Jelenleg 115 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 43 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Szovjet harckocsik

8 éve 8 hónapja #226163 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Ezt nézze meg mindenki, aki szerint a szovjet TD-k b*szó ágyúkkal túl erősek :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #229618 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
Hali! tudom hogy ez itt nem eről szol :D csak érdeklődnék :D IS-4 or IS-7? melyik ágon érdemes elindulni? vagyis T-150 megvan meg a kv 85 már

8 éve 7 hónapja #229898 Írta: Allanon44
IS-4 vagy IS-7 melyik a jobb nehéz tank? :blink:

8 éve 7 hónapja #229901 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Szerintem nyugodtan húzhatod mindkét ágat, egyikben sem fogsz csalódni. Igaz a KV3 - KV4 duó nem egyszerű eset mások szerint, de hát minden ágban vannak nehezen kezelhető tankok.
A játékban is találsz összehasonlító funkciót, de megnézheted az oldalon az elemzéseket is :)

www.wotinfo.hu/...lemzes

www.wotinfo.hu/...lemzes
Mellékletek:

8 éve 7 hónapja #229905 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Nos én olyan szempontból mondok véleményt, hogy milyen ellenük játszani. Az Is-4, jól hangzik a sok páncél meg ilyesmi, de egyedüli pozitívuma a jó ágyú, a tornya overmatchelhető, a páncélja mivelhogy nem rétegelt, így nem tud troll pattintásokat/elnyeléseket produkálni.
Az Is-7, na ez pont az ellentetje, szörnyű az ágyúja (nem vészes de közel se olyan jó mint az Is-4-é), a páncélja viszont nagyon troll és a tornya iszonyat erős.
Mindkettőről elmondható, hogy nem a legmobilisabb jármű (jól hangzik az Is-7 50 km/h végsebessége, de azt csak leejtőn éri el jobb esetben).

Szóval én a kettő közül az Is-7-et ajánlom, CW-n ilyesmin már egyik se gyakori, nem nagyon használják. Felváltotta őket a 113, Obj 260 és a T110E5, némelyik pályán az E100.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229906 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Szerintem azért nem kaptál választ, mert nehezen értelmezhető, hogy melyik jobb. LEsz akik az egyiket mondja, lesz aki a másikat. Nekem csak tesztszerveres tapasztalatom van, de hogy ne maradj válasz nélkül.

Az IS-4 ágon nagyvonalakban jobban páncélozott tankokat találsz, általában azon az ágon több lepattanóval tudsz számolni, akkor is, ha nem vagy nagyon járatos a páncél hatékony használatában. Emiatt az T150>KV-3>KV-4>ST-I>IS-4 ág talán kezdő barátabb. Ezzel együtt ez a páncélozottságban jelentkező előny pont az IS-7 és Is-4 esetében már nagyon véleményes, nem mindegy, hogy milyen kezekben van a tank.
Az IS-7 vonalon általában nagyobb végsebességű és (nehéz tankokhoz mérten) mozgékonyabb tankokat találsz, ami miatt a jelenlegi metában sokkal jobban használhatóak egy játékos kezében. Ebből kifolyólag népszerűbbek és többen játszanak velük, viszont a statisztikák azt mutatják, hogy az áltagos és gyengébb játékosok mégis gyengébben szerepelnek bennük.

A fentiek alapján azt tanácsolnám, hogy először az IS-4 ágat húzd, ami azért is jó, mert ezen az ágon nagyobb létszámú a legénység, kilences szintig van egy plusz töltő, ami ha utóbb húzod ki az IS-7 ágat akkor ott jól fog jönni.
Ha párhuzamosan húzod, akkor tier 9-nél emiatt érdemes lesz ágat váltani a legénységgel (ST-I-ből IS-7-be, T-10-ből IS-4-be). Ezzel együtt szerintem jobban jársz, ha egy legénységgel húzod fel a két ágat, így egy jó skillel magasabb legénységed lesz végül akár az IS-4 lesz neked a nyerő, akár az IS-7.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229909 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911
Bárhogy is döntesz, az ST-I-t ki ne vedd creditből amíg az IS-3-al a BL9-es ágyút ki nem fejlesztetted!

