Köszi Ha nem butitják op lesz 5-6 tierbe egy vadállat, 7-en meg aki tud vele játszanni (én még nem) ott is befolyásolhatja meccset Állitom ezt úgy h nagyobbbik ágyú még nincs meg Szerk: ez de hülyén irtam, minden tank, befolyásolhatja a meccseket) T-37-re leszek még kiváncsi, multkor kiidegelt pedig piszok nyugisan játszok Utolag röhögtem s filoztam gratulálni kellett volna illetőnek
Tudom,sajnos. KV-1s-el toltam mikor meglőtt, persze zseniálisan megálltam h olyat belélövök...Mer úgye mié mennék fedezékbe? S miközben bőszen nézelődtem teljes nyugalommal kivégzett, egyszer se láttam meg
Hm, most nézem h már annyiban módosult a helyzet, hogy 0.44 helyett csak 0.42 lesz a szórás. Hm. ( Így se jó ... ha nem tud az ember gyenge pontra célozni olyan lőtávról, ahol még nem spotolják fel egykönnyen és reális esélye van lelépni.. no majd meglátjuk.)
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#238626Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Amúgy próbálhatok kiokoskodni bármit, azért azt a perspektívát mindig érdemes megvárni, amíg pl. Orzanel visszahuppan és bekezd egy 3,8k avg sebzéssel. Bár neki amúgy is kifejezetten jól állnak ezek a "snapshot ágyúk", de akkor is. Még csak öt meccset néztem meg, de első másfél óra csak Sheridan:
Én anno, sok kínlódás és hányattatás után, végül a VK 28.01-el kapirgáltam össze a 3k spotot Prokhorovkán. Aztán a 4k kombinált 12t-vel lett meg, ugyancsak Prokhorovkán, az 5k pedig 13-75-el, talán Malinovkán. Persze ez még a nagy ne.. izé, rebalance előtt történt. A fentiek tükrében, a francia lightoknak vannak/voltak nyilvánvaló érdemei, azonban épp akkortájt jutottam el a T-71-ig és bár 75%-OS legényekkel kezdtem el grindelni, már úgy is egyértelmű volt számomra, hogy az lesz a megtartós hetes light, a német meg a francia pedig megy (és ment) a levesbe. Az, hogy közben begurult a garázsba a WZ-131 és gyakorlatilag örökbérletet szerzett a beállítása, már egy másik mese.
A fenti hosszas ömlengés után a lényeg, hogy szerintem a T-71-el üzembiztosan össze lehet hozni 3-4k kombináltat és egyébként is igen élvezetes köröket lehet vele menni, ezért a kitűzött célig vezető út is kellemesnek ígérkezik. Az általad felsoroltak tankok közül mindenképpen ezt ajánlanám.
Majd ránézek, csak most a kampány miatt raktam vissza a wotot, utána újra leszedem, mert elég sok idő elmegy minden másra (wows pl)
Meg vettem rá goldért festést, mert volt erről valami hír, de gondolom kellett volna a T49 is hozzá, na mindegy Xd
Ja, T71-et írták a light variálás után, hogy jobb lett.
Huh, ez a pilot......., igaz, ott inkább a 75%-os első skill a ludas (nincs amcsi medem, szóal legénység az alap)
Ha a mostani akcióba bedobnák a Super Pershinget és az M46 KR-t, ti melyiket választanátok?
Persze az is kérdés, hogy ha az egyik megjelenik, érdemes-e várni a másikra...
Gyerekek, én eddig totál abban a hiszemben voltam, hogy ezt a patch utáni T49-cet továbbra is a derp gunnal érdemes hajtani, közben meg nagyon nem!
Most meg a fejem verem a falba, hogy ez a kis ágyúval milyen rohadt jó egy tank és igazából kb. meg is van a hétvégi programom, mert ez most így nagyon adja, pedig még a legénység sem túl acélos benne.
Ja és egyébként ha valami távol áll tőlem akkor az a lightos harcmodor, de ez most így megtetszett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat, MegaJani
Elkezdtem kihúzni a T71-et, F3rmi javaslatára a Chaffee->T37 ágon. A kis Chaffee miatt nem aggódtam; legyen bármilyen rossz is a tank, T5ben még bőven elég a játéktudás nyújtatta előny. Hamar meg is lett a három csillag.
Figyelem: Spoiler!
A nerf előtti T37 még élénken élt az emlékezetemben, erre az ágyústatokat látván majdnem dobtam egy hátast; az a szórás! Eredetileg a HTC-s utolsó küldi miatt kezdtem húzni az ágat, de ekkor elbizonytalanodtam. Végül összebarátkoztunk az ágyúval és a szegényes látótávval, s erre mit ad az ég:
Elkezdtem kihúzni a T71-et, F3rmi javaslatára a Chaffee->T37 ágon. A kis Chaffee miatt nem aggódtam; legyen bármilyen rossz is a tank, T5ben még bőven elég a játéktudás nyújtatta előny. Hamar meg is lett a három csillag.
A nerf előtti T37 még élénken élt az emlékezetemben, erre az ágyústatokat látván majdnem dobtam egy hátast; az a szórás! Eredetileg a HTC-s utolsó küldi miatt kezdtem húzni az ágat, de ekkor elbizonytalanodtam. Végül összebarátkoztunk az ágyúval és a szegényes látótávval, s erre mit ad az ég:
T71 tulajok, figyelem! Aki még nem tudná, a 0.9.20as patch keretében szétválik az amerikai ág egy táras és egy nem táras light vonalra. Tehát aki még nem fejlesztette ki a Bulldog-ot és nem szeretne érte kihúzni még további három tankot, annak van még ideje behúzni a tankot. Íme az új ág:
Az új T71-klón:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99, 19287d58816f35754c4393db64367f89, ttaamm74
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...