Egyébként én most hagytam abba a német ágot (tiger2 ) mert anyira elegem lett hogy csak elment a pénzem... most a Type T34 nél vok nekem nagyon bejön:)) bár kérnék taktikákat.... mert azon még kellene csiszolni
1. Ne hagyd abba a német ágat, mert még Rád vár az E75! Minden másra ott a MasterCard!

2. A Type 58-al végre a kínai ágon is egy páncélozott tankhoz jutsz. A saját tier-jében nagyon jól pattint, akkor is, ha ott olyan nagyágyuk lőnek rá, mint a Hellcat és SU100-asok vagy olyan pontos és nagyot ütő dögök, mint a JagdPanzerIV. Erre nagyon oda kell figyelni, forgatni kell a testét, mert az sérülékeny (gyullad is és robban is). Természetesen onnantól fogva, hogy rajta van a jó motor és a legjobb löveg (akár a JPanzerIV-nél) nem leszel top tier, főleg csak nagyobbak ellen küzdhetsz. Ez nem baj, egészen a tier7-ig, a nyolcasokat már a prémium ammo-val sem viszi, kivéve a nagyon sérülékeny részeket. A lényeg:
- Kell bele a nagy motor és onnantól lehet vele sietni, de nem rohanni, segíteni, ahol kell, vagy a nagyon nagyok között felderíteni, bujkálni, lőni, visszabújni.
- Nem szabad vele leállni sarokcsatákra, csak ha közepes tankok, vagy gyengébb nehézágyúsok vannak vele szemben, inkább a (viszonylag) pontos lövegére (távolból lőni) és a gyorsaságára kell apellálni. Kicsit olyan, mint egy rossz Hellcat: lassabb, kevesebbet sebez, de ügyesen forgatva, el-elbújva le tudja amortizálni az ellent.
- Ez is orosz tank, lefelé borzalmas kicsi szögben lő, ezért nem egy dűneharcos, de fordulni -viszonylag- gyorsan fordul, ezért inkább a széleken, illetve a dombok végénél érdemes vele mocorogni. Valahol megállni és nézelődni vele csak akkor érdemes, ha a többiekre figyelnek, vagy tényleg nem látnak rá a testére.
- Mindig legyen benne néhány prémium lövedék, hogy a "nehéz napokon" is átvészeld, ha egy szörny jön veled szembe...
Sok sikert, jó játékot!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...