Jelenleg 143 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Kínai harckocsik

11 éve 5 hónapja #36272 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
hali, 113-nak nagyon papir az alja valoban, tornya kemeny, de nem hajlik a csove. annal csak a 121-nek xarabb :)

lényegi különbség az is7 kemény nehéztank, a 113 meg nagyon durván kemény, bár elég lomha med tank, bármit is írjanak róla :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #37166 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok
Már vagy fél éve ott porosodotta a garázsba a 110 Kínai vas.Elkezdtem vele csapatni nem rossz ez :oops:
A 62-100T top löveget érdemes rárakni? (mondjuk a következő vasnál ki kell minden féle képpen)
Mennyivel jobb az?A számokat ismerem :) ,de használatba meg ér annyit?

11 éve 5 hónapja #37426 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway

szasztok
Már vagy fél éve ott porosodotta a garázsba a 110 Kínai vas.Elkezdtem vele csapatni nem rossz ez :oops:
A 62-100T top löveget érdemes rárakni? (mondjuk a következő vasnál ki kell minden féle képpen)
Mennyivel jobb az?A számokat ismerem :) ,de használatba meg ér annyit?

Egyértelműen. Hatalmas felüdülés volt a D-25T ágyú után.
Nekem már mindjárt meglesz a kilences, kénytelen leszek egyelőre eladni a 110-est, pedig kb. a kedvenc gépem lett, bármelyik tier 8 heavy-vel felveszi a versenyt szerintem.

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38531 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
Valszeg nem sokam mulhatott a 'tankász' plecsni :unsure:

Mellékletek:

11 éve 4 hónapja #38953 Írta: Parkway

Én erre kaptam meg, de azóta mentem egy ilyet is, és ez meg csak első osztály:

Mellékletek:

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #39130 Írta: pozso123
Megválaszolva: pozso123
Sziasztok énnekem sok tapasztalatom van a kínai harckocsikkal !
Sokan kérdeztétek melyik ágat érdemes elkezdeni a meglátásaim alapján Kínai medet ne kezdjetek el úgy húzni ha nincs meg legalábbb 8-9 esig a Heavy mivel 7-8 még mondhatjuk azt hogy elmegy de az is elégéé ratyi 9 essel vért hogtok izzadni mivel egy 180 as átütütésü csövel kezdtetek ha a heavy (nincs meg ).Ha persze ha 8 as hevyn kí van fejleszt nektek a fullos cső akkor a lánctalp és a torony kifejlesztése után egyszerre fel tudjátok rakni mivel a 2 ágon úgyan azoka csövek vannak. WZ-120 már 9 es 100mm 52-100T s csővével már nagyon jó a 10es ről meg írtó jó daráló valamikor megüti az 500 as sebzést is .de vizsont itt bajba vagyok mert lehet hogy az átüttése nagyobb mind amennyit írnak mível haverommal megnéztük az Xml fájlokban és nem 249 átütést ír ott mind ahogy a csőre van írva hanem 269 et úgy hogy ittt még én is bajba vagyok hogy akkor melyik az igazi érték.
HÁTRÁNYAI: oldalát csak a falhoz oda és vissza taktikával szabad mutogatni mert nagy esélyel max treckelik de teljesen soha ne mutassátok az elenségnek mert 50% az esély hogy ammorecket kap .
Elönyei:Tdeket nagyon lehet vele szívatni még a fordó tornyosokat is mivel nagyon lapos egy tank.Jah és az elenség ráúgrálására --->lesebzésére ideális tank töltésgyorsítóval 10 MP a töltése anélkül 11mp.121 egy WZ hasommás de viszont ammorecket még nem kaptam vele töltésgyorsítoval 8mp a töltési ideje de ha jóa legénység akkor még jobban is le lehet vinni

HEAVY:szerintem a heavy attól füg ,hogy él vagy hal ahogyan tudsz játszani az egész heavy ágat dícsérni tudom mivel is2-n már olyan mértékben pattog a golyó(persze ha jó tudsz játszani vele) hogy az hihetetlen .110 nek a bal frontoldala gyengébb a jobb oldalinál.WZ 111 model kicsit papír 9 es tírbe de ha jó bedöntöd akkor arról is csúszkálnak le a lövedékek.113 mal viszont 11000 vagy több eseleges damaget lehet csinálni vele. Dombnak lefele menet elégé sebezhetőa frontja persze ez természetes mert akkor a lövedék nem olyan fokba megy rá mind pl : egy sima terepen.

