Jelenleg 142 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Francia harckocsik

7 éve 9 hónapja #260253 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Francia TD: tarts meg az ötöst és hagyd a francba az ágat :D

Komolyra fordítva a szót: szerintem az ág játszható, de nem ez a játék legnépszerűbb TD ága. A X-es vasat nyomulásra hozzák néha, természetesen full golddal.

Részletesebben: 7-8 játszható, a 8-9-10 pedig táras gonoszság.

A 8-9 fő baja az alaplőszer átütése szerintem. A 257 AP és 325 APCR átütés a tier8-as AC-48-on elég jó. De ugyanez az átütés tier10-ben már sovánka. Azaz ott gold spam kötelező. ( És muszáj goldot tölteni, mert nem tudhatod mit fogsz lőni, és az újratöltés tárasnál egy örökkévalóság.)

Gondolj bele még valamibe: A kína X-e gold átütése 395 a nagypapáé pedig 420 ...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 9 hónapja #260255 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Nekem a T7-től a T9-ig (Foch) tetszett az ág. Viszont én úgy játszottam velük, hogy csak egylövetűek voltak. Személy szerint nekem úgy sokkal de sokkal jobban bejött...A T10-es is megvan, de mivel rettenetesen béna vagyok, nem tetszik az ágyúkezelhetőség, ráadásul franciásan lő...Nem tartozik a kedvenceim közé. Plusz az is gáz, hogy 257 az átütése. Szóval ha egy Type vagy Maus jön szembe akkor gyors átpozicionálás után, oldalba lehet darálni őket. De szemből alaplőszerrel... Az meg számomra nem megoldás, hogy full arannyal lőjjek. A sima foch jobb, szerintem...

De nem állítom ezt 100%-ra, mivel még nagyon kevés csatám van a 10-sel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tekagi

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #260272 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami

Nagyon köszi :) Akkor 6-ost még érdemes kivenni.

Csak ha bírtad a SAu-t (tier 4). Érzésre ugyanaz, csak 6-os tierben. Meg persze 300-as "puskával".
Az Sc35 után visszalépés, alig van lövegkitérítés, és nem pattint. De ha megy a papír TD-s játék, akkor jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

7 éve 9 hónapja #261412 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Hali, az új HT ágról vélemények? Megéri belekezdeni?

7 éve 8 hónapja #261470 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Quickybaby pozitívan nyilatkozott a nyolcasról, bár semmit sem talált el vele a videóban az egyik elemzett játékos :)
De jó tornya, jó frontja van és az ágyú is igen kellemes átütéssel bír. Mozgékony is, csak az oldalad ne lássa senki.

7 éve 8 hónapja #261472 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Hali, az új HT ágról vélemények? Megéri belekezdeni?

sirfoch csinált róla egy 30 órás streamet twitchen,röviden 8-as egy igazi fos 9-10 elég patent.de nézd meg és döntsd el

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #261511 Írta: johnredford
Megválaszolva: johnredford
kicsit jó lett ez a francia 9-es heavy.
40 csata 73% gyözelem.
2 óra játék ma 80%.
erösebb toronnyal kezdtem vele .pattint,spottol,sebez
nekem opnak tünik.löveg pontos mint a löwe lövege.

nem tudom mi kell vele a tankászhoz.
6100 dmg 1200 spot 7 kill az csak 1 osztály.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, CrossMetal1

7 éve 8 hónapja #264351 Írta: Okko_Dienes
Megválaszolva: Okko_Dienes
Hi,

a BC12t tényleg rosszabb mint a 12 75, vagy csak nálam nem működik? :wb:
Milyen eszközökkel lehet eredményesen használni? Most aktív scout-ként van használva, de a 12 75 valahogy mindenben sokkal jobb volt.
Valahogy nem érzem elég agilisnak a futáshoz és t8-10 jobb/tapasztaltabb játékosok vannak, így sokat kaptam blind-ból ha passzívban használtam.

Veletek hogy van?

7 éve 8 hónapja #264352 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Hi,

a BC12t tényleg rosszabb mint a 12 75, vagy csak nálam nem működik? :wb:
Milyen eszközökkel lehet eredményesen használni? Most aktív scout-ként van használva, de a 12 75 valahogy mindenben sokkal jobb volt.
Valahogy nem érzem elég agilisnak a futáshoz és t8-10 jobb/tapasztaltabb játékosok vannak, így sokat kaptam blind-ból ha passzívban használtam.

Veletek hogy van?

Először én is azt éreztem, aztán megszoktam, és csináltam vele olyan köröket amit a 1375-el sem.
Viszont ha elfogadsz egy tanácsot, ne válaszd a 13 105-öt majd, szerintem jobb a BC med.
Ugyanannyi HP, ugyanannyi sebesség (majdnem) viszont a bc tárban 5 lőszer van az amx ben meg három.
Ha figyeltem volna anno, én nem ezt választom az biztos.

7 éve 8 hónapja #264355 Írta: Okko_Dienes
Megválaszolva: Okko_Dienes
Az eredeti cél az volt, hogy mindkettőt kihúzom (30b nem érdekel), de nincs türelmem így tényleg maradni fog a BC ág, pedig az amx is érdekelne...

7 éve 8 hónapja #264356 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Az eredeti cél az volt, hogy mindkettőt kihúzom (30b nem érdekel), de nincs türelmem így tényleg maradni fog a BC ág, pedig az amx is érdekelne...

