Áhh de istenkirály T-29 tornya, sivatagi pálya (nevére nem emlékszem) beálltam 2 szikla mögé s Lövé-t hotra idegeltem asszem, mert nem tudott átütni, meg volt vele még egy heavy, igaz alig sebeztem de meccs végén volt majdnem 2k lepattanom Nagyon tetszett hogy nem mernek előbujni csak pattognak
A T29 egyszerűen OP (ha jól használod persze), hulldownban átüthetetlen, a kupoláját sem egyszerű eltalálni, ha meg még kicsit döntve is van, akkor lehetetlen. IMádtam azt a tankot, 300+ csata. Most a T32-vel barátkozom, egyelőre nem okozott csalódást, bár a kupolája már elérhetőbb helyen van, illetve még nem tudom, hogy T10-ben hol lesznek ennek az ágyúnak a határai átütésben, de lesznek...
SZerk: jah és nagy ágyúőval hazsnálom, tudom-tudom a kicsnek jobb az átütése (golddal), de nem engedhetem meg magamnak, h randomban fullra goldozzak.
Mindenesetre köszi F3rmi hogy anno amerikai heavy-t javasoltad Grande__Reagel nem tudok játszanni vele még, csak néha vannak jó pillanataink Ha csapatban van T-29 s kilőnnek őelőtte bent szoktam maradni nézni illető hogy használja. Mentorommal szoktunk csapatba menni, 2 T-29el Ő azt mondta a T-32 is jó gép. Az tetszik nagyon h még minuszos köröm nem volt vele (lekopogtam ) mondjuk goldot én se használok, egyenlőre.
Mindenesetre köszi F3rmi hogy anno amerikai heavy-t javasoltad Grande__Reagel nem tudok játszanni vele még, csak néha vannak jó pillanataink Ha csapatban van T-29 s kilőnnek őelőtte bent szoktam maradni nézni illető hogy használja. Mentorommal szoktunk csapatba menni, 2 T-29el Ő azt mondta a T-32 is jó gép. Az tetszik nagyon h még minuszos köröm nem volt vele (lekopogtam ) mondjuk goldot én se használok, egyenlőre.
A T29-el nem is kell, max T9-ben. A torony miatt megengedhető, h a tankot kicsit tovább kint tartsd, és gyengepontokra célozz, legkézenfekvőbb általában a kupola, szerintem elég pontos is ahhoz. Nekem a kedvencem.
Most majd kiosztanak ezért a postért de hát ez van - a T32-vel én nem boldogulok jelentős mennyiségű prémium lőszer használata nélkül. Semelyik ágyúval sem.
Van pár ilyen tankom garázsban, ez az egyik ilyen - viszont így nagyon élvezhető tanknak tartom (a nagy ágyúval nekem jobban megy vele - a kicsi magasabb dpm-ét nem tudom sokszor kihasználni, ez biztos az én hibám illetve játéktechnikai hiányosságom).
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237238Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
F3rmi ha neked nem megy vele én meg se probálom, golddal nem akarok játszanni (nem nagyképűségből,aki birja kredittel, full goldozzon) Adok véleményedre, ámbár Crusadernél megdöbbentettél Ott vágtam le játéktudásbeli különbséget Vagyis h 110%-al jobban játszol) Szerk: most különben elkezdtem egy új heavy ágat,5ig gondoltam egyenlőre kezd beteges lenni ez a heavykel nálam
Nem gáz a nagy ágyú egyáltalán, csak körültekintőbben kell használni. T32-n már kompenzál a front is annyit, hogy szögelve, ki tudsz menni nyíltan is és célozni. Én ha jól emlékszem 8 goldot tettem bele, de max 1-2x fogyott el (elpazaroltam ), de többnyire nem kellett használni. Utána majd az M103 kárpótol mindenért Némi költői túlzással elég az autoaim és csak arra kell figyelni, hogy ne tudjanak visszalőni/pattanjanak.
T29-et viszont vissza kéne vennem egyszer... anno nagyon szerettem, viszont általánosságban elég béna voltam, így ki se tudtam használni. Átlagba volt vagy 900 wn8 és ez 10k csata körül volt, szóval azért nem sokkal több most sem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
AntTheZ
Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237292Írta: AntTheZ
F3rmi ha neked nem megy vele én meg se probálom, golddal nem akarok játszanni (nem nagyképűségből,aki birja kredittel, full goldozzon) Adok véleményedre, ámbár Crusadernél megdöbbentettél Ott vágtam le játéktudásbeli különbséget Vagyis h 110%-al jobban játszol) Szerk: most különben elkezdtem egy új heavy ágat,5ig gondoltam egyenlőre kezd beteges lenni ez a heavykel nálam
Az a velemenyem a golddal kapcsolatban, ne zarkozz el elolle. Van az a szituacio ahol igel is szukseg van ra. Sok palya kialakitas olyan, h csak szembol fogsz talalkozni az ellenfellel. Ha szelben all veled egy finom Löwe, is3 v. Ilyesmi azon ne muljon a caata,h attudom-e utni vagy sem. Ha a gold segitseg az adott szituacio megoldasahoz, hat vedd igenybe. Az ellenfeled is minden lehetoseget ki fog hasznalni.
Foleg, h nem taras tankokrol beszelunk lovesenkent lehet valtoztatni. Sot q legenysegi kepzeseknel a tolton van lehetoseg, h azonnal loszert valtson ( a kepzettseg neve nem jut eszembe).
Szerintem ne a sporolas,hanem az eredmenyesseg legyen a fo szempont, valamint a siker elmennyel a szorakozas is jobb.
Múlt este hisztiztem űzibe, játékba F3rmi-nak h T-29nek is kell goldot bekészitenni pár darabot Szóval teljesen igazad van. Mindenesetre most hétvégére veszek prem-et s tolom orrvérzésig h kivegyem könnyű tankokat 2 van amit kiszeretnék.
Nah meglett amerikai könnyű tank is Nem is panaszkodhatok besorolására, 3meccset mentem vele, azokbol 2meccs tier6-ba volt, ott meg stock gép is jó volt (persze 8asok közt fullra fejlesztve se emberkednék). Most még 3ik felszerelés helyre kéne tennem valamit
Egyre jobban birom Chaafee-t csak kicsit parázok patch után mi lesz vele, majd felteszik 6-nak és 6-8-as tierbe fog kerülni v mi?
Papir forma szernit marad ahelyen a T-37-tel egyutt. T8-ba eddig feljart ezutan valszeg nem fog.
Tehat no para, rosszabbul nem jarsz, hacsak lenem butitjak.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237700Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Köszi Ha nem butitják op lesz 5-6 tierbe egy vadállat, 7-en meg aki tud vele játszanni (én még nem) ott is befolyásolhatja meccset Állitom ezt úgy h nagyobbbik ágyú még nincs meg Szerk: ez de hülyén irtam, minden tank, befolyásolhatja a meccseket) T-37-re leszek még kiváncsi, multkor kiidegelt pedig piszok nyugisan játszok Utolag röhögtem s filoztam gratulálni kellett volna illetőnek
Köszi Ha nem butitják op lesz 5-6 tierbe egy vadállat, 7-en meg aki tud vele játszanni (én még nem) ott is befolyásolhatja meccset Állitom ezt úgy h nagyobbbik ágyú még nincs meg Szerk: ez de hülyén irtam, minden tank, befolyásolhatja a meccseket) T-37-re leszek még kiváncsi, multkor kiidegelt pedig piszok nyugisan játszok Utolag röhögtem s filoztam gratulálni kellett volna illetőnek
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...