Mi a véleményetek? A Type64-ben gyorsan összedobnék egy 2 skilles legénységet (vegyes skillsor + BiA) és azok mehetnének az IS2-be. Nagy heavy-s vagyok, de valahogy nem érzem azt, hogy a két T10 heavy közül valamelyikbe nekem női legénység kelljen. Bazsi a Te véleményedre külön kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm! 
Nekem is a tízes lightban vannak a lányok.
113 legénység:
Igazából nagyon hasonló egy hightier med, light, heavy skillezés, a lényegi különbség, hogy heavyben egy sorral könnyebben megúszod, mert nem kell Camo. Az Armorer és a Jack of all jelentősége is sokat vesztett az újratöltődő csomagokkal. Ha te tűzoltóval tervezed játszani őket (valaki második javítót, valaki pótellátmányt tesz ezekbe), akkor négy sorral nagyjából kész is vagy.
Amellett, hogy heavykben egy sorral kevesebb a végcél, nem is annyira érzékenyek rá az elején. Ha belegondolsz, legtöbb heavyben megvan egy sor Repair, utána valami, aztán hagy menjen! Annyira nem érzed hiányát. Általában több fős a legénység is (pl dedikált rádiós). Egy lightban elkezded a Camoval, de akkor még nincsenek látótávnövelők (BIA se), mozgás közben pontosságot segítők, és azért a Repair is sokszor jól jönne...!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...