Sziasztok,továbbra se értem mi baj francia td-el vagy meddig érdemes elmenni? Kérdem ezt úgy hogy 5-ös td-m van. Persze nyitott vagyok javaslatokra más nemzetek felé is (kivéve svédeket) köszi
Szerk: amcsibol megvan tier5-ös nem is rossz mondjuk.
Én most a 6-ost nyomom. Az ágyút még érdemes az 5-ösön kifejleszteni, különben 2 csata után eladod a 6-ost.
Ha tudtál valamennyire játszani a 4-essel, akkor a 6-ossal is fog menni. Türelemjáték. Van, hogy több csata alatt sem sokat hoz, de volt már egész jó csatám is vele.
Néha pattint, de inkább eszi(=levesz a HP-ból) a lövéseket, az 5-ös többet pattintott.
Én a 4-est is szerettem, és a 6-ossal is elvagyok, de látom, hogy nagyon szituációfüggő (az én kezemben).
A tier 7-esről nem tudok nyilatkozni. még kell párezer XP hozzá. Meg ha kifejlesztettem, akkor előbb a 6-oson húzom ki a lövegét, hogy ne valami kispuskával kezdjek rajta.
Nekem még az volt csalódás, hogy bár ugyanazok a statjai a nehéz soron lévő ágyúkkal, mégsem ugyanaz, ki kell húzni őket. Nem néztem meg alaposan, pedig de jó lett volna, ha a nehezekről át tudtam volna hozni (vagy visszafelé) a lövegeket.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...