Én úgy döntöttem, inkább a heavy ágat húzom elöször. IS-2 -nél tartok, jó kis gép. Pedig még nem is fullos. A med és light ág nehezebben játszhatónak tünik stock állapotban, ha elöször kihúzok mindent a heavy-ken, akkor a többi ágon sok modul már meglesz. Kevesebb free XP, kevesebb fejfájás.
Én meg kifarmoltam az IS2-t hogy a T34-1 top ágyúja meglegyen, de aztán elbizonytalanodtam, melyiket toljam, mert az elmúlt 4000 csatám medekkel volt és gondoltam jól egy ilyen megyek az előre és megölök ész nélkül mindenkit tank és erre az IS2 alkalmasnak tűnik 
Én T-34-1nél járok az ágon, és épp tervezem, hogy abbahagyom. Egyszerűen nem vágom ezt a tankot. Napi kezdésnek megyek 2-3 epic csatát, aztán puff, mintha egy teljesen más tank lenne. Nem talál el semmit, nem üt át semmit, cserébe folyamatosan felgyújtják, ammo rackelik. Ma 4 csatát mentem zsinórban 0 sebzéssel, elindulok, meglátom az első ellenfelet, kapáslövés egymásra, enyém elszáll a vakvilágba, övé betalál, és már repül is tornyom. 5. csata hasonló felállás, de akkor csak felgyújtottak. Elmenekülök, megkerülöm a hegyet, IS-3 mögé, és nem vesz észre. Jó, beállok 100 méterre, full szűkülés a seggére, úgy ellőttem fölötte, hogy öröm volt nézni. Következő csata top tier, állat. aha, 14 lövés, 13 találat, 200 sebzés, + egy láncolás...
Nah, eladtam a Type-ot és megvettem, mentem vele 10 meccset, első benyomások:
- 92-93% -os legényslg, no sixth sense, majdnem full (radio nem)
- az ágyú brutálisan derpy, ilyen 50%-os találati arányaim vannak
- a tornya jó pattogós, kicsit kicsi a gun dep. de még éppen elmegy
- elég jó az MM-je egy 9-es meccsem sem volt 10 ből
- brutálisan nehéz vele sokat sebezni, mert nagyon össze vissza hord az ágyú, néha jó,d e általában nem, pl. 70 méterről nem találtam el egy VK-t hátulról
- átütés rendben, szemből átlőttem vele a KV3 tornyát
- hajlamos kigyulladni és ammo rackelődni, az arty sok modult visz ki
- igazából a tank ordít egy jó legénységért de sajna nincs Type 59-em, szóval erre még várnia kell, de a túlélési szentháromság (safe stowage, sixth sense, preventive maintanance) nagyon kell rá. Sajnos a többi gunnery skill is, szóval gondban vagyok.
Nagyon nehéz vele sok damaget csinálni, egyszer csináltam 2K-t a több ilyen 1000-1500 között...viszont sok kill jön mert elég nagy az alfája. Érdekes, 50 után meglátjuk...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...