Jelenleg 177 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Francia harckocsik

11 éve 9 hónapja #27152 Írta: Soltos
Megválaszolva: Soltos
Sziasztok!
Én az AMX 50 foch 155-el kapcsolatban szeretenék egy kis segítséget kérni.
Rödviden: Mit érdemes legénységi képességnek betenni? Milyen felszerelés érdemes rá? illetve ,,egy két játékmódot is .. mert az az igazság hogy nekem a videókból nem igazán sikerült kiszűrni a dolgokat :).
Előre is köszönöm !

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja #27168 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
Nekem megvan az 50 B. Felemás tank szerintem. Néha aratok vele néha szinte semmi.
Tier 8 tól felfelé elég jó xp-t lehet összeszedni,szóval haladós a dolog.
50 100-l tartom az xp rekordomat,gondolkodok is rajta hogy visszavegyem.
50 120 a top löveggel szerintem jobb volt mint a nagy tesó.
Tény hogy egyik sem való frontra. Inkább medes játékot igényel egyrészt a tárazás miatt másrészt én lepődök meg ha pattan róla valami :D
Hamar el tud fogyni a Hp tier tízes csatában.
Ha a WG úgy akarja akkor jó csata van ha nem akkor....

11 éve 9 hónapja #29180 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
halihó, tier7"heavy"ról azt kell tudni, hogy vaddisznó erős med tank.
ilyen egyszerű, bármi eléd áll, menj onnan, nem neked való, de elég gyors vagy hozzá, hogy oldalról hátulról nagy távolságból öljél, és ez jó.

50/100 - már régen nem játszom vele, de vicces jószág.
alapvetően minden táras tankra el lehet mondani, hogy szembe nem állni senki elé, hanem ha ellövi magát a saját nehéztankra, akkor kimenni a fenekébe, es tolni.
OP tanknak mondanám amiatt, mert úgy vettem észre, hogy mindenki, kivétel nelkül mindenki többet sebez vele, mint amit amúgy szokott.
ha balfék, és is3-l mondjuk 800-t sebez, akkor ezzel legalabb 1000-t,
ha amazzal 1800-t, akkor ezzel közelebb lesz a 2000-hez...

50120-nál felhívnám a figyelmet arra, hogy totálisan városi tank.
lefele gyalázatosan lő, de az szokható. fölfelé meg egyáltalán semmit...
+8 fok ha jól rémlik, ha oldalt rálapulsz egy domboldalra, egész enyhe lejtőről beszéllek, akkor már az elötted állót nem tudod lőni...
ugyanakkor Himmelsdorfon egy e75 ha ellövi magát, kijössz mögötte és mire betölt benne van az 1600 :)

11 éve 6 hónapja #31583 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Sziasztok! azt kérdezném hogy van most egy ARL 44-em és mindjárt 100%-os lesz a legénység, milyen képességeket érdemes rárakni? csak az AMX 50 100 ig húzom így a legénység majd abba kell. Én az elit alakulatra gondoltam.

Előre is kösz a válaszokat! :D

11 éve 6 hónapja #31589 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Sziasztok! azt kérdezném hogy van most egy ARL 44-em és mindjárt 100%-os lesz a legénység, milyen képességeket érdemes rárakni? csak az AMX 50 100 ig húzom így a legénység majd abba kell. Én az elit alakulatra gondoltam.

Előre is kösz a válaszokat! :D

Ne BIA!
sokkal fontosabb 2 is:
- parancsnok 6 érzek és a biztonságos elhelyezés. Ha az 50-100 ammo-Rack-et kap (másodszor) több mint 2 percig tölt!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: W4SS4W

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31593 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Most nézem hogy az AMX 50 100 nem kell töltő, de az ARL 44 be van, így arra nem éri meg rárakni a Biztonságos elhelyezést mert az 50 100 nál kezdhetem előröl. ill melyik ágyút érdemes rárakni? a 90 vagy a 105mm-est?

