Lehet, a dühöngőbe kellene írnom de, hogy ez a T32 mekkora egy fostalicska! Az amerikai heavy ág szemete. Még a pocsék angol heavyket is alulmúlja, mert azok is cseresznyemag köpködők, de legalább gyorsan töltenek, és "olcsón" üzemeltethetők, néha még szórakoztatók is. A T29 után egyértelmű visszalépés. A gyenge testet szokták erősebb löveggel kompenzálni -így még jó is lehetne - de ennek semmije sincs, csak a tornya. T VIII. lévén az MM gyakran rakja IX-X esek közé. Hulldownozhatok akármennyit, ha esély sincs a sebzésre. A lőszer rohadt drága hozzá - nem gold. Győztes, túlélt csata után, a sok drága lövés kísérlet miatt simán visz több ezres mínuszba. Hogy a dög jönne rá..!
Még 20 ezer pont , és megszabadulhatok tőle. Sose lássam, csak másnál.
Arra nem emlékszem, hogy a beharangozott nagy újraegyensúlyozás okán ez szóba került-e? Ha nem ,megy a kukába, ha igen, lehet még kivárom mi lesz.
nem ismerem még annyira az oldalt hogy hova kéne feltennem a kérdést, de szeretnék kérdezni valamit
nekem nagyon bejött a kv-1s és szerintetek melyik tankot érdemes 8-9 tierben kihúzni ami hasonló
nagy DMG, gyors, mobilis tank
nem baj ha pontatlan lenne és a töltésidőt is megszoktam már
szóval valami hasonlót tudtok ajánlani
plz
ja is-em volt és is3-am van de még nem voltak valami jó meccseim vele, szinte mindenki belő még szemből is - úgy tudom lenerfelték 8.8 után
9-10 tierben meg nagyon óvatosan kell vele játszani mert szerintem ott már gyenge tank
hiába a lővedék átütése papíron az életben nem hozza általában
ja és igen tudom hogy a gyenge pontokra kell lőni stb stb
Kipróbáltam a kis cső + full arany kombót. Már jön egy késhegynyi fun, de a minusz 40-50k körök.. hát.. jobban jön az XP, de annyira megutáltam közben, hogy eladtam és inkább átlépem free xp-ből.. bekaphatja! De lehet majd visszaveszem.. vagy hagyom az egész ágat és inkább másra pazarlom..
A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz.
Azért az IS-3 még mindig nagyon jó tank. A 110 páncélja csak szemből jobb, mint az IS-3. Minden más irányból lényegében papír... Sok helyzetben pedig nem tudod kihasználni a DPM adta előnyt ezért egyetértek, hogy az ágyúja "más". Mindkettő jó tank, de játékos függő, hogy melyik a jobb. Egyelőre nekem még a nerfelt IS-3 is jobban fekszik, mint a 110. De teszt szeró után biztosan a közeljövőben kihúzom élesben is a 110-et.
A "minden más irányból lényegében papír", azért nem igaz, mert persze, nincs IS-3 féle trollpáncél az oldalán, de papírnak én inkább a Caernarvont meg a T32-őt mondanám. 110-el különösebb gond nincs, és úgyis a front a lényeg, ami erős nagyon.
A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz.
Azért az IS-3 még mindig nagyon jó tank. A 110 páncélja csak szemből jobb, mint az IS-3. Minden más irányból lényegében papír... Sok helyzetben pedig nem tudod kihasználni a DPM adta előnyt ezért egyetértek, hogy az ágyúja "más". Mindkettő jó tank, de játékos függő, hogy melyik a jobb. Egyelőre nekem még a nerfelt IS-3 is jobban fekszik, mint a 110. De teszt szeró után biztosan a közeljövőben kihúzom élesben is a 110-et.
A "minden más irányból lényegében papír", azért nem igaz, mert persze, nincs IS-3 féle trollpáncél az oldalán, de papírnak én inkább a Caernarvont meg a T32-őt mondanám. 110-el különösebb gond nincs, és úgyis a front a lényeg, ami erős nagyon.
Miért az oldalsó 90mm (spaced nélkül) és a hátsó 60mm mire elegendő??!!
Az összes tier6-os nehéz tank simán átlövi. Ha -2 tier tankok átlövik = papír. Ami nagy baja és hátránya, hogy még a torony is 90/90 oldalra és hátulra. 110 csak szemből troll. Bármi, amivel találkozhat ha az oldalába/hátuljába kerül, az átlövi... Ez nem túl szerencsés, erre minden 110-es játékosnak oda kell figyelni és észben kell tartani. Csak gondolj bele, hogy ha rossz irányba forgatod a tornyod - még ha a test jól is van állítva - simán belövik.
Amúgy lassan ez itt már OFF az amerikai tankok rovatában...
Lehet, a dühöngőbe kellene írnom de, hogy ez a T32 mekkora egy fostalicska! Az amerikai heavy ág szemete. Még a pocsék angol heavyket is alulmúlja, mert azok is cseresznyemag köpködők, de legalább gyorsan töltenek, és "olcsón" üzemeltethetők, néha még szórakoztatók is. A T29 után egyértelmű visszalépés. A gyenge testet szokták erősebb löveggel kompenzálni -így még jó is lehetne - de ennek semmije sincs, csak a tornya. T VIII. lévén az MM gyakran rakja IX-X esek közé. Hulldownozhatok akármennyit, ha esély sincs a sebzésre. A lőszer rohadt drága hozzá - nem gold. Győztes, túlélt csata után, a sok drága lövés kísérlet miatt simán visz több ezres mínuszba. Hogy a dög jönne rá..!
Még 20 ezer pont , és megszabadulhatok tőle. Sose lássam, csak másnál.
Arra nem emlékszem, hogy a beharangozott nagy újraegyensúlyozás okán ez szóba került-e? Ha nem ,megy a kukába, ha igen, lehet még kivárom mi lesz.
Mhhh... Nekem semmi bajom a T32-vel!Talán mert már 2 másik amerikai ágat végig vittem és megszoktam a gyengéit az amerikai harckocsiknak.
A minap mentem is vele egy tankász kört!
Az tény ,hogy a 198-as átütése tier 10-ben nem mindíg elegendő, és a test páncélzata az nem valami über,de azért használható!A T29-et talán azért érezted jobbnak,mert nem szórt 10-esek közé vele...
Én jobban tartok a 9- es heavytől!Szép tank ,de eddig szinte mindenhol átlőttem ha elém került!A tornyon az a nagy kupak... Szinte kiabál,hogy lőjj meg!A hatalmas torony...hiába néz ki jól,ha egy ici-picit elforgatod,már át is viszik...az alsó rész...amerikai tankbetegség.
Tartok tőle,hogy szenvedès lesz túljutni rajta!Remélem tévedek!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."