Jelenleg 110 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 12 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 11 hónapja #69865 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Figyelem: Spoiler!

hmm.. köszönöm szépen, ettől féltem... Bulldog és T71 is tetszene, ezért: indul mindkettő vonal... B)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #69881 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

hmm.. köszönöm szépen, ettől féltem... Bulldog és T71 is tetszene, ezért: indul mindkettő vonal... B)

Szörnyű ez a bőség zavara mi? Ha szenvedni akarsz, akkor kezd el a Japán ágat T8-ig garantáltan utálni fogod, vagy az Angolt, ott meg minden ág nagy része szívás, akkor nem kell agyalni, melyiket hagyd abba:D

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69887 Írta: TivadarToth

Szörnyű ez a bőség zavara mi? Ha szenvedni akarsz, akkor kezd el a Japán ágat T8-ig garantáltan utálni fogod, vagy az Angolt, ott meg minden ág nagy része szívás, akkor nem kell agyalni, melyiket hagyd abba:D

jahh, készítettem is egy elég komoly excel táblát, hogy átlássam mit hogyan kellene... B)

a japán ág már megy (T6) eddig bejött (Chi-Ri-től nagyon fázom előre is)..
brit ág sem volt EDDIG problémás... :unsure:

(amit igazán gyűlöltem: Su-100M1-Obj263-ig és most T9 Foch...)

most vettem észre mit írtál a kisebb német könnyűekről... bakker nekem azok is TOTÁL bejöttek, kicsit OP érzésem van velük..

10 éve 11 hónapja #69898 Írta: Jackal_hun

jahh, készítettem is egy elég komoly excel táblát, hogy átlássam mit hogyan kellene... B)

A japán ég T8-T10 nagyon jó, azt élvezni fogod.

Angolnál az AT-k szerintem elég borzalmasak (de a játék LEGSZARABB tankja a Churcill Guncarrier, na az egy olyan elbaszott vaskupac...), illetve az angol ágnak a nagy baja, hogy minden tankjuk ilyen supporter jellegű tank, abból meg sok van és azok is jobbak, mint az angolok...De a Cromwell, Comet igazán jó, csak sajna se előtte, se utána semmi értelmes:D

10 éve 11 hónapja #69988 Írta: riglercsabi
Megválaszolva: riglercsabi

most vettem észre mit írtál a kisebb német könnyűekről... bakker nekem azok is TOTÁL bejöttek, kicsit OP érzésem van velük..

Ha szenvedni akarsz? Én T95-öt húzom
:woohoo:

Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #69993 Írta: Jackal_hun

Ha szenvedni akarsz? Én T95-öt húzom
:woohoo:

Nem játszottam a német light ággal, de csatában jónak érzem őket, szerintem mindegyik kellemes, de az RU251 az kegyetlen (legalább is tesztszerveren az volt), olyan mint egy überbrutál übergyors med, még kevesebb páncéllal (még a HP hátrány sem igaz, mert az Obj 416-nak is 1200 van)

10 éve 11 hónapja #70074 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Én azt vettem észre, hogy nem sok amcsi med tank szaladgál a játékban t5-t8 között. Kérdésem, hogy ennek szernitetek mi az oka? Sz@rok lennének az amcsi medek? Mert elkezdeném a Sherman vonalat, de ha nem jók, akkor bele sem vágok. :)

10 éve 11 hónapja #70076 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Én azt vettem észre, hogy nem sok amcsi med tank szaladgál a játékban t5-t8 között. Kérdésem, hogy ennek szernitetek mi az oka? Sz@rok lennének az amcsi medek? Mert elkezdeném a Sherman vonalat, de ha nem jók, akkor bele sem vágok. :)

a T20 a legjobb tier7 med :)

10 éve 11 hónapja #70080 Írta: TivadarToth

nyugodtan kezd el a Sherman ágat, nagyon jó mind, először M4 után a Jumbo-t ajánlom nem az E8-at, utána T20 pedig a T20... B)

10 éve 11 hónapja #70084 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Az amerikaiaknak két médium ága van ugyan, de a magasabb szinten a T69-T54E1-T57 a népszerűbb: ezen az ágon alacsonyabb szinteken könnyű tankokat találsz.
A másik ág a Sherman vonala a Pattonokkal bezárólag: a T20 és a Pershing megállnak minden összehasonlítást a szintjükön, a Pattonok viszont erősen középszerűvé váltak a mezőnyben.

