Jelenleg 337 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Kínai harckocsik

11 éve 10 hónapja #23683 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

A Type 58 ról kérnék némi fejlődési és taktikai tanàcsot és persze véleményt. Előre is köszönöm.

Szia!

Amit Cave írt, azzal alapvetően egyetértek!
Kínai T-34-85 - csak valahogy kicsit jobb (nem tudom megmondani miért, de az!).
Én nagyon szerettem, a legénységet sokáig húztam benne, mert az Is-2 kifejlesztése után a T-34-1 vasat is kihúztam belőle (nem bántam eg, szeretem a kínai közepeseket is).
Az IS-2 vonal is jobb, az TÉNYLEG jobban pattogtat, mint a kb. ugyanolyan erős IS.
Az utána jövő 110-et pedig nagyon szeretem, a csőrös orra, a baromi jó lövege megéri.
Bár elvileg jobb tank, mint az Is-3 - nekem rosszabb vele a statisztikám, mert nagyon rossz csapatokba dob a gép mindig :huh:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 10 hónapja #23697 Írta: Gopa35
Megválaszolva: Gopa35
Egyébként én most hagytam abba a német ágot (tiger2 ) mert anyira elegem lett hogy csak elment a pénzem... most a Type T34 nél vok nekem nagyon bejön:)) bár kérnék taktikákat.... mert azon még kellene csiszolni

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #24057 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Egyébként én most hagytam abba a német ágot (tiger2 ) mert anyira elegem lett hogy csak elment a pénzem... most a Type T34 nél vok nekem nagyon bejön:)) bár kérnék taktikákat.... mert azon még kellene csiszolni

1. Ne hagyd abba a német ágat, mert még Rád vár az E75! Minden másra ott a MasterCard! :)
2. A Type 58-al végre a kínai ágon is egy páncélozott tankhoz jutsz. A saját tier-jében nagyon jól pattint, akkor is, ha ott olyan nagyágyuk lőnek rá, mint a Hellcat és SU100-asok vagy olyan pontos és nagyot ütő dögök, mint a JagdPanzerIV. Erre nagyon oda kell figyelni, forgatni kell a testét, mert az sérülékeny (gyullad is és robban is). Természetesen onnantól fogva, hogy rajta van a jó motor és a legjobb löveg (akár a JPanzerIV-nél) nem leszel top tier, főleg csak nagyobbak ellen küzdhetsz. Ez nem baj, egészen a tier7-ig, a nyolcasokat már a prémium ammo-val sem viszi, kivéve a nagyon sérülékeny részeket. A lényeg:
- Kell bele a nagy motor és onnantól lehet vele sietni, de nem rohanni, segíteni, ahol kell, vagy a nagyon nagyok között felderíteni, bujkálni, lőni, visszabújni.
- Nem szabad vele leállni sarokcsatákra, csak ha közepes tankok, vagy gyengébb nehézágyúsok vannak vele szemben, inkább a (viszonylag) pontos lövegére (távolból lőni) és a gyorsaságára kell apellálni. Kicsit olyan, mint egy rossz Hellcat: lassabb, kevesebbet sebez, de ügyesen forgatva, el-elbújva le tudja amortizálni az ellent.
- Ez is orosz tank, lefelé borzalmas kicsi szögben lő, ezért nem egy dűneharcos, de fordulni -viszonylag- gyorsan fordul, ezért inkább a széleken, illetve a dombok végénél érdemes vele mocorogni. Valahol megállni és nézelődni vele csak akkor érdemes, ha a többiekre figyelnek, vagy tényleg nem látnak rá a testére.
- Mindig legyen benne néhány prémium lövedék, hogy a "nehéz napokon" is átvészeld, ha egy szörny jön veled szembe...

Sok sikert, jó játékot!

