Az egyik legjobb t9 nehéz tank szerintem. A test igaz nem a legerősebb, de azt amúgy is a legtöbb tanknál rejteni kell. Amiről ez a tank szól (akárcsak tizes tesója) az a brutál jó ágyú és DPM. Nem elsővonalas tank, hanem amolyan 1.5 vonalas támogató a jobb/erősebb páncéllal felszerelt társak mögött. Mivel az ágyú nagyon pontos én látótávra is kigyúrtam a legénységet - meghálálja (valamint, és most lehet megköveznek, a Töltségyorsító+Vert.Stab mellé nem a szokásos Ventillátort tettem hanem Távcsövet). A tornya elég megbízható, de ne építsd rá a taktikát mert a kupolát azért belövik. Biztonságos elhelyezést is meghálálja mert gyakran és könnyen kap modult, valamint gyulladni is szokott (tegyél bele nagy tűzoltót az sokat segít rajta - valamint ha megteheted a nagy javító is).
Röviden - az ágyúra és DPM-re építsd a játékod vele és tartsd a távolságot.
Remélem segített valamennyit ez a nagyon rövid leírás.
Hali!
Vki tud adni egy gyorstalpalót a Conqueror-ból? Ha jól látom, elemzés nincs hozzá, és eddig elég fejfájos vele a játék. A nagy ágyú még nincs meg hozzá, de a Cérnával elég jól boldogultam T10-ben is (legalábbis ettől jobban), de ez... Igaz, h szarabb a gundep, ami meg is öli a dombozást, oldalpáncél 50 mm, így a sidecrap sem a legtutibb... szal köszi előre is a segítséget 
Köszönöm, hát majd meglátjuk...
Mindig megfogadom, h elsőre nem ítélek, mert amíg meg nem tanulsz vele játszani, főleg ha még grindelni is kell, nagyon tudnak szopatni a tankok, és hajlamos vagyok megutálni... ilyen volt a T29, ami azóta a legnagyobb kedvenc, vagy a M103, ami nem kedvenc, de mára már jobban élvezem vele a játékot, sőt, a győzelmek is jönnek vele.
Szóval a Conquerort sem kéne lehurrognom, főleg h még csak a tornyot raktam rá, minden más stock, de nagyon nem tudok vele kibékülni egyelőre. Meg azt a megfelelő 1,5-es távolságot, amit mondtál, nehéz megtalálni, pedig azzal az M103-mal is sokat javulnék
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...