Ballista, ez nem az emberen múlik. ( Lehetsz bármilyen jó.) Egyszerűen így csinálták meg a játékot. Bizonyos dolgokat golddal lehet csak átütni és kész. Ez következik a számokból: átütés, páncélvastagság, effektív páncélvastagság.
És egyúttal balansz is: nagyon jó tank, minden paramétere faszagányos ... DE egy kredittemető, a goldigénye miatt... ( És ez több vasnál is így van... )
Szoktak azzal jönni, hogy majd a szuperunikum belövi a gyenge pontját. Hát lófaszt: ő is goldot tölt.
Mert lehet hogy közelről belőné. Ha hülye lenne közelről kiállni elé, jó soká célozgatni... közben amaz meg szintén rálőne, és akkor nem lenne csillámpóni, mert valahol a felénél elfogyna a HPja neki is.
De ha goldot lő, akkor nem csak az a pár pixel lőhető be sikeresen... rövidebb ideig kell kitett helyen maradnia, netán mozdulatlanul várva a várva várt szűkülésre..
Fermi: én a BlackDog-gal vagyok úgy, hogy szinte csak APCR-t és HESH-t lövök vele. AP-t szinte sose használok evvel a tankkal. (Leginkább csak épületbontásra tartok benne ilyent, komolyan.) Hisz amit beütnék AP-val, arra lehet HESHTt is lőni ... ha leveszi lánctalppal leveszem a lánctalpát

... ha meg beütöm .. nos azt nem köszöni meg... jóval nagyobbat harap mint az AP. Legtöbbször meg úgyis kell az APCR... áttölteni meg azért izé. Időigényes.

... nem lesz ott olyan soká az a célpont és én se biztos hogy szeretnék soká tökölni a lövéssel
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...