Jelenleg 113 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 12 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69064 Írta: cub4i
Megválaszolva: cub4i

csapattársam su100y-al sikeresen nekem jött 40hp-nál :D
szóval kezdem érteni, hogy is kell játszani vele, köszi a tippeket :)
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #69309 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79
Szerintem az új Hellcat még játszható. Csak TD-ként kell használni. Jó camo jó fegyver max nem lehet vele összevissza cikázni. (én tegnap lőttem vele 3500 -at tier 7 ben - első csata volt 9.3-ban) Na ennyire lett rossz.

10 éve 11 hónapja #69310 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Szerintem az új Hellcat még játszható. Csak TD-ként kell használni. Jó camo jó fegyver max nem lehet vele összevissza cikázni. (én tegnap lőttem vele 3500 -at tier 7 ben - első csata volt 9.3-ban) Na ennyire lett rossz.

Az lehet, hogy játszható (nekem nincs), de sokan nem tudják még, hogyan. :) Valamelyik nap el akart szaladni mellettem (KV-1ben ültem). Először oldalba lőttem: sebzés és lánctalp. Második lövés telibe az ammot (persze véletlenül). Harmadik már nem is kellett neki. :) A poén, hogy ha vár egy picit, ő lőhetett volna ki engem, de gondolom megszokta, hogy simán körbeautóz. :)

10 éve 11 hónapja #69314 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Az lehet, hogy játszható (nekem nincs), de sokan nem tudják még, hogyan. :) Valamelyik nap el akart szaladni mellettem (KV-1ben ültem). Először oldalba lőttem: sebzés és lánctalp. Második lövés telibe az ammot (persze véletlenül). Harmadik már nem is kellett neki. :) A poén, hogy ha vár egy picit, ő lőhetett volna ki engem, de gondolom megszokta, hogy simán körbeautóz. :)

A hellcattel régen sem lehetett flankelni mert nagyon szarul fordult mind a test mind a torony. Szerintem csak nem vett észre, illetve mire megtette, már késő volt:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

10 éve 11 hónapja #69318 Írta: singes
Megválaszolva: singes

A hellcattel régen sem lehetett flankelni mert nagyon szarul fordult mind a test mind a torony. Szerintem csak nem vett észre, illetve mire megtette, már késő volt:D

Akkor ilyenem se volt még: a vakló KV-1 észrevett egy td-t, az viszont nem! :) Erre miért nem csinálnak egy érmet??? :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69324 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv!

Lenne egy kérdésem Pershing tulajokhoz:

A teljesen stock tankra felmegy a nagy ágyú (T15E2M2)? Alap lánccal, toronnyal? Mert ahogy nézem, nem sokkal, csak 200 kg - al nehezebb.

Mert ha igen, akkor majd azt fejlesztem először.

10 éve 11 hónapja #69760 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Most a teszt szerver alkalmából kipróbáltam az E5-t, hát ez nem tudom, valami fantasztikus tank, sok jót hallottam róla gondoltam kipróbálom és tényleg, nagyon mobilis, gyorsan lő és egész elfogadhatót. Löveg süllyedés is egész jó a 8 fok, néha pattint is valamit bár teszten sokan csak arannyal jönnek. :)

Komolyan elgondolkodtam hogy beszerzek egy ilyen 10-es tankot.

Akkor viszont a régóta tervezett 112 helyett T34 lesz belőle. De nehéz. :D

Csak az a bibircsók ne lenne a tetején. :D

10 éve 11 hónapja #69764 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281

Üdv!

Lenne egy kérdésem Pershing tulajokhoz:

A teljesen stock tankra felmegy a nagy ágyú (T15E2M2)? Alap lánccal, toronnyal? Mert ahogy nézem, nem sokkal, csak 200 kg - al nehezebb.

Mert ha igen, akkor majd azt fejlesztem először.

Alap lánctalp és alap torony mellett is fel tudod tenni a legjobb ágyút.
Source:
10:00
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69789 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Most a teszt szerver alkalmából kipróbáltam az E5-t, hát ez nem tudom, valami fantasztikus tank, sok jót hallottam róla gondoltam kipróbálom és tényleg, nagyon mobilis, gyorsan lő és egész elfogadhatót. Löveg süllyedés is egész jó a 8 fok, néha pattint is valamit bár teszten sokan csak arannyal jönnek. :)

Komolyan elgondolkodtam hogy beszerzek egy ilyen 10-es tankot.

Akkor viszont a régóta tervezett 112 helyett T34 lesz belőle. De nehéz. :D

Csak az a bibircsók ne lenne a tetején. :D

Azzal a bibircsókkal is megküzdenek a legtöbben, mert az is elég vastag, plusz ha mozgatod a tornyod, akkor még eltalálni is nehezebb.

10 éve 11 hónapja #69834 Írta: Jackal_hun
Használja valaki a T49-et alap derp gunnal? Láttam a Youtubeon egy elemzést és ott az volt a javaslat, hogy jobb azzal tolni, mert hatékonyabb. Kíváncsi vagyok, ezt más is osztja-e?

10 éve 11 hónapja #69845 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Tanácsot kérnék, a tapasztaltaktól!

