Jelenleg 163 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190916 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Norbi, kaptál egy rakat tanácsot méghozzá jókat, jó játékosoktól - fogadd meg őket, hiszen ezért írtál nem? Ha tudod hova kell lőni, az SP nem nagy kaland szemből főleg ha noob vezeti és nem forgatja a tankot. A VK B ugyanez pepitában - ha a frontját vagy hasát lövöd ne csodálkozz ha pattan, az mindent levesz. De próbáld meg a tornyát lőni és csodálkozni fogsz - szinte minden tankkal amivel találkozhat belőhető.
Konklúzió ugyanaz mint az eddig ihozzászólásokban - tanulmányozd a tankok gyenge pontjait és lődd azokat - meg fogsz lepődni, hogy az addig OP-nak tartott tankok milyen simán átlőhetők azokon a helyeken :-)

engem nemérdekeltek kitartok a véleményem mellett az SP-re a VK B-vel együtt ráférne egy nerf... és nem noob daráló az Sp hanem NOOboknak van csinálva nemkell ész hozzá ott a videó is ... de most akadjatok ki ezen is!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #190917 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Bár ez az amerikai harckocsik fórum, de azért hozzászólnék ehhez, mert nem értzek egyet a lentiekkel. Az E75 és a VK B is vitán felül jó vasak de pl. nekem a Maus nagyon fekszik, igaz csak pár csatám van vele eddig (3235 átlag dmg, 100% WR, 3758 WN8). Az E100 bár nem a régi de még mindig jó cucc.
Szerintem ebben a két esetben ez az "állj meg a kilencesnél" nem feltétlenül helytálló :-)

engem nemérdekeltek kitartok a véleményem mellett az SP-re a VK B-vel együtt ráférne egy nerf... és nem noob daráló az Sp hanem NOOboknak van csinálva nemkell ész hozzá ott a videó is ... de most akadjatok ki ezen is!

A vk béla lehet, hogy megérdemelne egy kis front alváz nerfet, lényegében 250 pen alatt felesleges is azt lőni. Pedig az a weakspot egységesen a német tankokon, ez egyedül 9-es szinten változik.
Az E75 valahogy könnyebben belőhető.

De ami igazán problémás, hogy mindkettő jobb, mint a tier X e100 és maus, nehezebben belőhetőek és mozgékonyabbak.

Tehát nincs értelme a tízeseket kifejleszteni.

9 éve 4 hónapja #190926 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

...
Konklúzió ugyanaz mint az eddig ihozzászólásokban - tanulmányozd a tankok gyenge pontjait és lődd azokat - meg fogsz lepődni, hogy az addig OP-nak tartott tankok milyen simán átlőhetők azokon a helyeken :-)

Kicsit fura lett ez a forum, a problemat felveto, es az ot ledorongolok stilusa is amolyan WOT-os :)
Viszont az az erzesem, nem ugyanarrol beszeltek.
Amikor nekem meglett az SP-m - akkor epp csak rovid idore volt kaphato - eleinte oldalakat lehetett vegigtolni vele a csatakban, ha lottem vele, bement, ha lottek, pattogtak (nyilvan csak szembol), es igaz, hogy lassu volt, de lehetett vele nyomulni. Aztan tortent vele valami, es atment a mersekelten hasznalhato kategoriaba. Mivel nem vagyok conteo hivo, ugy gondoltam, je, rajottek az egyszeru jatekosok is, hogy hol kell loni, es kihasznalni a lassusagat. Es ez alapjan a tankot leszoloknak lenne igaza. Csakhogy...

Az elmult egy hetben tobbszor is szembetalaltam magam SP-kkel. Pl. IS3-ban ulve szembol (tehat nem, nem elforgatott, igy gyengitett pancellal) 4-bol 3-szor belott, ugy, hogy fedezek mogul jott ki, es nem is igen vart szukulesre, hogy gyenge pontot (?) lojon. egynel ez meg csak rng. A masodiknal, jopar csataval kesobb, KV4-ben ulve mar bosszanto (ott forgatott tankkal).
Aztan tegnap es tegnapelott, Stuererben ulve ugy3-400m-rol 5 lovesbol egy lanc, 0 sebzes, rajtam kivul meg 4-en lottek az SP-t, flank eselytelen, az meg szepen vegigsetelt Prokhorovkan az uton, a TD fedezete pedig kiirtotta a csapatot. (A masik alkalom palyajara nem emlekszem)

