Mint ahogy már előttem leírták, a kínaiakat úgy képzeld el, mint a szovjet IS ágat, konkrétan az, csak jobbak, mint az oroszok. IS-2 egy az egyben az IS (igazából a játékban a szovjet IS is egy IS-2, nem az eredeti, de most nem az a lényeg). Annyi különbség van, hogy kicsit erősebb a fejlesztett tornya (a kialakítás miatt, a statok ugyanazok), és több hp-ja van picivel. Talán a gyorsulása kicsit gyengébb, de ez nem látványos.
A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz. WZ 111-ről terveztem már írni a kínai topicba, most már azt tudnám mondani, hogy kiismertem.
Ami amúgy "városi legenda", hogy a sárgáknak még a ruszkiknál is gyengébb az ágyúsüllyedése. Ez a heavy ágon nem teljesen van így: IS - IS-2 megegyezik, WZ-111 - IS-8 is, de a 110-nek egy fokkal még jobban le is megy, mint az IS-3 (6° - 5°) . Ellenben ha jól tudom 113 szintén egy fokkal gyengébb, mint az IS-7. Na de elég az offból
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."