Jelenleg 143 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237069 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Tornyozó T29-re nem szoktak "csak úgy" rárohanni - kivéve azok akik nem tudják ez mit jelent ;-)

Áhh de istenkirály T-29 tornya, sivatagi pálya (nevére nem emlékszem) beálltam 2 szikla mögé s Lövé-t hotra idegeltem asszem, mert nem tudott átütni, meg volt vele még egy heavy, igaz alig sebeztem de meccs végén volt majdnem 2k lepattanom :cheer: Nagyon tetszett hogy nem mernek előbujni csak pattognak B)

A T29 egyszerűen OP (ha jól használod persze), hulldownban átüthetetlen, a kupoláját sem egyszerű eltalálni, ha meg még kicsit döntve is van, akkor lehetetlen. IMádtam azt a tankot, 300+ csata. Most a T32-vel barátkozom, egyelőre nem okozott csalódást, bár a kupolája már elérhetőbb helyen van, illetve még nem tudom, hogy T10-ben hol lesznek ennek az ágyúnak a határai átütésben, de lesznek...

SZerk: jah és nagy ágyúőval hazsnálom, tudom-tudom a kicsnek jobb az átütése (golddal), de nem engedhetem meg magamnak, h randomban fullra goldozzak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #237076 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Mindenesetre köszi F3rmi hogy anno amerikai heavy-t javasoltad :) Grande__Reagel nem tudok játszanni vele még, csak néha vannak jó pillanataink :) Ha csapatban van T-29 s kilőnnek őelőtte bent szoktam maradni nézni illető hogy használja. Mentorommal szoktunk csapatba menni, 2 T-29el :) Ő azt mondta a T-32 is jó gép. Az tetszik nagyon h még minuszos köröm nem volt vele (lekopogtam :D ) mondjuk goldot én se használok, egyenlőre.

8 éve 5 hónapja #237079 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Mindenesetre köszi F3rmi hogy anno amerikai heavy-t javasoltad :) Grande__Reagel nem tudok játszanni vele még, csak néha vannak jó pillanataink :) Ha csapatban van T-29 s kilőnnek őelőtte bent szoktam maradni nézni illető hogy használja. Mentorommal szoktunk csapatba menni, 2 T-29el :) Ő azt mondta a T-32 is jó gép. Az tetszik nagyon h még minuszos köröm nem volt vele (lekopogtam :D ) mondjuk goldot én se használok, egyenlőre.

A T29-el nem is kell, max T9-ben. A torony miatt megengedhető, h a tankot kicsit tovább kint tartsd, és gyengepontokra célozz, legkézenfekvőbb általában a kupola, szerintem elég pontos is ahhoz. Nekem a kedvencem.

8 éve 5 hónapja #237236 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Most majd kiosztanak ezért a postért de hát ez van - a T32-vel én nem boldogulok jelentős mennyiségű prémium lőszer használata nélkül. Semelyik ágyúval sem.
Van pár ilyen tankom garázsban, ez az egyik ilyen - viszont így nagyon élvezhető tanknak tartom (a nagy ágyúval nekem jobban megy vele - a kicsi magasabb dpm-ét nem tudom sokszor kihasználni, ez biztos az én hibám illetve játéktechnikai hiányosságom).

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237238 Írta: Tekagi
F3rmi ha neked nem megy vele én meg se probálom, golddal nem akarok játszanni (nem nagyképűségből,aki birja kredittel, full goldozzon) Adok véleményedre, ámbár Crusadernél megdöbbentettél :lol: Ott vágtam le játéktudásbeli különbséget :) Vagyis h 110%-al jobban játszol) Szerk: most különben elkezdtem egy új heavy ágat,5ig gondoltam egyenlőre :) kezd beteges lenni ez a heavykel nálam :D

8 éve 5 hónapja #237252 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Nem gáz a nagy ágyú egyáltalán, csak körültekintőbben kell használni. T32-n már kompenzál a front is annyit, hogy szögelve, ki tudsz menni nyíltan is és célozni. Én ha jól emlékszem 8 goldot tettem bele, de max 1-2x fogyott el (elpazaroltam :( ), de többnyire nem kellett használni. Utána majd az M103 kárpótol mindenért :D Némi költői túlzással elég az autoaim és csak arra kell figyelni, hogy ne tudjanak visszalőni/pattanjanak. :)

T29-et viszont vissza kéne vennem egyszer... anno nagyon szerettem, viszont általánosságban elég béna voltam, így ki se tudtam használni. Átlagba volt vagy 900 wn8 és ez 10k csata körül volt, szóval azért nem sokkal több most sem... :D

