Ennyire rossz volt az IS2? Régen mentem vele, de nem emlékszem ,hogy ennyire rossz lett volna. Igaz, sima IS-em csak később lett, így nem tudtam összehasonlítani.
Megéri a 110-et leváltani a WZ-re? Nem tudom, hogy tovább menjek-e az ágon, legénységen van 2 teljes skill, meg egy kb felénél járó, ritkán megyek a tankkal manapság.
Én utáltam, Serious Threat szerint meg a legjobb T7 heavy (amit bizonyít hogy az átlagsebzése valami 2100 körül volt, nekem ez kb. egy átlag T9), szóval tegyél igazságot.
Egy nagyon képzett játékos el tudja fedni a tank gyengeségeit, én nem tudtam. Szerintem a páncélja sem igazi, mert abban a pillanatban, hogy befordítod, belövik a vállemezt, szóval kb. előre-hátra ingázhatsz vele és ennyi.
A 110 jó tank (szerintem jobb mint az IS3) a WZ-111-1-4 et meg imádtam, ha fullos. Van róla elemzésem fent, nézd meg, szerintem az egyik legjobb T9 heavy (nem olyan kemény mint az E75 VK45B ST-I, de sokkal mobilisabb és az alfája is nagyon nagy).
A 113 viszont fájdalmas, nem ajánlom, mert a hasa végig weakspot, oldala gyenge, -3 gundep. Ha -6-8 lenne a gundepje, akkor jó tank lenne, de így...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...