Jelenleg 61 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 4 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 14 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 15 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #53678 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

lehet tudni valamit a hellcat nerfről vagy az még messze lesz? Vasárnaptól legalább másfél hónapig nem wotozok és nem fogom tudni a hellcatet kipróbálni (most akciót várok rá, ha hétvégén nem lesz, akkor így jártam)

9.3-ban fogják tönkrevágni a Hellcatet, nekem megvan, a camo nerf után is nagyon szeretem, de azelőtt volt igazán egy bestia. Gyakorlatilag tőlem 80 méterre volt az ellenfél, bele is lőttem és nem spotolódtam fel :D
valószínűleg ezért nerfelték a TD-ket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #53748 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Hát akkor én csak a 9.3-ast fogom tudni megszerezni, ha ma meg is veszem, akkor se megyek sokra, mert nem lesz fullos holnapra a legénységi skillekkel együtt :)

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #53788 Írta: tomesz87
Megválaszolva: tomesz87
Nem lesz az annyira elrontva, csak az embereknek ha meghallják, hogy nerf, akkor az ugrik be elsőnek hogy ágyú nélkül kell majd menni... :)

Én átugrottam a T49 haverjával együtt. Nem azért mert rosszak, hanem mert éretlen voltam/vagyok hozzájuk

11 éve 2 hónapja #53794 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem tudom - A T69-et imádom, örök helye van a garázsban. Egyelőre ez a T54E1 csak szenvedés - nekem nem megy alaplőszerrel, golddal már inkább csak piszkosul sokba kerül. És hidd el, nem szemból próbálom lenyomni a Maus-t :-) Valószínű a játékstíluson kell igazítani valamit, meglátjuk, de egyelőre szenvedés. Hozzáteszem ez egy elég megosztó tank, a fórumokat olvasgatva van akinek bejött de sokak csak végigszenvedték a T57 Heavy-ig.

Aha, majd meglátod, nem lesz az annyira egyszerű. Arannyal igen de simával pattan mindenhonnan...

Ne várd, rosszabb lesz - sokkal...

T69-el Maust a vízbe tolni? Ott valami tényleg el volt b*szva ha összejött :cheer:

Mellesleg megkapod a killt érte.

Áááá, basszus én azt hittem a T69-re érted, hogy toljam a vízbe... /mármint menjek át tengeralattjáróba ha úgysem tudom átütni az egérkét :cheer: / - nem is tudom miért... :S

- egyébként nem rossz tank, de nem is jó - várom már, hogy meglegyen a t54e1

Miért lesz rosszabb? Végre kap egy értelmes ágyút amivel már komoly kárt is lehet tenni az ellenfélben.

Nos , nem teljesen értek egyet , én nem használok aranyat a T54E1 be egyáltalán , de játszom a kis bújócskás játékom, és ha lehet mindig oldalba nyomom akit lehet ne várd hogy szemből átnyomsz mindenkit, ez nem az a tank, de nem is goldfüggő, megjegyzem a t69 et is úgy csináltam végig. De azért az enyhén szólva is túlzás , hogy gold nélkül mindenhonnan pattan. :evil:

11 éve 2 hónapja #53855 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Egy ideje már szemezek a T20-al de nem tudom, hogy megvegyem e? Megéri? Amik utána jönnek jók? Mert T20-al alig találkozok de Pershing meg Patton sincs valami sok.

11 éve 2 hónapja #53872 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Csak bátran - igaz van egy stílusuk de akinek bejön az imádja őket. A Patton T10-ben azért ott van a szeren :-)

Egy ideje már szemezek a T20-al de nem tudom, hogy megvegyem e? Megéri? Amik utána jönnek jók? Mert T20-al alig találkozok de Pershing meg Patton sincs valami sok.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

11 éve 2 hónapja #53904 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
amikor még kezdő voltam ,össze vissza húztam az ágakat...az amcsi közepes ágon a pershing nél jártam, 10k kellene a tier 9 Pattonhoz...hagytam a francba...rengeteg jobb közepes tank ág van...ha azokkal végzel,akkor ugorj neki az amcsi ágnak..de szerintem felesleges...nekem is feltűnt ,hogy mennyire kevés tankkal találkozni a csatákban erről az ágról...ami nem lehet véletlen..ha annyira jó lenne többen nyomulnának vele...azt hallottam régen az m48 a legjobb med volt de szitává nerfelték...

