Srácok a most becsatlakozott T10-es Kínai Ht-röl van már valami tapasztalat ? Most úgy állok , hogy van a WZ111-4-ben 220K xp és nem tudom eldönteni , hogy legyen 113 és elég vagy akkor már húzzam tovább és legyen meg a másik is ? Vagy mindez fordítva 
Eddig a 113 alap cw tank volt , de lehet a mostani5-ös leváltaná . Amúgy a kilences WZ111-4-et imádom , brutál jól lehet vele osztani a népet és úgy jött össze a 200K xp , hogy észre sem vettem .
Minden jel afelé mutat, hogy jobb az új (5A), mint a 113. Vagyis... elég jó!
(Leghosszabban Ainfieldet néztem vele játszani.)
Röviden,
+ Nagyobb alfa, de ugyanakkora DPM. Az értelemszerűen jobb.
+ Jobb ágyú. A 113 valamivel a pontosabb, míg itt kisebb az aim time. Utóbbinak sokkal nagyobb a jelentősége. Érzetre és a DPM gyakorlati realizálásában is. (Csak 12 meccsem van a 113-mal, de szerintem egyetlen egy lövést nem adtam még le teljesen beszűkülve.)
+ Hét fok gundep elől is.
A páncél érdekesebb kérdés. Először mindenkinek az volt a benyomása, hogy a 113nak azért csak valamivel jobb, de...
Hát nem tudom, az biztosan tény, hogy kisebb tankok, nyolcasok ellen messze jobb az 5A, mivel nincs egy mindenki által belőhető óriási lemez az orrán.
A pike nose pedig nekem egyelőre elég trollnak tűnik (amíg nem tudsz rá fentről lefelé lőni), több mint elégséges armornak.
Ahogy lehet mondani, hogy a gundepet is meg lehet találni a 113mal (oldalán már neki is 7 fok), nem nagy különbség, megoldod, lehet azzal is jól dolgozni, csakhogy:
Ez így 330 HEAT ellen...
Persze a 113nak is nagyon szép frontja van, ha így használja a csőlehajlását, de öt fokkal "átnézve" sokkal gyakrabban fog kilógni lőhetően az alsólemez.
Szóval?
---
OK, nagyobbak a kupolák, de nem látom egyelőre, hogy ennek komolyabb jelentősége lenne.
És valamivel lassabb. Ezért talán mondható, hogy CW valószínűleg megőrzi a helyét a 113. Gondolom, hogy ott a traidek sem úgy működnek általában, hogy az alfának akkor jelentősége legyen, mint randomban. A gundep meg...?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...