Én nem vettem észre, hogy kevés lenne belőlük. 5-ös szinten persze a T-34 népszerűbb, illetve sokan trollkodnak PzIV-vel, de az M4 megáll minden összehasoníltást. A Jumbo a Cromwell árnyékában nem tud nagyon csillogni, és a T-34-85 is méltán népszerű, ezekhez képest valóban ritkábban látni. Hetes szinten a T20 szerintem nagyon-nagyon jó, bár mivel Cromwell is több van, nyilván a Cometet is többen kihúzzák, mint a T20-at. Ezen a ponton az érdeklődés elapad a Patton vonal felé, viszont a t69-T54E1-T57 nagyon gyakori med. Bár igaz, hogy az Eu fiókommal nem járok még ebben a magasságokban, az amerikaival meg két hónapja nem toltam, de nem hinném, hogy nagy változás állt be.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70096 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv!

Én is most húzom az amerikai med vonalat. Most vagyok a T20 - nál, lassan elérem a Pershinget. Nekem a következők a benyomásaim eddig:

M4: Csak a 105mm - es ágyúval használtam, szerintem baromi jó. Rengeteg tankot ki lehet szedni 1 lövéssel, nagyobb tierű papír pánélú TD - kbe (Hellcat, nashorn, St Emil és hasoonlóak...) pedig mindig belesebez 410 - et. Az is poén, hogy akibe belekensz egyet, ott legalább 2 modult hazavágsz, plusz kinyírsz egy embert a legénységből. Szerintem nagyon élvezetes vele játszani.

M4A3E8: (én ezt választottam)
Hááát. Ha megnézed a noobmeteren a win ratemet, látsz egy "huplit" 2700 csata környékén...Hát ezzel sikerült... De nem csak a tank rovására írom a történteket. Azóta sem tudom mi volt, de egy olyan bukó szériába keveredtem, hogy bármit csinálta, veszítettünk. Rengeteg print screenem van csak arról, hogy top sebző vagyok 1000+ dmg - el és bukta. Az átlag körök úgy néztek ki, hogy 2 perc és 5 - 0 ra veszésre álltunk. És ez volt kb 70 körön keresztül. A másik az MM. Mindig T8 - ba dobott. Ott pedig nagyon nehéz érvényesülni ezzel a tankkal. De szerintem a Jumboval is. Hiába lő úgy mint a géppuska, a 128mm átütés nem sok. Pláne mikor KV4 - esek és IS3 - asok vadásznak rád. Nem tudom a Jumbo milyen lehet, de az meg sokkal lassabb, azt pedig elképzelni sem tudom hogy T8 ban milyen azzal, mert a páncélja tuti nem véd meg és még elmenekülni sem bírsz.
Ha Top tier voltam akkor semmi gond nem volt (már amikor volt ilyen), de még a 7 esek ellen is el lehetett vergődni, de a 101 csatámból kb 70 - 80 - at 8asok ellen mentem, de úgy, hogy oldalanként volt 5 - 6... Összességében akkor is azt mondom, hogy nem egy rossz tank, aki ki fog egy barátibb MM - et és a szerencse mellé társul, akkor simán lehet jó eredményeket elérni vele.

T20: Talán pont tegnap írtam róla ebbe a fórumba. Hihetetlen jó, mindenért kárpótol. De ahogy többen is írják, nem véletlen, hisz ezek szerint a T7 egyik legjobb mede. Nem gondoltam volna, hogy mennyi mindenre elég a 160 as átütés. És ami jó még benne, hogy nem 150 - eket sebez... Pici, alacsony, fürge, baromi jó ágyú süllyedés. Szóval mindene jó. Amióta wotozok, ezzel élvezem az egyik legjobban a játékot.

Pershinget meg okt 15. én veszem meg kedvezménnyel. Kíváncsian várom milyen lesz :)

Szóval eddig nekem bejön ez az ág leszámítva az E8 - as bukó szériát, de azt se a tank rovására írom. Remélem az ág további tankjai is jók lesznek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

10 éve 11 hónapja #70102 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Ha meg lesz a Pershing a T-20 nem is fog olyan jónak tűnni! :cheer:

10 éve 11 hónapja #70105 Írta: Jackal_hun
Bár mindenki az orosz bias-ról beszél, szerintem az amerikaiak a játék magasan legerősebb nemzetei, hogy ha összességében nézzük.