11 éve 6 hónapja #31641 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Jó estét tanktársak(harckocsi)!Az AMX 50-100 felől érdeklődnék.Már egy fél éve gondolkozok a megvételén de vagy a kreditet költöttem el felszerelésre (van 18db töltésgyorsítóm 10db célzásgy.5periszkóp stb.)vagy más ágon haladtam tovább.Tudom,hogy vannak lelkes segítők akik szeretnek és tudnak írni a szeretett vagy utált harceszközről.Pár szó is elég.Köszönöm!

11 éve 6 hónapja #31643 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Alapvetően jó tank 1Vs1-ben elméletileg ver minden T8at.
Ehhez tudni kell a gyenge pontokat és jól kel célozni mivel akkor hatásos ha minden lövés hatásos. Ha 1 tárból 3 lepattan komoly gondok lehetnek mivel nagyon sok a töltés idő.
Még arra kel vigyázni bármilyen csábító is az, hogy az egész tárat bele lőj valamibe, nem mindig célra vezető. Gyakran ez a tank végét is jelenti, mivel mindenki aki rád lát téged fog lőni.
Ez nem azt jelenti hogy minden lövés után vissza húzódunk mert akkor elveszted a táras tank előnyét. Viszont nem 1 sniper tank.
Rá kell érezni mikor mi a célszerű és jó lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

11 éve 5 hónapja #37931 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr
Sziasztok!

Az amx 12t-vel kapcsolatban érdeklődnék.
Itt olvasva a fórumot nem igazán tudok dűlőre jutni. Játékstílusban inkább supportnak írták páran. Ezt értsem úgy, hogy egy gyenge páncélzatú med-ként kellene használni a gyakorlatban? Vagy inkább a passzív scout?
Szeretnék ezen az ágon menni, mert a vége nagyon érdekelne... :) (Bár ha jól vettem ki a leírtakból a tier VII-es amx a nyomor maga)
Felszerelésnek ezek passzolnak hozzá?

-álcaháló
-távcső/periszkóp
-fokozott szellőzés vagy felfüggesztés

Segítséget előre is köszönöm!

11 éve 5 hónapja #37936 Írta: resek
Megválaszolva: resek

Sziasztok!

Az amx 12t-vel kapcsolatban érdeklődnék.
Itt olvasva a fórumot nem igazán tudok dűlőre jutni. Játékstílusban inkább supportnak írták páran. Ezt értsem úgy, hogy egy gyenge páncélzatú med-ként kellene használni a gyakorlatban? Vagy inkább a passzív scout?
Szeretnék ezen az ágon menni, mert a vége nagyon érdekelne... :) (Bár ha jól vettem ki a leírtakból a tier VII-es amx a nyomor maga)
Felszerelésnek ezek passzolnak hozzá?

-álcaháló
-távcső/periszkóp
-fokozott szellőzés vagy felfüggesztés

Segítséget előre is köszönöm!

A francia harckocsik a legjobb felderítők véleményem szerint, nagy galibát tudnak okozni és aktív/passzív felderítés váltogatva használva nagy részben hozzá tudnak járulni a csapat győzelméhez. Egy másik account-on próbáltam játszani velük, csak nehéz életeben maradni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr

11 éve 5 hónapja #37951 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Én is a 12tnél tartok, most cseréltem le az csigaszem - venti -célzásgyorsítót csigaszem - álcaháló - célzásgyorsítóra.

Alacsonyabb tierben jól használható aktív felderítőnek meg a dobtár miatt le is rohanhatsz szinte bárkit 1 tárból megvan, de nagyobbak közt inkább csak a passzív scout marad.

Támogatóként is használható ha nem zavar hogy egyfolytában baxtatnak hogy menj felderíteni.(bár sokan a passzív felderítésről sem hallottak, és miközben én mutatom az ellent amit lőnek noszogatnak menjek már scoutolni).

Amcsi ág a fő vonalam, ezért engem ami nagyon zavar az a nuku csőlehajlás, de egyébként lehet egész jó köröket menni vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr, resek

11 éve 5 hónapja #38413 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr

Amcsi ág a fő vonalam, ezért engem ami nagyon zavar az a nuku csőlehajlás, de egyébként lehet egész jó köröket menni vele.

Köszönöm a válaszokat!

