Sziasztok! Ma lett a T14 legénységének 100%-os az első skill sora. A paracsnokkon hatodik érzék, mindenkin javítás.
Második sorba parancsnoknak felderítést, sofőrnek sima utazást, rádiósnak helyzetfelismerést, tüzérnek kapás lövést, töltőnek meg nem tudom mit kéne adni.Ott csak perkek vannak. Talán tűzoltást neki?
Ezt a legénységet inkább közepesekbe és az 5 fős TD-be szánom. Jelenleg a Sherman sorozat van listán.
Td-k alsóbb szinteken annyira kis HPval rendelkeznek hogy kicsi az esély arra hogy megjavítja magát mielőtt kilőnék szóval arra sztem fölös a javítás.
TD-re szerintem elsőkörben álca+6. érzék a fontos, második körben meg vegyes képességek(látótáv- mozgékonyság növelő illetve pontosságnövelő)esetleg BIA.
Magasabb szinten ahol már több HPjuk van illetve páncélozottabbak már jóljöhet a javítás, de alacsonyabb szinten szerintem pazarlás első-második skillnek.
Medeknél is ez az alap nekem kb, aztán 3.nak gondolkodnék a javítás vagy BIA között mert itt tudok ventit használni.
Nehéz dolog ez mert Heavyben kell az a javítás, de én biztosan átképezném őket amikor átkerülnek a helyükre mert se TDben se medben nem gondolkodnék javításon 3-4. képesség előtt.
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja#125493Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Az a baj, hogy ha nincs javításod, egy track (arty splash) a halálodat jelentheti, főleg, ha nincs tornyod, de elég ha mondjuk csak kinéztél a fedezék mögül. Ha egy jobb játékossal találkozol, akinek nagy a ROF-ja, folyamatosan track-en fog tartani.
Ettől függetlenül TD-n a legfontosabb a camo vagy a nagy távolság tartása. (Tisztelet a kivételnek)
Sziasztok! Ma lett a T14 legénységének 100%-os az első skill sora. A paracsnokkon hatodik érzék, mindenkin javítás.
Második sorba parancsnoknak felderítést, sofőrnek sima utazást, rádiósnak helyzetfelismerést, tüzérnek kapás lövést, töltőnek meg nem tudom mit kéne adni.Ott csak perkek vannak. Talán tűzoltást neki?
Ezt a legénységet inkább közepesekbe és az 5 fős TD-be szánom. Jelenleg a Sherman sorozat van listán.
jó ez a leosztás így?
Köszi a választ.
ha mar mindekire javitast raktal, akkor parancsnoknak felderites helyett mehetett volna javitas, megis csak egy heavyrol van szo.
Sziasztok, a Top of the Tree miatt most le van akciózva a T32, célszerű megvenni és akció után eladni a T29-est, vagy hagyjam meg az utóbbit és nem menjek tovább, mert T29 annyira jó? Legénység 3. skilljét fejleszteném, ha normálisan tankoznék mostanában. Már volt reset, így fullos BIA, 6. rézék, offroad, meg nem tudom milyen skill van még.
Sziasztok, a Top of the Tree miatt most le van akciózva a T32, célszerű megvenni és akció után eladni a T29-est, vagy hagyjam meg az utóbbit és nem menjek tovább, mert T29 annyira jó? Legénység 3. skilljét fejleszteném, ha normálisan tankoznék mostanában. Már volt reset, így fullos BIA, 6. rézék, offroad, meg nem tudom milyen skill van még.
T29-et hagyd meg, legénységet tedd át T32-be. T29-ben fejlessz új srácokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
T29-et érdemes megtartani. Az egyik legjobb tank.
Csak túl kell tenned magad azon, hogy a jól szuperáló legénység helyett belekerül egy rosszabb és tankod nem úgy teljesít ahogy megszoktad. Veszítettem már el így kicsit a lelkesedést az MT-25, T37 és a 12t-nél. Ezekkel meg pláne lámpás nélkül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Csak játszani is kéne a játékkal, hogy fejlődjön a legénység
T29-ből a leglénységet átrakni, hát... tigriseknél se csináltam ezt, tiger2 és VK legénységet 75%-osan toboroztam, királytigris régebb óta megvan, szintén túl vannak azok a srácok egy reseten és 3. skill kb 50-60%-on, VK meg újabban vett, 1. skill fejlődik.
T32 75-ös legénységgel mennyire lenne rossz? Alapágyúról tudom, hogy gyorsabb, mint a T29 top ágyúja, csak a penje rosszabb.
Csak játszani is kéne a játékkal, hogy fejlődjön a legénység
T29-ből a leglénységet átrakni, hát... tigriseknél se csináltam ezt, tiger2 és VK legénységet 75%-osan toboroztam, királytigris régebb óta megvan, szintén túl vannak azok a srácok egy reseten és 3. skill kb 50-60%-on, VK meg újabban vett, 1. skill fejlődik.
T32 75-ös legénységgel mennyire lenne rossz? Alapágyúról tudom, hogy gyorsabb, mint a T29 top ágyúja, csak a penje rosszabb.
Hát 6. érzék nélkül kemény lesz, amikor ott már olyan arty-k is vannak, akik egy lövésből kiszednek ha eltalálnak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...