11 éve 10 hónapja #24074 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na szóval pàr csata utàn azt tudom mondani hogy a tovàbbi tankok jobbak lesznek mert a type 58 nehéz kenyér ,volt màr pàr nehezen huzható takom de mindegyiknek volt valami értelmes lövege ez azért erre nem igaz elég gyenge lövegilwg szerintem és akàrhogy forgatom simàn àtlövik, vagy csak én vagyok béna. :P

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #24209 Írta: Cave

Na szóval pàr csata utàn azt tudom mondani hogy a tovàbbi tankok jobbak lesznek mert a type 58 nehéz kenyér ,volt màr pàr nehezen huzható takom de mindegyiknek volt valami értelmes lövege ez azért erre nem igaz elég gyenge lövegilwg szerintem és akàrhogy forgatom simàn àtlövik, vagy csak én vagyok béna. :P

Ne csüggedj! Én is béna voltam vele sokáig, sőt ha nagyon sok tier7-8 közé rak, akkor ma is annak érzem magam. Azért tűnik nehéz diónak, mert ritkán rak be vele a saját szintjére. Egy Jagdpanther, egy Tiger tényleg bárhol átlövi, de nem ők azok, akikkel szemtől szembe kiállhat. Érdekes, bár a statisztikák nem igazolják, de a VI-os torony sokkal jobb, mint az eredeti. Tapasztalat.... És ez így lesz az IS2 esetében is!
Ellenben, ha rosszabb játékos lennél, akkor többször kapnál tier5-6 -ot az MM-től. Szerencsére nem az vagy! ;) Ha mindezeket a top lövegével tapasztaltad, akkor nem marad más hátra, mint tűrni, amíg összegyűlik az emlegetett kínai IS klón. Az egy vadállat löveget hordoz, tetszeni fog! :woohoo:

11 éve 10 hónapja #24226 Írta: Tiger205_Bp

Amíg nem volt T-43 vagy Churchill VII, ne beszélj gyenge lövegről ;)
Azokhoz képest ez egy fenevad :angry:

11 éve 10 hónapja #24235 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Mind a kettőn átestem, de a T-43 kapja nálam az első helyezést. A végén már szinte csak golddal etettem, de szinte minden csatában volt aminek az is kevés volt. Ráadásul lomha és gyengén páncélozott is a Churchill-el ellentétben.

11 éve 10 hónapja #24697 Írta: Damarus911
Megválaszolva: Damarus911
Üdvözletem!
59-16-os kínai 6-os light tankkal most értem el a 100%-os legénységet és szeretném megkérdezni, hogy milyen skilleket javasoltok a legénységnek?
A tankra egyébként plusz felszerelésnek vettem már egy ventillátort, egy álca hálót és egy periszkópot.
Válaszaitokat előre is köszönöm.

Tisztelettel: Damarus

11 éve 10 hónapja #24699 Írta: FarekP
Megválaszolva: FarekP
Szia!
Mivel egy könnyű felderítő tankot vezetsz, a pk-nak javasolnék egy hatodik érzéket, a legénység többi tagjának pedig álcázást. Esetleg a sofőrnek lehet még egy off road vezetés. Ez az én véleményem, de várj meg egy hozzáértőbb választ. Remélem tudtam segíteni. Üdv
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Damarus911

11 éve 10 hónapja #24701 Írta: balioking
Megválaszolva: balioking

Üdvözletem!
59-16-os kínai 6-os light tankkal most értem el a 100%-os legénységet és szeretném megkérdezni, hogy milyen skilleket javasoltok a legénységnek?
A tankra egyébként plusz felszerelésnek vettem már egy ventillátort, egy álca hálót és egy periszkópot.
Válaszaitokat előre is köszönöm.

Ha passzívan szeretnél spotolni, akkor jó a periszkóp álcaháló, de azt ugye tudod, hogy ezek mozgás közben nem adják a bónuszt? Távcsővel szerintem jobban járnál, máramennyiben szeretnéd kihasználni a tankocska mozgákonyságát is. Álcafestés esetleg ha gondolod az is ad némi bónuszt a camóhoz. Skillnek én is az álcát raknám, bár nem vagyok light tankos. Amikor kész az álca mindenkinél, akkor a parancsnoknak lecserélni azonnal 6. érzékre, mert az nagyon fontos. Goldért már 100%-nál lehet, kreditért érdemes megvárni a 140 %-ot és csak akkor váltani, mert akkor a 6. érzék egyből fog múködni és kezdheted is a 2. skillt.