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237292 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

F3rmi ha neked nem megy vele én meg se probálom, golddal nem akarok játszanni (nem nagyképűségből,aki birja kredittel, full goldozzon) Adok véleményedre, ámbár Crusadernél megdöbbentettél :lol: Ott vágtam le játéktudásbeli különbséget :) Vagyis h 110%-al jobban játszol) Szerk: most különben elkezdtem egy új heavy ágat,5ig gondoltam egyenlőre :) kezd beteges lenni ez a heavykel nálam :D

Az a velemenyem a golddal kapcsolatban, ne zarkozz el elolle. Van az a szituacio ahol igel is szukseg van ra. Sok palya kialakitas olyan, h csak szembol fogsz talalkozni az ellenfellel. Ha szelben all veled egy finom Löwe, is3 v. Ilyesmi azon ne muljon a caata,h attudom-e utni vagy sem. Ha a gold segitseg az adott szituacio megoldasahoz, hat vedd igenybe. Az ellenfeled is minden lehetoseget ki fog hasznalni.
Foleg, h nem taras tankokrol beszelunk lovesenkent lehet valtoztatni. Sot q legenysegi kepzeseknel a tolton van lehetoseg, h azonnal loszert valtson ( a kepzettseg neve nem jut eszembe).
Szerintem ne a sporolas,hanem az eredmenyesseg legyen a fo szempont, valamint a siker elmennyel a szorakozas is jobb.

8 éve 5 hónapja #237306 Írta: Tekagi
Múlt este hisztiztem űzibe, játékba F3rmi-nak h T-29nek is kell goldot bekészitenni pár darabot :) Szóval teljesen igazad van. Mindenesetre most hétvégére veszek prem-et s tolom orrvérzésig h kivegyem könnyű tankokat :) 2 van amit kiszeretnék.

8 éve 5 hónapja #237319 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
Meg van az új páncélozott felderítőm :troll:

de most komolyan,raktam rá optikát célzásgyorsító helyett és teljesen megérte.lassan már minden tankomra rakok
Mellékletek:

8 éve 5 hónapja #237435 Írta: Tekagi
Nah meglett amerikai könnyű tank is :) Nem is panaszkodhatok besorolására, 3meccset mentem vele, azokbol 2meccs tier6-ba volt, ott meg stock gép is jó volt :) (persze 8asok közt fullra fejlesztve se emberkednék). Most még 3ik felszerelés helyre kéne tennem valamit :)

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237667 Írta: Tekagi
Egyre jobban birom Chaafee-t :) csak kicsit parázok patch után mi lesz vele, majd felteszik 6-nak és 6-8-as tierbe fog kerülni v mi?

8 éve 5 hónapja #237680 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Egyre jobban birom Chaafee-t :) csak kicsit parázok patch után mi lesz vele, majd felteszik 6-nak és 6-8-as tierbe fog kerülni v mi?

www.wotinfo.hu/...ek-usa

8 éve 5 hónapja #237686 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Papir forma szernit marad ahelyen a T-37-tel egyutt. T8-ba eddig feljart ezutan valszeg nem fog.
Tehat no para, rosszabbul nem jarsz, hacsak lenem butitjak.

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237700 Írta: Tekagi
Köszi :) Ha nem butitják op lesz :) 5-6 tierbe egy vadállat, 7-en meg aki tud vele játszanni (én még nem) ott is befolyásolhatja meccset :) Állitom ezt úgy h nagyobbbik ágyú még nincs meg :) Szerk: ez de hülyén irtam, minden tank, befolyásolhatja a meccseket) T-37-re leszek még kiváncsi, multkor kiidegelt pedig piszok nyugisan játszok :lol: Utolag röhögtem s filoztam gratulálni kellett volna illetőnek :)

8 éve 5 hónapja #237710 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
T37 durva jó kis cucc, majd meglátod ;-)

Köszi :) Ha nem butitják op lesz :) 5-6 tierbe egy vadállat, 7-en meg aki tud vele játszanni (én még nem) ott is befolyásolhatja meccset :) Állitom ezt úgy h nagyobbbik ágyú még nincs meg :) Szerk: ez de hülyén irtam, minden tank, befolyásolhatja a meccseket) T-37-re leszek még kiváncsi, multkor kiidegelt pedig piszok nyugisan játszok :lol: Utolag röhögtem s filoztam gratulálni kellett volna illetőnek :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.