Jelenleg 171 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Kínai harckocsik

11 éve 9 hónapja #27393 Írta: MetalDragon76
Megválaszolva: MetalDragon76
A 90%-os legénységet meg 10-15 kör alatt felhúzod 100-ra, de úgy hogy van skill. Könnyebb skilles társaságot 90-ről 100-ra húzni, mint döcögni "csupán" 100%-os emberekkel.

De amúgy ezzel az erővel, a gondolatod alapján akár felviheted őket a 121-ig skill nélkül és 100%-osak maradnak minden átültetésnél. Szerintem non-sense.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja #27400 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

A 90%-os legénységet meg 10-15 kör alatt felhúzod 100-ra, de úgy hogy van skill. Könnyebb skilles társaságot 90-ről 100-ra húzni, mint döcögni "csupán" 100%-os emberekkel.

De amúgy ezzel az erővel, a gondolatod alapján akár felviheted őket a 121-ig skill nélkül és 100%-osak maradnak minden átültetésnél. Szerintem non-sense.

Az a 10-15 kör kicsit kevés lesz a 39,153 XP megszerzésére.
www.planetwot.c...rewxp/
Az a pár % amit egy 50%-os skill ad nem sokat ér. A 90% és 100% közötti 10% viszont tényleg 10% minden képességre. Nem beszélve arról, hogy a 100%-os parancsnok a legénység összes többi tagjának még 10% bónuszt ad. Mindig az első skill a legfontosabb. Esetleg a 6. érzék lehet fontosabb, de az se minden tanknál.

11 éve 9 hónapja #27694 Írta: Gopa35
Megválaszolva: Gopa35
Szerintem összefoglalva a Kiani harckocsik(nekem már a t7 médium (t-34-1) meg van --> ezért csak a médiumokrol fogok szolni mert az IS2-felé még nem mentem de remélem az is meglesz.)
T-34-1 felé...
-nos t7-en eléggé jó a toronypáncélja ezért elkell rejtei az alvázat mert ott simán átlövik
- maga az ágyuja darál.... az-az t9 est ist megsebez oldalrol és néha elölröl ha átüti ... (kb 270 sebzés a 100mm ágyuval a t-34-1 -en )
valamint egy tigrist is átüti elöröl simán
-igen idegesítő kis tankok tudnak lenni.... főleg azoknak akiknek nincs ágyúsűllyedésük mert maga a tank is alacsony fekvésü
- Type t-34 szerintem jó kis tank volt. igaz kicsiket sebzett de érdekesen pattogott (nálam) és jó gyorsan lött szoval....
- type t-34 után a type 58 egy kicsit más tank lesz.. mivel nem eléggé jó a átütése az ágyunak igy egy kicsit hátra marad. de egy médiumnak nem ez a dolga hanem az hogy hátulról "idegesytse,círógassa" az ellenséget

59-16
hát ezt a tankot nem rég kezdtem el de alapban eléggé kis gyatra jármű.De ha kibirod míg kifejleszted akkor jó kis felderitő lesz és idegesitheted az ellenség arty-ját meg a td-jét.
Sebzése viszont kicsi de az autóloederes ágyuval gyorsan bevisz 5x75-100 sebzést ha átütöd szoval nem olyan vészes.De szerintem nem oylan jó mint a WZ-131 (ez a tank még nincs meg igy nem mondok róla semmit se)

11 éve 9 hónapja #27810 Írta: BAGETT

Üdv!
Csak egy gyors kérdés : Megéri feltenni az álcahálót a Type T-34 re 60%-os legénység mellett? Vagy mennyit jelent a háló a vadon? Mert azért elég drága ha semmit sem ér. Köszönöm előre is.

Jónak jó (meg átrakható) de 60% még nagyon alacsony...
100% legénységgel meg álca skillel együtt jó, de én a Type T-34-re más kiegészítőket tennék ...

Ventilátort, töltés gyorsítót és (ne nevessetek ki - esetleg erősebb felfüggesztést) nekem a 3. a (szintén ingyen átrakható) periszkóp volt inkább...

Köszönöm a jó tanácsot. Én nem nevetlek ki, mert az erősebb felfüggezstést és is rátettem szinte azonnal...(nekem az valahogy kellett ;) ) Ha már a legénységnél tartunk, miért van az, hogy kiírja, hogy 91% (83%+8), aztán így is marad? Most akkor mi után fejlődik a legénység???

