Köszi Tomat,de 7-es gépektől még messze vagyok, van 1db 6-os közepesem (Cromwell) és kész. Többi 5-ös,nem is nagyon kapálozok magasabb tier felé.Nehéz tankom nincs is egyenlőre Caffee-val meg lesz két könnyű, mondjuk Crusadert a csatába való besorolás közepesnek kezeli.
A Crusadert nagyon lenézik, de egy hihetetlen jó tank
Hogy ne offoljak, megjegyzem, hogy amilyen jó az M4 Sherman, olyan rossz az utána következő Jumbo (M4A3E2) vagy Easy Eight (M4A3E8) (bármelyiket választod)... mondjuk a Jumboval stock toronnyal el lehet funolni a 105 millis tarackkal, csak olyan vak az alap toronnyal, mint egy hegesztőálarcos vakond
Ez már szerintem nagyon ízlés kérdése, a Sherman Jumbo-val (M4A3E2) egészen jól játszottam, pedig nagyon féltem tőle, és ugye a T29-T20 felé kellett a két M4-es közül 1. Jó tank az .
Jumbo-t láttam már harcban, kemény kis gép bedöcögött foglalni és hiába ment rá 2 ellenség is
Függ azért attól, hogy mik voltak amik rámentek, meg hogy milyen színű játékosok voltak (nem, nem verem magam a statra, csak egy tomato előszeretettel lődözi a frontot, amit egy Jumbo esetében valljuk meg elég kemény), meg persze attól, hogy a Jumbo milyen játékos volt.
Ez egy nagyon durván többismeretlenes egyenlet, emelt matekérettségire való
Jumbo-t láttam már harcban, kemény kis gép bedöcögött foglalni és hiába ment rá 2 ellenség is
Függ azért attól, hogy mik voltak amik rámentek, meg hogy milyen színű játékosok voltak (nem, nem verem magam a statra, csak egy tomato előszeretettel lődözi a frontot, amit egy Jumbo esetében valljuk meg elég kemény), meg persze attól, hogy a Jumbo milyen játékos volt.
Igazad van, de agyon csapsz se tudnák felelni. Valószinűleg könnyű tankok voltak, noob-ok mint én Csak tetszett milyen jól állta a támadást Jumbo.
Köszi Tomat,de 7-es gépektől még messze vagyok, van 1db 6-os közepesem (Cromwell) és kész. Többi 5-ös,nem is nagyon kapálozok magasabb tier felé.Nehéz tankom nincs is egyenlőre Caffee-val meg lesz két könnyű, mondjuk Crusadert a csatába való besorolás közepesnek kezeli.
A Crusadert nagyon lenézik, de egy hihetetlen jó tank
Hogy ne offoljak, megjegyzem, hogy amilyen jó az M4 Sherman, olyan rossz az utána következő Jumbo (M4A3E2) vagy Easy Eight (M4A3E8) (bármelyiket választod)... mondjuk a Jumboval stock toronnyal el lehet funolni a 105 millis tarackkal, csak olyan vak az alap toronnyal, mint egy hegesztőálarcos vakond
Szerintem az e8 nagyon pöpec kis tank.nekem legalábbis nagyon bejött.az ágyúja papíron nem nagy szám de nagyon faszán működik.sebessége is okés+ van csőlehajlás.szóval én szerettem nagyon
Igazad van, de agyon csapsz se tudnák felelni. Valószinűleg könnyű tankok voltak, noob-ok mint én Csak tetszett milyen jól állta a támadást Jumbo.
Igen, keményebb mint jópár heavy Lighttal meg meddel még lightot/medet sem szabad frontálisan támadni Főleg, ha az egy Jumbo... ami mednek álcázott heavy
Vannak tankok, amik valamiben "trollok". Akarom mondani kiemelkedőek.
Trollgun
Troll páncél
Troll frontpáncél
Troll töltési idő
..
... ezeket, "a csecsemőnek minden vicc új' alapon egyszer be szokta szívni az ember. (Legalább egyszer. Többnyire. Esetleg ha valaki figyelmezteti vagy véletlenül olvas róla.)
A jumbo is egy ilyen dolog: fölöttébb kemény front. ( Superpöri lesz majd hasonló.)
Szóval kezdő játékos egyszer - néhányszor fel fog rá kenődni.. nekimegy, aztán ...
Cserébe viszont a tank lassú, oldala már nem annyira kemény stb.