Nekem is az amerikai vonal érez elsőbbséget, gondolkodtam ott is a t71 vonalon, csak bevallom most nem nagyon lenne idegzetem azt a vonalat gyakorlatilag a nulláról indítani. Az elc meg már régen megvolt...

Én kikapcsoltam a chat ablakot, úgyhogy tőlem aztán írogathatnak, hogy menjek. :)

11 éve 5 hónapja #38579 Írta: Orkpanter
Megválaszolva: Orkpanter
AMX M4 45-nél járok a francia nehéz ágon! Eddig az a tapasztalatom, hogy a legjobb tank az ARL 44-es volt, jól döntve jó pattogós és az ágyúja is jó! Az AMX M4-re a klántársaim már felkészítgettek, hogy hogy fogom szídni és hogy milyen gyenge tank! Hát van is benne igazság és nincs is! Tényleg nem egy kimondott nehéztank páncélozottság terén, szinte bárki belő szemből is és ez néha tényleg kiábrándítő! De és ott az a bizonyos de...! Én úgy élem meg ezt a gyengeségét a járműnek, hogy ez már felkészítés az AMX 50 100-ra, mely egy teljesen más játékstílust képvisel, mint pl az ARL 44! Tehát ezen a tankon meg lehet tanulni sunyi módon játszani és erre szükség is lesz! Megtanulod figyelni a játékot, az egész térképet, az ellenfeledet! Akkor csapsz rá, mikor előtte magát, utána gyorsan lelépsz! A gyors töltési időd lehetővé teszi hogy mire az ellen rádmászik újra képes legyél sebezni! Ez a tank óvatos játékot igényel, nem hősisest, aki azt a stílust akarja képviselni vele az hamar pukkan! Ki kell várni vele az ellenfelet, vagy gyorsabbnak lenni mint ő! 1000-1500-as sebzést csatánként ezzel a "rossz" járművel is szerintem simán ki lehet osztani!

11 éve 5 hónapja #38587 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

AMX M4 45-nél járok a francia nehéz ágon! Eddig az a tapasztalatom, hogy a legjobb tank az ARL 44-es volt, jól döntve jó pattogós és az ágyúja is jó! Az AMX M4-re a klántársaim már felkészítgettek, hogy hogy fogom szídni és hogy milyen gyenge tank! Hát van is benne igazság és nincs is! Tényleg nem egy kimondott nehéztank páncélozottság terén, szinte bárki belő szemből is és ez néha tényleg kiábrándítő! De és ott az a bizonyos de...! Én úgy élem meg ezt a gyengeségét a járműnek, hogy ez már felkészítés az AMX 50 100-ra, mely egy teljesen más játékstílust képvisel, mint pl az ARL 44! Tehát ezen a tankon meg lehet tanulni sunyi módon játszani és erre szükség is lesz! Megtanulod figyelni a játékot, az egész térképet, az ellenfeledet! Akkor csapsz rá, mikor előtte magát, utána gyorsan lelépsz! A gyors töltési időd lehetővé teszi hogy mire az ellen rádmászik újra képes legyél sebezni! Ez a tank óvatos játékot igényel, nem hősisest, aki azt a stílust akarja képviselni vele az hamar pukkan! Ki kell várni vele az ellenfelet, vagy gyorsabbnak lenni mint ő! 1000-1500-as sebzést csatánként ezzel a "rossz" járművel is szerintem simán ki lehet osztani!

Nekem van FCM 50t (nem játszottam vele idén még!!) és azzal húztam a
francia heavy legénységet.
Na, az megtanít erre a sunyi (igazi francia LoL) játékstílusra - De nekem az M4 45 akkor is szenvedés volt...

11 éve 5 hónapja #38591 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin
Am Mirage, van T57-em imádom élvezem a játékot vele, kicsit lassú de ez a legtöbb baja.
Viszont kérlek meg tudnád mondani miért jó egyeseknek az AMX50B?
Leszámítva h ha kifagy a T57 CW-n akkor alternatív tank.
Annyit tudok, hogy gyorsabb és az a puha de mégis nagy torony elég jó célpontot jelent ha a tank oldalát látod akkor aztán végképp sokkal nagyobb célpont az amcsinál.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.