Jelenleg 335 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Brit harckocsik

7 éve 10 hónapja #258027 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Sziasztok!

Belekezdenék valamelyik brit ágba de nemtudom melyikbe.

Ami szóbajöhet a med, heavy, meg a forgótornyos TD.

A heavytől félek leginkább, 5-7es tier elég szenvedősnek tűnik.

Med tűnik a legkiegyensúlyozattabbnak, leg használhatóbbnak, de a td ág is érdekesnek tűnik.

Melyik ágat ajánlanátok amin nem fonom be a hajam?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja #258029 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok!

Med tűnik a legkiegyensúlyozattabbnak, leg használhatóbbnak, de a td ág is érdekesnek tűnik.

Egyertelmuen a med ag. A Cromwell-t tartjak sokan a leghasznalhatobb 6-osnak. En a Comet-et szemely szerint nem szerettem de Kukibebinek nagy kedvence es Kukibebit mindenki szereti. A Centurionok meg most kaptak buffot de szerintem regebben is hasznalhatoak voltak.

Jelenlegi metaban medekkel legkonyebb boldogulni, azt is figyelembe lehet venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

7 éve 10 hónapja #258030 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
A meddel szerintem is jobbban jársz, ott mindegyik tank használható, vagy több.

Viszont a heavyk sem olyan szenvedősek, a Churchill I sztrm T5ben még jó, a Churchill VIi gagyi, de gyorsan túl lehet rajta lenni. A BP az horror, de a Caernavron megint csak használható. A Conqueror meg a Super Conqueror már nagyon jó tankok.

Gondoltam leírom, ha esetleg inkább heavyznél, mint medeznél :-)

Sziasztok!

Egyertelmuen a med ag. A Cromwell-t tartjak sokan a leghasznalhatobb 6-osnak. En a Comet-et szemely szerint nem szerettem de Kukibebinek nagy kedvence es Kukibebit mindenki szereti. A Centurionok meg most kaptak buffot de szerintem regebben is hasznalhatoak voltak.

Jelenlegi metaban medekkel legkonyebb boldogulni, azt is figyelembe lehet venni.

7 éve 10 hónapja #258037 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem rosszak a medek, de szerintem a buff (és tankcsere óta) a Super Conqueror ága jobban megéri, mivel mind a t9 mind a t10 baromi jó lett.

Sziasztok!

7 éve 10 hónapja #258053 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Köszönöm a tanácsokat, akkor azthiszem maradok a med ágnál.

A heavy vége nekem is tetszik, de azzal a játékmennyiséggel amit én tolok az baromi messze van szóval olyan ágat keresek ami már 6-8as tierben is használható/élvezhető.

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258723 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A beharangozott cserére való tekintettel megvettem az FV215b 183-at. Tudna valaki segíteni, hogy melyik ennek a TD-nek az elsődleges lőszere?
Nem mentem még vele egy kört sem, de nem is tudom milyen lőszerkiosztással olyan pusztító mint amilyen, illetve melyik lőszert vegyem előre? /AP, vagy HE?/
Illetve a ventillátor, töltésgyorsító, célzásgyorsító megfelelő felszerelés?

7 éve 9 hónapja #258780 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

A beharangozott cserére való tekintettel megvettem az FV215b 183-at. Tudna valaki segíteni, hogy melyik ennek a TD-nek az elsődleges lőszere?
Nem mentem még vele egy kört sem, de nem is tudom milyen lőszerkiosztással olyan pusztító mint amilyen, illetve melyik lőszert vegyem előre? /AP, vagy HE?/
Illetve a ventillátor, töltésgyorsító, célzásgyorsító megfelelő felszerelés?

Hello,

Én 10 gold R.RO-t és 2 sima HE-t töltöttem bele. Bár, gondolkozom a 12 gold R.RO-n. Felszerelésnek töltésgyorsító, ventilátor és távcső hármast használom. Bár, szerintem egy igen nagy ipari hulladék, pár csatát majd belerakok, de amikor megjön a Badger valószínűleg ott fog porosodni a garázsben örökre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #258785 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Szia! Köszi a reakciót. Időközben F3rmi-vel privátban eszmét cseréltünk a tankról és ő is az Ap -R.RO /HESH/ ellenfél függő, kombinált használatát javasolta. / Ezúton is köszönöm segítségét./
A cél nálam is a Badger / Borz / volt. Viszont, ha már megvan az Fv215 183 is , csak kipróbálnám. Bár ez a 8800 kredites gold azért elég ijesztő. Persze jó esetben tisztességes sebzéseket vihetünk be, de valamiért én piszkos nagy buktákra gyanakszom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

7 éve 9 hónapja #258795 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

Szia! Köszi a reakciót. Időközben F3rmi-vel privátban eszmét cseréltünk a tankról és ő is az Ap -R.RO /HESH/ ellenfél függő, kombinált használatát javasolta. / Ezúton is köszönöm segítségét./
A cél nálam is a Badger / Borz / volt. Viszont, ha már megvan az Fv215 183 is , csak kipróbálnám. Bár ez a 8800 kredites gold azért elég ijesztő. Persze jó esetben tisztességes sebzéseket vihetünk be, de valamiért én piszkos nagy buktákra gyanakszom.

