Jelenleg 148 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 2 hónapja #6581 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Pershing? Vélemények?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6627 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001
Tier 6-ban az M6 heavy az mennyire "heavy"? :D
Szóval mennyire használható heavyként? Mert én eddig úgy vettem észre hogy a páncélzata gyenge és még a Tier 6 közepes tankok, meg a Tier 5 nehéz tankok is átlövik simán, pedig srégen állok vele szinte mindig... ha sikerül mert olyan kurva lassú. :D
Milyen taktika válik be leginkább ezzel a tankkal?

12 éve 2 hónapja #6633 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Sziasztok. A T57 Heavy Ágat valaki már ki vitte tier 10-ig? Ha igen nem osztanna meg velem pár tanácsot amivel sikeresnek lehet lenni ezen az ágon mert ki fejlesztetem fullra az m5 stuart-ot de hogy m7-et kifejleszem azzal már több mint 3-4 hete szenvedek nagyon megköszöném a segitséget.

Egészen t69 ig megvan azzal meg félúton vagyok a t54e1-hez.
M7-Gyors könnyű minimál páncél. A QF 6 pounder Mk.III -al jól lehet aprítani oldalról hátulról elég sokmindenkit.Csak le ne állj mert akkor garázsmenet a vége.
T21- Lassabb és még kisebb páncél de jobb ágyú. Ezt gyorsba végigdaráltam annyira nem tetszett.
T71-Na ez nagyon jó halálos gyors kis mérges nemistudom mi.Táras jó ágyúval. Ha lesz fölös apróm visszafogom venni fun tanknak. Jó aktív és passzív scoutnak is.
T69-Én itt tartok. Ez már med kategória. Azok közül is a lomhábbak közé tartozik. Mindkét ágyú jó. A kisebb 5 táras a nagyobb csak 4. Jelentős DPM különbség nincs köztük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ricsard1000

12 éve 2 hónapja #6635 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Szóval mennyire használható heavyként? Mert én eddig úgy vettem észre hogy a páncélzata gyenge és még a Tier 6 közepes tankok, meg a Tier 5 nehéz tankok is átlövik simán, pedig srégen állok vele szinte mindig... ha sikerül mert olyan kurva lassú. :D
Milyen taktika válik be leginkább ezzel a tankkal?

M6-al én még csak ellenfélként találkoztam, úgy viszont nem nagy durr, könnyen lőhető. T29 érdekelne de elakadtam a T1 heavy-nél.

12 éve 2 hónapja #6643 Írta: ricsard1000
Megválaszolva: ricsard1000
Köszönöm a segitséget :)

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6650 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
T1 HT-nál, hogyan lehet elakadni :ohmy: szerintem egy rettenetesen jó 5-ös tank. Azért nem mondom, hogy a legjobb mert csak TD-vel játszottam ezen a szinten rajta kívül (meg T14, de az egy másik történet). Tier 5-6-ban mindent át lő és bár kicsit üt, de azt gyorsan és pontosan teszi. Nehéz tankhoz képest agilis is, sokkal mozgékonyabb mint egy kv1.

M6-on csak túl akartam lenni, hogy minél előbb meglegyen a T29. De lehet visszaveszem, mert így visszagondolva jó kis tank az. A kisebbek ellen elegendő a páncél, a nehezeket meg az ágyúval veri. Célzol-lősz-tolatsz, közben a KV1S még mindig csak szűkül. Pontosságban vetekszik egy TD-vel, úgyhogy sosem kellett gondolkoznom, hogy eleresszek-e egy 400 méteres lövést vagy ne.

Szeretem a magas építésüket, és a nagy negatív ágyúkitéríthetőséget. Olyan fedezékek mögül is lehet lövöldözni velük ahonnan másik 5/6-os tankkal nem.

12 éve 2 hónapja #6651 Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Valaki istenitette a t1et -- előre is elnézést tőle
Igen a t1ht az első amit a kicsitől előrelépve amcsi ágon élvezni lehet, de katasztrofálisan lomha a lövege meg áh ne is mondjam.

Az m6 az első ami tanknak nevezhető azzal már meg lehet állni egy KV nak mondjuk ha el tudsz találni valamit :P

Jó az m6 hajrá hajtá, bát tény hogy t150 fun vagyok ezen a szintem és annak 2 max 3 lövés míg m6al esélyed sincs ellene ha nem aranyozol :silly: :silly: :silly:

12 éve 2 hónapja #6652 Írta: WikingTiger
Hát ne haragudj meg de ez nem igaz a t1ht akkor lövi át a t150et.. ha pisilni mentem és kakilni kellett azt nem jöttem vissza :silly: :silly:

Gyere be egy gyakorlóba Malinovka mapra .. szerintem kapsz 5-6 lövés előnyt :)

Hogy lehet ilyet mondani 5-6 tierben a legjobb ez naívság :)

T1 HT-nál, hogyan lehet elakadni :ohmy: szerintem egy rettenetesen jó 5-ös tank. Azért nem mondom, hogy a legjobb mert csak TD-vel játszottam ezen a szinten rajta kívül (meg T14, de az egy másik történet). Tier 5-6-ban mindent át lő és bár kicsit üt, de azt gyorsan és pontosan teszi. Nehéz tankhoz képest agilis is, sokkal mozgékonyabb mint egy kv1.

