Üdv Mindenkinek!
Hosszas tépelődés után, úgy döntöttem elindulok a Kínai vonalon.
Most az M1A5 Shaperd-nél tartok, és itt kezdődnek a gondok.
Az, hogy van olyan game, hogy az én T4-es tankom az egyetlen ebben a kategóriában és a nagyja (a többi) T8 és T7-es ...de arra kérnék valami tanácsot, hogy kéne ezzel a tankkal úgy játszani, hogy ne halljak meg 1-2 pert után. Mert ha elkezdek előre menni, "felderíteni" az nem járható út...észre vesznek, kilőnek. (pedíg meg sem mossanok)- csak valahogy mindíg belefutok 2-3 IS3-ba, vagy TIGER II-be. Támogatót próbáltam, de ott meg le noob-oznak.
Nem sok értelmét látom annak, hogy előre menjek és pillanatok alatt kilőjenek. Próbáltam a lopakodást, de ezzel a tankkal????...... 
Szóval, tapasztaltabb kollégák véleményét várom, mi a jó tatktiak ezzel a vassal?
Köszönöm előre is!
Nohát akkor! Előre vetítem, hogy egyetértek mindenben az előttem szólókkal, és még hozzá tenném az alábbiakat:
1. Ne add fel! Az az M1A5 Stuart nem rossz gép! Gyors, mint a fene, csak tényleg oda kell vele figyelni, hogy ne maradj vele sehol sokáig. Az egyik legsebesebb gép a kategóriájában, nem véletlenül. Olyan magas, nagy célpont, hogy még egy beteg ló és fejbelövi, ezért nem szabad vele soha lelassulni! Ne menj be vele a kis utcákba, szorosokba, csak ha akkora a sebességed, hogy onnan csíkot húzva ki is röppensz egy pillanat múlva!
2. Nagyon jól manőverezik. A szokásos felfutok egy domboldalra, kinn a torony, majd irány vissza működik vele, sőt utána mindenféle nehézség nélkül el tud rohanni, ha lövik. Olyankor meg jól megy neki a cikk-cakk, mert kis ívben tud forogni. Nem lesz egy gyilkos állat, de sokat köszönhetnek még neki a "nagyok".
3. A Nagyobbik motorral és rádióval ügyesen tud segíteni, sőt nálam ő volt az első olyan masina akin értelmét láthattam a végsebesség határoló lekapcsolásának is. Szerintem kaptam volna néhány csinos fotót a BRFK-tól, ha ott vannak, mikor fülem-farkam behúzva iszkolok...
4. A Type34 (T34), a Type58 (T34-85) élvezetesebb, de ezen a vonalon továbblépve találtam meg az egyik kedvencem: a Type59-16 -ot, ami az egyik legjobb élményű felderítő!
Sok szerencsét hozzá! Remélem megszereted idővel...!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...