Én most a tesójáról beszélnék az M7ről.
Megvan az új gépem így bele mertem vágni egy pörgősebb ágba és hát amennyire féltem tőle ez annyira jó lett.
A kis köpködőd ágyúja valami fenomenális, engem e t49re emlékeztet azon is baromira szerettem a kis ágyút.
Meg általában a tank is talán a t49re hasonlít a legjobban, talán kicsit gyérebb a gyorsulása de a forgási sebessége kárpótol.
Páncél nincsen, lövegpajzs pattint néha de erre nem lehet alapozni.
Sokoldalúan használható, felderítőnek, másodvonalból támogatni oldalbakerülni.
Szerettem az M4et derppel, de ez a kis dög valahogy sokkal nagyobb élvezetet tud nyújtani.
Valamiért viszont nem sok olvasnivalót találok róla pedig ez egy kedvelt ág úgy tudom.
Lehet csak nekem ennyire szimpatikus?
Kinek mi a véleménye róla?
Az M7 nekem is tetszik, örök helye van a garázsban, igazi kis nem is tudom mi

Utána a T21 talán az M5 Stuart után a legrosszabb az ágon, és bár hatos könnyűhöz képest jó átütése van, de hatalmas is hozzájuk képest, és nem megy valami gyorsan (56 km/h).
Utána a T71 egy álom. nekem nincs meg (T21-nél tartok), de amit hallottam, láttam róla az elég ahhoz, hogy már most szeressem.
A T69 nem egy rossz gép, közepes tankhoz képest gyors, sok HP-ja van, és azért nem rossz a páncélja sem. Az ágyú viszont a gyenge pontja, 173-as pennel. Készülj fel, hogy azon a tankon sok prémium lőszert fogsz kilőni.
T54E1 megint egy aranyos kis gép, jó átütéssel/sebzéssel, bár az ágyújának nincs HE lőszere (nem mintha táras tanknál sok értelme lenne, bár van, nem vitatom). 35 sec alatt tölt be, ami elég sok, de utána kb. 8-9 mp alatt kioszt 1560 sebzést.
És elérkeztünk a gyöngyszemhez, a T57 Heavyhez. Na az egy brutál gép, nagyon jó átütéssel, és egész gyors töltéssel (dobtárashoz képest, 25 mp/4 lövedék). Mozgékony is, és tud néha pattintani, bár erre ne igazán alapozz. Nem is igazán lehet erről beszélni, inább meg kell tapasztalni, hogy milyen (én megtettem tesztszerón, és még annak ellenére is élveztem, hogy ott ugye mindenki golddal lő).
Szal igen, nyugodtan végigviheted az ágat, meg fogja hálálni, nem beszélve arról, hogy a T57 elég gyakori tank CW-n (mivel gyorsabban tölt, mint az AMX 50 B ).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."