Jelenleg 66 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 3 hónapja #49276 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Hali, valaki meg tudná mondani hogy mit csinálok rosszul, hogyan tudnám összehozni hogy csatát nyerjek?

Ííí :pinch: Te jól nyomod vele, csak szar csapatot kapsz :). Nagy számok törvénye: tolj még 300 meccset ezen a szinten és nőni fog a win rate.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Knap

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #50684 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00
Üdvözlet!

Két heavy ág között (igazából az összes között...) vacilálok:

T110E5 vs. Fv215b.

Elsősorban azok segítségét, véleményét szeretném kérni, akiknek megvan mindkettő vagy játszottak mindkettővel tesztszerveren. Nekem sajnos erre nincs lehetőségem.
Eddig nagyrészt TD-kel toltam (mint a legtöbb kezdő), mostanában kezdek kacsintgatni a med-ek (T-43 & Cromwell) és a Heavy-k (Kv-1, Churchill I) világa felé.
A közepeseknél vannak konkrét elképzeléseim (T-62a & Fv4202), addig a nehezeknél még nem döntöttem. A napi 15-20-as csataszámommal nem akarok vakvágányra menni. Átbújtam a wotwiki-t, hasonlítgattam a tanknumbers.com-on..a száraz adatokkal nagyjából tisztában vagyok...
Az IS-7, IS-4 vonalról lebeszéltem magam a szovjet topic 154 oldalának leolvasása után...a T57 Heavy és az AMX50B nem játszik (tudom-tudom, hogy az amcsi táras népszerűsége verhetetlen), a szememben közepes harckocsik. A kínai ág fehér folt, a németek tohonyák, ráadásul a jó player-ek ekézik őket rendesen. Kizárásos alapon marad a T110E5 és a brit X-es. Amelyek szimpatikusak is: csak ott van némi páncél ahol kell (úgyis aranyeső a tízes tier), ezáltal maradt mozgékonyság is, illetve egy magas Dpm-es, pontos ágyú, remek szűküléssel. Az amerikai mellett szól az élvezetesebbnek tűnő 7-es és 8-as. Az angol kicsit gyorsabban töltő, kicsit erősebb torony...és ritka! :) Nekem gyengéim azon ágak, amelyet kevesen játszanak... :) Azonban a Churchill VII és a többi...brrr...

RANDOM csatás (NEM, NEM CW-s) tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

A Segítségeket előre is köszönöm.

11 éve 3 hónapja #50694 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
A kínaiakkal mi a gond? Azok ritkák, és jók. De ha ez a két ág érdekel, akkor egyértelmű szerintem, hogy az amcsi ágat vidd, sokkal inkább megéri.
Részletesebben majd ír az, aki tapasztaltabb ezekben a tankokban (én is most kezdem a jenki heavy-ket, a britekkel kezdtem a játékban, Black Prince ki van fejlesztve, de egyelőre még nem akarom megvenni).. Az M6-tól kezdve az összes tank azon az ágon veri az angolokat, alatta a Churchill I-nek még van létjogosultsága, a Matila meg egy állat :) .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

11 éve 3 hónapja #50695 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87
Szia!

Nekem E5 van, FV-t tesztszerveren próbáltam, csak.
Röviden: randomban kb. mindegy, talán az FV jobb is, mert nincs tumor a fején. Ha csak a végeredmény számít, akkor talán azt ajánlanám.
Ha figyelembe veszed, hogy a brit heavy ág tier9ig egy rakás szar, míg az USA 5-től már jó, akkor nem olyan egyértelmű melyik út a jobb.

Az USA ágon kapsz egy T1-et, ami szerintem erős közepes, M6 ami szintén, T29-et, ami a tier királya, T32-t, amit még csapat csatában is használhatsz (ellentétben a szarkupac cérnával).
Ezekben a tierekben egyértelműen jobb az USA, minimum egy örök élet tankkal (T29). Tier9-től már inkább angolt mondanék, de nagyon hajszállal.

Britet Churchill 1-ig tudtam vinni, de... nem jó :) ahogy az utána következő 3 tank sem.

Konklúzió: Ha a végeredmény számít, akkor kis előnnyel, de brit. Ha addig is jól szeretnél szórakozni, akkor USA.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, kharon00

11 éve 3 hónapja #50706 Írta: kharon00

A kínaiakkal mi a gond? Azok ritkák, és jók. De ha ez a két ág érdekel, akkor egyértelmű szerintem, hogy az amcsi ágat vidd, sokkal inkább megéri.
Részletesebben majd ír az, aki tapasztaltabb ezekben a tankokban (én is most kezdem a jenki heavy-ket, a britekkel kezdtem a játékban, Black Prince ki van fejlesztve, de egyelőre még nem akarom megvenni).. Az M6-tól kezdve az összes tank azon az ágon veri az angolokat, alatta a Churchill I-nek még van létjogosultsága, a Matila meg egy állat :) .

