Estét parancsnokok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.Szerintetek az Object 705-re melyik ágyú passzol inkább?A 257-es 122mm-se vagy az IS-7 130mm-es durrantója?Igazából most az előbbivel használom,de nem tudok eldönteni hogy jó-e rá a nagyobb löveg főleg úgy hogy +2mm átütésen és +50 sebzésen túl nem sokat nyernék vele.
Ha már itt tartunk.Valaki használja a 705A-t?Én próbálgattam teszt szerón,de azon kívül hogy semmit nem talált el vagy pattant sokat nem tudtam meg róla.
sziasztok,van esetleg itt valaki aki még játszik a bobjectel?milyen így nerf után?kéne egy 10-es td és még mindig ez látszik a leghasználhatóbbnak.7-estől indulnék neki az úgy látom most nem rossz.8-9 milyen?
6 éve 11 hónapja#283438Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A 705-re a kisebbik ágyú a jobb, gyorsabban tölt, és pontosabb, igaz minimális átütésveszteség és alfában is kevesebb.
A 705A teljesen máshogy szuperál, valóban eléggé pontatlannak érződik, és a 250-es átütés sem egy epic dolog. Mégis, sokszor a prémium heat kevésbé jobban talál be mint az alaplőszer.
Gondolkodós tank, mert a töltésidő, és a lassúsága miatt meg kell gondolni milyen helyzetbe mész bele, és kit lősz meg.
Azt sem egyszerű megoldani, hogy ne flenkeljenek meg, mivel nagyon sokszor a csapattársak szépen megvárják amíg körbefolynak, ha tolni akarod a frontot vele.
Tehát nagyon meg kell gondolni, hogy egy biztos pozíciót feladsz e vele vagy sem.
Toptierként viszont kis odafigyeléssel "w" gomb és balegér.
6 éve 11 hónapja#283439Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A bobject a nerf után lassabb, tovább tölt, nehezebben fordul. Már nem az a tolom a frontot ezerrel típus. De használható mindenképpen, bár én a 268-at jobban szeretem, nekem mozgékonyabbnak tűnik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szekkernyak
Ki szeretnék húzni még egy 10es tankot,de nincs rá túl sok időm ezért választanom kell,hogy melyik legyen az "elsődleges".
Az egyik jelöltem az Obejct 705A emiatt írom ide a szovjet harckocsik topicba. A másik a 60TP valamint régóta gondolkozom az FV4005-ös,tudom hogy teljesen más stílus és Td,stb
E három tank közül melyiket ajánlanátok? Milyennek ítélitek meg őket?
Akinek van velük tapasztalata kérem írjon,köszönöm!
Ki szeretnék húzni még egy 10es tankot,de nincs rá túl sok időm ezért választanom kell,hogy melyik legyen az "elsődleges".
Az egyik jelöltem az Obejct 705A emiatt írom ide a szovjet harckocsik topicba. A másik a 60TP valamint régóta gondolkozom az FV4005-ös,tudom hogy teljesen más stílus és Td,stb
E három tank közül melyiket ajánlanátok? Milyennek ítélitek meg őket?
Akinek van velük tapasztalata kérem írjon,köszönöm!
Hali!
Obj 705A vonal. T7 IS Isten király gyilkológép. IS-M: KV-4 magasságokban járó rettenet. A 705 biztos jobb. Főleg ha nem kell grindelni az ágyúkat (nekem nem kell )
A másik szivem csücske az FV ág. Az is T7 ig rendben van de a Charioteer kivágja a biztosítékot a nagy ágyú megszerzéséig. Az FV arannyal istenkirály, ha eltalál valamit. Ismétlem, ha eltalál valamit. 60 Tp. Nézegettem én is az ágat, de ugy vagyok vele mint a zsiráffal. Szép-szép de otthonra nem kéne.
Más ágakat nem nézegettél?
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja#284469Írta: tiger730
Megválaszolva: tiger730
Sziasztok !Kérdésem az lenne az ST I megállja helyét még a mai csatákba?Régen betyár kemény gép volt,most tervezem visszavenni.Valakinek valami friss tapasztalat vele?
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja#287020Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Én rengeteg kihagyás után újra kezdtem, (nem voltam, vagyok jó játékos) de 2 szovjet géppel (is) nagyon élvezem játékot. T-34, KV-1S, pláne utobbit szerettem meg nagyon Mentorom javasolta is menjek azon a vonalon. Megjegyz: Viszont könnyű tankokkal abszolut nem tudok játszanni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...