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #43569 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
Érdekes...

Lehet a Wargaming-et is megvették a kínaiak?

Nekem szerencse (mert húzom őket és használom), másoknak talán kevésbé áldás, de az utóbbi időben azt látom, hogy a sok-sok nerfelés közepette valahogy békén hagyták a kínaiakat. Tény, hogy nem itt vannak a legütősebb, legerősebb, legjobban páncélozott vasak, sőt kevés az olyan speciális terület, ahol kiemelkedőek (mint pl. az USA ágban a hulldown), de szinte minden tank ezen az a nemzeti ágon viszonylag jól használható, egyszerűen jó velük játszani. Lehet, hogy csak nekem jönnek be ennyire, de úgy érzem, úgy tapasztalom, hogy még mindig öröm velük egy-egy kört menni, ellentétben a rommá nerfelt nagy öregekkel (más nemzetektől), akiket már csak emlékbe tartok a garázsomban. Talán ennek a legfőbb oka az, hogy az arany lőszer elérhetősége nem érte őket olyan katasztrofálisan, sosem voltak a teknős-alakzatok élharcosai. Hónapról hónapra, verzióról verzióra jönnek a változtatások, amik lassan mind erre terelnek: egy gyorsan fejleszthető, élvezhető ágra, ahol még a sok bosszankodás ellenére is jön vissza az a régi élmény, mint amikor évekkel ezelőtt először indítottam el ezt a játékot. A nagy átlag hozza a formáját, jó játszani velük.

Egyik sem egy Borsig, egyik sem egy FV183, egyik sem egy T-54 vagy BatChat, de kevesebb velük az olyan csata, ami után legszívesebben pattogatott kukoricát őrölnék a klaviatúra gombjaiból. Ez csak egy érzés, de én ezt érzem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader

11 éve 2 hónapja #50787 Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
Tier 9 Wz-111 1-4-hez valaki mellékelne egy használati utasítást?
Szemből belőhető a melle, hasa, oldalazni vele nem lehet mert akkor a frontja olyan sima lesz mint a...
A közepes ágyújának kellemes a pontossága és a töltésideje, átütése de szinte 0 a feltartoztató ereje, kb olyan mint a amcsi tier 7-s löveg viccc...

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #50954 Írta: Parkway
Hát őőő.. Én is ezt a használati utasítást kerestem sokáig,abszolút olyan tank, amire rá kell érezni.. Még nekem se megy tökéletesen, de kezd már értem.

Páncél szempontból, röviden: jó-jó, csak random... Fájdalmasan a WG istenétől függ néha... Van amikor mintha nem is lenne (volt olyan, ilyen 200-250 méterről lőtte be a VK.32.02.D a picit beforgatott alsólemezem... Ha szopat a játék, baszhatod az egészet, sőt, a kedvencem, hogy frontból szarrá tudnak lőni egy csomó modult és legénységi tagot... Lövész, vezető nagyon gyakran hal, ami hatalmas szívás. Sérült lövésszel néha egy Maust nem lehet eltalálni fél centiről, ha a vezető kapja a pofont, akkor meg fel lehet készülni egy haldokló partravetett bálna mobilitására.
Modulok közül az ammorack gyakori, és ha valahol a frontpáncél széle felé lövik be, sérülhet üzemanyagtartály is akár. Ha lősszerrekeszt kaptál, amit nem tudsz javítani, jöhet a 24 sec reload, és a bujkálás, mert elég előszeretettel robban (amúgy is, de főleg olyankor). Volt olyan, 1. lövés sárga ammorack, javítom, 2. lövés felrobbantott a 'csába, hiába javítottam... Főleg nagyobb kaliberek ellen nagyon kell figyelni (biztonságos elhelyezés természetesen van, és kötelező is).
Az alját akármi belövi, a felső lemez azért pattint.
A tornya kemény, a kupola belőhető, valamint amit nem sok ember tud, hogy a felső rész is gyengébb magasabb kicsit magasabb pennel szerintem már át lehet tolni. Oda szerencsére nem nagyon lőnek.
Az oldalán van üreges páncél, ami jól jön a heat lőszer ellen. Vicces tud lenni, mikor az E-100 0 sebzést lő belé :) .