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6666 Írta: Memnon
Miért fontos a térkép? A tank átlőhetőségéről volt szó, nem a tankot használó játékos játéktudásáról és a térkép adottságairól. Leállunk egymással szemben mondjuk 100 méterre, és 5x meglövöm a géppuskádat ha átmegy igazam van.

A tank átlőhetőségéről volt szó. Az, hogy téged át tudlak-e lőni az egy másik történet. Nem te ülsz minden T150-ben ami szembe jön a játékban.

Amúgy meg tanulj meg olvasni is, nem mondtam, hogy a legjobb 5-ös.

ui.
Hogy a legjobb 5-6-os azt meg végképp nem mondtam. Szövegértésen tényleg dolgozz egy kicsit. Ettől függetlenül szívesen bemegyek veled gyakorlóba, szeretek új trükköket tanulni.

12 éve 2 hónapja #6672 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

...nem mondtam, hogy a legjobb 5-ös.

Én meg mondom. :D

Szerintem az a legjobb tier 5-ös heavy.
A KV1 jól páncélozott, de lassabb, nem lehet vele úgy uralni a meccset szerintem.
A Churchil I-nek nagyon papír a tornya.
A BDR G1B nagy alpha dmg, de kisebb DPM.
A T1 HT legjobb ágyú nem olyan jó páncél, de jó mozgékonyság.

12 éve 2 hónapja #6681 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

M6-on csak túl akartam lenni, hogy minél előbb meglegyen a T29. De lehet visszaveszem, mert így visszagondolva jó kis tank az. A kisebbek ellen elegendő a páncél, a nehezeket meg az ágyúval veri. Célzol-lősz-tolatsz, közben a KV1S még mindig csak szűkül. Pontosságban vetekszik egy TD-vel, úgyhogy sosem kellett gondolkoznom, hogy eleresszek-e egy 400 méteres lövést vagy ne.

Szeretem a magas építésüket, és a nagy negatív ágyúkitéríthetőséget. Olyan fedezékek mögül is lehet lövöldözni velük ahonnan másik 5/6-os tankkal nem.

Úgy hogy utáltam, KV-1-el sokkal jobbakat játszottam, de még a BDR-el is. Az amcsi vonal valahogy nem fekszik nekem, M3 lee-t is gyűlöltem.
Ruszki , németek , jók. Franciákkal nehéz. Kínaiak is nagyon jók.

12 éve 2 hónapja #6694 Írta: Memnon
Na igen az M3 Lee, azt rettenetesen utáltam én is... Azóta szenvedtem több mint 300 kört tier5-ben azzal az ágyúval T14-el. Lehet nem is volt annyira rossz az a Lee, bár jó tanknak biztos nem fogom mondani továbbra sem :D

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6698 Írta: WikingTiger
jah hogy ez nekem szólt .. :) ecsén a t1ht.. egymás után 10* pattan én meg kettőre kinyíron t150el

de miért várnálak 100méterre.. a minap egy Churchill7est 588méterrők nyírtam ki vele egyedül egy elc spotjából :), de egyedül

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #6706 Írta: Memnon
Beszélni is ilyen jól beszélsz magyarul mint ahogy írsz/olvasol? Alig értem mit akarsz "mondani"...

Nem arról volt szó, hogy a te tankodat 1vs1-ben kilehet-e lőni egy T1 HT-vel. Nem lehet.
Az, hogy mit lőttél ki egyedül az meg végképp nem ide tartozik, csak nagyképűsködés ebben a formában. Az meg már az eddigi hozzászólásaidból is kiderült, hogy nagy az arcod. Bár ha az egód építéséhez szükséges engem nem zavar. Csak aztán vigyázz mert a végén nem férsz be az ajtón.

Amúgy meg elfogadtam a gyakorló csata ajánlatod. De valahogy erre sem reagáltál, hogy miként is találhatlak meg "behajtani" ezt rajtad.

12 éve 2 hónapja #6712 Írta: JhonRambo76
Megválaszolva: JhonRambo76
Mivel elég régóta tolom a T1HT-t muszáj hozzászólnom. A fejembe vettem, hogy ezzel a tankkal képzem fullosra az amerikai legénységem. Röviden: Nagy test amit mindenhonnan mindennel átlőnek, gyenge sebzésű agyú, ami cserébe legalább gyorsan tölt, és elég mozgékony. A KV ezerszer jobb. Az ott marad örök darabnak a garázsban. Beforgatva középtávon a T1 csak goldal viszi át. a BDR-nek pokoli ágyúja van tőle is jobban tartok ha szembe jön. a németek meg, a fene tudja, ötös szinten nincs is hevyjük. A nagy függőleges kitéríthetőséget ritkán lehet kihasználni. Na de, kinek mi a jó úgye!? :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.