Jelenleg 334 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Kínai harckocsik

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #25145 Írta: DRZ07
Megválaszolva: DRZ07
Ez normális(vagyis nem de mind1) :cheer:
a light tankok felderitök szóval azért rak be téged magas tierbe:http://wiki.worldoftanks.com/59-16

Ja még annyi hogy érdemes az 57milis gunnal használni sok prém löszerrel !nekem bevált.nem gazdaságos de jobban jön az xp! felderités+sebzés!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 10 hónapja #25156 Írta: Damarus911
Megválaszolva: Damarus911
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, nagyon hasznosak voltak és ezek alapján már sokkal jobban fogok boldogulni. ;)

11 éve 10 hónapja #25157 Írta: Andor111
Megválaszolva: Andor111
Kószi,most 1 kicsit megnyugodtam.
Más játékstílust kell alkalmaznom az eddigiekhez képest... :)

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #25353 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
110 :) :unsure: :woohoo: :evil:

Mióta az akciós napjai vannak, bőszen hajtom a 110-est. Felemás érzéseim vannak vele...

A vas sem egyértelműen szuper, de az MM sem tartja nagy becsben, amikor csapatot/ellenfelet választ neki. Érdekes kihívást jelentett az első napokban, hogy megtanuljak egy nehéz tankkal úgy viselkedni, mintha az egy közepes besorolású lenne. Kénytelen voltam változtatni, mert olyan sokszor sorolt tier X-es dögök közé, hogy inkább az lett a statisztikai átlagom, azokban a csatákban pedig maximum célpontnak voltam jó, ha nem váltok más vezetési stílusra.

Azért még szeretem! Nem olyan egyértelműen OP, mint az IS2, de elég jól alkalmazható tűzoltásra, a VIII-as nehéz tankok között ritka gyorsasága és fordulékonysága szerethetővé tette. Fel kell rá készülni, hogy igenis kell rá a nagyobb torony és a IX-es löveg, ehhez pedig a felfüggesztés, de szerencsére a többi (ha már megtette az ember) kifejleszthető az IS2-n is. Test a föld alá, torony sokat forgatva... Kicsit IS3, de mégsem, mert a test orra szerintem kevésbé sérülékeny (jobb is a kialakítása), de ezért a torony sem olyan betonbunker (szemből), mint az orosz változaton.

Nektek mennyire jött be? Esetleg egy vérprofitól (ezen a tankon) egy kedvenc taktika... Előre is köszönöm!

11 éve 10 hónapja #25777 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Üdv Mindenkinek!
Hosszas tépelődés után, úgy döntöttem elindulok a Kínai vonalon. :woohoo: Most az M1A5 Shaperd-nél tartok, és itt kezdődnek a gondok. :S Az, hogy van olyan game, hogy az én T4-es tankom az egyetlen ebben a kategóriában és a nagyja (a többi) T8 és T7-es ...de arra kérnék valami tanácsot, hogy kéne ezzel a tankkal úgy játszani, hogy ne halljak meg 1-2 pert után. Mert ha elkezdek előre menni, "felderíteni" az nem járható út...észre vesznek, kilőnek. (pedíg meg sem mossanok)- csak valahogy mindíg belefutok 2-3 IS3-ba, vagy TIGER II-be. Támogatót próbáltam, de ott meg le noob-oznak. :angry: Nem sok értelmét látom annak, hogy előre menjek és pillanatok alatt kilőjenek. Próbáltam a lopakodást, de ezzel a tankkal????...... :(
Szóval, tapasztaltabb kollégák véleményét várom, mi a jó tatktiak ezzel a vassal?
Köszönöm előre is!

M5a1 nem?
Stuart ez is, mint az M5.
S mint ilyen, scout besorolású.
Túl kell esni rajta, de majd a type T34-től baromi élvezetes lesz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Maximus_Andaxinus

11 éve 10 hónapja #25781 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1

Üdv Mindenkinek!
Hosszas tépelődés után, úgy döntöttem elindulok a Kínai vonalon. :woohoo: Most az M1A5 Shaperd-nél tartok, és itt kezdődnek a gondok. :S Az, hogy van olyan game, hogy az én T4-es tankom az egyetlen ebben a kategóriában és a nagyja (a többi) T8 és T7-es ...de arra kérnék valami tanácsot, hogy kéne ezzel a tankkal úgy játszani, hogy ne halljak meg 1-2 pert után. Mert ha elkezdek előre menni, "felderíteni" az nem járható út...észre vesznek, kilőnek. (pedíg meg sem mossanok)- csak valahogy mindíg belefutok 2-3 IS3-ba, vagy TIGER II-be. Támogatót próbáltam, de ott meg le noob-oznak. :angry: Nem sok értelmét látom annak, hogy előre menjek és pillanatok alatt kilőjenek. Próbáltam a lopakodást, de ezzel a tankkal????...... :(
Szóval, tapasztaltabb kollégák véleményét várom, mi a jó tatktiak ezzel a vassal?
Köszönöm előre is!

M5a1 nem?
Stuart ez is, mint az M5.
S mint ilyen, scout besorolású.
Túl kell esni rajta, de majd a type T34-től baromi élvezetes lesz!Elég sokat mentem,megyek a type-34 el.nagyon szeretem főleg a top ágyúval.Durván 2sec alatt tölt és sebez 80-90 et.Mikor közelharcolok vele a könnyebb tankok szinte nem is tudnak célozni mert a találatoktól nem szűkül a szórás jelzőjük. De tudni kell abbahagyni a szemből lövöldözést.

