Nagyon köszi
Akkor 6-ost még érdemes kivenni.
Hú Tekagi, te aztán könnyen meggyőződ magad dolgokról. Szerintem a francia TD mindennek való, csak nem első TD ágnak.
A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.
A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.
Ez az ág nagyjából az AC48-tól kezd el muzsikálni, de én ezzel együtt csak akkor ajánlanám, ha már más ágakon beleszerettél a táras játékba, és van némi koncepciód, hogy kell ezt TD-be ültetni. Én az AC48 grindet 2x szüneteltettem hónapokra, most utoljára akkor vettem nagy levegőt, amikor megkapta a táras ágyút, ezzel egy levegő vételre, na jó kettőre behúztam az utolsó 50k xp-t zsíros személyes tartalékok közepette, és elég sok személyes küldit is magam mögött hagytam vele. A Foch-t most vettem meg a kilences tankokra járó akció időszakában, ez már kifejezetten felüdülés a korábbiakhoz képest: ennek már van páncélja az assault gun stílushoz, és a 4 lőszeres tár is számottevően használhatóbb a hármasnál. Ezek után már van hitem a X-es Foch-hoz is, de azt továbbra se látom be, miért akarná ezt valaki első X-es TD-nek?
Ha még csak a fürdőkádnál jársz, akkor szerintem jobban jársz, ha más ágba fektetsz egyelőre több energiát. Én ha már nem itt tartanék vele, ahol, akkor most inkább grindelném a kínai TD ágat, vagy akár a svédet, vagy nagyjából majdnem bármi mást.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...