Szia! Semmi gondom nincs a kínaiakkal (eltekintve a magyar sajtóban elhagyatott, perceinkben is zajló kínai - vietnámi konfliktustól), csupán nem ismerem őket. Sőt, olyanokat sem ismerek, akik ismerik a kínai harckocsikat. ;)

11 éve 3 hónapja #50719 Írta: kharon00

Szia!

Nekem E5 van, FV-t tesztszerveren próbáltam, csak.
Röviden: randomban kb. mindegy, talán az FV jobb is, mert nincs tumor a fején. Ha csak a végeredmény számít, akkor talán azt ajánlanám.
Ha figyelembe veszed, hogy a brit heavy ág tier9ig egy rakás szar, míg az USA 5-től már jó, akkor nem olyan egyértelmű melyik út a jobb.

Az USA ágon kapsz egy T1-et, ami szerintem erős közepes, M6 ami szintén, T29-et, ami a tier királya, T32-t, amit még csapat csatában is használhatsz (ellentétben a szarkupac cérnával).
Ezekben a tierekben egyértelműen jobb az USA, minimum egy örök élet tankkal (T29). Tier9-től már inkább angolt mondanék, de nagyon hajszállal.

Britet Churchill 1-ig tudtam vinni, de... nem jó :) ahogy az utána következő 3 tank sem.

Konklúzió: Ha a végeredmény számít, akkor kis előnnyel, de brit. Ha addig is jól szeretnél szórakozni, akkor USA.

Köszönöm.

A számok alapján nálam is az Fv215b a befutó. Csak megéri-e 3-4 tier-en keresztül oralizálnom... Mint az Object 263-as vagy a T-62-es vonalon...

Megosztanád velem T110E5 -ös tapasztalataidat? Játékstílus, eredményesség, élvezeti értéke és hasonlóak. Pl. töltenek-e ellene goldot, ki lehet-e használni a DPM-et, a torony pattint-e...

11 éve 3 hónapja #50721 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Kínaiak: leginkább orosz copy, csak jobbak, mert újabban jöttek. Csak az ágyúsüllyedésük rosszabb az eredetiekhez képest. IS-2 olyan mint az IS, 110 meg az IS3-ra hajaz (110-ig jutottam el, most gyűjtök a WZ-re)

Nekem T29-em van, és az jó, csak a csapat tegye a dolgát, mert könnyen hal az ember, ha egyedül van a pályán 10 ellennel.

11 éve 3 hónapja #50730 Írta: tomesz87
Kharon00:

Ágyú: szerintem nagyon jó, minden nagy biztonsággal lőhető vele. Nem kiemelkedő, de nem is marad el tierbeli társaitól. A névleges DPM helyes használattal kihasználható.

Test: Nem egy IS-7, de ez nem is egy arcbamászós tank. Jól áll neki a távolság. Magára a testpáncélra nem szabad építeni, ha csak lehet ne ez látszódjon, hanem a...

Torony: A nagy tumor elég jelentős gyenge pontot képvisel, és szerintem csalogatóbb is, mint az elődöknél. Ezt leszámítva viszont szerintem jól használható. Töltés közben viszont érdemes hintázni, ha elbújni nem sikerül teljesen, mert aki nem teljesen sügér, az ezt fogja célozni. Célszerűbb tartani a távolságot (legalább a csata első felében), az megkönnyíti a helyzetet.

Stílus: Hull-down, támogató. A pofonokat nem szabad keresni, mert könnyen pórul jársz. Szerencsére a T29-től kezdve többé-kevésbé ugyanazt kell játszani mind a 4 tankkal, szóval lesz időd megszokni.

Az, hogy aranyat töltenek-e ellene, az az ellenféltől függ. Egyáltalán nem igényel goldlőszert, hogy átüssék, de ez bármelyik Tier10 gépről elmondható! Minden tank átlőhető alap lőszerrel, ez is. (cserébe neked is elég alapot tölteni, goldot csak CW-n lövök).

Eredményesség: Magával a tankkal nincsenek nagy eredményeim összességében (átlagsebzés, stb.) mert főleg nem randomban használom. Ettől függetlenül amikor randomban mentem vele, tökéletesen hozta amit vártam - egy másodvonalas mozgékony heavy.
Igazi All-rounder, mindenre lehet átlagosnál jobban használni, de semmiben sem emelkedik ki. Talán az egész vonalra igaz ez.

