Jelenleg 139 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Szovjet harckocsik

8 éve 5 hónapja #235792 Írta: wrch
Megválaszolva: wrch
Sziasztok!

Egyelőre megálltam a light tankok fejlesztésével a közeli változások miatt. Az lenne a kérdésem, ha az LTTB ki van fejlesztve, de nem vettem meg, az új verzió után azt tudom megvenni már T8-ként vagy a T7-ként (állítólag) érkező LTG-t?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #235916 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrch

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235998 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, megvettem Kv-1S-t is KV-1 mellé, előbbi még stock,alap legénység, mégis van benne potencial, úgy érzem, meglepően jól pattint, amerikai ágon meglett a nagy álmom (t29) szóval szovjet heavykal kezdtem el kacérkodni,ismerkedni. Noob barát gépek :) Kezd úgy kijönni h td-nél is tier6-tol szovjet ágon fejlesztek. De heavy-k amiknél teljes a bizonytalanság, Mentorom pl t29el is arat, de ő nagyon jól játszik, szóval egy gyengébb képességú (szépen irtam h balf..z) játékosnak inkább IS-7 felé kéne menni, nem? Egy nagyon jó játékos pl könnyű tankoknál is szovjeteket ajánlotta, de heavy ágra koncentrálok :)

8 éve 5 hónapja #236033 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Nem tudhatod még h mivel szeretsz majd játszani. ( Ugye igazából csak arról tudja eldönteni az ember, amit már kipróbált.)

Aztán ott van még a játék változása. A 9.18 nagyon komoly változásokat fog hozni ... meg merem kockáztatni, komolyabbakat, mint bármely patch az elmúlt másfél-két évben - és kérdés, hogy az új környezetben mivel lesz jó majd játszani..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236963 Írta: Tekagi

Nem tudhatod még h mivel szeretsz majd játszani. ( Ugye igazából csak arról tudja eldönteni az ember, amit már kipróbált.)

Aztán ott van még a játék változása. A 9.18 nagyon komoly változásokat fog hozni ... meg merem kockáztatni, komolyabbakat, mint bármely patch az elmúlt másfél-két évben - és kérdés, hogy az új környezetben mivel lesz jó majd játszani..

Hallgatok rád :) Barátkozok lelkesen KV-1s-el, egyre szerethetőbb, (KV-1et meg imádom) gyűjtöm kreditet,fejlesztem legénységeket :) S nagyon kiváncsian várom patch-et. Most kb ott tartok 4 nemzet heavy ágára ráindulhatok, indulhatnák, de még szovjetekkel is ovatos vagyok, mert tier 5 nagyon jó na de később lehet megbánnám. T-29nél meg megfogadtam leállok :)

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237385 Írta: Tekagi
Kicsit megkavart a 2 tier5-ös heavy, elméletileg KV-1 jobban páncélozott, de gyakorlatban Kv-1s jobban,többet pattint. Csak disznó mázlim van vagy ez tényleg igy van? Bitang jó gép lesz KV-1s is kifejlesztve rendesen, meg fejlettebb csapattal :) (mondjuk utobbi időbe mióta megvan amerikai gépem, probálok tornyozni nehéz tankokkal)

8 éve 5 hónapja #237485 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

T-34es :) Ahhoz képest hogy a föld alatt volt nagyon jó állapotba van

8 éve 5 hónapja #237519 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Figyelem: Spoiler!

Elvégre orosz ;)
Persze azért elég gáz hogy üzemanyag feltöltés után miért nem a saját lánctalpain mentek vele a telephelyére , elvégre a lőszer már benne volt :P

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237523 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

Figyelem: Spoiler!

Elvégre orosz ;)
Persze azért elég gáz hogy üzemanyag feltöltés után miért nem a saját lánctalpain mentek vele a telephelyére , elvégre a lőszer már benne volt :P

Vannak fent videok még hasoló témából.De ha megnézed mikor huzzák ki és a tank elejét lehet látni sehol egy rozsdafolt.Meg mikor pakolják ki a tankot,a dobtáras géppityunak olyan a tára mintha új lenne 3:56-nál.Azért jó 50évet volt a földbe ez a masina.

