lehet tudni valamit a hellcat nerfről vagy az még messze lesz? Vasárnaptól legalább másfél hónapig nem wotozok és nem fogom tudni a hellcatet kipróbálni (most akciót várok rá, ha hétvégén nem lesz, akkor így jártam)
9.3-ban fogják tönkrevágni a Hellcatet, nekem megvan, a camo nerf után is nagyon szeretem, de azelőtt volt igazán egy bestia. Gyakorlatilag tőlem 80 méterre volt az ellenfél, bele is lőttem és nem spotolódtam fel
valószínűleg ezért nerfelték a TD-ket.
Hát akkor én csak a 9.3-ast fogom tudni megszerezni, ha ma meg is veszem, akkor se megyek sokra, mert nem lesz fullos holnapra a legénységi skillekkel együtt
Nem tudom - A T69-et imádom, örök helye van a garázsban. Egyelőre ez a T54E1 csak szenvedés - nekem nem megy alaplőszerrel, golddal már inkább csak piszkosul sokba kerül. És hidd el, nem szemból próbálom lenyomni a Maus-t Valószínű a játékstíluson kell igazítani valamit, meglátjuk, de egyelőre szenvedés. Hozzáteszem ez egy elég megosztó tank, a fórumokat olvasgatva van akinek bejött de sokak csak végigszenvedték a T57 Heavy-ig.
T69-el Maust a vízbe tolni? Ott valami tényleg el volt b*szva ha összejött
Mellesleg megkapod a killt érte.
Áááá, basszus én azt hittem a T69-re érted, hogy toljam a vízbe... /mármint menjek át tengeralattjáróba ha úgysem tudom átütni az egérkét / - nem is tudom miért...
- egyébként nem rossz tank, de nem is jó - várom már, hogy meglegyen a t54e1
Miért lesz rosszabb? Végre kap egy értelmes ágyút amivel már komoly kárt is lehet tenni az ellenfélben.
Nos , nem teljesen értek egyet , én nem használok aranyat a T54E1 be egyáltalán , de játszom a kis bújócskás játékom, és ha lehet mindig oldalba nyomom akit lehet ne várd hogy szemből átnyomsz mindenkit, ez nem az a tank, de nem is goldfüggő, megjegyzem a t69 et is úgy csináltam végig. De azért az enyhén szólva is túlzás , hogy gold nélkül mindenhonnan pattan.
Egy ideje már szemezek a T20-al de nem tudom, hogy megvegyem e? Megéri? Amik utána jönnek jók? Mert T20-al alig találkozok de Pershing meg Patton sincs valami sok.
Egy ideje már szemezek a T20-al de nem tudom, hogy megvegyem e? Megéri? Amik utána jönnek jók? Mert T20-al alig találkozok de Pershing meg Patton sincs valami sok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
amikor még kezdő voltam ,össze vissza húztam az ágakat...az amcsi közepes ágon a pershing nél jártam, 10k kellene a tier 9 Pattonhoz...hagytam a francba...rengeteg jobb közepes tank ág van...ha azokkal végzel,akkor ugorj neki az amcsi ágnak..de szerintem felesleges...nekem is feltűnt ,hogy mennyire kevés tankkal találkozni a csatákban erről az ágról...ami nem lehet véletlen..ha annyira jó lenne többen nyomulnának vele...azt hallottam régen az m48 a legjobb med volt de szitává nerfelték...
Mert az amcsik támogatásra vannak, nem olyanok mint például az orosz medek amikkel könnyel lehet az első vonalban játszani.
Ha megnézed a Pershing látótávja is 400 méter, ami t8-ban is jónak számít még, ráadásul a tornya képes pattintani, ezért is használlják csapat csatákban
Szerintem az amcsi med ág T7-től fantörpikus. Mindenben átlagosak, egyedül a látótáv kiemelkedő, és az álca fos. Nekem nagyon bejöttek, T8-tól nagyon hasonlítanak a tier- és nemzetbeli hevikre, kicsit jobb mozgékonysággal, jobb álcával, nagyobb látótávval, és jobb dpm-mel.
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#54781Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Kérdés: T30-ra érdemes feltenni a nagy ágyút? Mert majd meg fogom venni, de ahogy elnézem a nagy ágyúja elég szenvedős lesz. Kisebb ágyúval 248 pen + gyors töltés pedig elégnek tűnik t10 ellen is.
Valaki összehasonlította már a kettőt? Mit tapasztalt?
(statisztikákat átolvastam, tényleg csak a tapasztalatok érdekelnek, ha lehet olyantól, akinek T30-cal az átlagsebzése eléri legalább az 1800-at.)
Én a nagy gunnal használtam végig, hogy szoktassam magam az E4-hez (amivel összesen 1 csatát mentem mert addigra elment a kedvem a TD-ktől )
DPM-ben jobb a Proto ágyúja, ezt csak azért használtam, hogy legyen ilyen is... meg elrettentőbbnek hat 750-et kínálni valamibe, mint 400 körülit. (nem az )
Borzasztó sokáig tölt és mellé pontatlan. Pontatlanság alatt azt értem, hogy a célzókör "szélére lő" elég sokszor, ami ~18 sec szotyolázást jelent ha addig nem abálnak le, mivel kellemes célpont vagy egy T30ban ülve.
Ja és a 750 átlagsebzés az valójában 700 alatti volt nálam. Többször előfordult, hogy 650 körüli HPról nem tudtam valakit leszedni (már ha eltaláltam).
Egy próbát megér a nagy gun, de szerintem jobb a Proto pötyögője.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
Köszönöm. Bevallom én a T30 miatt indultam el ezen az ágon. E4-et személy szerint nem tartom erős tanknak. T29 a kedvencem, elég jó is vagyok vele, azonban nem tudom, hogy mit várhatok a nagy tesótól. Lassabbnak és védtelenebbnek tűnik, ráadásul t10 már gyakran átlőheti a fejét szemből. Tényleg ennyire szar, mint ahogy az összes fórumon írják?
Nem olyan büntetően rossz, de a jó se ilyen
Kevés az olyan helyzet, amikor jobban teljesít, mint egy másik 9-es TD tenné, ennyi az egész. Szerethetőbb, mint a magyar válogatott.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."