Alapvetően énis tettem bele AP-t de úgy vagyok vele, nincs kedvem célozgatni 0.38 szórással. Pár HE-t beraktam hátha, de a gold R.RO egyszerűbb. A bukták meg annál is rosszabbak, mint ahogy gondolod, 19 csata alatt 500k már tuti elment. Mondjuk AP-val biztos van pluszos csata, csak én inkább funolok gold-al mint célozgassak akkora szórással.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, MegaJani

7 éve 9 hónapja #258799 Írta: Proxima_hun
Megválaszolva: Proxima_hun

Alapvetően énis tettem bele AP-t de úgy vagyok vele, nincs kedvem célozgatni 0.38 szórással. Pár HE-t beraktam hátha, de a gold R.RO egyszerűbb. A bukták meg annál is rosszabbak, mint ahogy gondolod, 19 csata alatt 500k már tuti elment. Mondjuk AP-val biztos van pluszos csata, csak én inkább funolok gold-al mint célozgassak akkora szórással.

Ugyan ezt csinálom vele én is. El is ment tizenpár csata alatt 350-400 k kredit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 9 hónapja #259677 Írta: sempron3
Megválaszolva: sempron3
Ezek után félve tettem rá, de...

az első 10-12 meccsen ugyan lement az átlagsebzésem vele 2300-ról 2100-ra, viszont valahogy sikerült ráéreznem, elkezdtek sorban jönni a 3-4ezres körök :) Így újra növekedésnek indult az átlagom vele,
most 59 meccsnél járok összesen 2207 átlaggal. Egyedüli hátránya, hogy így nem fordul körbe a torony, ebből eleinte volt kellemetlen pillanatom, de már ezt is megszokom lassan. Bár azt továbbra sem értem, hogy egy löveg csere miért indokolja a forgás leredukálását jobbra-balra 90 fokra :huh:

Használja valaki a Conwayt az új löveggel? Távolról gyakorlatilag semmi, de semmi nem talál, ha meg közel megyek szétszedik ezt a kemény páncélt. Elég szar kombó így. Vagy csak én vagyok hülye hozzá? A régi löveg komolyan sokkal jobb.. Kidobott 300 ezer.. :/

7 éve 8 hónapja #262161 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Azé' meglehetősen VICC kategória, amit az AT-vonalba tartozó páncélvadászokkal művelt a kedves WG...múltkor 3-4 lövésből 1x nem tudtam beütni egy Tortoise-t ISU-val, most egy AT8-at SU-00-zal...s utóbbinál a kupola, mint gyenge pont is qrvára kis folton beüthető csak..."töltsünk goldot, mer' az jó"...tier 6-ban is... :angry:

7 éve 8 hónapja #262163 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Azé' meglehetősen VICC kategória, amit az AT-vonalba tartozó páncélvadászokkal művelt a kedves WG...múltkor 3-4 lövésből 1x nem tudtam beütni egy Tortoise-t ISU-val, most egy AT8-at SU-00-zal...s utóbbinál a kupola, mint gyenge pont is qrvára kis folton beüthető csak..."töltsünk goldot, mer' az jó"...tier 6-ban is... :angry:

Én rendszeresen látok AT-8-at 4k körüli sebzést blokkolni.
Ezt pedig a minap futottam a buff után egy nem 100%-os felszerelés nélküli AT-8-al.
bodzy.wot-recor...obanov

7 éve 8 hónapja #262190 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Én rendszeresen látok AT-8-at 4k körüli sebzést blokkolni.
Ezt pedig a minap futottam a buff után egy nem 100%-os felszerelés nélküli AT-8-al.
bodzy.wot-recor...obanov

Értem én, hogy eléggé ratyi volt az a vonal tier 5 fölött...de ez azért "kicsit" túlzás azért... :spaz:

7 éve 8 hónapja #262193 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Ekh?A napokban vettem vissza az IS-4-et,gondoltam gurulok vele pár kört.Sikerült is a GB-ben belefutnom egy S.Counqeror-ba,és mivel láttam hogy van pár j.pe-100 és T110E3,így bedobtam a goldot,de még annak a dögnek még így se vitte át az alját...most az tényleg ilyen op vagy csak én néztem be vele valamit de nagyon?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.