11 éve 10 hónapja #25782 Írta: Tiger205_Bp
Type T-34 ua. mint T-34
Type 58 ua. mint T-34-85
lassan fejlődnek ki, sok modul kell és viszonylag drágán (XP sok rá)
de ha megvan, valahogy jobb lesz egy picit mindkettő, mint az eredeti szovjet (jobban pattint?)
Én szerettem mindkettőt.

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #25808 Írta: Cave

Üdv Mindenkinek!
Köszönöm előre is!

Nohát akkor! Előre vetítem, hogy egyetértek mindenben az előttem szólókkal, és még hozzá tenném az alábbiakat:

1. Ne add fel! Az az M1A5 Stuart nem rossz gép! Gyors, mint a fene, csak tényleg oda kell vele figyelni, hogy ne maradj vele sehol sokáig. Az egyik legsebesebb gép a kategóriájában, nem véletlenül. Olyan magas, nagy célpont, hogy még egy beteg ló és fejbelövi, ezért nem szabad vele soha lelassulni! Ne menj be vele a kis utcákba, szorosokba, csak ha akkora a sebességed, hogy onnan csíkot húzva ki is röppensz egy pillanat múlva!

2. Nagyon jól manőverezik. A szokásos felfutok egy domboldalra, kinn a torony, majd irány vissza működik vele, sőt utána mindenféle nehézség nélkül el tud rohanni, ha lövik. Olyankor meg jól megy neki a cikk-cakk, mert kis ívben tud forogni. Nem lesz egy gyilkos állat, de sokat köszönhetnek még neki a "nagyok".

3. A Nagyobbik motorral és rádióval ügyesen tud segíteni, sőt nálam ő volt az első olyan masina akin értelmét láthattam a végsebesség határoló lekapcsolásának is. Szerintem kaptam volna néhány csinos fotót a BRFK-tól, ha ott vannak, mikor fülem-farkam behúzva iszkolok... :oops:

4. A Type34 (T34), a Type58 (T34-85) élvezetesebb, de ezen a vonalon továbblépve találtam meg az egyik kedvencem: a Type59-16 -ot, ami az egyik legjobb élményű felderítő! :silly:

Sok szerencsét hozzá! Remélem megszereted idővel...!

11 éve 10 hónapja #25851 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Type 34 et élveztem, a type 58 eddog nem a kedvencem, mondjuk én a nehéz és közepes tankok felé kacsingatok, nem a felderítők irànyàba ott amcsiknàl fejlesztem a t 71 er. :cheer:

11 éve 10 hónapja #25862 Írta: Tiger205_Bp

Type 34 et élveztem, a type 58 eddog nem a kedvencem, mondjuk én a nehéz és közepes tankok felé kacsingatok, nem a felderítők irànyàba ott amcsiknàl fejlesztem a t 71 er. :cheer:

igen, felderítő én 2 irányzat van - francia + T71 táras VAGY német/ kínai - gyors, nagy sebzéses. A kínai az igazi. Wz 132 pl.

Type 58 a végére lesz jó, hirtelen azt látod, hogy megszeretted.
Ez kell is, mert 2 ágat kell kihúzni belőle! :cheer:

11 éve 10 hónapja #25877 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001
Type 34 szerintem is nagyon jó, type 58 szintén, talán még jobb is.
A felderítőknél nemrég van meg a T71 meg a WZ-131 de még nincs felszerelve minden, szóval elég nehézkes... bár szerintem jók lesznek idővel.

A kínai harckocsik összességében szerethetőek. a kis nyomorult 59-16-ost is úgy megszerettem a végére, hiába sebezhető és sokszor hullott el, néha azért tudtak anyázni a tier 8-as TD-k meg heavyk :D

11 éve 9 hónapja #26007 Írta: Gopa35
Megválaszolva: Gopa35
Nekem most meglett a type 58 és szerintem nagyon jó (kifullozva ) .
Lehet vele szemétkedni Főleg heavy tankokkal meg td-kkel .
És viszonylag oldalrol átüti a t8 as tankokat is szal AJÁNLOM MINDENKINEK :):):)

11 éve 9 hónapja #26013 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan

A felderítőknél nemrég van meg a T71 meg a WZ-131 de még nincs felszerelve minden, szóval elég nehézkes... bár szerintem jók lesznek idővel.

A kínai harckocsik összességében szerethetőek. a kis nyomorult 59-16-ost is úgy megszerettem a végére, hiába sebezhető és sokszor hullott el, néha azért tudtak anyázni a tier 8-as TD-k meg heavyk :D

Próbáltam én is megszeretni, de a type 34-től kihullott a hajam is, az a sebzés... mi a fenét lehet vele csinálni? Még lightnak is kevés nem mediumnak... :O

11 éve 9 hónapja #26015 Írta: Tiger205_Bp

Próbáltam én is megszeretni, de a type 34-től kihullott a hajam is, az a sebzés... mi a fenét lehet vele csinálni? Még lightnak is kevés nem mediumnak... :O

az 57-es ágyú kell rá, meg töltésgyorsító, meg venti, és akkor egy gyilkos állat!
Gyors, pontos, a páncélja sem a legrosszabb (PZ-khez képest pl.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

11 éve 9 hónapja #26016 Írta: Cave

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Nagyon jó tank a leírt kiegészítőkkel felszerelve. Annak a kis 57-esnek az átütése olyan magas, hogy szinte mindent üt, ami a szintje közelében van. Ellentétben a megszokott orosz vonallal: gyors és pontos. Lehet, hogy kicsi az okozott sebzés, de olyan sokszor találhatod el az ellenfeleid, hogy idejük sincs felocsúdni, mire leszedted a fél/egész oldaluk...

Ajánlom! Mindezek mellett még van olyan gyors is, hogy a tier6-ok között tökéletesen használható felderítőnek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.