Jelenleg 78 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 2 hónapja #51163 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Lehet, a dühöngőbe kellene írnom de, hogy ez a T32 mekkora egy fostalicska! Az amerikai heavy ág szemete. Még a pocsék angol heavyket is alulmúlja, mert azok is cseresznyemag köpködők, de legalább gyorsan töltenek, és "olcsón" üzemeltethetők, néha még szórakoztatók is. A T29 után egyértelmű visszalépés. A gyenge testet szokták erősebb löveggel kompenzálni -így még jó is lehetne - de ennek semmije sincs, csak a tornya. T VIII. lévén az MM gyakran rakja IX-X esek közé. Hulldownozhatok akármennyit, ha esély sincs a sebzésre. A lőszer rohadt drága hozzá - nem gold. Győztes, túlélt csata után, a sok drága lövés kísérlet miatt simán visz több ezres mínuszba. Hogy a dög jönne rá..!
Még 20 ezer pont , és megszabadulhatok tőle. Sose lássam, csak másnál.
Arra nem emlékszem, hogy a beharangozott nagy újraegyensúlyozás okán ez szóba került-e? Ha nem ,megy a kukába, ha igen, lehet még kivárom mi lesz.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #51168 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud
Menj vele csapat csatákban.

11 éve 2 hónapja #51169 Írta: ahinoam
Megválaszolva: ahinoam
nem ismerem még annyira az oldalt hogy hova kéne feltennem a kérdést, de szeretnék kérdezni valamit
nekem nagyon bejött a kv-1s és szerintetek melyik tankot érdemes 8-9 tierben kihúzni ami hasonló
nagy DMG, gyors, mobilis tank
nem baj ha pontatlan lenne és a töltésidőt is megszoktam már
szóval valami hasonlót tudtok ajánlani
plz
ja is-em volt és is3-am van de még nem voltak valami jó meccseim vele, szinte mindenki belő még szemből is - úgy tudom lenerfelték 8.8 után
9-10 tierben meg nagyon óvatosan kell vele játszani mert szerintem ott már gyenge tank
hiába a lővedék átütése papíron az életben nem hozza általában
ja és igen tudom hogy a gyenge pontokra kell lőni stb stb

11 éve 2 hónapja #51170 Írta: Balista1

Még sose próbáltam csapatozni. Ott mennyivel jobb?

11 éve 2 hónapja #51171 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Még sose próbáltam csapatozni. Ott mennyivel jobb?

Te vagy a top tier :)

11 éve 2 hónapja #51172 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Ott csak 8-asok ellen mész.

11 éve 2 hónapja #51178 Írta: Balista1
Kösz fiúk. Teszek egy próbát.

11 éve 2 hónapja #51179 Írta: Tomtomka
Megválaszolva: Tomtomka
Igen, a T29 után egyértelmű visszalépés a T32, de majd az M103 kárpótol érte ha átszenvedted rajta magad :)

11 éve 2 hónapja #51185 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Kipróbáltam a kis cső + full arany kombót. Már jön egy késhegynyi fun, de a minusz 40-50k körök.. hát.. jobban jön az XP, de annyira megutáltam közben, hogy eladtam és inkább átlépem free xp-ből.. bekaphatja! De lehet majd visszaveszem.. vagy hagyom az egész ágat és inkább másra pazarlom.. :)

11 éve 2 hónapja #51210 Írta: Balista1
Azért az vígasztaló, hogy nem csak nálam verte ki a biztosítékot. Ezek szerint mégsem vagyok full hülye, csak ebből ennyit lehet kihozni.

11 éve 2 hónapja #51227 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
Nem értem mi a bajotok a T32-vel, én szerettem /ahogy az egész amcsi heavy ágat/ - már örülök előre az M103-nak /csak az a folytonos kredithiány.../

11 éve 2 hónapja #51364 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87
M41 Walker Bulldog (supertest):

Elite gun: 76mm M32 (Late)
Penetration: 175
Gold penetration: 210
Damage: 150
Rate of fire: 17,9
Engine power: 550hp
Maximum speed: 72,4 km/h
Maximum reverse speed: 24 km/h
Power-to-weight: 23,41 hp/t

Már gyűjtöm az XP-t :)

11 éve 2 hónapja #51379 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway

A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz.

Azért az IS-3 még mindig nagyon jó tank. A 110 páncélja csak szemből jobb, mint az IS-3. Minden más irányból lényegében papír... Sok helyzetben pedig nem tudod kihasználni a DPM adta előnyt ezért egyetértek, hogy az ágyúja "más". Mindkettő jó tank, de játékos függő, hogy melyik a jobb. Egyelőre nekem még a nerfelt IS-3 is jobban fekszik, mint a 110. De teszt szeró után biztosan a közeljövőben kihúzom élesben is a 110-et.

