Üdv, a k91-ről mi a vélemény, tapasztalat?
En meg csak az Obj 430 II-nel jarok, de az iszonyatosan tetszik.
Alapvetoen passzivabb stilusban probalkozok vele, szoval a legenysegen alca, javitas is van (valamint a celzast novelo kepessegek es a lampa). Most huzom a BIA-t 4.-iknek.
Nagyon jo a percenkenti loves szama, kb 6 masodpercenkent tudok egy eleg eroset beleereszteni valakibe, es orosz tankhoz kepest pontos is, az atutese is remek.
Nagyon mozgekony, bar csak akkor vagyok agressziv ha top tier vagyok. Olyankor lehet elore is menni, ha 10es csataba kerulsz akkor szerintem erdemes egy kicsit hatul maradni, legalabb a jatek elejen.
Mivel hatso tornyos, ezert szepen lehet vele side scrapelni. Ha talalok egy jobb sziklat, ami mellett vagy felett el tudok loni, akkor olyan blokkolasokat csinal, hogy csuhajja. Erre a technikara ra kell erezni, az elso 20-30 csatam eleg ramaty volt. Azert a tapasztaltabb tier10es jatekosok a kupolat be tudjak loni, de oket a mozgekonysaggal meg lehet zavarni.
Az Obj 416 (az ag tier8as tankja) nekem borszato rosszul ment es nagy szenvedes volt. Nem ment a side scrape, kb mindenki atlotte, nekem lomha is volt, es az agyu se a legjobb raadasul a torony meg csak 180 fokig sem fordul. Ez utobbit nem olyan konnyu megszokni.
A K91 meg nincs meg, de a 430 II-vel nagyon elvezetes jatszani, meg 100k tapasztalat kell nagyon varom milyen lesz.
Sokan mondjak, hogy ehhez az aghoz teljesen mas jatek kell mint a tobbi megszokott tankhoz (peldaul a torony nem fordul korbe, csak felig), de epp itt az alkalom a 1.5os teszt szerveren kiprobalni!
Ha akarsz egy nem megszokott tankot es nem akarsz mindig elsokent rombolni, hanem tudsz megfontoltan meccseket is jatszani akkor remek tank. Ha pedig nincs meg 10es orosz meded en inkabb a 430U agat javasolnam.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...