Akkor ne hallgass rám, lehet, hogy neked jobban bejön majd mint nekem ;)

7 éve 8 hónapja #264400 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Hú Tekagi, te aztán könnyen meggyőződ magad dolgokról. Szerintem a francia TD mindennek való, csak nem első TD ágnak.

A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.

A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.

Ez az ág nagyjából az AC48-tól kezd el muzsikálni, de én ezzel együtt csak akkor ajánlanám, ha már más ágakon beleszerettél a táras játékba, és van némi koncepciód, hogy kell ezt TD-be ültetni. Én az AC48 grindet 2x szüneteltettem hónapokra, most utoljára akkor vettem nagy levegőt, amikor megkapta a táras ágyút, ezzel egy levegő vételre, na jó kettőre behúztam az utolsó 50k xp-t zsíros személyes tartalékok közepette, és elég sok személyes küldit is magam mögött hagytam vele. A Foch-t most vettem meg a kilences tankokra járó akció időszakában, ez már kifejezetten felüdülés a korábbiakhoz képest: ennek már van páncélja az assault gun stílushoz, és a 4 lőszeres tár is számottevően használhatóbb a hármasnál. Ezek után már van hitem a X-es Foch-hoz is, de azt továbbra se látom be, miért akarná ezt valaki első X-es TD-nek?
Ha még csak a fürdőkádnál jársz, akkor szerintem jobban jársz, ha más ágba fektetsz egyelőre több energiát. Én ha már nem itt tartanék vele, ahol, akkor most inkább grindelném a kínai TD ágat, vagy akár a svédet, vagy nagyjából majdnem bármi mást.

7 éve 8 hónapja #264409 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Hú Tekagi, te aztán könnyen meggyőződ magad dolgokról. Szerintem a francia TD mindennek való, csak nem első TD ágnak.

A hatos ARL-t, a lánctalpas krumplit csak az menti meg a legrosszabb hatos tank címtől, hogy ott éktelenkedik a lánctalpas tégla, a Churchill GC is.

A hetest viszont semmi nem menti meg szerintem a legrosszabb hetes TD címtől, még akkor sem, ha a statisztikák szerint a T25/2 rosszabbul teljesít.

Ez az ág nagyjából az AC48-tól kezd el muzsikálni, de én ezzel együtt csak akkor ajánlanám, ha már más ágakon beleszerettél a táras játékba, és van némi koncepciód, hogy kell ezt TD-be ültetni. Én az AC48 grindet 2x szüneteltettem hónapokra, most utoljára akkor vettem nagy levegőt, amikor megkapta a táras ágyút, ezzel egy levegő vételre, na jó kettőre behúztam az utolsó 50k xp-t zsíros személyes tartalékok közepette, és elég sok személyes küldit is magam mögött hagytam vele. A Foch-t most vettem meg a kilences tankokra járó akció időszakában, ez már kifejezetten felüdülés a korábbiakhoz képest: ennek már van páncélja az assault gun stílushoz, és a 4 lőszeres tár is számottevően használhatóbb a hármasnál. Ezek után már van hitem a X-es Foch-hoz is, de azt továbbra se látom be, miért akarná ezt valaki első X-es TD-nek?
Ha még csak a fürdőkádnál jársz, akkor szerintem jobban jársz, ha más ágba fektetsz egyelőre több energiát. Én ha már nem itt tartanék vele, ahol, akkor most inkább grindelném a kínai TD ágat, vagy akár a svédet, vagy nagyjából majdnem bármi mást.

Szenvedd már át azt a Protót!! T30 elvileg nagyon jó, és sztem az E4 is használható heavyként. Te meg itt kínlódsz mindenféle humbug ágakkal :D aztán gyere mostmár T10ben szakaszozni :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

7 éve 8 hónapja #264447 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami

...

...

Basszus, ezt előbb is írhattad volna. Már nincs nagyon messze a tier7-es, húzogatom a 6-ossal. Az biztos, hogy nehéz vele a játék, és sokszor csak "free frag" vagyok, de átlagban is megvan vele (majdnem) a saját HP sebzésre. A legénységen még nincs meg az első skillsor sem (az 5-ösben benne maradtak a legények).

Akkor inkább hagyjam?

7 éve 8 hónapja #264452 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

...

...

Basszus, ezt előbb is írhattad volna. Már nincs nagyon messze a tier7-es, húzogatom a 6-ossal. Az biztos, hogy nehéz vele a játék, és sokszor csak "free frag" vagyok, de átlagban is megvan vele (majdnem) a saját HP sebzésre. A legénységen még nincs meg az első skillsor sem (az 5-ösben benne maradtak a legények).

Akkor inkább hagyjam?

Szerintem ne hagyd. Minden tanács csak a tanácsadó megélését tükrözi, lehet, hogy nálad másmilyen lesz!
Értem ezt úgy hogy sok olyan tank van, amit szarnak tartanak és nekem bejön, míg amit istenitenek az szerintem egy kalap kaka.

Más:
A t-30 az valóban nagyon jó "kis" tank. Nem is tudnám mihez hasonlítani a stílusát, a lassú sebesség, és a sok töltésidő teljesen másfajta gondolkodást igényel. Talán t-34, de ahhoz képest is lassabban tölt, szval óvatosabbnak kell vele lenni.
De amikor belevágsz egy t-54 be 790-et meg ki is gyújtod, és ég mint a reichstag, mert pótkaját tett bele.....hát az megfizethetetlen élmény!
Vagy amikor egy lightba belevágsz 950-et, szó szerint "szétcseszed"....nagyon troll ágyúja van. Lassan céloz, lassú a skuló,de akkor is....ez egy T-30....:)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.