A "minden más irányból lényegében papír", azért nem igaz, mert persze, nincs IS-3 féle trollpáncél az oldalán, de papírnak én inkább a Caernarvont meg a T32-őt mondanám. 110-el különösebb gond nincs, és úgyis a front a lényeg, ami erős nagyon.

11 éve 2 hónapja #51398 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

A 110 már kicsit más, és egyértelműen a jobb alternatíva szerintem, mióta az IS-3 nerfet kapott. A test páncélt nem ütik át, mint a tesónál, sokkal jobban döntött. Az alja persze átüthető. Az oldalán csak kevés üreges páncél van, az IS-3mmal ellentétben. Tornya előről átüthetetlen, van egy (nem túl méretes) kupola rajta, az persze gyengepont. IS-3 hasonló, csak a torony teteje a gyengepont, amin 20mm páncél van... Szemből is belőhető, ha nem mozog az illető. Lényeges, hogy jobb a látótávja, a 380 méter teljesen jó, a vaksi 350-hez képest. A 110 gyorsulása gyengébb, de lépést tud tartani. A löveg szimplán más: kisebb átütés, kisebb alfa, cserébe jó tűzgyorsaság, pontosabb, gyorsabban céloz.

Azért az IS-3 még mindig nagyon jó tank. A 110 páncélja csak szemből jobb, mint az IS-3. Minden más irányból lényegében papír... Sok helyzetben pedig nem tudod kihasználni a DPM adta előnyt ezért egyetértek, hogy az ágyúja "más". Mindkettő jó tank, de játékos függő, hogy melyik a jobb. Egyelőre nekem még a nerfelt IS-3 is jobban fekszik, mint a 110. De teszt szeró után biztosan a közeljövőben kihúzom élesben is a 110-et.

A "minden más irányból lényegében papír", azért nem igaz, mert persze, nincs IS-3 féle trollpáncél az oldalán, de papírnak én inkább a Caernarvont meg a T32-őt mondanám. 110-el különösebb gond nincs, és úgyis a front a lényeg, ami erős nagyon.

Miért az oldalsó 90mm (spaced nélkül) és a hátsó 60mm mire elegendő??!!
Az összes tier6-os nehéz tank simán átlövi. :woohoo: Ha -2 tier tankok átlövik = papír. Ami nagy baja és hátránya, hogy még a torony is 90/90 oldalra és hátulra. 110 csak szemből troll. Bármi, amivel találkozhat ha az oldalába/hátuljába kerül, az átlövi... Ez nem túl szerencsés, erre minden 110-es játékosnak oda kell figyelni és észben kell tartani. Csak gondolj bele, hogy ha rossz irányba forgatod a tornyod - még ha a test jól is van állítva - simán belövik. :sick:

Amúgy lassan ez itt már OFF az amerikai tankok rovatában...

11 éve 2 hónapja #51399 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Lehet, a dühöngőbe kellene írnom de, hogy ez a T32 mekkora egy fostalicska! Az amerikai heavy ág szemete. Még a pocsék angol heavyket is alulmúlja, mert azok is cseresznyemag köpködők, de legalább gyorsan töltenek, és "olcsón" üzemeltethetők, néha még szórakoztatók is. A T29 után egyértelmű visszalépés. A gyenge testet szokták erősebb löveggel kompenzálni -így még jó is lehetne - de ennek semmije sincs, csak a tornya. T VIII. lévén az MM gyakran rakja IX-X esek közé. Hulldownozhatok akármennyit, ha esély sincs a sebzésre. A lőszer rohadt drága hozzá - nem gold. Győztes, túlélt csata után, a sok drága lövés kísérlet miatt simán visz több ezres mínuszba. Hogy a dög jönne rá..!
Még 20 ezer pont , és megszabadulhatok tőle. Sose lássam, csak másnál.
Arra nem emlékszem, hogy a beharangozott nagy újraegyensúlyozás okán ez szóba került-e? Ha nem ,megy a kukába, ha igen, lehet még kivárom mi lesz.

Mhhh... Nekem semmi bajom a T32-vel!Talán mert már 2 másik amerikai ágat végig vittem és megszoktam a gyengéit az amerikai harckocsiknak.
A minap mentem is vele egy tankász kört!
Az tény ,hogy a 198-as átütése tier 10-ben nem mindíg elegendő, és a test páncélzata az nem valami über,de azért használható!A T29-et talán azért érezted jobbnak,mert nem szórt 10-esek közé vele...
Én jobban tartok a 9- es heavytől!Szép tank ,de eddig szinte mindenhol átlőttem ha elém került!A tornyon az a nagy kupak... Szinte kiabál,hogy lőjj meg!A hatalmas torony...hiába néz ki jól,ha egy ici-picit elforgatod,már át is viszik...az alsó rész...amerikai tankbetegség.
Tartok tőle,hogy szenvedès lesz túljutni rajta!Remélem tévedek!

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.