Kedves Liebe Dear fellow tankers!
Aki a francia TD ágat húzza, annak üzenem (miután meglett a Foch 50) MEGÉRI!
Ne hagyjátok magatokat elkedvetlenítenia fürdőkád utáni vasakkal:
- A szappan lövege jó,
- A kétcsöcsű már pattint
- Az 1948 megy mint a meszes és néha pattint is, de az a célzási idő...
Viszont a Foch az maga a megtestesült TD parancsnok álma!
Kitartás eddig!
Ennek örülök, hogy a vége jó lesz. Somua-nál feladtam.
Nem egészen. A vége (már sajnos) nem lesz jó. A Foch valóban jó technika, de a T10 nagytestvére a nerf óta igencsak felejtős. Nagyon ritkán veszem elő a garázsból, akkor is jó nagy bukó köröket sikerül menni vele. Lassú lett és a töltési idő... ennyi idő alatt kb a WT E-100 betölt 6 lőszert, míg mi 3-t. Bizony már nem is sebez valami félelmeteseket.
ELC AMX-re milyen felszerelést ajánlotok? Megnéztem vbaddict-on és nem értek vele egyet.Klíma van első helyen...minek? Én hálót,távcsövet,periszkópot gondoltam rá,hogy passzív és aktív scout feladatot is eltudjak látni.Esetleg periszkóp helyett gun rammer?
ELC AMX-re milyen felszerelést ajánlotok? Megnéztem vbaddict-on és nem értek vele egyet.Klíma van első helyen...minek? Én hálót,távcsövet,periszkópot gondoltam rá,hogy passzív és aktív scout feladatot is eltudjak látni.Esetleg periszkóp helyett gun rammer?
"Klíma" azért kell, mert akkor mindent jobban csinál a legénység.
Jobban rejtőzik, jobban spottol!
Ha majd 100% lesz a camo + a BIA is, akkor álcaháló, festés + a "klíma" melléjük, és szinte láthatatlan a vas!
Ez megint stílusfüggő. Ha valakinek eszébe se jut megállni, annak felesleges a periszkóp+álcaháló. Én addig voltam jó vele míg nem próbáltam visszalőni, szóval nálam az ágyútömködő volt felesleges, az előző kettőt raktam fel. A venti mindenen segít picit, az szerintem is fontos stílustól függetlenül.
"Klíma" azért kell, mert akkor mindent jobban csinál a legénység.
Jobban rejtőzik, jobban spottol!
Ha majd 100% lesz a camo + a BIA is, akkor álcaháló, festés + a "klíma" melléjük, és szinte láthatatlan a vas!
Hali!
Nos, végre szeretnék tisztázni egy dolgot. Én úgy tudom (lehet hogy rosszul, azért írok), hogy az álcára nem hat a BIA, ugyanis nem szerepel a legénység alap képzettségei között. Márpedig csak arra hat, a skillekre nem. Legalábbis így olvastam anno, ha közben változott, akkor cáfoljatok meg legyetek szívesek.
A skillekre is? Mert annak idején ezt cáfolták, csak nincs kedvem feltúrni a netet azért a postért.
Sokat azért nem kell turkálni
Bia def/wiki:
"Ha a legénység összes tagja rendelkezik ezzel a készséggel (100%-osan), akkor mindenki kap még képességeinek szintjéhez +5%-ot. Gyakorlatilag úgy működik mint a Ventilátor és hatásuk össze is adódik."
+
"Készségek (Perk): Ugyanaz mint a Képesség, azonban a Készségek csak akkor lépnek életbe, ha teljesen ki vannak fejlesztve, azaz csak 100%-os szinten hatnak."
Én például tudok lebegni a szobában. Hatodik érzék után ezt a képességet fejlesztettem ki. Csak az asszony nem szereti, ha összegyűröm a szőnyeget felszálláskor.
Én például tudok lebegni a szobában. Hatodik érzék után ezt a képességet fejlesztettem ki. Csak az asszony nem szereti, ha összegyűröm a szőnyeget felszálláskor.
Nem csak te...
sőt, a seregben ez alap
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...