Jelenleg 132 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Francia harckocsik

12 éve 1 napja #17585 Írta: MoonOgre
Megválaszolva: MoonOgre
Nem tudom én szeretem a kis Fosch-t, szerintem álcaháló felesleges rá mivel olyan sűrűn lő (7.68s) mire visszakapcsol már be is töltőt és lőhetsz vele. Elvileg álcája a legjobbak közt van. De lámpám még nincs rajt ezért nem tudok róla nyilatkozni pontosan. Volt rajt periszkóp most leszedtem róla de a látótáv így is jó. Jól forog, lehet vele menni az első sorba harcolni, és nagyon sok lepattanó van róla. Simán lehet lehet hozni vele a mecset. Átlag körbe 3k sebzés, de a 4 - 4+k sebzés se ritka. Szerintem nagyon jól sikerült kis TD.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 napja - 12 éve 1 napja #17588 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Ez az álcázás dolog nagyom megváltozott a 8.8-ota.
Mikor én a T9 Fochnál tartottam teljesen rendben volt az álcája, páncélja, lövege.

A T10 Foch a 8.8 előtt, ha beálltam 1 bokorba fel spotoltam magamnak valakit ( mert ugye az a divat hogy mindenki védi a piros vonalat) azt meg is lőttem akkor sem vett észre az ellenfél. Most van olyan, hogy ugyan oda állok és lövés nélkül felderítenek. Írták hogy változtatnak a spot rendszeren de ez már vicc, hogy én a bokor mögött állok a Foch155-el az ellen IS4 pedig egy domb mögül kijön meglő vissza megy és akkor derül fel. Ezt velem eljátszotta 2X egy másik tankkal pedig 1X. JgdPzE100 hasonlóan lő felderül a pusztán én vissza lövök ö tolat és el tűnik a semmibe. Mindezt úgy hogy 100-150m re volt tőlem.

Ettől eltekintve baromi jó tank, majdnem minden T10 tank 1 tár. Az ágyú elég pontos de de sokkal hatékonyabb közepes távolságról, viszont a cső horizontális nyitása nagyon kicsi így kis távolságon már sniper mod felejtős. Páncélja igen korrekt messziről nem sok tank üti át, közelről meg meg kel rázni a tankot és a gyenge pontokat igen nehezen lövik rajta. Sebességéből és a front páncéljából adódóan igen jól lehet rammoni vele a 100-200HP tankokat már nem kell lőni ha közel van. 1et nem szabad elfelejteni 45s a töltés idő így nem árt ha valaki van a közeledben aki addig foglalkoztatja az ellen felet. Ha 1V1 van általában ki lehet húzni a töltés időt, elég mozgékony, hogy ne tudjanak könnyen megkerülni.

12 éve 1 napja - 12 éve 1 napja #17593 Írta: ygan111
Megválaszolva: ygan111
Én a BDR-re hajtottam, és beváltotta a reményeimet. Egyelőre nem is akarok tovább menni, ez a fő pénzkereső tankom.
A BDR-hez vezető út tapasztalatai:

Tier 1-2-t pár meccs alatt le szoktam tudni minden ágon, nem is érdekel milyenek.

Tier3 D2: kedves kis tank, amolyan minden jó vele, semmi kiemelkedő, de nagy hátrányok sincsenek. Az MM is jó, nem sok Tier5 meccsre tett be.

Tier4 B1: fekete leves, hellyel-közzel ugyanaz, mint a D2 csak 1 Tierrel feljebb, ami a nagyhalált jelenti. Tier 4-5-ben gyk mindenki mindenhonnan átlövi, jó nagy, lassú, az ágyúja nem üt át semmit, de legalább kicsit sebez :) Hiába nem engedik Tier 6-ba, így sem állja meg a helyét. Mondjuk egy Matildával találkozva, már léphetünk is vissza a garázsba, egyszerűen nem tudjuk megérinteni. Látszatra nem olyan vészes, de megtanuljuk rajta, hogy milyen tulajdonság kombinációk a végzetesek (itt mindet megtaláljuk). Én áterőszakoltam pár nap alatt és túlestem rajta.
Szerencsére a BDR kárpótolt.

12 éve 1 napja #17663 Írta: raczjozsua98
Megválaszolva: raczjozsua98
Helo azt szeretném kérdezni, hogy a francia td-k jobbak, mint a szovjetek?
Előre is köszönöm :)

12 éve 1 napja #17669 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Én viszonylag későn kezdtem neki a francia ágnak (attól számolva hogy játszom :) )
Összességében jó kis tankok vannak benne tier5 től felfelé. Nem kezdő játékosoknak való tankok!
Nehéz ág:
BDR az ISTEN, aki nem hozza vele a meccseket az tolja tovább a KV-1 et gyűjtve az acélfalat a sebzés helyett.
Az ARL egy pöpett rosszabb, tapasztalatom szerint a 105mm esel kell vele játszani.
AMX M4 45 nekem egyenlőre rémálom (nem rossz tank, csak papír) ezzel már nincs támadó taktika, csak 2. sor a közepesek mellett vagy 3. de akkor meg sebzés nélkül nézed végig a csapat elhullását.
Továbbiakban marad a papír test de szerintem az autolader kárpótol mindenért.
TD ág:
Tier 5 től zseniális kis tankocskák.
Az S35 CA a 105 mm esel a világ legbrutálisabb fürdőkádja.
Az álcaértékek és a jó ágyúsüllyedés miatt kiváló kemper TéDék
Könnyű ág:
Mostanra vannak jobb könnyű tankok is.
Nekem személyszerint az ELC és a 12t volt a kedvenc a 13 75 kicsit zsákutca a 13 90 előtt
Artyk:
Az artyk butítása óta nem atrtyzom, de szerintem a legjobb artyk a Top forgótornyosak pedig hihetettlenül veszélyesek még most is. A 6 sec körüli töltési idővel és 4 lövéssel általában csak az elsőt hibázzák el.A maradék hárommal pedig elveszik aznapra a kedved a játéktól.