11 éve 10 hónapja #24729 Írta: Damarus911
Megválaszolva: Damarus911
Üdv!
Még egy kérdés mi a helyzet az Elit alakulat skillelel lightra kell-e?érdemes-e?
Koszonom az eddigi valaszokat is!

11 éve 10 hónapja #24823 Írta: Marci__
Megválaszolva: Marci__
Üdv. Megszereztem a X-es 113 heavy tankot és az lenne a kérdésem hogy a
milyen skilleket javasoltok a legénységnek?

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #24829 Írta: Tiger205_Bp

Üdv!
Még egy kérdés mi a helyzet az Elit alakulat skillelel lightra kell-e?érdemes-e?
Koszonom az eddigi valaszokat is!

érdemesnek érdemes, de csak harmadiknak tenném fel!
1/ álca mindnek, kivéve parancsnok, aki 6. érzék.
2/ javítás mindenkinek (kivéve parancsnok) , esetleg off road a sofőrnek - mert leláncolva gyors halál - és parancsnoknak a helyettesítős (sofőr nélkül halál) - a kínaiakban előszeretettel ölik a sofőrt :sick:
3/ BIA

Én így látom a light tankokat, de nem a legerősebb vonalam, bocs hogy beleszóltam...

11 éve 10 hónapja #24927 Írta: Cave

Ha passzívan szeretnél spotolni, akkor jó a periszkóp álcaháló, de azt ugye tudod, hogy ezek mozgás közben nem adják a bónuszt? Távcsővel szerintem jobban járnál, máramennyiben szeretnéd kihasználni a tankocska mozgákonyságát is. Álcafestés esetleg ha gondolod az is ad némi bónuszt a camóhoz. Skillnek én is az álcát raknám, bár nem vagyok light tankos. Amikor kész az álca mindenkinél, akkor a parancsnoknak lecserélni azonnal 6. érzékre, mert az nagyon fontos. Goldért már 100%-nál lehet, kreditért érdemes megvárni a 140 %-ot és csak akkor váltani, mert akkor a 6. érzék egyből fog múködni és kezdheted is a 2. skillt.

Egyetértek az előttem szólókkal, kivéve pont az álca fontosságát. Szerintem -saját tapasztalati vélemény- ez a kis dög nem a nagyon is megbújok taktikával hatékony, mozogni kell és szükséges is vele. Jelenleg a legnagyobb baj a WOT élvezhetőségével kapcsolatban pont a statikusság, az, hogy mindenki csak bújik, kúszik, esetleg óvatosan settenkedik. Ha nemcsak a "mindig veszélyben vagyok, ezért fülem-farkam behúzva játszom" taktikára, hanem ennek a tanknak a kifejezetten előnyére: a gyorsaságra és autoloader -ra építesz, szerintem egy sokkal szerethetőbb kínai cuccost kapsz majd a kezedhez. Szerintem a 6. érzék, az off-road vezetés, a rádió hatótáv növelés és a hosszabb idejű felderítés jobban áll neki, elég csak utána a BIA. Ott, ahol vele fogsz rohangászni, ott sajnos elég lesz már egy találat is...

Utána jöhet az álca és a javítás, bár arra, hogy a legénység és ne a felszerelés tegye újra használhatóvá a tankot, szerintem kevés időt adnak a bosszúszomjas (felderített) ellenfelek. Érdekes, de működő koncepció vele a másik oldal felderítőinek kiirtása, az automata töltőgéppel és annak a sebzésével erre lesz is elég lehetőség!

Remélem, hogy tudtam segíteni egy kicsit más véleménnyel is!

Üdv!

11 éve 10 hónapja #25142 Írta: Andor111
Megválaszolva: Andor111

Üdv. Tegnap beruháztam az 59-16-s kínai könnyű tankra, és egyből a szívemhez nőtt. Egy kérdést tennék fel, milyen felszerelést tegyek rá? Gondolom kell egy álcaháló, de ezen kívül?

Szia,sziasztok!
Én is ezt a tankot vettem ,de van 1nagy bajom vele VI szintű tankomat a IX,X-esek közé dobja mindég,a lista utolsó sorában szoktam lenni...
Ez normális_?Vagy ..?Mit lehet tenni?
Választ előre is köszi. :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.