A Jumbo nagyon jo trollgun-nal, ha tudod hasznalni. Tobben irtak hogy kemeny az eleje, de igazabol az keves. Az alap torony viszont brutalis, es ha hozzaveszed a 10 fok csolehajlast, mar adodik is a feladata: Tornyozni, ahol csak lehet, mint a T29, T32, T34 eseten. A tornyfrontot magasabb tierbe tartozok kozul is kevesen lovik at. (De megegyszer: Ez csak az alap toronyra igaz!)
Kar, hogy a pancel altal felfogott sebzesert nehany medalon kivul semmi sem jar, se XP, se WN8
Most M4 van, hosszú távra tervezem amerikai közepesekkel a barátkozást Szerintem kellemes kis gép és egyre jobb lesz ahogy legénység okosodik.
Nálam bérelt helye van a garázsban
Még tier 7-ben is vicces tud lenni, mennyi kritikust lő, akár IS, Black Prince, és társai ellen
(Na és persze ott is vannak papír tankok... )
Most M4 van, hosszú távra tervezem amerikai közepesekkel a barátkozást Szerintem kellemes kis gép és egyre jobb lesz ahogy legénység okosodik.
Még tier 7-ben is vicces tud lenni, mennyi kritikust lő, akár IS, Black Prince, és társai ellen
Melyik ágyúval használod? Szóval szerinted tartsam meg kreditet szépen hozza később jó legénységgel?
Melyik ágyúval használod? Szóval szerinted tartsam meg kreditet szépen hozza később jó legénységgel?
Ha sima M4 akkor kötelező rajta a troll gun szerintem
Majd ha előrébb fogsz járni akkor lesznek jobb gépek nála szerintem a 7-8-9-es tierben nagyon jó gépek az amcsik a 10-es pattont még nem tudom milyen mert még nem volt kreditem megvenni pedig már csak ő hiányzik az amcsi tier 10-esek közül és mind a garázsomban lesz akkor ha megveszem az összes amcsi tankot kifejlesztettem ami csak van, imádom öket
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#189824Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Amerikaiaknál tetszik,közepesnél van páncélja,sebez is, életképes Heavyknál viszont kezdek elbizonytalanodni, megtartom T-1-t, de valahogy nem érzem. Sőt nehezeket jóindulatú elnézéssel kezelem miota könnyű tankjaimmal is abálom őket) Nah persze nem szemtől szembe., meg nem mindig, de pl bis-el.Crusaderrel meg tudom szorongatni őket Szerk: Wolwerine viszont nagyon bejön,T-67 nincs nem is akarom leszólni,de nem hiszem hogy elcserélném Wolwerinét rá
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#189828Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Az M4 troll gunja az egyik legjobb móka t5-ben. Én 2 év után vettem vissza, korábban mind a 76-ost, mind a 105-öst is használtam rajta, de most már csak a 105-öst. Viszont azt vettem észre, hogy a brit kolléga a Sherman III, ugyanezzel a 105-ös ágyúval mintha pontosabb lenne, arányaiban többet esik a célkereszt közepére a lövedéke, de érdekes mód az M4-el sem túl nehéz olyan laza 500 méteres lövésekből teli találatot elérni, ami azért vicces mert bizonyos távolság fölött kicsit artysan viselkedik az ágyú és felülről csapódik be a lövedék a gyengébb tetőpáncélba. Mondanom sem kell ez mennyivel több sebzést okoz így. Én néha amikor nincs spot eleresztek néhány lövést vele a klasszikus TD-s és arty-s bokrokra is és bizony volt már nem egyszer hogy egy ilyen lövés után a képernyő jobb oldalán feltűnt az a bizonyos sárga felirat, nem sokkal utána pedig a bal oldalon egy piros, fehér szöveggel.
Ha nem sajnálod a kreditet akkor érdemes néhány HEAT-et is betölteni, de azzal vigyázni kell mert a tankok oldala (lánctalp) illetve az üreges páncél (lövegpajzs, pót lánctalpak) elnyelik. Viszont vannak szituációk amikor megéri használni. Pl Churchill tankok oldala szépen nyeli, illetve az O-I Exp. is szereti szemből. Nekem anno az M4 Sherman volt a fő kredit keresőm míg nem volt prémium tankom, egy jobb körrel alap fiókkal is simán összejön 20k nettó, szóval érdemes megtartani.
Last edit: 9 éve 4 hónapja by Nortonor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, Tekagi
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...