Amit tehetsz: táncoltathatod a tank elejét ("wiggle-wiggle"), és óvatosan lehet forgatni, ilyen 15-20 fokban, az még működik, de annál jobban ne, a v alak miatt. A kövek, és az apró dombok a barátaid! Ott az ágyúsüllyedés hiánya mellett is el tudod dugni az alját.

Sidescreep-nél szintén nem szabad beforgatni, elég kényelmetlen, és annyira nem is műdödik, mint más, "hagyományosabban" kialakított tankoknál. Az oldalával kell levenni ilyenkor a lövéseket, csak épp nem lesznek túl sokan, akik bedőlnek neki.

Egyik legjobb tulajdonsága, hogy nagyon mobil, talán tierjében az AMX 50 120-hoz tudnám hasonlítani. A WZ lomhább, de van páncélja, és a sebessége így is előnyös. Tier 10-ben én inkább játszom, mint közepes tank. Ha top tier vagy, erre annyira nincs lehetőség általában, de akkor nem is feltétlen kell, a közelharci heavy játék jól áll neki. Csak nem feltétlen IS-7/E-100/Maus-ok ellen ;) . Ami a könnyen sérülő legénységi tagok/modulok mellett a legnagyobb gond talán vele, hogy top tierben veled szembe gyakran fog E-75öt, meg ST-I-t tenni, amik ellen nem feltétlen előnyös bunyózni, de muszáj, mert más nem lesz, aki megtegye helyetted. Picit francia szindróma: nem mindig tudod vele jól ellátni azt a feladatot, amire odarakott az mm.

A 130mm-es lövegéről felesleges sokat beszélni, mert nagyon fasza cucc. Magas sebzés, korrekt átütés, kaliberéhez képest gyors újratöltés és célzás, emellett gyengébb pontosság jellemzi. Az IS-8nak/ST-I-nek például a 122-eshez van 3,4 mp szűkülési ideje, ennek a 130-ashoz 2,9, ami lényegesen tűrhetőbb. E-75-höz képest van ~1 sec előnye töltésidőben. Szintén kellemes B) . Annyi, hogy nem szabad vele messziről szarakodni, az ellen arcában sokkal jobban érzi magát.
A 100mm-es lövegről az ellentétes okból nem lehet sokat mondani: ezen a tankon egyszerűen fos. Átütés nem a kibírhatatlan, de kell a gold bele, a gond azzal van, amit te is említettél: Ez az átlag 320 damage semmit nem ér egy ilyen tank esetében. Nem illik hozzá egyszerűen. Unalmas volt vele a játék, amíg meglett a nagy gun, nem szerettem... Meg is látszik a statjaimon... Most tornászom őket feljebb.

