9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja#184576Írta: kajzoo
Megválaszolva: kajzoo
A t34-85 jo tank a sajat tierjeben, viszont az osszes 8-as med (kivetel pershing, 416) igy a t44 is, a 8-as lightokhoz kepest sokkal rosszabb kb Hp-n kivul mindenben.
Last edit: 9 éve 5 hónapja by kajzoo.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: apache001
A t34-85 jo tank a sajat tierjeben, viszont az osszes 8-as med (kivetel pershing, 416) igy a t44 is, a 8-as lightokhoz kepest sokkal rosszabb kb Hp-n kivul mindenben.
T8 lightot átlagban többször dob T9-T10-be és szinte soha T6-T7-be nem?
T8 lightot átlagban többször dob T9-T10-be és szinte soha T6-T7-be nem?
Attól még rosszabb náluk. Ha választhatnék, hogy 8 light-tal vagy 8 med-del menjek habozás nélkül az elsőt választanám, attól függetlenül, hogy egy tier-rel feljebb sorolja az MM. (CW és egyéb csapatcsatáról meg nem is beszélve…)
Ezt örömmel hallom.
Az Obj268 ágon az ISU152 kifullozása utána mentem pár kört a híres-neves BL10-el de annyira felb**ott hogy eladtam a francba kb 10 csata után. Ekkor kezdtem el dühömben a Obj 263 ágát.
Tény, szerintem nehezebb ez az ág fejlesztés szempontjából, de én is úgy gondolom, hogy az Obj263 jelenleg az egyik leghasználhatóbb TD a játékban. És már csak 5k xp!!!!
Szerintetek az obj 263 vagy az obj 268 ága a jobb? Vagy ha nem is jobb könnyeb?
Mit szeretsz?
A 268 végig egy nagyot odab@szó, de lassú, pontatlan, lassan fordul, alacsony camo.
A 263 épp az ellentéte. Pontos, de kicsi alfa, cserébe magas dpm, mobilis, remek camoval.
Ha t10-t kérdezel, akkor a 263-t lehet messziről is használni, és rohamtd-ként is megállja a helyét, a 268-t pedig a tapasztalatok alapján nem éri meg kihúzni, jobb megállni az obj704-nél.
Én kifejlesztettem az obj263-ast és aztkell mondjam nem bántam meg,persze arany mágnes sajnos. A töltése 9mp és nemritka az 550 feletti sebzés ami azért valljuk meg 1 jo pont. Mellesleg az utolsó td küldetést is azzal csináltam meg!
Egyre jobban szeretem SU-85-öt Nagyot harap kifejlesztve, ha igy egyre jobbak lesznek TD-ék szovjet ágon irto elégedett leszek Következőnek már a látótáv is korrekt Mondjuk nem tudom az hogy szerepel 2 szinttel feljebb.
Egyre jobban szeretem SU-85-öt Nagyot harap kifejlesztve, ha igy egyre jobbak lesznek TD-ék szovjet ágon irto elégedett leszek Következőnek már a látótáv is korrekt Mondjuk nem tudom az hogy szerepel 2 szinttel feljebb.
A su-100 még nagyon jó lesz, de a többi inkább szituációfüggően használható, illetve fun tank.
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja#185167Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nekem 263 a cél pár hónap és meg is lesz Vagy nem tudom... A 15ezer exp-s ágyú is meglett 2 órán belül A jutalom exp duplázóval) (néha azért hiányzik amcsi forgótorny)
Az itt egybegyűltek közös bölcsességére volna szükségem.
t5 orosz med T-34 legénységének a skillezése a téma.
Végre eljutottam a harmadik skillsorig. Mit javasoltok?
Eddig ami van: BIA mindenkin 100%.
Parancsnok: hatodik érzék 100, de mi legyen a harmadik? Ő ugye itt egyben lövész is. Még nincs álca skillje, de a "snap shot" fontosnak tűnik, viszont egy "Recon" se ártana... Mi legyen??
Rádiós: "situational awareness" 100%, neki ezért már választottam is: kezdi az álcát.
Sofőr: álca 100%, nála a "smooth ride" eléggé adja magát
Töltő: nála kérdés hogy "safe stowage" vagy "repair"
Az itt egybegyűltek közös bölcsességére volna szükségem.
t5 orosz med T-34 legénységének a skillezése a téma.
Végre eljutottam a harmadik skillsorig. Mit javasoltok?
Eddig ami van: BIA mindenkin 100%.
Parancsnok: hatodik érzék 100, de mi legyen a harmadik? Ő ugye itt egyben lövész is. Még nincs álca skillje, de a "snap shot" fontosnak tűnik, viszont egy "Recon" se ártana... Mi legyen??
Rádiós: "situational awareness" 100%, neki ezért már választottam is: kezdi az álcát.
Sofőr: álca 100%, nála a "smooth ride" eléggé adja magát
Töltő: nála kérdés hogy "safe stowage" vagy "repair"
Javaslatok, meglátások?
Ha megvan a BIA,és az álca,szerintem a javítás jön egységesen,nem túl jó mikor már javító nélkül leláncolnak 8-10mp-re.Általában akkor vége is a csatának.De lehet nem ártana egy újraképzés mert ez nagyon össze-vissza van.Álca sincs mindenkin,így sokkal kevesebbet ér,ha meg javítás nincs akkor meg tényleg vége a csatának 2. láncolás után.Ez a snapshotok,smooth ride stb.mindig 4. skill nálam,mert szerintem bia,javítás,álca sokkal fontosabb(medeknél).
A tank elemzések topicban nem kaptam választ, de lehet, hogy itt relevánsabb valamivel:
Tisztelettel kérdezem a szovjet med vonalban jártas kollégákat: T43 vagy KV-13? Melyikre érdemes rámozdulni inkább? T43-al még csak-csak össze szoktam futni randomban ellenfélként, de a KV-13 ritka... Ennyire rossz lenne ez utóbbi?
Előre is köszönöm a konstruktív hozzászólásokat!
A tank elemzések topicban nem kaptam választ, de lehet, hogy itt relevánsabb valamivel:
Tisztelettel kérdezem a szovjet med vonalban jártas kollégákat: T43 vagy KV-13? Melyikre érdemes rámozdulni inkább? T43-al még csak-csak össze szoktam futni randomban ellenfélként, de a KV-13 ritka... Ennyire rossz lenne ez utóbbi?
Valószínűleg azért találkozol vele ritkábban mert a KV-13-ból két 7-es tank fejleszthető. Aki orosz ágon feljeszt az vagy egy 10-es hevyt akar vagy egy 10-es medet a KV13-mal csak egy felesleges tankot fejlesztene ki az ember és később ér célhoz. A T43-ból egyből T44 lesz. A KV13-ból előbb T43 aztán T44. A másik ágon az IS-hez vezet de akinek az kell az a KV85 ből húzza ki valószínűleg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerDivisionMarduk
Valószínűleg azért találkozol vele ritkábban mert a KV-13-ból két 7-es tank fejleszthető. Aki orosz ágon feljeszt az vagy egy 10-es hevyt akar vagy egy 10-es medet a KV13-mal csak egy felesleges tankot fejlesztene ki az ember és később ér célhoz. A T43-ból egyből T44 lesz. A KV13-ból előbb T43 aztán T44. A másik ágon az IS-hez vezet de akinek az kell az a KV85 ből húzza ki valószínűleg.
Nem is annyira az ág kihúzása, hanem inkább a játékélmény (már ha van ilyen... ), a használhatóság kapcsán érdeklődtem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...