Röviden ennyi az én tapasztalatom... :side:

12 éve 10 órája #17828 Írta: Szebi
Megválaszolva: Szebi
SZIASZTOK!

Valaki nem tudja véletlenül hogy mit nerfelnek a Foch on? Remélem hogy csak azt a 2 kupolát,, mert szerintem egyáltalán nem OP.. Artynak 1 lövés:S

12 éve 10 órája - 12 éve 10 órája #17831 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari
8.9-ben még nem nyúlnak hozzá úgy néz ki.
Azon a szinten elég sok minden egy lövés az artynak ha betalál. Ez alól a foch sem kivétel természetesen. Nem OP, hanem az a baj vele hogy Ödönke is kitol vele 3k sebzést ha akar mert nem egy túl bonyolult jószág.

12 éve 10 órája #17837 Írta: Szebi
Megválaszolva: Szebi
hát.. Ez viszont jogos:D Na mind1,, ha nerfelik is, remélem hogy nem a célzóidőt csökkentik vagy a motor teljesítményt veszik lejjebb:) (Még ha a homlokpáncélzat vastagságát csökkentenék annak se örülnék. Max. a kupolákat, hogy könnyebben átlőhetőek legyenek..) :pinch:
Köszi a válasz!

11 éve 11 hónapja #18324 Írta: tothattika07
Megválaszolva: tothattika07
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ebben a kis francia T VII csodában? Annyi problémám van vele, hogy a játék vele nagyon hasonlít a német tankokéhoz. Bármikor kapok szemböl egy találatot, egyből sárgul a motor, szerencsésebb esetben gyullad is. Ebben a helyzetben bár van nálam javítókészlet, egy csatában van hogy 2x-3x meglövik, és ez ront a fordulékonyságon és a sebességen. Ez egyik tanktípisnál sem előnyös, de a legrosszabb a lightoknál. Valaki tudna ezellen valamilyen skillt/felszerelést/fogyócikket ajánlani? Elöre is köszönöm

11 éve 11 hónapja #18381 Írta: Stranger666
Megválaszolva: Stranger666
Nem szabad, hogy meglőjenek... ennyi, fedezékről fedezékre rohanj, csak akkor spottolj ha van is ki lőjön rájuk és ne rohanj előre mint a legtöbb scout...
Csak akkor támadj ha hátba vagy oldalba tudod kapni az ellent, és úgy próbáld h ne rád koncentráljanak.
Én passzívként bokrokba bújva álcahálóval és minden legénynek álcázást megadva toltam (t71-et ami ugyanez...) a 6. érzék is igen hasznos, tudod h mikor buktál le.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tothattika07

11 éve 11 hónapja #18384 Írta: tothattika07
nekem álcaháló+periszkop van rajta szoval igen passzív spotolok . de ez akkor is probléma met ha véletlenül felfedeznek 4-5mp alatt villan a láma és előtte eltalálnak akkor kapásból sárgul

11 éve 11 hónapja #18385 Írta: tothattika07
nekem álcaháló+periszkop van rajta szoval igen passzív spotolok . de ez akkor is probléma met ha véletlenül felfedeznek 4-5mp alatt villan a lámpa és előtte eltalálnak akkor kapásból sárgul

11 éve 11 hónapja #18388 Írta: Stranger666
Megválaszolva: Stranger666
Hát ilyen ez, a scoutolás a legnehezebb dolog a játékban, nagyon keveset hibázhatsz.

11 éve 11 hónapja #18389 Írta: tothattika07
persze én is csak a 4. Tier X es tank után mertem belevágni, mert nem kezdőknek való műfaj...

11 éve 11 hónapja #19721 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Kéne egy kis segítség AMX M4 45-el kapcsolatban, mert a 38%-os win rate nem igazán menő. Már teljesen ráfanyalodtam vele a hátsósorban kempelésre és ez nem igazán tetszik. Szeretném kihasználni a benne rejlő lehetőségeket mert bőven van benne potenciál de nem megy. Próbáltam a Pantherhez hasonló taktikával játszani, de a Pantika valahogy jobban bírta a kiképzést.
Sajnos a random meccsekben is olyan majmokat kapok a legtöbb esetben akik kihullanak hamar, és az oldalam még egy tier 4 tank is beszakítja nem még 3-4 vérre éhes tier7(8) Heavy.

Főleg olyan emberek válaszának örülnék, akik hozzák vele 50-52%< Wint és a 1500-2000 (nem átlag)sebzést vele. Kíváncsi vagyok én mit csinálok rosszul

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.