- Az új light ág kegyetlen erős és még szórakoztató is
- az eredeti med ágon a shermanok kicsit beszürkültek, de egyáltalán nem rosszak, a T20 a legjobb T7 med (és szerintem az egyetlen olyan ami még T9-ben is veresnyképes az APCR lőszere miatt), A Pershing is erős és szerintem a Pattonok sem rosszak (bár tény hogy az orosz medek jobbak)
- heavy ág, méltán híres, T29, T32 erős, T110E5 is sokak szerint nagyon jó
- a játék egyik, ha nem a legerősebb ága a T69-T54E1-T57 ág heavy med szinten, kifejezetten élvezetes
- TD-k ről csak annyit, hogy ilyen "szar" gépeik vannak mint a T67, Hellcat, T110E4, T110E3 (én még a prot ot is szerettem bár azt sokan nem:D), a tornyos TD-k sok esetben medként vagy heavyként (lásd T110E4) is játszhatóak
- arty ágról nem tudok nyilatkozni, mert nem artyzom

Közös jellemzőjük a príma ágyú rendkívül jó csőlehajlással, nagy hull down potenciál, flexibilis tankok sok esetben (kivéve a lassú TD-ket),szóval kezdőként szerintem az egyik legkönnyebben tanulható nemzet, nekem személy szerint a kedvencem:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69

10 éve 11 hónapja #70106 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Meghoztátok a kedvem az amcsi medekhez, köszönöm! :) Legkésőbb hétvégén szerintem el is kezdem. Bár még csak M3 Lee-vel nyomom a 'medet', kell még kb. 4-5k xp a T1 Heavy kifejlesztéséhez, mert az M3-ban lévő embereket akarom átrakni a Shermanba. Eddig talán 2-3 kört mentem a Shermannal, hogy megnézzem, úgyhogy igazi tapasztalatom még nincs. Meg kicsit tartok is tőle, mert klasszikus medem még nem volt (alacsony tierek nálam nem minősülnek annak és az M3 is inkább egy gyors és fordulékony td-med keverék, ezért úgy is használom). Elméletben tudom, hogy hogyan kell használni az igazi medeket, de biztos nagy váltás lesz a KV-1 T-150 vonal mellett. :) Szovjet medet is csinálnék, de a T-34 előtti A-20 nagyon nem gyere be, ezért szinte csak a napi 1x kötelező győzelemért használom. :)

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70110 Írta: TivadarToth

Meghoztátok a kedvem az amcsi medekhez, köszönöm! :) Legkésőbb hétvégén szerintem el is kezdem. Bár még csak M3 Lee-vel nyomom a 'medet', kell még kb. 4-5k xp a T1 Heavy kifejlesztéséhez, mert az M3-ban lévő embereket akarom átrakni a Shermanba. Eddig talán 2-3 kört mentem a Shermannal, hogy megnézzem, úgyhogy igazi tapasztalatom még nincs. Meg kicsit tartok is tőle, mert klasszikus medem még nem volt (alacsony tierek nálam nem minősülnek annak és az M3 is inkább egy gyors és fordulékony td-med keverék, ezért úgy is használom). Elméletben tudom, hogy hogyan kell használni az igazi medeket, de biztos nagy váltás lesz a KV-1 T-150 vonal mellett. :) Szovjet medet is csinálnék, de a T-34 előtti A-20 nagyon nem gyere be, ezért szinte csak a napi 1x kötelező győzelemért használom. :)

szerintem a T1 Heavy-t is kipróbálhatod a med vonal előtt, MERT: elég gyors, majdnem med, ua. a csőlehajlás, megszokod az ágyut (kis alfa, nagy DPM), sokkal megbocsátóbb mint M4 (troll front páncél)

T-34 és A-20 ég és a föld.. ne aggódj a ZiS-4 kárpótol az A-20-ért! (én amint lehet T-34-re cserélném a helyedben)

...háát, ez sok-sok csata uram!

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.