Szoval egyreszt fura dolgokat muvel az SP, de ha ez csak RNG, akkor is igaz, hogy a gyenge pontokat csak kozelrol tudod biztonsaggal loni rajta, es szembol addig csak szerencsevel loheto. Ettol persze altalanosan nem OP a tank, csak vannak helyzetek amik neki kedveznek. De ehhez megfelelo MM, csapat, palya kell, a csillagok allasarol nem is beszelve.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Frankenstein Bourne

9 éve 4 hónapja #190940 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Túl sokat hallom ezt a "T30-nál megállni dolgot". Az a baj, hogy már annyira régen vettem meg az E4-et hogy nem emlékszem milyen volt a T30.
Ez most csak amolyan szubjektív véleménye pár emberkének, hogy a T30 akár jobb mint az E4 vagy általánosan elfogadott dolog? Ha az utóbbi elgondolkozok rajta hogy visszavegyem főleg a TD küldik miatt.

Sziasztok,megvettem Wolwerine-t. Ez milyen profi kis gép :) Alap minden,legénység is. Amerikai tornyos td-nél meddig érdemes elmenni?Sok tank ágon a 10-es nem jó azért kérdezném tapasztaltaktol.Wolweine-nek egyenlőre komoly esélye van örökös helyre garázsban, valószinű megszavazom neki az arany befektetést, örökös álca+skilles csapatot :) Nagyon szépen teljesit, kezdőbarát :)

T30 és fék! :)

E4
- minimál páncél, olykor lehet vele pattintani, de nem lehet építeni rá
- kevés hp ahhoz a játékstílushoz, amiben használni kell
- pontatlan, tehát előre kell menni
- oldalra 90-90 fokban mozog csak a tornya
- lassú
- zéró csőlehajlás
- nagy weak a tornyon
- papír oldal és hátsó páncél (T49 gyakorta sebzi bele a maxot)
- t10 mm

T30
- nagyon jó toronypáncél
- ugyanaz az ágyú, mint az E4-en csak kicsivel lassabban tölt
- hulldownban állat (akár a T29, T32, T34)
- körbeforog a tornya
- papír testpáncél (de a T49-nek már nem adja be a max sebzést az oldalpáncél)
- lassú
- lassan tölt
- messzire pontatlan
- kevés hp
- t9 mm

Előnyök-hátrányok. Szerintem egyértelmű.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190960 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A kupak még mindig weakspot a t30 tornyán?
(jellemzően évek óta szabad terepen találkozok vele, az alsó traktusa meg nem egy kihívás)

9 éve 4 hónapja #190963 Írta: Morphelo

(jellemzően évek óta szabad terepen találkozok vele, az alsó traktusa meg nem egy kihívás)

Az, de azért nem annyira könnyen belőhető, mint azt sokan állítják. Ugyanis mire rázoomolsz, lehet a t30 belédtol egy 750-et :).

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190965 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Az, de azért nem annyira könnyen belőhető, mint azt sokan állítják. Ugyanis mire rázoomolsz, lehet a t30 belédtol egy 750-et :).

Sosem felejtem el azt a pillanatot T29-ben ülve (ugyanaz a torony), mikor Arctic Region-ön a heavy darálóban putyogtattam a hatos hetes odatévedt tankokat és egy IS, csak úgy odakapva a tornyát, mindenféle célzás nélkül úgy lőtte be a tornyomat, hogy azóta is elkap a hörgőroham ha eszembe jut a dolog :happy:
Nem, nem a kupolát találta el, hanem a torony tetejét, a lövegpáncél és a kupola közötti, nagyon enyhén felemelkedő részen ütött be a D25T úgy, hogy egy szinten voltunk. Mekkora esélye volt rá célzás nélkül? 0,0001%? De bejött neki :trollol:

