feljebb, mint ahova való.
Mindenesetre egyelőre a két érkező magyar tank (még) hasonlít a valóságban is létezett megfelelőikhez.
Akkor vedd meg nyugodtan. Nagyon hasonlít a két tank egymásra. Su101 egy kicsivel mozgékonyabb, DPM-je is nagyobb. Csőlehajlás ugyanúgy ismeretlen fogalom a 101-nél is, de ha a 100M-re ráéreztél, akkor már itt sem fog zavarni. Az alap AP lőszer pen-je a többi WIII-as TD-hez képest alacsony, de a mozgékonysága miatt könnyű olyan pozíciót felvenni vele ahonnan oldalba kaphatod az ellenfeleket. A prem lőszere HEAT, emiatt rétegelt páncél megviccelheti, de a 330-as penje szinte mindenre elég (minden másra ott a MasterCard).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Sziasztok! Nekem megvan a T28 és a T50. Ezek után a T34 és a KV-1 jönne. Az lenne a kérdésem melyiket érdemes kifejleszteni, megvenni???
Tapasztalatok?
Sziasztok! Nekem megvan a T28 és a T50. Ezek után a T34 és a KV-1 jönne. Az lenne a kérdésem melyiket érdemes kifejleszteni, megvenni???
Tapasztalatok?
A KV-1-el való játékstílus a faék bonyolultságával egyenlő. Nagyon kezdőbarát, és igazából sokan félnek is tőle ahogy én vettem észre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Yoloxer
minkettő jó de előszőr kezdj a heavykkel könnyebb velük játszani és ha jól akarsz medezni ismerned kell heavyket ha ez megvan jöhetnek a medek a t-34 jó de az igazán jó az a t-34 85
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Yoloxer
Mindkettőt érdemes megvenni, mert nem rossz tank egyik se. Kezdőnek valóban a KV a jobb, páncélozott, jó ágyúval rendelkezik, azzal egy kicsit bele lehet tanulni a későbbi szintekre.
T-34-gyel meg csak a zis ágyút célszerű használni, igaz, hogy penje nem a legjobb az ágyúk közül, de a tűzgyorsasága kárpótol ezért
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Yoloxer
Akkor vedd meg nyugodtan. Nagyon hasonlít a két tank egymásra. Su101 egy kicsivel mozgékonyabb, DPM-je is nagyobb. Csőlehajlás ugyanúgy ismeretlen fogalom a 101-nél is, de ha a 100M-re ráéreztél, akkor már itt sem fog zavarni. Az alap AP lőszer pen-je a többi WIII-as TD-hez képest alacsony, de a mozgékonysága miatt könnyű olyan pozíciót felvenni vele ahonnan oldalba kaphatod az ellenfeleket. A prem lőszere HEAT, emiatt rétegelt páncél megviccelheti, de a 330-as penje szinte mindenre elég (minden másra ott a MasterCard).
Ja, jó lesz ez bár még alap minden csak felraktam a D-25S-t
nem vettem észre, és bent maradt az arany fizetés...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...