Bár mindenki az orosz bias-ról beszél, szerintem az amerikaiak a játék magasan legerősebb nemzetei, hogy ha összességében nézzük.
- Az új light ág kegyetlen erős és még szórakoztató is
- az eredeti med ágon a shermanok kicsit beszürkültek, de egyáltalán nem rosszak, a T20 a legjobb T7 med (és szerintem az egyetlen olyan ami még T9-ben is veresnyképes az APCR lőszere miatt), A Pershing is erős és szerintem a Pattonok sem rosszak (bár tény hogy az orosz medek jobbak)
- heavy ág, méltán híres, T29, T32 erős, T110E5 is sokak szerint nagyon jó
- a játék egyik, ha nem a legerősebb ága a T69-T54E1-T57 ág heavy med szinten, kifejezetten élvezetes
- TD-k ről csak annyit, hogy ilyen "szar" gépeik vannak mint a T67, Hellcat, T110E4, T110E3 (én még a prot ot is szerettem bár azt sokan nem:D), a tornyos TD-k sok esetben medként vagy heavyként (lásd T110E4) is játszhatóak
- arty ágról nem tudok nyilatkozni, mert nem artyzom
Közös jellemzőjük a príma ágyú rendkívül jó csőlehajlással, nagy hull down potenciál, flexibilis tankok sok esetben (kivéve a lassú TD-ket),szóval kezdőként szerintem az egyik legkönnyebben tanulható nemzet, nekem személy szerint a kedvencem:D
Pont a napokban néztem, hogy embereket kellene tennem a 9-es object-be. Csakhogy, nekem az orosz tankjaimba sosincs elég ember.
Németbe van, amcsiba van (főleg most majd a chaffeval), franciába van, oroszba sosincs.
Mondom miért: az első ütőképes orosz tankom a kv1 volt. Azóta is megvan, egyedüli t5-ként. Meg volt a KV1S de most a kv85-öt inkább eladtam, és áttettem az embereket az IS8-ba. Örök eleme a garázsomnak a t3485, ez lesz a farmtankom. Örök eleme még az IS3 és ISU. Ez azt jelenti, hogy 5 tankomnak örök helye volt. Már csak 4 a KV1s kiesése miatt.
Tehát fejlesztenem kell embereket az objectbe, fejlesztenem kell embereket majd a t43-ba is, hiszen nekem kell a t54 és a t62a vagy az obj140.
Ez azt jelenti, hogy a t54-ig húzok egy legénységet de a t10-be is kell majd egy zsír új crew.
Arról ne is beszéljünk, hogy majd szeretném az object 263-at, ST1-et, lttb-t is.
Imádtam az IS-t, su-100-at és a su152-t is. Ezeket el kellett adnom.
Arról ne is beszéljünk, hogy a legjobb tier limites prémium tankjai vannak (kv5, is6), hiszen ezekkel lehet a legjobban farmolni.
Hogyan is kapcsolódik ez ehhez a topichoz?
Úgy hogy az amerikai tankok között nincs ennyi jó tank.
-Az új light ágon egyedül a walker bulldog, ami említésre méltó. (ez nagyon jó)
- t71 vagy walker bulldog
- t67 (régi t49)
- T29 (kedvenc tankom)
- t57 heavy
- t110e5
- t25 AT
- m60
- pershing
Nekem a t69-cel, a t54e1-gyel, a t32-vel az a bajom, hogy kicsi az átütése. Ami elég nagy baj.
Bárhogy is számolom, nekem az orosz ág adja a legtöbb jó tankot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...