M48A1-ről nem akar valaki írni egy elemzést?
Régen még vártam, most már pedig meg van és szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb X-es med a játékban. Legalább itthon tudják, hogy miért is kell félni tőle. 
A hétvégén megvettem, és első 10-es medként eléggé jó első benyomást tett rám 15-20 csata alatt. Gyakorlatilag mindenre használható. Átütés, sebzés, dpm rendben, a soft statok és a gun handling pedig valami fenomenális. Vstabbal, BiA + szórásjavító skillekkel (venti nálam hiányzik a távcső+rammer+vstab kombó miatt) gyakorlatilag nincs honnan szűküljön a kör, 400-500 m-ről ráforogsz egy tankra, és szinte egyből lőhetsz, találat lesz. Az APCR alaplőszert pedig mintha zsinóron húznák, rongyoló lightokat is nagy százalékkal be lehet lőni gond nélkül. Emellett a toronypáncél sokkal jobb mint az M46-on, itt lehet érezni hogy valódi védelmet nyújt, szóval a jó gundeppel és a löveg kiváló soft statjaival faszán lehet hulldownozni, felbukkansz, azonnal lősz, visszabújsz. Gyakorlatilag annyira kevés időt kell ilyenkor kint tölteni, hogy az amúgy nagyobbacska kupolát se lesz idejük becélozni.
A látótáv kb. a legjobb a játékban, így érdemes ezt megdobni még egy távcsővel. Nálam az effektív asszem 488, így a max látótávon (445) belül elég hatékonyan negálja az ellenfél camóját. A saját camo azonban nem túl jó a nagy felépítés miatt, így ha skilleknél javítás és álca közül kell választani, egyértelműen előbbi a hasznosabb. Camót max. 3-4. skillnek javasolnék.
A mobilitása bár nincs az élmezőnyben, nekem pont jó, mert én nem feltétlen tekintek problémaként arra, hogy nem én érek elsőként bizonyos pozíciókba, ugyanis ilyenkor hajlamos vagyok baromságokat művelni és hamar kinyíratni magam

(emellett nem ritkán látom más játékosoktól is, hogy pl. B-C-vel valaki rossz helyre rushol, és 1 perc után garázsmenet van. Így meg legalább van időm felmérni a szitut, és ennek fényében cselekedni, ami általában bejön. Szóval nekem pont ideális a sebessége.
Ezek az első benyomásaim, tényleg csak néhány csata után, szóval nem akarok okoskodni, de eddig úgy érzem, jó barátok leszünk a Puttonnyal. Elképzelni se tudom btw, mennyire jó lehet a többi medet vezetni (főleg a BC-t, a 140-et, vagy a T62A-t) annak fényében, hogy hozzájuk képest tier 10-ben mennyire ritka madár az M48.
Ja, és én is örülnék egy elemzésnek, ha valaki esetleg kedvet érezne hozzá
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...