Csatában szerzett tapasztalat (XP) alapján. A végén 100+10% lesz az alap, kivéve a parancsnok aki simán 100%-ig megy. Aztán lehet még további skilleket fejleszteni nekik meg mindenfélével doppingolni őket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Maximus_Andaxinus

11 éve 9 hónapja #28702 Írta: Andor111
Megválaszolva: Andor111
IS-2
122mm 37-122JT és 122mm D-25T közt, mi a különbség érdemes megvenni?Szint úgy a kupolára is értem mert a specifikáció alapján nincs eltérés közöttük.?
Szép Vasárnapot!!! :)

11 éve 9 hónapja #28776 Írta: glockoi20
Megválaszolva: glockoi20
Hello! Hát az az 1sec mínusz célzásidő, meg a 1,5-tel több lövés percenként számít? A torony meg hiába tűnik ugyanannak, mégis valahogy jobban pattog, nehezebben belőhető. Jó lövöldözést! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Andor111

11 éve 9 hónapja #28838 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
Üdv mindenkinek! Én is a kínai IS-2esnél járok, most lesz meg rá az első 122mm-es löveg, de szerintem egyértelmű, hogy megéri kifejleszteni a D-25T-t és a tornyot is:). A D-25T nem csak gyorsabban tölt, pontosabb is, mint elődje, a torony meg jobban pattint, és +50 hp (ami így leírva nem számít sokat, de életmentő tud lenni néha). Az én kérdésem a páncéldöntésére irányulna. A sidescreeping remekül működik vele, azt tapasztaltam, de az eleje? Mivel az egész döntött, a csukaorrhoz hasonló, ha megdöntöm oldalt ennél is be lehet lőni nem?
Kicsit más: a kínai közepes ág azt hallottam, nagyon jó tier 9-10-ben. A T-34-1 és a T-34-2 életképes járművek? Mennyire ajánlanátok egy olyannak, aki ezzel kezdené a med "pályafutását"?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Andor111

11 éve 9 hónapja #28839 Írta: BAGETT

Üdv mindenkinek! Én is a kínai IS-2esnél járok, most lesz meg rá az első 122mm-es löveg, de szerintem egyértelmű, hogy megéri kifejleszteni a D-25T-t és a tornyot is:). A D-25T nem csak gyorsabban tölt, pontosabb is, mint elődje, a torony meg jobban pattint, és +50 hp (ami így leírva nem számít sokat, de életmentő tud lenni néha). Az én kérdésem a páncéldöntésére irányulna. A sidescreeping remekül működik vele, azt tapasztaltam, de az eleje? Mivel az egész döntött, a csukaorrhoz hasonló, ha megdöntöm oldalt ennél is be lehet lőni nem?
Kicsit más: a kínai közepes ág azt hallottam, nagyon jó tier 9-10-ben. A T-34-1 és a T-34-2 életképes járművek? Mennyire ajánlanátok egy olyannak, aki ezzel kezdené a med "pályafutását"?

Én is arrafelé kacsintgatok, de még csak tier6-nál tartok. Eddigiek alapján jó gépek, fö hátrányuk hogy a csö nem hajlik lefele. Ne akarj dombtetön átbukva hulldown-ozni.

11 éve 9 hónapja #28885 Írta: glockoi20
Megválaszolva: glockoi20
Kínai T34-1, T34-2, elég jó medek. Nem túl gyorsak, de ha figyel az ember a heavykre, támogat, nem kis meglepetéssel szolgálhatnak. Csak el kell dönteni milyen stílusban szereted nyomni. Be rusholsz az ellenség mellé birkózni, mert jó kerek, pattintós a tornyod, és a 100 mm-essel osztod. Vagy ki-kibukkansz a fedezék mögül, esetleg váratlan helyről, és a 122 mm-essel 400-akat lősz az oldalukba,ez lassabban tölt. Jó kis gépek, jó vadászatot! ;)

11 éve 9 hónapja #28905 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Hello! Hát az az 1sec mínusz célzásidő, meg a 1,5-tel több lövés percenként számít? A torony meg hiába tűnik ugyanannak, mégis valahogy jobban pattog, nehezebben belőhető. Jó lövöldözést! ;)

