Am Mirage, van T57-em imádom élvezem a játékot vele, kicsit lassú de ez a legtöbb baja.
Viszont kérlek meg tudnád mondani miért jó egyeseknek az AMX50B?
Leszámítva h ha kifagy a T57 CW-n akkor alternatív tank.
Annyit tudok, hogy gyorsabb és az a puha de mégis nagy torony elég jó célpontot jelent ha a tank oldalát látod akkor aztán végképp sokkal nagyobb célpont az amcsinál.
2 ok amiért én jobban szeretem az 50B-t
Az 1ik gyors, de nagyon, ezzel el lehet menekülni ha kel vagy át lehet mozogni más pozícióba. A t57 hevi oda ballag valahova és kész, tipikus támadó tank mert azzal vissza vonulni nem nagyon lehet
A másik pedig, nem mindegy mit lő ki a tank. Már pedig az 50B lőszere sokkal hatásosabb.
CW-n közel sem így van, hogy ha nincs T57 akkor jó az 50B is.
Pont a fent említetek miatt Az az FC aki nem tudja ki használni az 50B sebességét az komoly taktikai hátrányban van 1 gyakorlottabb FC-vel szemben. Mondjuk van 1 taktikailag fontos pozíció amit szeretnél elfoglalni. T57 még félúton jár mikor az 50B már fel is vette a pozíciót.
Egyébként én a T57 pontosságával sem vagyok megelégedve, néha lő olyan melléket, hogy az hihetetlen. Érzésem szerint az 50B távolra sokkal pontosabb. De lehet ezt csak nekem csinálja a játék.
Azért a T57 tornyáról lepattanó megér 1 imát SzerB-hez mert az nem a tankon múlik, az oldala a T57-nek is papír. A teste szemböl az 50B nek igen kemény, ha valami amatőr azt lövi lesz meglepetés, hogy le pattan. Ennek a páncélnak és a sebességnek összhatása ként ha véletlen nem elég a 4 lövés az ellenbe még 1 nekifutással 3-400-at simán lehet rammolni. ( Nem E100,Maus és társaiba de átlagos hevi tankokba simán, ha valami szebe szaladó medet sikerül telibe kapni az könnyen lehet 800+ sebzés is. vvan aki épit is erre és a legénységet is erre képzi. )
Egyébként én nem mondtam hogy a T57 rossz! (legaláb is nem emlékszem)
Én személy szerint nem szeretem és az 50B-t jobb tanknak tartom.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...