Semennyit... Igaz, már vagy 2 éve megvan.
Az AT vasakkal szenvedős volt kicsit de sok prém lőszer használata mellett okoztam sok meglepetést az ellenfélnek. A Tortoise-t kifejezetten szerettem, el is gondolkoztam hogy megtartom de aztán mégse (nem tudtam volna bele jó legénységet rakni).
Az FV183-al viszont nem sokat játszok, akkor is kizárólag levezetésképpen, amikor valami lazulásra van szükségem. Túl inkonzisztens tank - vagy alig talál el valamit így dmg szinte semmi, vagy egy lövéssel durrantja a tankokat.
Mondjuk a helyedben biztos nem ezt a TD-t húznám
Most komolyan ki mennyi lejárt xanaxot lapátolt magába amikor kihúzta a x-es csillagrombolót?
Fu sose lesz vége a grindnek....még csak a 6-osnál járok, de már öregedtem 15 évet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
szerintem az AT ág már rosszul kezdődik, ott van ugye előtte az alecto, ami mindenben ellentéte az AT2-nek, amivel igazából sosem tudtam rendesen megtanulni játszani, ahhoz túl kemény, hogy hátul kempeljek, viszont a lövegek közül egy sem jött be, előre menni vele meg azért volt rossz mert lomha, bár aki nem tudja, hogy a kupolája belőhető, azt szépen lehet pattintgatni más előnyét nem fedeztem fel
az at8 jobban játszható a szintjén?
A brit td ág másikára gondolsz, vagy úgy egyébként másik td-re? 10-es td-m van már 2, a grille 15 meg a svéd. A grillét utálom, az strv-t szeretem nagyon. Az fv-t igazából csak annak szánom, hogy durrogtassak. :DD
Caernarvonon kihúztam a 2. motort.Van értelme a 3. kifejlesztésének is, vagy a Conqueror is használható már a 2. motorral is?
Top ágyú, torony, lánctalp. Ez a 3 modul elég, hogy egy szörnyeteg legyen (de természetesen top motorral fürgébb szörnyeteg)
Hali,
Nagy különbség van a két nagy ágyú között?
Megéri kihúzni?
Köszi
Mármint a Cérna két ágyúja között, vagy a Conqy két ágyúja között?
A Caernarvon két ágyúja között sok különbséget nem mutat a stat, de lehet hogy jobb, ezért kérdem, hogy megéri az a + xp kiadást a legnagyobb ágyú?
Ha jól emlékszem semmi más, csak a töltésidő lesz jobb, bár egy ilyen kis alfás ágyúnál minden tized sec számít. Én kifejlesztettem. Illetve nem tudom, h h állsz brit med vonalon, de ha jól emlékszem, ugyan ez a Centi I-es nagyágyúja is. Ott meg muszáj. Ha nem érdekel a brit med vonal, akkor végülis ellehetsz a Cérne középső ágyújával, ha sajnálod rá az Xp-t meg az időt. Szerintem ne sajnáld.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Whiachild
Caernarvonon kihúztam a 2. motort.Van értelme a 3. kifejlesztésének is, vagy a Conqueror is használható már a 2. motorral is?
Top ágyú, torony, lánctalp. Ez a 3 modul elég, hogy egy szörnyeteg legyen (de természetesen top motorral fürgébb szörnyeteg)
Hali,
Megéri kihúzni?
Köszi
A Caernarvon két ágyúja között sok különbséget nem mutat a stat, de lehet hogy jobb, ezért kérdem, hogy megéri az a + xp kiadást a legnagyobb ágyú?
Ha jól emlékszem semmi más, csak a töltésidő lesz jobb, bár egy ilyen kis alfás ágyúnál minden tized sec számít. Én kifejlesztettem. Illetve nem tudom, h h állsz brit med vonalon, de ha jól emlékszem, ugyan ez a Centi I-es nagyágyúja is. Ott meg muszáj. Ha nem érdekel a brit med vonal, akkor végülis ellehetsz a Cérne középső ágyújával, ha sajnálod rá az Xp-t meg az időt. Szerintem ne sajnáld.
Most az FV lenne a lényeg, tehát az idő és az xp véges.
Hali,
Megéri kihúzni?
Köszi
Most az FV lenne a lényeg, tehát az idő és az xp véges.
Hát ezt te tudod akkor. Van még durván egy hónapod... háát... nem tudom mennyire vagy penge játékos, de nekem egy hónap volt kb a Conqueror, úgy, h a lánctalp meg a torony free xp volt, meg a lövegből is egy kicsi.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...