B1-el mennyire szenvedős a játék? www.wotdb.info/...france itt fight level: 4-5 szerepel. Ami jobban hangzik a 4-6nál. T4-be mennyire lehet használni? Statokban Matildához képest elmarad páncélzatban és lövegben is. Érdemes free-ből átlépni rajta vagy inkább spóroljam meg azt a 15k free-t?
Annyira nem vészes, ha nem is tetszik (valószínű nemfog) akkor csak a napi szorzózást csináld úgy is hamar megvan a következő tank. A free XP-t pedig tartogasd az ARL44-re, hogy le tud dobni a kutya házat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Staudegger_hun
Szia Jacktor, és mindenki.
Légyszíves nézz utána az amx40 harckocsinak, mert negyon elírták a végsebességét, ami 50 km/h!!! Ez a jármű dombon lefelé hátszéllel is csak max:20km/h-ra! képes, nem többre.
Köszi.
Szia Jacktor, és mindenki.
Légyszíves nézz utána az amx40 harckocsinak, mert negyon elírták a végsebességét, ami 50 km/h!!! Ez a jármű dombon lefelé hátszéllel is csak max:20km/h-ra! képes, nem többre.
Köszi.
Nos az amx40 egy kis fostalicska, sajnos végig kell szenvedni, végsebessége valóban kétlem hogy annyi lenne, de én nem vàrtam meg hogy a legények szàzasok legyenek, mert mint tudod egy tank sebességének sok az összetevője , az adatok ha jól tudom 100% legénységre van megadva, plusz a talaj minősége, plusz hegyre fel egyik se egy ferrari, szerintem ezen kàr lovagolni.
Az amx40 tudna menni 50-el, ha fele akkora lenne a talajellenállás, vagy 2x akkora a motorja. Az is7 sem fog soha 59-el menni. Én sem értem, miért igy csinálják, de így van.
Van tank, aminek a motorja, és a talajellenállása is megengedné, hogy menjen 30-al, de 20-at adtak meg a végsebességének, és nem is megy többet. De azt a 20-at igen gyorsan eléri.
Annyira nem vészes, ha nem is tetszik (valószínű nemfog) akkor csak a napi szorzózást csináld úgy is hamar megvan a következő tank. A free XP-t pedig tartogasd az ARL44-re, hogy le tud dobni a kutya házat.
kutyaház rulez!
sokszor azért nem tudom lőni, mikor szembe jön, mert remeg a kezem a röhögéstől
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mrlajos
Wotwikin nincsen minden csőnek külön megadva a lehajlása, szerintem csak az alapot írja ki.
Tankispectorral azt hiszem megtudod nézni külön-külön a csöveket is.
Wotwikin nincsen minden csőnek külön megadva a lehajlása, szerintem csak az alapot írja ki.
Tankispectorral azt hiszem megtudod nézni külön-külön a csöveket is.
Tankispectort nem ismerem, de most megnéztem a tanknumbers.com-on és ott a top ágyú -15/+15, amit így kép és tapasztalat alapján inkább elhiszek. Nade kérdem én a hivatalos honlap miért ír hülyeséget?
Nem ír tulajdonképp hülyeséget, mert ott a jobb szélén a stock tank adatait látod.
Hogy mennyire hivatalos egyébként nem tudom, de némi frissítés ráférne, japán tankok pl. fent sincsenek.
11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja#43168Írta: GRIBERT
Megválaszolva: GRIBERT
Hát rád járt a rúd.
Amúgy ehhez képest pl: T-28-at amikor kezdtem a játékot csak beszórtam a csatákba úgy utáltam nem bírtam vele a T-50-net se kifejleszteni mihelyst megvolt a KV-1 ment a süllyesztőbe.
A lényeg az hogy 10 csatából azért 2-3-at nyerned kell mindenképpen ha nem is tevékenykedsz a csapatban akkor is.
Úgyhogy ez szívatás.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...