9 éve 4 hónapja #190967 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Sosem felejtem el azt a pillanatot T29-ben ülve (ugyanaz a torony), mikor Arctic Region-ön a heavy darálóban putyogtattam a hatos hetes odatévedt tankokat és egy IS, csak úgy odakapva a tornyát, mindenféle célzás nélkül úgy lőtte be a tornyomat, hogy azóta is elkap a hörgőroham ha eszembe jut a dolog :happy:
Nem, nem a kupolát találta el, hanem a torony tetejét, a lövegpáncél és a kupola közötti, nagyon enyhén felemelkedő részen ütött be a D25T úgy, hogy egy szinten voltunk. Mekkora esélye volt rá célzás nélkül? 0,0001%? De bejött neki :trollol:

Eljátszhatta pár évre az RNG ütőkártyáját, lehet azóta már egy 59 Patton kupakját sem találja el 10 méterről. :happy:
Talán ebből a 4-esből egyedül a T32 tetőpáncélja az amit nem lehet a lövegpajzs felett overmatch-elni.

9 éve 4 hónapja #190968 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Talán ebből a 4-esből egyedül a T32 tetőpáncélja az amit nem lehet a lövegpajzs felett overmatch-elni.

tier 7-8-ban nem ördöngősség átütni, mert a torony jobb oldalán felül lévő kupak weakspot, nem is kicsi.

9 éve 4 hónapja #190970 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Nyilván, de a tetőpáncélról volt szó nem a kupakról.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

9 éve 4 hónapja #190972 Írta: Norbi91
Megválaszolva: Norbi91
negondoljátok hogy nemfogadtam meg a tanácsokat amit kaptam ó nagyon is utánnanéztem gyakorlóztam minden de nemfordult feje tetejére a világ azért szerintem még mindig a legkeményebb páncélja van az összes t8med közül aki ezt nem ismeri el hazudik :) .... a VK B-t meg csak emlitettem megvolt meg minden nem lehetetlen belőni elég kemény de nem annyira idegesitő mind az SP legalább is számomra

9 éve 4 hónapja #190974 Írta: Morphelo

Sajna előfordul (tomato RNG). Nekem a szovjet T10 (t9 heavy) ütötte át a löveg mellett a legerősebb pontját, a lövegpajzsot szemből. AP lőszerrel. El is mentettem a képet, mondtam: ilyen RNG nincs b+. Úgy ahogy van szemből az ágyú melletti erősített részt (nem fölötte).

Sajna a T30-nak nem csak a kupolája, de a lövegpajzs feletti és kupola alatti kis rész is simán beüthető (T29-nek, T34-nek egyaránt). Az is puha sajnos, ráadásul maga a lövegpajzs egy Tier 10 td goldja ellen már nem sokat ér ...
Ennek ellenére azt mondom, hogy nagyon jól lehet vele játszani, nem csak hulldownban, de support tankként is. 2 vonalban használom heavyként. Ráadásul ha nincs arty akkor :trollol:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190975 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

negondoljátok hogy nemfogadtam meg a tanácsokat amit kaptam ó nagyon is utánnanéztem gyakorlóztam minden de nemfordult feje tetejére a világ azért szerintem még mindig a legkeményebb páncélja van az összes t8med közül aki ezt nem ismeri el hazudik :) .... a VK B-t meg csak emlitettem megvolt meg minden nem lehetetlen belőni elég kemény de nem annyira idegesitő mind az SP legalább is számomra

A vélemény és a szándékos félrevezetés között óriási a különbség! Az,hogy neked valami kemény másnak még lehet puha :cheer:
Ahhoz képest,hogy nemrég leírtad a véleményed a fórumról,nem is értem,miért erőlködsz :whistle:

www.wotinfo.hu/...190973

9 éve 4 hónapja #190977 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Ezt senki sem vonja kétségbe. Szimplán annyi hogy ettől nem lesz OP. Igen, közepes tanknak van elkönyvelve, de ez egy nehéztank közepes ágyúval. Rengeteg ilyen hybrid van, AMX 40, Crusader, AMX 50 100 és tesói, M7, Cromwell stb

9 éve 4 hónapja #190978 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

... szerintem még mindig a legkeményebb páncélja van az összes t8med közül aki ezt nem ismeri el hazudik :) ....

Ezzel szerintem nagyon nem is vitatkozik senki, és ezzel fel is soroltad a tank talán összes pozitívumát, szóval ennyi had maradjon meg neki.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 8 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.