11 éve 2 hónapja #53910 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Elég jó volt, hogy kitüntetést kapj ha kilősz százat. "Pattonok völgye", olyan mint a Maus-nál az "Egérfogó".

11 éve 2 hónapja #53912 Írta: devid20
Megválaszolva: devid20
Mert az amcsik támogatásra vannak, nem olyanok mint például az orosz medek amikkel könnyel lehet az első vonalban játszani.
Ha megnézed a Pershing látótávja is 400 méter, ami t8-ban is jónak számít még, ráadásul a tornya képes pattintani, ezért is használlják csapat csatákban

11 éve 2 hónapja #53933 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Szerintem az amcsi med ág T7-től fantörpikus. Mindenben átlagosak, egyedül a látótáv kiemelkedő, és az álca fos. Nekem nagyon bejöttek, T8-tól nagyon hasonlítanak a tier- és nemzetbeli hevikre, kicsit jobb mozgékonysággal, jobb álcával, nagyobb látótávval, és jobb dpm-mel.

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #54781 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Kérdés: T30-ra érdemes feltenni a nagy ágyút? Mert majd meg fogom venni, de ahogy elnézem a nagy ágyúja elég szenvedős lesz. Kisebb ágyúval 248 pen + gyors töltés pedig elégnek tűnik t10 ellen is.

Valaki összehasonlította már a kettőt? Mit tapasztalt?
(statisztikákat átolvastam, tényleg csak a tapasztalatok érdekelnek, ha lehet olyantól, akinek T30-cal az átlagsebzése eléri legalább az 1800-at.)

11 éve 2 hónapja #54784 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
A T30-nak 1etlen 1 vissza tartó ereje a 750 átlag sebzés.

Ha ez sincs és egyedül vagy az első lövés után 1 értelmesebb játékos rád ront és szét is szereli a tankod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Tiger205_Bp, Morphelo

11 éve 2 hónapja #54786 Írta: tomesz87
Szia!

Én a nagy gunnal használtam végig, hogy szoktassam magam az E4-hez (amivel összesen 1 csatát mentem mert addigra elment a kedvem a TD-ktől :) )
DPM-ben jobb a Proto ágyúja, ezt csak azért használtam, hogy legyen ilyen is... meg elrettentőbbnek hat 750-et kínálni valamibe, mint 400 körülit. (nem az :) )

Borzasztó sokáig tölt és mellé pontatlan. Pontatlanság alatt azt értem, hogy a célzókör "szélére lő" elég sokszor, ami ~18 sec szotyolázást jelent ha addig nem abálnak le, mivel kellemes célpont vagy egy T30ban ülve.
Ja és a 750 átlagsebzés az valójában 700 alatti volt nálam. Többször előfordult, hogy 650 körüli HPról nem tudtam valakit leszedni (már ha eltaláltam).

Egy próbát megér a nagy gun, de szerintem jobb a Proto pötyögője.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

11 éve 2 hónapja #54932 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Köszönöm. Bevallom én a T30 miatt indultam el ezen az ágon. E4-et személy szerint nem tartom erős tanknak. T29 a kedvencem, elég jó is vagyok vele, azonban nem tudom, hogy mit várhatok a nagy tesótól. Lassabbnak és védtelenebbnek tűnik, ráadásul t10 már gyakran átlőheti a fejét szemből. Tényleg ennyire szar, mint ahogy az összes fórumon írják?

11 éve 2 hónapja #54949 Írta: tomesz87
Nem olyan büntetően rossz, de a jó se ilyen :)
Kevés az olyan helyzet, amikor jobban teljesít, mint egy másik 9-es TD tenné, ennyi az egész. Szerethetőbb, mint a magyar válogatott.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 48 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.