Ha csak a tornyom van kint T30-al akkor van oylan része, amit egy T71 betud verni? Mert ma Overlordon voltam a malomnál alsó base-ről indulva és ott hull down-ban miután bevertem a T-54-nek kijött szembe egy T71 és csak a tornyot püfölte és 4 bement neki. De nem láttam pontosan hol talált el és nem is értettem, hogyan ütötte be.
Ha csak a tornyom van kint T30-al akkor van oylan része, amit egy T71 betud verni? Mert ma Overlordon voltam a malomnál alsó base-ről indulva és ott hull down-ban miután bevertem a T-54-nek kijött szembe egy T71 és csak a tornyot püfölte és 4 bement neki. De nem láttam pontosan hol talált el és nem is értettem, hogyan ütötte be.
Hát sima lőszerrel szerintem nem tud, prémiummal viszont a kupakod, illetve az alatta lévő idomot (háromszög forma azt hiszem a lövegpajzs fölött) igen. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy a tornyodról lepattant a törzsre a lövedék
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
milenne ha ti küldenétek nekem visszajátszást... mellesleg gyakorlóban lepróbáltam hol lehet áttlőni de az egy gyakorló és álló tankról volt szó és szemből csak 2 szaros hely van kiváncsian várom a visszajátszásaitokat ahol legalább 200m-ről belövitek egymásutánn legalább 3x
01:46-tól nézd. Előfurdul, hogy pattint a géppuska de az esetek 99%-ban nem.
Igen van ilyen. T34 és t30 esetében is közvetlenül az ágyú mellett a llövegpajzson valamiért nekem is többször belőtték már pl.. 13 75, Tiger I. Akkor még paintball moddal játszottam és egyértelműek voltak a találatok..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#191901Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, tegnap este M4-es közepes tankot probálgattam, még aránylag új gép a garázsban. Azt tanácsoltá(to)k troll ágyúval használjam és teljesen ledöbbentem mert egy lövéseztem vele TD-t 360-as sebzéssel (lőszerrekesz) na de 360-as sebzés...Meg mikor rálőttek még pattintotta is lövést, ez ennyire jó gép vagy csak mázlim volt?
Sziasztok, tegnap este M4-es közepes tankot probálgattam, még aránylag új gép a garázsban. Azt tanácsoltá(to)k troll ágyúval használjam és teljesen ledöbbentem mert egy lövéseztem vele TD-t 360-as sebzéssel (lőszerrekesz) na de 360-as sebzés...Meg mikor rálőttek még pattintotta is lövést, ez ennyire jó gép vagy csak mázlim volt?
Én imádtam, nagyon sokat játszottam vele. Troll ágyú, és csupa fun
Szerk.: Uhh, valamikor vagy 2 éve kapott nerfet, a tornyokkal variáltak, talán most a stock torony jobb vagy mi van, de ebben nem vagyok biztos. Szóval még tuti mindig jó kis tank, de régebben szinte már OP volt.
Az amcsi nehézre az M4A3E2-n keresztül menj. Így a közepesekbe is belekóstolhatsz, plusz a jumbo elég jó hibrid. Megtanít hulldown-ozni A t29 nagyon kellemes gép, nekem a t32 kevésbé jött be viszont utána az m103 számomra nagy élvezet. (e5 ellen gyakran azonnal goldot lőnek, sokszor nem érvényesül e miatt a páncél)
A szovjet közepes ág pedig a t43 kivételével nagyon jó!
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#191914Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Köszi a tippet, de amerikai nehéz tankbol megvan t1, most várom vége legyen engedménynek árábol és rögtön eladom. Egy másik nemzet nehéz gépe jobban bejön (nem tudom szabad e ide irni másik nemzet gépét) már tier V-ön tetszik és magasabb tierben még jobb lesz. Nem kell Jumbo M4 tökéletes gép, kezdem megszeretni.
Az amcsi nehézre az M4A3E2-n keresztül menj. Így a közepesekbe is belekóstolhatsz, plusz a jumbo elég jó hibrid. Megtanít hulldown-ozni A t29 nagyon kellemes gép, nekem a t32 kevésbé jött be viszont utána az m103 számomra nagy élvezet. (e5 ellen gyakran azonnal goldot lőnek, sokszor nem érvényesül e miatt a páncél)
Ha a Jumbo felöl támadja a T29-et, azzal csak az a baj, hogy a 76mm-es ágyúval kell majd fejleszgetnie a T29-et. 128 pen tier7-ben is kevés, nemhogy tier9-ben! ( egyébként én is a Jumbo felöl mentem )
Ha a Jumbo felöl támadja a T29-et, azzal csak az a baj, hogy a 76mm-es ágyúval kell majd fejleszgetnie a T29-et. 128 pen tier7-ben is kevés, nemhogy tier9-ben! ( egyébként én is a Jumbo felöl mentem )
A másik hátrány, hogy épkézláb legénysége sem lesz. Azért a T1-tól elkezdve a T29-ig fel lehet húzni 1-2 skillre a legényeket, még ha később plusz töltőt is kell toborozni, akkor sem olyan vészes mint a med ágról átképezni és ha azt az ágat a T20-al folytatni akarja akkor megint csak nincs bele crew.
Én azt mondom, érdemesebb külön húzni a kettőt.
...
Szerk.: Uhh, valamikor vagy 2 éve kapott nerfet, a tornyokkal variáltak, talán most a stock torony jobb vagy mi van, de ebben nem vagyok biztos. Szóval még tuti mindig jó kis tank, de régebben szinte már OP volt.
A torony mizeria a Jumbonal van, ott szigoruan a stock tornyot erdemes hasznalni troll agyuval. Azt meg a nagyobb tierbol valok is nehezen lovik be tisztesseges hulldownozas mellett, mikozben a howitzer a kemenyebb tankokat is karcolgatja robbano loszerrel.
A másik hátrány, hogy épkézláb legénysége sem lesz. Azért a T1-tól elkezdve a T29-ig fel lehet húzni 1-2 skillre a legényeket, még ha később plusz töltőt is kell toborozni, akkor sem olyan vészes mint a med ágról átképezni és ha azt az ágat a T20-al folytatni akarja akkor megint csak nincs bele crew.
Én azt mondom, érdemesebb külön húzni a kettőt.
sok minigame, es minden ilyen olyan jatek modok miatt nekem roskadasig tele van a barackom 100%os amerikai meg orosz legenseggel, pedig a felet mar kiszortam. Volt az a pixeles jatek, ott volt a chafee race, volt focis, meg azt hiszem a rent tankokhoz is kaptunk. abbol is volt amikor volt t110e5 meg t57 rent. Persze en angolt kinai japant nem lttam:D
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...