Szeretnék elkezdeni még egy könnyű ágat, az USA vonalat. Pill. egyet tudnék elindítani T5-től (M5-öt nagyon szeretném kihagyni, a kínai tesó csúnya tapasztalat volt).

Melyiket ajánljátok: Chafee vonal az új gépekkel, vagy klasszikus M7 vonal? Hogyan lenne érdemes?

10 éve 11 hónapja #69851 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Szuper!

Köszi szépen dartonite89!

Már csak meg kell várnom október 15 - öt és lehet megvenni a "top of the tree" keretébe 30% kedvezménnyel :) Remélem lesz olyan a Pershing mint a T20, mert az valami hihetetlen jó tank. Megkockáztatom, hogy amióta wot - ozok, a T20 - al élvezem a legjobban a csatákat. Minden 2. csatában többet sebzek a saját HP - mnál :) Nem gondoltam, hogy ennyire jó tank ez. 1230 az átlagsebzésem vele és még egyetlen arany lőszert sem vettem bele.

Kezdek teljesen beleszeretni a mediumokba :)

A Pershignél egyedül a 180 - as átütéstől tartok egy kicsit, pláne ha 10 esek közé dob majd. Lehet először a játékban vennem kell majd arany lőszert ezekre az esetekre.

10 éve 11 hónapja #69853 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Tegnap vettem T34-et, gyorsan meg is lett vele a tank ász, vele is gyakran kell mozgatni a fejét hogy ne találják el a kupolát úgy hogy addig hozzáfogok szokni. :)

10 éve 11 hónapja #69855 Írta: Jackal_hun

Tanácsot kérnék, a tapasztaltaktól!

Szeretnék elkezdeni még egy könnyű ágat, az USA vonalat. Pill. egyet tudnék elindítani T5-től (M5-öt nagyon szeretném kihagyni, a kínai tesó csúnya tapasztalat volt).

Melyiket ajánljátok: Chafee vonal az új gépekkel, vagy klasszikus M7 vonal? Hogyan lenne érdemes?

Szia, mind a kettő ág jó, de pont az M7 igen gyatra tank (szerintem). Én most viszem aktívan a light vonalat, mind a chafee, mind a T37 jó, a Bulldog pedig extrém brutális. Tegnap eléggé szar napom volt, csak rossz meccseim voltak, így JELENLEG (valószínűleg ez fog még feljebb menni) ezeken a WN értékeken állok:
t37: 3080 WN8 (ezt már kihúztam, szóval ez marad)
Bulldog: 4400 WN8 (szerintem jelenleg a legbrutálisabb tank a saját szintjén)

Nem csak hogy OP a Bulldog de a játék valami HIHETETLENÜL élvezetes, olyan feelingje van mint a T50-2-nek régen, plusz csapjál hozzá egy 10-es autoloadert (legtöbb T8-as tankot egy tárból kiszedi). Iszonyat jó látótáv, nem rossz camo, ami mozgás közben is megmarad (kicsit magas, ezért nehéz vele elbújni, nem egy AMX, de az aktív scoutot nagyon támogatja). Ami baromi jó benne, hogy extrém flexibilis, vagyis spotolhatsz aktívan és passzívan, sebezhetsz vele, flankelhetsz vele, szedheted az artykat és a heavyket egyaránt (a legnagyobb veszély a medek HE-vel és más light tankok), beforgathatod a TD-ket, szóval tényleg bármit. A T49-hez még nem volt szerencsém, de ennél biztosan gyengébb, viszont nagy fun rajta a KV2 derp ágyúja:D (Teszt szerveren próbáltam).

Ami az M7-es ágat illeti, a T71 ugyan olyan op mint volt, kicsit kevesebb HP egy kisebb autoloader tár, de cserébe gyorsabb töltés és jobb camo. A T69 jelenleg szerintem a legjobb T8-as tank (persze T8-ban elég sok a jó med), a T57 heavy meg a legjobb T10-es heavy. Eddig is nagyon erős nemzet volt az amerikai, de az új ágak még inkább rátettek egy lapáttal.

Amit szerintem még light ágon érdemes vinni, az a német, a Spahpanzer igen erős (tesztszerveren próbáltam), az előtte lévő lightok ugyan a régiek, de azok sem rosszak szerintem.

10 éve 11 hónapja #69856 Írta: Jackal_hun

Szuper!

Köszi szépen dartonite89!

Már csak meg kell várnom október 15 - öt és lehet megvenni a "top of the tree" keretébe 30% kedvezménnyel :) Remélem lesz olyan a Pershing mint a T20, mert az valami hihetetlen jó tank. Megkockáztatom, hogy amióta wot - ozok, a T20 - al élvezem a legjobban a csatákat. Minden 2. csatában többet sebzek a saját HP - mnál :) Nem gondoltam, hogy ennyire jó tank ez. 1230 az átlagsebzésem vele és még egyetlen arany lőszert sem vettem bele.

Kezdek teljesen beleszeretni a mediumokba :)

A Pershignél egyedül a 180 - as átütéstől tartok egy kicsit, pláne ha 10 esek közé dob majd. Lehet először a játékban vennem kell majd arany lőszert ezekre az esetekre.

A T20 a legjobb T7, nem csoda hogy tetszik:D Golddal még 9-ben is simán lehet vele büntetni, mivel APCR a prémium lőszered, visz mindenkit, mint vajat:D

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.