Jelenleg 476 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 6 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Amerikai harckocsik

9 éve 4 hónapja #190979 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Az,hogy neked valami kemény másnak még lehet puha :cheer:

Te perverz disznaj :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Bence0721, Tomat, Frankenstein Bourne

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #190982 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Ha csak a tornyom van kint T30-al akkor van oylan része, amit egy T71 betud verni? Mert ma Overlordon voltam a malomnál alsó base-ről indulva és ott hull down-ban miután bevertem a T-54-nek kijött szembe egy T71 és csak a tornyot püfölte és 4 bement neki. De nem láttam pontosan hol talált el és nem is értettem, hogyan ütötte be.

9 éve 4 hónapja #190984 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Ha csak a tornyom van kint T30-al akkor van oylan része, amit egy T71 betud verni? Mert ma Overlordon voltam a malomnál alsó base-ről indulva és ott hull down-ban miután bevertem a T-54-nek kijött szembe egy T71 és csak a tornyot püfölte és 4 bement neki. De nem láttam pontosan hol talált el és nem is értettem, hogyan ütötte be.

Hát sima lőszerrel szerintem nem tud, prémiummal viszont a kupakod, illetve az alatta lévő idomot (háromszög forma azt hiszem a lövegpajzs fölött) igen. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy a tornyodról lepattant a törzsre a lövedék :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

9 éve 4 hónapja #190995 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

milenne ha ti küldenétek nekem visszajátszást... mellesleg gyakorlóban lepróbáltam hol lehet áttlőni de az egy gyakorló és álló tankról volt szó és szemből csak 2 szaros hely van kiváncsian várom a visszajátszásaitokat ahol legalább 200m-ről belövitek egymásutánn legalább 3x

01:46-tól nézd. Előfurdul, hogy pattint a géppuska de az esetek 99%-ban nem.

Még ez ugrott be a 13. másodperctől.

9 éve 4 hónapja #191055 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Igen van ilyen. T34 és t30 esetében is közvetlenül az ágyú mellett a llövegpajzson valamiért nekem is többször belőtték már pl.. 13 75, Tiger I. Akkor még paintball moddal játszottam és egyértelműek voltak a találatok..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #191901 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, tegnap este M4-es közepes tankot probálgattam, még aránylag új gép a garázsban. Azt tanácsoltá(to)k troll ágyúval használjam és teljesen ledöbbentem mert egy lövéseztem vele TD-t 360-as sebzéssel (lőszerrekesz) na de 360-as sebzés...Meg mikor rálőttek még pattintotta is lövést, ez ennyire jó gép vagy csak mázlim volt?

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #191906 Írta: Vy3R
Megválaszolva: Vy3R

Sziasztok, tegnap este M4-es közepes tankot probálgattam, még aránylag új gép a garázsban. Azt tanácsoltá(to)k troll ágyúval használjam és teljesen ledöbbentem mert egy lövéseztem vele TD-t 360-as sebzéssel (lőszerrekesz) na de 360-as sebzés...Meg mikor rálőttek még pattintotta is lövést, ez ennyire jó gép vagy csak mázlim volt?

M4 Sherman: Csaták: 715 Győzelmek: 59,86% WN8: 1961,76

Én imádtam, nagyon sokat játszottam vele. Troll ágyú, és csupa fun :)

Szerk.: Uhh, valamikor vagy 2 éve kapott nerfet, a tornyokkal variáltak, talán most a stock torony jobb vagy mi van, de ebben nem vagyok biztos. Szóval még tuti mindig jó kis tank, de régebben szinte már OP volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 4 hónapja #191912 Írta: Tekagi
Kb ott tartok hogy nehéz tankot kivéve minden ág amerikai amit fejlesztek, fejlesztenni fogok :) Mondjuk td, közepes tanknál szovjet ágat is nézegettem :)

9 éve 4 hónapja #191913 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Az amcsi nehézre az M4A3E2-n keresztül menj. Így a közepesekbe is belekóstolhatsz, plusz a jumbo elég jó hibrid. Megtanít hulldown-ozni :) A t29 nagyon kellemes gép, nekem a t32 kevésbé jött be viszont utána az m103 számomra nagy élvezet. (e5 ellen gyakran azonnal goldot lőnek, sokszor nem érvényesül e miatt a páncél)