Nagyon is számít!
A kínai lövegek (szovjet kopizása) nagyon pontatlanok, meg kell várni, hogy teljesen beszűküljön, ha nem akarod kockáztatni a (viszonylag olcsó) lőszer árát és egy újabb betöltés idejét.
1 mp életet menthet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cave

11 éve 9 hónapja #29173 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
hali, a kinai medekrol szólva, t-34-1 elfogadható, nem jó, de nagy baj nincs vele.
t-34-2 gyalázat, a 2.9-s célzásidő több az elfogadható minimumnál, volt vele jó meccsem is, de kevés med volt mostanában amivel a duplákat is lehetőség szerint hanyagoltam, aki szereti a medet azért elvileg játszhatna is vele, DE!

a wz 120 olyan tank, amit mindenkinek ajánlani tudok. stock állapotban értelemszerűen használhatatlan, de fullra húzva, és itt jön a lényeg.
én 110/113 oldaláról kihúztam a 2 nagy ágyúját.
motor dettó, torony 20k xp freeből nem gond, lánctalp megvan creditből.
aztán ott néztem be a dolgot, hogy a 4-ből második ágyúját 45k xp-ből nem lehetett kihúzni t34-2-vel, csak a wz132-vel.
tehát aki nem akar a t34-2 tier8-ban kimondottan gyenge ágyújával még közel 60k xp-t játszani, mielőtt egyáltalán elkezdhetné 120k xp-ért kihúzni az érdemi ágyúkat, annak wz131-132, párhuzamosan minimum a 110, de mégjobb a wz111, és akkor közel fullon fogjuk kezdeni a wz120-t...

ui, legutóbbi meccsemet lehet feltöltöm valahova vele, 6300 sebzés,
2200xp, és azért lett csak döntetlen, mert a 390 hp lorr artit utolsó másodpercben 440-s átlagsebzéssel sikerült 369-re sebezni :D

11 éve 9 hónapja #29566 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Nagyon is számít!
A kínai lövegek (szovjet kopizása) nagyon pontatlanok, meg kell várni, hogy teljesen beszűküljön, ha nem akarod kockáztatni a (viszonylag olcsó) lőszer árát és egy újabb betöltés idejét.
1 mp életet menthet.

Pontosan! Mert pontatlanul lő az IS2 minden egyes lövege. Ellenben néha meg tud lepni, hogy milyen távoli célokat is eltalálok vele (ott, ahol szeretném), ha megvárom, míg teljesen beszűkül a kör. Erre semmilyen statisztika nincs, csak a futott pár száz csata tapasztalata. Érdemes kivárni, még akkor is, ha már rég csak a körön belül van a célpont!

11 éve 6 hónapja #30759 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
49. csata, egyetlen upgrade az 1. 122-es ágyú... csodás gép
Mellékletek:

11 éve 6 hónapja #31183 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
A minap mentem egy pár emlékeztető kört az IS-2 -vel. Felidézte nekem a régi időket, amikor még őszinte meglepetésként ért, hogy a kínai másolat jobb lett, mint az eredeti. Még mindig veszélyesen ütős, ahogy becsattan a lövedéke. Ellenben azt tapasztaltam, amit a Type-34 -nél korábban: egy kicsivel lassabb, kevésbé fordulékonyabb, mint volt. Lehet csak a régi idők emléke szépült meg, vagy nem mentem vele eleget, de úgy tűnik, mintha az IS2 is egy csendes nerfelés részese lett volna.
Más is ezt látja, vagy csak bennem dúl a paranoia?

Előre is köszönöm a megírt tapasztalatokat!

11 éve 5 hónapja #34325 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
110-nél csak én érzem azt, hogy a top löveggel jobb lett az ágyúsüllyedés? Mert igaz hogy csak 1 fokkal (6°), meg hogy ez is elég kaksi, de az 5 fok után már ez is haladás, néha ki lehet használni a jó toronypáncélt. Szerintem amúgy mióta az IS-3 nerfelve lett, a 110 sokkal jobb gép, bár IS-3mam nem volt (ezek után nem is lesz), és jobban megéri a kínai ágon indulni mint az oroszon.
BTW, a 113-nak tényleg ennyire gyenge az alja? Még a D-25T ágyú 175 penjével átütöttem, igaz elég jó szög volt, max. 10 fok..

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.