8 éve 5 hónapja #237565 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Mondtam hogy orosz ! :)

Iván mindig mindent túltervezett , pont egy harci eszközt gyártana másként ? ? ? ;)
(Kicsit komolyabban , öntvény páncél test és torony , emiatt -nagyjából- egységes anyagminőség. Ami nem éppen "kinai" acél volt. Ráadásul ugye teljesen ív-hegesztéssel készült -erre anno csak az elmaradottnak tartott ruszkik voltak képesek- , vagyis nem igazán volt olyan rész ami rozsdásodjon csekély 50 év eltemetés miatt :P )

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238433 Írta: Milu666
Megválaszolva: Milu666
Sziasztok

Elérkeztem arra a pontra amikor az IS-3 , T-10 en a 4. képesség jön a legénységnek... Nagyon sok embert meghallgattam , hogy mit érdemes a parancsnoknak adni , volt aki az ezermester képességet ajánlotta volt aki a felderítőt , a nagyobb látótávolság miatt , de sajnos ők ahogy láttam nem tapasztalt játékosok....

Kérem azt aki az orosz nehéz tank ágon halad és elsajátította a művészetét , ossza meg velem , hogy mit érdemes ill. célszerű 4. 5. képességnek/skillnek tenni az összes legénységi tagnak. és ezt legyen szíves kifejteni is.

Köszönöm szépen a segítséget. :thx2:

8 éve 4 hónapja #238457 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Sziasztok

Elérkeztem arra a pontra amikor az IS-3 , T-10 en a 4. képesség jön a legénységnek... Nagyon sok embert meghallgattam , hogy mit érdemes a parancsnoknak adni , volt aki az ezermester képességet ajánlotta volt aki a felderítőt , a nagyobb látótávolság miatt , de sajnos ők ahogy láttam nem tapasztalt játékosok....

Kérem azt aki az orosz nehéz tank ágon halad és elsajátította a művészetét , ossza meg velem , hogy mit érdemes ill. célszerű 4. 5. képességnek/skillnek tenni az összes legénységi tagnak. és ezt legyen szíves kifejteni is.

Köszönöm szépen a segítséget. :thx2:

Szia

Nos jó lenne ismerni az első három képességet de gondolom a standard BIA, Hatodik érzék és javítás sorod van.
Én személyszerint 4. képességnek az ezermestert ajánlom. Nagyon jól jön az Is-7-nél mert nagy általánosságban elmondható, hogy driver érzékeny és ezzel a képességgel felszabadulna a a gyógycsomag helye, belehet tenni a pótkaját (ha nem sajnálod a körönkénti kezdő -20k kreditet), ami nagyon sokat dob az Is-7 ágyúján és mozgékonyságán.
Én ezt csinálnám.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238459 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

felszabadulna a a gyógycsomag helye

Az járható út is... egészen holnapig. Ha valaki lemaradt az SPG módosításairól, akkor jobb oldalt talál egy jó topikot ;).

Az Ezermester nagyon leértékelődik ezzel, nem ártana adniuk hozzá valamit a stunra vonatkozóan is.

(Én az IS3at is Optics-szal fogom játszani, szóval nyilván mihamarabb kivenném a view range növelőket.)

Végül itt a megfelelő topic:

www.wotinfo.hu/...t=3660

8 éve 4 hónapja #238461 Írta: Milu666
Megválaszolva: Milu666
Optics -al ? és mit veszel ki helyette ? Töltésgyorsító kell fokozott szellőzés a stabilizátorról meg ne is beszéljünk... :)

Természetesen a töltőről átrakom majd a megérzésre de a javítás nekem létfontosságú :D

De én is gondoltam rá , hogy az ezermester leértékelődik viszont a + látótávolság meg nagyon jól jönne nem mindegy melyikünk viszi előbb észre a másikat :)
Mellékletek:

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238465 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
OK, csak zárójeleztem, mert amúgy még nem játszom orosz heavykkel, de mindjárt kitalálom, hogyan kezdenék neki.

Commander (Radio Operator): BIA, 6th sense, Repair, Situational Awareness, Firefighting/Recon
Gunner: BIA, Repair, Snap shot, Firefighting/Deadeye
Driver: BIA, Repair, Smooth Ride, Firefighting/Off-Road Driving/Clutch Braking
Loader: BIA, Safe Storage, Repair, Firefighting/Adrenaline Rush

- Rammer, vstab, optics
- Javító, gyógyító, food.

Az elméleti maximum látótáv IS3nál éppen 445 méter, de akkor rammer, vents, optics (a sit.awer., BIA , recon, food mellé).
Vents nélkül: 435 méter
Recon és vents nélkül: 425 méter
Recon, vents és food nélkül: 407 méter

Részemről. Vagy beletörődsz, hogy nem látsz semmit, de én nem tenném. A látótáv skillek erőltetése T-10 esetében pedig már lehetővé teszi az Optics kihagyását (szellőzésért).

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.