A szovjet közepes ág pedig a t43 kivételével nagyon jó!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #191914 Írta: Tekagi
Köszi a tippet, de amerikai nehéz tankbol megvan t1, most várom vége legyen engedménynek árábol és rögtön eladom. Egy másik nemzet nehéz gépe jobban bejön (nem tudom szabad e ide irni másik nemzet gépét) már tier V-ön tetszik és magasabb tierben még jobb lesz. Nem kell Jumbo :) M4 tökéletes gép, kezdem megszeretni.

9 éve 4 hónapja #191918 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Igen az M4 elég jó, sokáig használtam én is. Troll ágyú tudott meglepit okozni az ellennek, pláne ha még néha pattintottam is vele. :)

9 éve 4 hónapja #191932 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Az amcsi nehézre az M4A3E2-n keresztül menj. Így a közepesekbe is belekóstolhatsz, plusz a jumbo elég jó hibrid. Megtanít hulldown-ozni :) A t29 nagyon kellemes gép, nekem a t32 kevésbé jött be viszont utána az m103 számomra nagy élvezet. (e5 ellen gyakran azonnal goldot lőnek, sokszor nem érvényesül e miatt a páncél)

Ha a Jumbo felöl támadja a T29-et, azzal csak az a baj, hogy a 76mm-es ágyúval kell majd fejleszgetnie a T29-et. 128 pen tier7-ben is kevés, nemhogy tier9-ben! ( egyébként én is a Jumbo felöl mentem :) )

9 éve 4 hónapja #191933 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Ha a Jumbo felöl támadja a T29-et, azzal csak az a baj, hogy a 76mm-es ágyúval kell majd fejleszgetnie a T29-et. 128 pen tier7-ben is kevés, nemhogy tier9-ben! ( egyébként én is a Jumbo felöl mentem :) )

A másik hátrány, hogy épkézláb legénysége sem lesz. Azért a T1-tól elkezdve a T29-ig fel lehet húzni 1-2 skillre a legényeket, még ha később plusz töltőt is kell toborozni, akkor sem olyan vészes mint a med ágról átképezni és ha azt az ágat a T20-al folytatni akarja akkor megint csak nincs bele crew.
Én azt mondom, érdemesebb külön húzni a kettőt.

9 éve 4 hónapja #191937 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

...
Szerk.: Uhh, valamikor vagy 2 éve kapott nerfet, a tornyokkal variáltak, talán most a stock torony jobb vagy mi van, de ebben nem vagyok biztos. Szóval még tuti mindig jó kis tank, de régebben szinte már OP volt.

A torony mizeria a Jumbonal van, ott szigoruan a stock tornyot erdemes hasznalni troll agyuval. Azt meg a nagyobb tierbol valok is nehezen lovik be tisztesseges hulldownozas mellett, mikozben a howitzer a kemenyebb tankokat is karcolgatja robbano loszerrel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gwr

9 éve 4 hónapja #191949 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

A másik hátrány, hogy épkézláb legénysége sem lesz. Azért a T1-tól elkezdve a T29-ig fel lehet húzni 1-2 skillre a legényeket, még ha később plusz töltőt is kell toborozni, akkor sem olyan vészes mint a med ágról átképezni és ha azt az ágat a T20-al folytatni akarja akkor megint csak nincs bele crew.
Én azt mondom, érdemesebb külön húzni a kettőt.

sok minigame, es minden ilyen olyan jatek modok miatt nekem roskadasig tele van a barackom 100%os amerikai meg orosz legenseggel, pedig a felet mar kiszortam. Volt az a pixeles jatek, ott volt a chafee race, volt focis, meg azt hiszem a rent tankokhoz is kaptunk. abbol is volt amikor volt t110e5 meg t57 rent. Persze en angolt kinai japant nem lttam:D

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 3 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 8 órája 1 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 20 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.