Vagy free XP az ST-I-n.

Hidd el, ezzel az apró tanáccsal meghosszabbítottam az életed. :)

8 éve 7 hónapja #229921 Írta: Allanon44
szval inkább az IS-4 es ág a kezdő barát? mint az IS-7 ág? :scratch: flexman911 hogy érted hogy addig ki ne vegyem creditből? annyira szar az alap ágyuja? :blink:

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229928 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

szval inkább az IS-4 es ág a kezdő barát? mint az IS-7 ág? :scratch: flexman911 hogy érted hogy addig ki ne vegyem creditből? annyira szar az alap ágyuja? :blink:

IS-3-al tier 8-ban könnyebb 175 pennel kifarmolni a BL-9-et mint ugyenez egy szinttel feljebb az ST-I-ben ülve.

Egész egyszerűen vidd párhuzamosan a két ágat, csak az IS-7 ágon tarts picit előrébb. :)

Mindkét ág érdekes és jól játszható, kár lenne kihagyni egyiket is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, PanzerGunter, Allanon44

8 éve 6 hónapja #232575 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Egy olyan dolog ütötte meg a fülem, miszerint Biaritz azt mondotta az egyik, ide is feltett videojában, hogy a Obj 140 illetve a T-62A lényegében hasonló képességekkel rendelkezik, az Obj 430-ról viszont az az általános vélemény, hogy jobban le van maradva a két tesótól.

Na az én kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy ez valóban így van? Ugyanis én anno úgy kezdtem el az ágakat, hogy megnéztem a végüket, és nekem úgy jött ki, hogy a 430-as jobb a két társánál, a paraméterek szerint, legalábbis a stílusomnak megfelelőbbnek tűnt. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még csak a T-34nél járok, úgyhogy még van időm eldönteni, hogy merre tovább. Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #232578 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Lehet h van rejtett tulajdonságaik,stat? Tudod pl célzókör nem ugrik szét annyira menet közbenni célzásnál v ritkábban gyulladnak. De csak tippek voltak, ne haragudj okoskodásé :) Majd profik megirják

8 éve 6 hónapja #232581 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Egy olyan dolog ütötte meg a fülem, miszerint Biaritz azt mondotta az egyik, ide is feltett videojában, hogy a Obj 140 illetve a T-62A lényegében hasonló képességekkel rendelkezik, az Obj 430-ról viszont az az általános vélemény, hogy jobban le van maradva a két tesótól.

Na az én kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy ez valóban így van? Ugyanis én anno úgy kezdtem el az ágakat, hogy megnéztem a végüket, és nekem úgy jött ki, hogy a 430-as jobb a két társánál, a paraméterek szerint, legalábbis a stílusomnak megfelelőbbnek tűnt. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még csak a T-34nél járok, úgyhogy még van időm eldönteni, hogy merre tovább. Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

Először is VonBiaritzal ne foglalkozz, Százados szépen leírta ő nem egy szakkommentátor, így akár falsch kijelentései is lehetnek.
A 430-nak jobb a DPM-e ,és az álcája.Viszont lassabban céloz,és nagyobb a szórása az ágyúnak.A 430 páncélja jobb mint a 140-nek.
Szerintem a 430 csak közelharcban lehet igen hatékony,míg a 140/T62 páros a jobb ágyúkarakterisztikák miatt alkalmas lehet snipeolásra is,ezért talán népszerűbbek is.Na meg az egyik ágon 2 10-es tankot is ki tudsz húzni,a másikon meg 2 hátsótornyos meden is végig kell menj,ami sok játékost elriaszthat.Kezdő játékosnak szerintem a 140 a legjobb választás.A 430 ága nehézkesebb,a t62A meg 0 testpáncéllal rendelkezik,és több játéktudást igényel hogy ki tud használni a jól páncélozott tornyát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #232582 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Valóban így van. Jelentősen rosszabb ágyú, és a T62a megbízható toronypáncélja is talán jobban használható, mint a 430 védelme. Gundepben a 140 nyer, így marad a pici DPM plusz, de azt a pluszt ritkán realizálja a pontatlanság miatt.