szerk.: A felszereléseim töltésgyorsító, célzásgyorsító, vertikális stabilizátor. Legénységnek fullos javítás, emellett: Hatodik Érzék, Pillanatkép, Off-Road Vezetés (ezt lehet le kéne cserélnem Sima Utazásra, ha már van stabilizátor/pillanatkép), Megelőző karbantartás. Most tolom a harmadik skilljeim, Sima Utazás, Fegyverkovács, egy álca, a parancsnoknak meg az a skill, amivel helyettesítheti a kilőtt legénységi tagokat. Ha 100% lesz BIA-ra cserélem. Ilyen álca azért van, mert minden más a töltőn csak 100% után aktiválódik.. A parancsnoknak lehet adni a rádiós skilljét is (Helyzetfelismerés talán), amivel a látótávot növeled, az se rossz ötlet. Ezen kívül csak úgy rádobáltam nagyjából azt, amit a leghasznosabbnak találtam, amíg nem cserélhetem BIA-ra.
Néhány jobb csatám vele :cheer: :

Ez még eléggé a wz-s "pályafutásom" elején volt, mutatja azért, hogy használható a 100 millissel is :) (sőt, eddig még sajnos nem is sikerült ezt a sebzést megugranom).

33% meccs volt, jó érzés, mikor az ilyenek nem 15-3 meg hasonlókkal végződnek... Persze azért szerintem mondhatom, hogy én hoztam le, de kellettek azért a többiek is.

Van még 1-2 két top gun, de még várok egy igazi nagy csatára :) .
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Capt_Stryker

11 éve 2 hónapja #51814 Írta: theSnoopy
Megválaszolva: theSnoopy
Sziasztok!
Ki akarom próbálni a közepes tank "műfajt" ,de nem tudok dönteni a kínai és a japán ág között B) .Mindegyiket elkezdtem már de az M5A1 Stuartnál elakadtam,mert nem tetszik a felderítősködés. Megéri szenvednem a kínaival vagy menjek a japán ágon? :D

11 éve 2 hónapja #51823 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Nem csodálom hogy elakadtál nála, az nagyon szar. Lépd át ahogy lehet. Utána jobb lesz. Nem annyira felderítösdi, bár a felsö 59-16 ág az. Inkább hagyományos med. Nagy hátrány a kínaiaknál a nem létezö csölehajlás. A japánok kicsit németesek és eléggé papírok. Majd akkor kezd el ha már nem találnak el olyan sokszor, különben csak fedezéknek leszel jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, theSnoopy

11 éve 2 hónapja #51837 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Sziasztok!
Ki akarom próbálni a közepes tank "műfajt" ,de nem tudok dönteni a kínai és a japán ág között B) .Mindegyiket elkezdtem már de az M5A1 Stuartnál elakadtam,mert nem tetszik a felderítősködés. Megéri szenvednem a kínaival vagy menjek a japán ágon? :D

Csináld csak a kínait,mert jó lesz az!A 121 ágon a 8-as tankkal kicsit döcögősebb lesz (rengeteg tapasztalat kell)heavy ágon (113)meg IS2-től ,meg fogod kedvelni!Habár ott a 9-es Wz-n oszlanak meg jobban a vélemények,de az is egész jól játszható kis rutinnal!

Japán ágon meg majd tier 8-tól "kezdődik a játék"!
;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: theSnoopy

11 éve 2 hónapja #51853 Írta: theSnoopy
Megválaszolva: theSnoopy
Köszi,akkor folytatom a csájnát :woohoo:

11 éve 2 hónapja #51874 Írta: matejka76
Megválaszolva: matejka76

Köszi,akkor folytatom a csájnát :woohoo:

Üdv.
Én nyugodt szívvel ajánlom a kinai med ágat habár még csak a 8-nál (T34-2) járok, de szerintem nagyon is játszható. A hetesét majd, hogy imádtam, a tornya meglepő dolgokat pattintott, mobilitás nem rossz, de nem néztem összehasonlítást, a 175 pen kevés, de ez med, attól még lehet aprítani :-). Nagyon hasonló, mint az orosz ág, legalábbis szerintem. Az m5 stuart-ot mag át kell lépni, ha tényleg nem akarsz a könnyű tank ágon menni.

11 éve 2 hónapja #51918 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Mi a különbség az IS-2 early és az IS-2 late torony között? Csak az alakja, vagy ad is valamit a második ami nincs rajta az adatlapon?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.