Nekem nagyon tetszik az E5. Biztos volt már olyan tankod, amivel egyszerűen jó volt menni... nekem ez olyan. Ha nem sikerül jól a csata, akkor sem a tankot okolom, mert azzal meg vagyok elégedve (és ez nálam ritka)
Csak ajánlani tudom az egész ággal együtt!

11 éve 3 hónapja #50748 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
E5 vs FV

Ha a végeredmény számít mindenképpen az FV nyer, pontosabb, 7s töltés, szinte azonnal lőhetsz nagyon nagyon minimális a célzás idő, 2500HP, hevik között a legnagyobb DPM-el rendelkezik.

Igaz hogy lassabb az E5-nél, viszont a talaj ellenállása nagyon alacsony, így ha nem 1 kifutó pályán versenyzel az E5-el akkor könnyedén partiban van vele.

Érdemes a megelőző karbantartást kifejleszteni mert nagyon szeret égni ha hason lövik. Ezt a karbantartással és a nagy tűzoltóval teljes mértékben meg lehet szüntetni. T8-T9 pedig mindig ammoracket kap ha hason lövik, nem robban de mindig kilövik ami elég bosszantó, hiába javítod a következő lövésnél megint oda.

Talán az E5-nek erősebb a páncélja viszont nagy rajta a gyenge pont. FV érdekes páncél van mikor nagyon kemény van mikor mindenki mindenhol keresztül lövi.

Az E5 szerintem könnyeben játszható, az FV a hátsó torony miatt kicsit másabb.

És igen T9-ig mind szar ami előtte van.

(ez a tank annyival jobb az E5-töl mint az E5 az IS7-töl).

11 éve 3 hónapja #50751 Írta: kharon00
Köszönöm a kielégítő válaszokat.

11 éve 3 hónapja #50793 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
Mint ahogy már előttem leírták, a kínaiakat úgy képzeld el, mint a szovjet IS ágat, konkrétan az, csak jobbak, mint az oroszok. IS-2 egy az egyben az IS (igazából a játékban a szovjet IS is egy IS-2, nem az eredeti, de most nem az a lényeg). Annyi különbség van, hogy kicsit erősebb a fejlesztett tornya (a kialakítás miatt, a statok ugyanazok), és több hp-ja van picivel. Talán a gyorsulása kicsit gyengébb, de ez nem látványos.
A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz. WZ 111-ről terveztem már írni a kínai topicba, most már azt tudnám mondani, hogy kiismertem.
Ami amúgy "városi legenda", hogy a sárgáknak még a ruszkiknál is gyengébb az ágyúsüllyedése. Ez a heavy ágon nem teljesen van így: IS - IS-2 megegyezik, WZ-111 - IS-8 is, de a 110-nek egy fokkal még jobban le is megy, mint az IS-3 (6° - 5°) . Ellenben ha jól tudom 113 szintén egy fokkal gyengébb, mint az IS-7. Na de elég az offból :whistle:

11 éve 3 hónapja #51051 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Sziasztok!
A napokban tettem szert a T30 ra. Megvan a 155mm-es nagy löveg. Szerintetek melyik lőszerrel célszerű csatába indulni? Talán az első tankom, ahol alapból több repesz rombolóval kínálta be a játék, mint páncéltörővel. Látom, hogy a repeszerombolónak igen nagy a sebzése, de ti mivel kezditek a játékot? Kérdem azért, mert a legénység még szinte stock, és a töltés ,illetve a lőszer csere igen keservesen megy.

11 éve 3 hónapja #51059 Írta: tomesz87
Full AP!
Goldot tegyél párat ha akarsz, én aszzem abszolút nem használtam. Ha tudod mit kell lőni a tankokon akkor a sima lőszerrel bőven jó vagy.
HE nekem nem volt, mert arra nem töltök át 17 secig, de esetenként jól jön WT-k, arty ellen.

11 éve 2 hónapja #51109 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Kösz Tomesz. Ez az első tankom(?)TD-m mely a IX. T etalonjának számító E75 öt szemből is képes komolyan sebezni. Akkorát ütött rajta, hogy először azt hittem egyszerre ketten találtuk el.

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51140 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz.

Azért az IS-3 még mindig nagyon jó tank. A 110 páncélja csak szemből jobb, mint az IS-3. Minden más irányból lényegében papír... Sok helyzetben pedig nem tudod kihasználni a DPM adta előnyt ezért egyetértek, hogy az ágyúja "más". Mindkettő jó tank, de játékos függő, hogy melyik a jobb. Egyelőre nekem még a nerfelt IS-3 is jobban fekszik, mint a 110. De teszt szeró után biztosan a közeljövőben kihúzom élesben is a 110-et.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.