A nincs páncélhoz már hozzá szoktatott a Leo PTA, Leo 1, Cent i, Cent 7/1. 
Rejkov hozzászólását elnézve lehet be fog jönni. 
Az a baj, hogy az általad felsorolt tankoknak van legalább 1 képessége, amiben kiemelkedő (leo1-nek van 4 is

). Na az M103-nak nincs.
Azt meg kell hagyni, hogy nagy ágyúval lehet játszhatóbb, de olyan szinten nem élvezem vele a játékot, hogy nincs kedvem 50k+ xp-t költeni egy olyan ágyúra, amit az E5-tel úgyis megkapnék.
Rejkov az E75 péncélzata szerintem az egyik legjobban használható a játékban az e100 után. Ha a kupolát szikla mögé rejted, és jobbra sidescrappelsz, akkor max a t10-es tdk lőnek be golddal (e100-at kiröhögöd). Múltkor 3 db UNICA-s t10-es medet kaptam szét úgy, hogy végig goldot lőttek én meg csak küldtem nekik a smiley-t: "drága lesz srácok". (nem támadtak le mert mögöttem kóricált egy jagde100) Egy gyenge pontja van ebben az esetben, a lövegpajzson az 5-5cm a cső mellet. De azt 100-150 méterről biza csak a mákerek lövik be.
Tier10-es meccseken is simán visszaverek egy e100-at, e5-öt, is4-et, jagde100-at. (IS7 szopó ha full hpval támad le). A legjobb, hogy golddal átlövöd az E100 fejét.
1 vs 1-ben csak az alacsony felépítésű sok hps, tankok tudnak legyőzni (foch, is7).
Tudom, hogy nem erény a rammolással dicsekedni, de az E75-tel lehet, akár e100-at is oldalról.
Még annyi, hogy az m103 szerintem nem front harcos, supportban használható, de ahhoz meg nem elég gyors és pontos, inkább akkor egy med.
De nem akarom elvenni a kedved, próbáld ki, de ne lepődj meg ha szarabbul muzsikál, mint a 9-es centurion...
Jól néz ki a tank, tehát a garázsba dísznek No.1.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...