8 éve 6 hónapja #232585 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Elolvastam újra a két tankról az elemzést... Hát a tököm tudja... :D Az elmondottak alapján kezdek egyre inkább letenni a Obj 430-ról... Már csak ki kell találni, hogy a 140 vagy T-62A... Utóbbira hajlok, nekem vhogy jobban mennek azok a tankok, amiknek vannak nagyon gyenge tulajdonságai, illetve OP tulajdonságai (á la T-29, gyenge test, erős kobak)... És a T-62A az erős tornya szimpatikusabb, hiába gyengébb a teste, nekem annyival nem tűnik durvának a különbség... Ami belövi az T-62A-t, az belövi a Obj 140-at is... Illetve az elemzésben ott van, hogy a Obj 140 borzasztó modulérzékeny (de a hsz-ek alapján már a T-62A is, szal megint csak: a franc se tudja). Lehet kifejlesztem mindkettőt egyből, azt jó napot :D Bár hogy honnan fogok még egy tápos legénységet beleszerezni, az is jó kérdés. Talán majd erre fogom felhasználni a STUG küldiben kapott jányokat, ahhoz is már csak a LT15 hiányzik, meg az arty-s küldik kb fele.

8 éve 6 hónapja #232590 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Elolvastam újra a két tankról az elemzést... Hát a tököm tudja... :D Az elmondottak alapján kezdek egyre inkább letenni a Obj 430-ról... Már csak ki kell találni, hogy a 140 vagy T-62A... Utóbbira hajlok, nekem vhogy jobban mennek azok a tankok, amiknek vannak nagyon gyenge tulajdonságai, illetve OP tulajdonságai (á la T-29, gyenge test, erős kobak)... És a T-62A az erős tornya szimpatikusabb, hiába gyengébb a teste, nekem annyival nem tűnik durvának a különbség... Ami belövi az T-62A-t, az belövi a Obj 140-at is... Illetve az elemzésben ott van, hogy a Obj 140 borzasztó modulérzékeny (de a hsz-ek alapján már a T-62A is, szal megint csak: a franc se tudja). Lehet kifejlesztem mindkettőt egyből, azt jó napot :D Bár hogy honnan fogok még egy tápos legénységet beleszerezni, az is jó kérdés. Talán majd erre fogom felhasználni a STUG küldiben kapott jányokat, ahhoz is már csak a LT15 hiányzik, meg az arty-s küldik kb fele.

Röviden. A 140-nel jársz a legjobban. A 430 egyszerűen nem tölt annyival gyorsabban, mint amennyivel rosszabbul céloz, így máris megszűnik a dpm előny, hacsak nem AFK E100-at pumpálsz hátulról :trollol:
A tank ágyúja kiváló, jól céloz, menetből is pontos és a frontpáncélja is szinte megegyezik a 430-éval., képes hihetetlen dolgokat pattintani.
Egyetlen hátránya van, az pedig, hogy szemből gyullad kb a második bekapott lövésre. Az első sárgítja a benzintankot, másodikra pedig lobbannak a lángok. Ettől eltekintve én nagyon ajánlom, mert elképesztően élvezetes tank, de nem árt a skill hozzá, mert ezek agresszív játékra vannak tervezve és aki nem figyel, az leég, felrobban, agyonlövik. A 430-nak egyszerűen nem elég jó az ágyúja, a T62 pedig nagyon puha a testén, ezért nem mindig lehet vele ugyanazt a játékot csinálni, mint a másik kettővel.
Én a 140-re szavazok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.